Author Topic: Π.Α.Ο.Κ.-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2nd QUAL.ROUND EUR.LEAGUE) Πεμ.23/7/15 (20:00)-NS2  (Read 1616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ όταν θες....
Μακ έχουν σκοράρει όλοι, εκτός απο σένα. Αντε αγόρι μου...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Το δευτερο εβαλε ο Μακ
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline t.b

• Αλλαγή
Με δυο πορτογαλους στοπερ δεν παιζει ουτε ο σαντος στην εθνικη πορτογαλιας.... Μεταγραφες ρεεεεεεε

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Το δευτερο εβαλε ο Μακ

Ναι, όντως. Το δεύτερο το έχασα, νομιζα έβαλε δυο ο πελκας.
Η άμυνα, εξακολουθεί να μην εμπνέει εμπιστοσυνη. Μπορεί να μην φαγαμε σήμερα γκολ απο το χωριό, όμως η άμυνα δεν εμπνεει σιγουριά.
Κατα τα αλλά, ναι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!! Μοίραζε 6αρες να γουσταρει ο λαος σου!!!?

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δεν περιμενα τοσο κοσμο σημερα.
Το καλο ειναι οτι θα παιξουμε με ακομα χειροτερη ομαδα απο αυτην στον επομενο γυρο. Μακ και λουκας ειναι αλλη κλαση
Κουλουρης με εντυπωσιασε για την ηλικια του, με την τεχνικη του.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Το παιχνίδι δε σηκώνει κριτική, στο Ζάγκρεμπ με μαζική άμυνα από αυτούς και βγάζαμε κάθετες για πλάκα..
Αλλά με το που βγήκε ο κοντός από 11άδα, έχεις 3-0 στο 10λεπτο.
Μου άρεσε ο Κουλούρης, πέρα από το πάθος πήγε να βγάλει και 2-3 συνδυασμούς πολύ ωραίους. Αν πάρει παιχνίδια, μπορεί να σταθεί πιστεύω.
Η ομάδα δείχνει σοβαρότητα μέχρι στιγμής που είναι και ο στόχος για φέτος, με 4 σοβαρούς παίχτες ίσως μπορέσει να κάνει κάτι καλό ήδη από τη φετινή χρονιά.

Πολύ κόσμο σε σχέση με το αναμενόμενο, καύλα το σύνθημα για κοντό. Κοντέ ταγαρόπουστα το μπούλο
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

Offline KATISI4

• Αλλαγή
α ρε ΠΑΟΚ θα τρελαθουμε με την παρτυ σου..
Η θα χασεις η θα βαλεις 6 και θα μας στελεις αδιαβαστους.
Η ολα η τιποτα.
Η ασπρο η μαυρο...
Αμα εισαι ΠΑΟΚ......

Offline banis

• Αλλαγή
καύλα το σύνθημα για κοντό

?

Σήμερα φωνάχτηκε το:
Κάντε καμιά μεταγραφή ...
και στα καπάκια το
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ...  ;D

Όσο για το ματς... όντως δεν αντέχει σε αγωνιστική κριτική και αναλυσή ... θα ασχοληθώ ωστόσο με πιο εξωαγωνιστικά θέματα τα οποία με έκαναν εντύπωση σήμερα ...
Ξεκίνησα να ανηφορίσω για Τούμπα ... μεσ' το κατακαλόκαιρο... μην περιμένοντας είναι η αλήθεια να αντικρύσω να δημιουργούνται τόσο μεγάλες ουρές  έξω από τα εκδοτήρια για ένα εισιτήριο του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ... πίστευα και πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι μια πολύ ωραία εποχή για να δεις ματς ... δεν υπάρχει στο μυαλό μου άλλωστε ωραιότερη εικόνα του πετάλου του γηπέδου από την καλοκαιρινή ... σα να βγήκες από την παραλία και να έσκασες κερκίδα ... απόλυτη γύμνια ... σαγιονάρα ή πέδιλο ...κανά γυαλικό στο κεφάλι και καπελάκι ... γούστα ...  :bwflag:
και εκεί που έχω φτιαχτεί από τον κόσμο και περιμένω στην ουρά με ανυπομονησία να αντικρύσω την εικόνα της κερκίδας που τόσο πολύ με γκαυλώνει ... συνέβη ένα περιστατικό το οποίο με προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ... με το που φτάνω στον γκισέ ... λέω της κοπελίτσας που ήταν μέσα... ένα για την 4Α... κοντοστέκεται και με απαντά με μία φυσικότητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ... «να σας δώσω ένα για την 4 ;;; το ίδιο κάνει άλλωστε»... αιφνιδιάστηκα προς στιγμήν... οπότε ξάφνου γυρίζω και της λέω: προφανώς και δεν κάνει το ίδιο κοπέλα μου αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να στο αναλύσω τώρα γιατί δεν είναι της παρούσης ... οπότε αρκέστηκα να πάρω το τικέτο στην 4 και να εισέλθω στο γήπεδο ... όση ώρα συνέβαινε αυτό το επεξεργαζόμουν και σκεφτόμουν τα εξής ταυτόχρονα... πως δεν φταίει σε κάτι η κοπελίτσα που εργάζεται εκεί για την «ΠΑΟΚτσήδική» ένδεια της... αλλά αυτοί που την επέλεξαν και την έκριναν κατάλληλη για να εργαστεί στο συγκεκριμένο πόστο...
ξέρω πως πολλοί διαβάζοντας τα γραφόμενα μου ίσως γελάσουν ...
είμαι σχεδόν βέβαιος όμως πως η συγκεκριμένη κοπελίτσα δεν γνώριζε πως μέχρι και πριν από κάποια χρόνια οι κερκίδες 4 και 4Α ήταν δύο ξεχωριστές θύρες με διαφορετικές εισόδους η καθεμία εξ'αυτών ... και πως ακόμα και τώρα που ενοποιήθηκαν μπορεί να υπάρχει κόσμος που είναι ιδεολογικά ταυτισμένος με κάποια από αυτές ... πηγαίνω στην 4Α από τα 14 μου(σεζόν 92-93) και είναι θύρα που δεν θέλω να αλλάξω προς το παρόν τουλάχιστον ... έχω πάει δοκιμαστικά και στην 4 και στην 5-6 και στην 7 ... ακόμα και στην 3 ... πουθενά μα πουθενά δεν νιώθω όπως στην 4Α γιατί πολύ απλά είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένος μαζί της εδώ και τόσα χρόνια που κάθομαι στα σκαλιά της ... οπότε προφανώς και με ακούστηκε κάπως αυτό που με είπε η κοπελίτσα ... και ναι θα ήθελα το εισιτήριο που αγοράζω να αναγράφει πάνω Θύρα 4Α ...
κατά αντιστοιχία θα υπάρχει κόσμος που θα θέλει να αναγράφει 4 ... κοκ ...
στη συνέχεια βέβαια παρατήρησα την τιμή του εισιτηρίου... 10Ε... που είναι εκείνα τα ωραία χρόνια αναρωτήθηκα ... που πλήρωνες το εισιτήριο 500 δραχμές ... πολλές φορές βαριά-βαριά 500 δραχμές κιόλας μιας και μπορούσες να εξασφαλίσεις και πολύ φθηνότερα τικέτο ... σα να λέμε σήμερα δηλαδή 1,5Ε ...
που 1,5 ... που 10 ;;; και άλλες φορές το 10Ε είναι 15Ε ... μιλάμε δηλαδή για δεκαπλασιασμό της τιμής ...
αλλά δε βαριέσαι ... χαλάλι ... γιατί μόλις μπήκα στο γήπεδο ... είδα τον Μητσάρα να κάνει χατ-τρικ στο δεκάλεπτο και αυτό αποτέλεσε αφορμή να ξεχάσω όλα τα παραπάνω ...  :'(
μέχρι την επόμενη Πέμπτη βέβαια που και πάλι όλοι οι δρόμοι θα ξαναοδηγούν στην Τούμπα ...  :)

« Last Edit: July 24, 2015, 02:32:48 by banis »

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
"Take from the rich and give to the poor" Robin Hood, The Mekons

https://www.youtube.com/watch?v=KaFgumzZCa4 (Embedding disabled, limit reached)

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
αστεία όλη η άμυνα. Υπήρξαν φορές στην αρχή που σωθήκαμε χάρη στην επιστροφή του επιθετικού μας στην άμυνα για να κόψει.
Θες 4 παίκτες, κανέναν λιγότερο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
καύλα το σύνθημα για κοντό

?

Σήμερα φωνάχτηκε το:
Κάντε καμιά μεταγραφή ...
και στα καπάκια το
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ...  ;D

Όσο για το ματς... όντως δεν αντέχει σε αγωνιστική κριτική και αναλυσή ... θα ασχοληθώ ωστόσο με πιο εξωαγωνιστικά θέματα τα οποία με έκαναν εντύπωση σήμερα ...
Ξεκίνησα να ανηφορίσω για Τούμπα ... μεσ' το κατακαλόκαιρο... μην περιμένοντας είναι η αλήθεια να αντικρύσω να δημιουργούνται τόσο μεγάλες ουρές  έξω από τα εκδοτήρια για ένα εισιτήριο του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ... πίστευα και πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι μια πολύ ωραία εποχή για να δεις ματς ... δεν υπάρχει στο μυαλό μου άλλωστε ωραιότερη εικόνα του πετάλου του γηπέδου από την καλοκαιρινή ... σα να βγήκες από την παραλία και να έσκασες κερκίδα ... απόλυτη γύμνια ... σαγιονάρα ή πέδιλο ...κανά γυαλικό στο κεφάλι και καπελάκι ... γούστα ...  :bwflag:
και εκεί που έχω φτιαχτεί από τον κόσμο και περιμένω στην ουρά με ανυπομονησία να αντικρύσω την εικόνα της κερκίδας που τόσο πολύ με γκαυλώνει ... συνέβη ένα περιστατικό το οποίο με προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ... με το που φτάνω στον γκισέ ... λέω της κοπελίτσας που ήταν μέσα... ένα για την 4Α... κοντοστέκεται και με απαντά με μία φυσικότητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ... «να σας δώσω ένα για την 4 ;;; το ίδιο κάνει άλλωστε»... αιφνιδιάστηκα προς στιγμήν... οπότε ξάφνου γυρίζω και της λέω: προφανώς και δεν κάνει το ίδιο κοπέλα μου αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να στο αναλύσω τώρα γιατί δεν είναι της παρούσης ... οπότε αρκέστηκα να πάρω το τικέτο στην 4 και να εισέλθω στο γήπεδο ... όση ώρα συνέβαινε αυτό το επεξεργαζόμουν και σκεφτόμουν τα εξής ταυτόχρονα... πως δεν φταίει σε κάτι η κοπελίτσα που εργάζεται εκεί για την «ΠΑΟΚτσήδική» ένδεια της... αλλά αυτοί που την επέλεξαν και την έκριναν κατάλληλη για να εργαστεί στο συγκεκριμένο πόστο...
ξέρω πως πολλοί διαβάζοντας τα γραφόμενα μου ίσως γελάσουν ...
είμαι σχεδόν βέβαιος όμως πως η συγκεκριμένη κοπελίτσα δεν γνώριζε πως μέχρι και πριν από κάποια χρόνια οι κερκίδες 4 και 4Α ήταν δύο ξεχωριστές θύρες με διαφορετικές εισόδους η καθεμία εξ'αυτών ... και πως ακόμα και τώρα που ενοποιήθηκαν μπορεί να υπάρχει κόσμος που είναι ιδεολογικά ταυτισμένος με κάποια από αυτές ... πηγαίνω στην 4Α από τα 14 μου(σεζόν 92-93) και είναι θύρα που δεν θέλω να αλλάξω προς το παρόν τουλάχιστον ... έχω πάει δοκιμαστικά και στην 4 και στην 5-6 και στην 7 ... ακόμα και στην 3 ... πουθενά μα πουθενά δεν νιώθω όπως στην 4Α γιατί πολύ απλά είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένος μαζί της εδώ και τόσα χρόνια που κάθομαι στα σκαλιά της ... οπότε προφανώς και με ακούστηκε κάπως αυτό που με είπε η κοπελίτσα ... και ναι θα ήθελα το εισιτήριο που αγοράζω να αναγράφει πάνω Θύρα 4Α ...
κατά αντιστοιχία θα υπάρχει κόσμος που θα θέλει να αναγράφει 4 ... κοκ ...
στη συνέχεια βέβαια παρατήρησα την τιμή του εισιτηρίου... 10Ε... που είναι εκείνα τα ωραία χρόνια αναρωτήθηκα ... που πλήρωνες το εισιτήριο 500 δραχμές ... πολλές φορές βαριά-βαριά 500 δραχμές κιόλας μιας και μπορούσες να εξασφαλίσεις και πολύ φθηνότερα τικέτο ... σα να λέμε σήμερα δηλαδή 1,5Ε ...
που 1,5 ... που 10 ;;; και άλλες φορές το 10Ε είναι 15Ε ... μιλάμε δηλαδή για δεκαπλασιασμό της τιμής ...
αλλά δε βαριέσαι ... χαλάλι ... γιατί μόλις μπήκα στο γήπεδο ... είδα τον Μητσάρα να κάνει χατ-τρικ στο δεκάλεπτο και αυτό αποτέλεσε αφορμή να ξεχάσω όλα τα παραπάνω ...  :'(
μέχρι την επόμενη Πέμπτη βέβαια που και πάλι όλοι οι δρόμοι θα ξαναοδηγούν στην Τούμπα ...  :)

http://www.youtube.com/watch?v=OlxDxcuFbX0

Πηγες στην 4 και ριξαμε 6αρα. Μήπως να το ξανασκεφτεις  για την 4Α;
:-P  :-P

Offline agraf

• Αλλαγή
πηγαίνω στην 4Α από τα 14 μου(σεζόν 92-93)

που είναι εκείνα τα ωραία χρόνια αναρωτήθηκα ... που πλήρωνες το εισιτήριο 500 δραχμές ... πολλές φορές βαριά-βαριά 500 δραχμές κιόλας μιας και μπορούσες να εξασφαλίσεις και πολύ φθηνότερα τικέτο ...

Έλα ρε σειρά, σχεδόν ίδια κλάση είμαστε. Πρώτο ματς στην 4Α, ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1-0 με γκολ του Χιονά. Μεταγραφή του Ιανουαρίου από τη Δόξα Δράμας. Με τρελλό avalache στην 4Α, τότε χωρίς καρεκλάκια, φύγαμε όλοι κάτω.

Σχετικά με τα εισιτήρια σε δραχμές, καλομελέτα κι έρχεται.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Όλο το θέμα στο ματς ήταν ο Λούκας. Ο τάκης από εκει στο πρωτο γκολ θα την εστελνε στον μυτογλου, την δε ασιστ στο δευτερο γκολ παλι χωρις λουκας δεν βλεπω αλλον παιχτη του ΠΑΟΚ σήμερα να μπορούσε να την δώσει. Μετα το 2-0 δεν γίνεται να κριθεί το παιχνίδι και η απόδοση οποιουδήποτε παίχτη. Πάντως ο κιτσιου παραδόξως ήταν πολύ καλός χτες, ο κάτσε μεχρι ενος σημείου στο πρώτο ημίχρονο αρκετα καλός, τακτικα κυρίως, ο κουλούρης ωραίος στο κρατημα μπαλας και στο μοίρασμα αλλά πρεπει και να σκοράρει. Τα στόπερ πίσω χαλι μαυρο, κανεις δεν μ΄αρεσε και τζιόλης χαλια. Με αυτά που ακούμε σήμερα για μπουλάρισμα λούκας, τάκης ακούνητος, ο γιός του προέδρου ο γραφικός από ινσταγκραμ και ενώ βρέχει τα αρχίδια του σε κοσμοπολίτικο νησί των κυκλαδων να διαβεβαιώνει οτι θα πάρουμε καλύτερο φορ από τον φιμπόγκανσον που τον ήθελε ο άρνεσεν αλλά τον έκλεισε ο γαύρος, μόνη μας ελπίδα για αξιοπρεπή πορεία φέτος ο προπονητής και το επιτελείο του.
Και μια ερώτηση αν ξέρει κανείς να απαντήσει, ο νομπόα τραυματίας είναι ή διαπραγματευόμαστε να τον πουλήσουμε σε ομάδα που κι αυτή παίζει ουέφα??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε