Author Topic: Robin Olsen  (Read 10594 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Robin Olsen
« Reply #240 on: June 16, 2016, 14:22:32 »
καταρχην για να ξερω με ποιον μιλαω εισαι ο παλιος king?!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #241 on: June 16, 2016, 14:35:11 »
Ναι, πες μου.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #242 on: June 16, 2016, 14:37:42 »
Ποιος παλιος king ρε μλκ dark o grande ακομα εδω ειναι δε πηγε πουθενα ασχετα που δεν ποσταρει τελευταια επειδη ειναι σε φαση mgla  :'( :'(

Kατα τα αλλα το τερματισατε με τον γκουφυ δεν βαρεθηκατε ακομα? Μπουλο ο Γλυκος αμεσα και φερτε ενα σοβαρο τερμα.. αυτος ο Μποικο που ακουγεται αν μιλησετε με κανα φιλο της Μπεσικτας αυτα που λεμε εμεις για Ολσεν ειναι ενα τιποτα μπροστα στο τι νομιζαν οτι ψωνισαν αυτοι περυσι και τι τους βγηκε στην πορεια

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #243 on: June 16, 2016, 14:57:28 »
Λεω και εγω αν ειναι ο grande να ψαχτω λιγο, αλλα τωρα οκ  ;)

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #244 on: June 16, 2016, 15:00:07 »
Ποιος παλιος king ρε μλκ dark o grande ακομα εδω ειναι δε πηγε πουθενα ασχετα που δεν ποσταρει τελευταια επειδη ειναι σε φαση mgla  :'( :'(

Σε πολύ πιο σοβαρά πλαίσια από αυτά του παρόντος τόπικ, το τελευταίο mgla απλά γάμησε.

https://www.youtube.com/watch?v=7yguSkVd2rk

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #245 on: June 17, 2016, 11:42:04 »
δηλαδη δερβιση ο γλυκος ειναι καλυτερος του μποικο;

θα μου πεις τι ρωταω απ ολους καλυτερος ειναι ο γλυκος απλα εχει ενα ελειμμα προσωπικοτητας και τραυματιζεται συχνα(γιατι αραγε υπαρχει κατι που λεγεται ευπαθεια η απλα παθαινει θλασεις οπως λενε οι γιατροι δημοσιογραφοι μας;)

νταρκ στην εξοδο που λες με την γρια εγινε επιθετικο φαουλ

οταν ολος ο μηχανισμος του ΠΑΟΚ αντι να ζηταει το κεφαλι του διατητη ζηταγε το κεφαλι του τερματοφυλακα για να ξαναπαιξει ο παναγιωτης μπαλα στην τριπολη και να τα τρωει ορθιος σορρυ μεητ αλλα εσενα και τον αλλον τον αμπαλο απο τα τρικαλα σας βλεπω απο την ιδια πλευρα με τους γιατρους δημοσιογραφους

βασικα εδω και καμποσα χρονια το συστημα αυτο δουλευει τοσο τελεια που καποιοι κονομανε τα κερατα τους πανω στην πλατη του ΠΑΟΚ.ειτε αμπαλοι ποδοσφαιριστες ειναι ειτε γιαλατζι δημοσιογραφοι ειτε ταχα οπαδοι.επειδη ολο αυτο στηριζεται πανω στο παραμυθι και στον παπα για να το τρωει αμασητο η μαζα και να στηριζει τις επιλογες τους και να βγαζουν ολοι φραγκα δεν σημαινει οτι θα το τρωμε διαρκως ολοι.

εγω δεν ξερω τι τερμα ειναι ο ολσεν αλλα ειναι σιγουρα καλυτερος του πανου και του μαρκου συμφωνα με την δικη μου γνωμη.25 χρονων με απιστευτα ρεφλεξ κακη εξοδο(οχι χειροτερη του πανου ομως που δεν βγαινει ποτε η οταν το κανει βγαινει στην γραμμη της μεγαλης περιοχης) κακα ποδια(οχι χειροτερα του πανου ομως) και περιθωρια εξελιξης απιστευτα.φετος πας να παιξεις τσουλου προκριματικα και θα τα παιξεις με τον ελειμματικο σε προσωπικοτητα

παει εφυγε ειναι παρελθον ο ολσεν αλλα το τοπικ το κραταμε ψηλα για να δειξουμε την πουστια στην ομαδα.και απ οτι φαινεται και αποδεικνυεται(τυχαιο μαλλον) συνηθως δεν λεμε μαλακιες...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #246 on: June 17, 2016, 15:16:17 »
Η πουστια στην ομαδα δεν φαινεται απο τον Ολσεν που για εμενα ηταν χειροτερος του Γλυκου, αλλα απο πιθανη πωληση Μακ.
Τωρα δεν λετε να καταλαβετε οτι εγω κρινω τον Ολσεν σαν τερματοφυλακα κ νομιζετε οτι το να πεις οτι ειναι χειροτερος του Γλυκου σημαινει οτι "πας με το συστημα". ΟΚ whatever

Ο Μποικο που κολλαει; Ειπε κανεις να μην παρει ο ΠΑΟΚ τερματοφυλακα γιατι ειναι καλυμμενος με τον Γλυκο και τον Μαρκο; Επιλεκτικα διαβαζεις; Παντου γραφω οτι θελουμε τερματα πολυ καλυτερο του Γλυκου. Ερε κατι κολληματα

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #247 on: June 17, 2016, 15:23:06 »
Ελεος, φτανει πια με τον Ολσεν.
Οσοι πενθειτε που δεν θα τον ξαναδουμε στα μελανολευκα, καντε του μνημοσυνο.
Για εναν τερματοφυλακα εξελιξιμο και ως τωρα μετριοτατο, που ΗΘΕΛΕ να φυγει και δεν γουσταρε ΠΑΟΚ φαση, βαλανε και ΠΑΟΚομετρο μερικοι, αρχισαν οι ορισμοι του καλου και κακου ΠΑΟΚτση οπαδου...
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #248 on: June 17, 2016, 15:59:29 »
Εξι μηνες γκαφες ολσεν - μπουλο κ σιχτιρισμα (ολσεν κουπες εκει που πηγε και γιουρο)
Τρεις μηνες πουτσες στην κωλαρα σε ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΑ ΜΑΤΣ απο βελλιδη (ημιτελικο με γαυρο, ματς με γαυρο πρωταθλημα, ματς με κουλα πρωταθλημα κτλ) - ανανεωση και τι να κανουμε ετσι αποφασισαν μωρε, τον θελουμε για εκτο τερματοτυφλακα (βελλιδης για μπανιο στο αιγιο με χαριση)

Συνεχιστε

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #249 on: June 17, 2016, 17:04:30 »
γιαννιωτη στο γραφω εδω οπως και στα τοπικ των σαμπο, νιμανι και πολλων αλλων ... δεν εισαι σε θεση να κρινεις ποδοσφαιρικα, γραψε για καποιο αλλο αθλημα ή για επεισοδια ή για οτι αλλο θες

σεβαστη η γνωμη ολων, την γραφουν ολοι ελευθερα αλλα για ποδοσφαιρο εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα δεν πρεπει να γραφετε απο μονοι σας απο ντροπη ρε παιδι μου... εχετε γινει ρομπα τοσα χρονια

και τελος για ολα αυτα που γραφεις για συστημα δημοσιογρτραφων κτλ απλα ειναι στον μικροκοσμο της θεσσαλονικης .... εγω -και πολλοι αλλοι ειμαι σιγουρος- αυτους που αναπαραγετε εδω μεσα οχι απλα δεν τους διαβαζουμε αλλα δεν τους ξερουμε κιολας .. αυτα που βλεπουμε λεμε, εσυ με την αναπαραγωγη των μπουρδων που γραφουν οι δημοσιογραφοι να πουλησουν κανενα φυλλο τους δινετε αξια απο μονοι σας

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #250 on: June 17, 2016, 17:56:37 »
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #251 on: June 17, 2016, 20:34:33 »
Άλλωστε πολλοί δεν είχαν αμφιβολίες για το πόσο μέτριοι/παλτα ήταν παίκτες όπως πχ ο νεσιντ κι ο νομποα μετά το εξάμηνο πέρασμα τους από τον ΠΑΟΚ.
Και αναρωτιομαστε πώς βρέθηκαμε να παίζουμε με Τζιόλη και Κλάους

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #252 on: June 17, 2016, 21:48:22 »
γιαννιωτη στο γραφω εδω οπως και στα τοπικ των σαμπο, νιμανι και πολλων αλλων ... δεν εισαι σε θεση να κρινεις ποδοσφαιρικα, γραψε για καποιο αλλο αθλημα ή για επεισοδια ή για οτι αλλο θες

σεβαστη η γνωμη ολων, την γραφουν ολοι ελευθερα αλλα για ποδοσφαιρο εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα δεν πρεπει να γραφετε απο μονοι σας απο ντροπη ρε παιδι μου... εχετε γινει ρομπα τοσα χρονια

και τελος για ολα αυτα που γραφεις για συστημα δημοσιογρτραφων κτλ απλα ειναι στον μικροκοσμο της θεσσαλονικης .... εγω -και πολλοι αλλοι ειμαι σιγουρος- αυτους που αναπαραγετε εδω μεσα οχι απλα δεν τους διαβαζουμε αλλα δεν τους ξερουμε κιολας .. αυτα που βλεπουμε λεμε, εσυ με την αναπαραγωγη των μπουρδων που γραφουν οι δημοσιογραφοι να πουλησουν κανενα φυλλο τους δινετε αξια απο μονοι σας

εσυ *** οταν ολοι πλεον ειχαμε καταλαβει τον ρολο του κλεφτοθοδωρου εδω μεσα μας εγραφες να τον πιστεψουμε και να τον βοηθησουμε κτλ κτλ κτλ...που πηγε η καυλα μας ελεγες.κατι για καβαλες μας ελεγες κατι για τρικαλα μετα μπερδεμα οπως μπερδεμενος ειμαι κι εγω..εσυ *** θα μας πεις γιατι αντι για βιερινια επαιζες με νιμανι;τι σκατα εγινε η απλα περασε νταξει δεν γαμεις δεν θυμουνται και πολλοι;

βασικα ρε λιγε ουτε ποδοσφαιρικα μπορεις να μιλας.η πουτσα του ισλανδου ψαρα ειναι χωμενη στο στομα του αβαταρ σου
« Last Edit: June 18, 2016, 11:26:36 by Capricorn »

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #253 on: September 07, 2016, 17:31:02 »
http://www.sdna.gr/podosfairo/eyropi/article/241207/kalos-o-mpergk-akoma-kalyteros-o-rompin-olsen-vid

Ìðïñåß ï ÌÜñêïõò Ìðåñãê íá óçìåßùóå Ýíá åêðëçêôéêü ãêïë áðÝíáíôé óôçí Ïëëáíäßá, üìùò ï Óïõçäüò ðïõ óÜñùóå óôéò áôïìéêÝò âáèìïëïãßåò óôï ðáé÷íßäé áðÝíáíôé óôçí Ïëëáíäßá Þôáí ï… Ñüìðéí ¼ëóåí!

O ôåñìáôïöýëáêáò ôçò Êïðåã÷Üãçò åßíáé ðéá ï âáóéêüò ôåñìáôïöýëáêáò ôçò ÅèíéêÞò Óïõçäßáò (ìåôÜ ôçí áðï÷þñçóç ôïõ ÁíôñÝáò ºóááêóïí) êáé Þôáí åêðëçêôéêüò óôï ìáôò ìå ôçí Ïëëáíäßá!

«Èá Ýðñåðå íá êåñäßóïõìå ìå 3-1 Þ 4-1 üìùò ðÝóáìå óå Ýíá åêðëçêôéêü ôåñìáôïöýëáêá», Þôáí ç äÞëùóç ôïõ Ïëëáíäïý ìÝóïõ ÍôÜâé ÊëÜáóåí, ðïõ Ýðáéîå ðáíôïý óôá ïëëáíäéêÜ Ì.Ì.Å

Ãéá ôéò ãíùóôåò ìðáëáäïöáôóåò, èá ÷åé êáé óõíå÷åéá

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #254 on: September 07, 2016, 18:27:15 »
Δικαιώνονται όλοι όσοι βλέπανε γήπεδο dave μυρωδιά. Μπαναή έχω ρε

Η πουστια στην ομαδα δεν φαινεται απο τον Ολσεν που για εμενα ηταν χειροτερος του Γλυκου

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #255 on: September 07, 2016, 18:31:40 »
Êáôáñ÷çí ðáìå ðáëé....... Ï Ïëóåí íáé çôáí ÷åéñïôåñïò ôïõ Ãëõêïõ ÏÓÏ åðáéîå óôïí ÐÁÏÊ, ÷ùñéò áõôï íá óçìáéíåé ïôé ï Ãëõêïò åéíáé ôåñìáôïöõëáêáò ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ãêåãêå;

Äåõôåñïí ðáìå ðáëé........

"Óôçí ÅëëÜäá êáé óôïí ÐÁÏÊ Þôáí Ýíá äéáöïñåôéêü åßäïò ðñïðüíçóçò. ¹ôáí êÜôé ôï… åéäéêü. ÊÜôé ðïõ äåí ôï åß÷á îáíáäïõëÝøåé, ü÷é êÜôé óõíçèéóìÝíï. ÕðÞñ÷áí áóêÞóåéò ìå ìåãÜëï ñßóêï åðéêéíäõíüôçôáò.
ÕðÞñ÷áí áóêÞóåéò, ðïõ Ýðñåðå íá ðçäÞîïõìå ï Ýíáò ðÜíù áðü ôïí Üëëïí ãéá íá öôÜóïõìå óôá äïêÜñéá, ÷Üíáìå ôçí éóïññïðßá ìáò êáé áõôü ãéíüôáí êáèçìåñéíÜ"

Íéáïõ ãáôóïõëé

Ôñéôïí ðáìå ðáëé.............

"×ñåéÜæåôáé óáí Üíèñùðïò êáé óáí ðïäïóöáéñéóôÞò ìéá óôáèåñüôçôá óôç æùÞ ôïõ. Äåí ìðïñåß ôç ìåãÜëç ðßåóç ðïõ åß÷å óôïí ÐÁÏÊ, ôá... ðåñßåñãá ðïõ Ýãéíáí ìå ôïí ðñïðïíçôÞ ôïõ êáé ôïí Öñáíê ¢ñíåóåí, ãé´áõôï ôï ëüãï êáôÜöåñå óå ìéêñü ÷ñïíéêü äéÜóôçìá íá äåßîåé ôéò äõíáôüôçôåò. Ç Êïðåã÷Üãç âñßóêåôáé äßðëá óôï ÌÜëìå ðïõ åßíáé êáé ç ïéêïãÝíåéÜ ôïõ êáé üëá åßíáé ðéï åýêïëá ãéá åêåßíïí"

Á÷ ìùñå çôáí ÷ïìóéê..... Íïóôïò áäåñöå ìïõ.. ìåãáëï ðñïâëçìá åðáããåëìáôéá ðïäïóöáéñéóôç. Áì ôçí ðéåóç ðïõ ôçí ðáò;; Ìá íá ôñùò ãêïë ãéáôé âãáéíåéò ìå êëåéóôá ìáôéá ê íá óïõ ôçí ëåíå áðï ðáíù;;  :'( :'(

Ôåëïóðáíôùí... Ôï èåìá åéíáé ðïôå èá äïõìå ôïí Ìðñéêôò ê ïëá ôá áëëá åéíáé íá'÷áìå íá ëåãáìå

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #256 on: September 07, 2016, 18:48:21 »
Οχι, ο ολσεν δεν ηταν χειροτερος του γλυκου, ουτε οσο επαιξε στον ΠΑΟΚ, ουτε στο υπολοιπο της καριερας και των δυο. Πολλοι τερματοφυλακες β' εθνικης, ΔΕΝ ειναι χειροτεροι του γλυκου, χωρις ιχνος υπερβολης.

Περα απο την ποδοσφαιρικη αξια διαφορων, η αιτια επανεμφανισης του τοπικ ειναι τα κριτηρια που καποιοι εχουν μονιμη θεση στο ροστερ και καποιοι αλλοι (ανταγωνιστες για τη θεση), φεγουν νυχτα. Τα κριτηρια αυτα δεν ειναι ποδοσφαιρικα, αρα αναλυση του τι παιχτης ειναι ο χ ολσεν και ο χ γλυκος, ειναι αναλυση για την ψυχεδελικη μουσικη του '60 σε παρεα που συζηταει για ζαντολαστικα στο αουντι ραλλυ.

Ο καρκινος ειναι αλλου, ολοι τον βλεπουν, αλλα κανενας δε μιλαει
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #257 on: September 07, 2016, 21:57:10 »
απο που κι ως που ο ολσεν ειναι χειρότερος του γλυκου ΟΣΟ ηταν στη ΠΑΟΚαρα;
στέρησε κανένα τελικό/τίτλο και δε το θυμάμαι;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #258 on: September 07, 2016, 22:51:10 »
κουνέλι απο τα λίγα ο Ολσεν , τουρίστας ο Νομπόα , αλκοολικός ο Στοχ , μποξερ ο Ινσαουράλδε , ο Λούκας καλός για πλατανιάδες και για βέροιες , ο νάτχο μέτριος για αυτό και δεν έκανε καρίερα εκτός από την Ρωσσια, ο Μπερμπάτοφ αστραχάν και φυσικά μιζαδόροι ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοί
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #259 on: September 07, 2016, 23:01:31 »
0.07, 3,30

https://www.youtube.com/watch?v=-OcU3yKJ9U0

Eπειδή οι μπαλαδόφατσες θα το ισχυριστούν να πούμε οτι δεν είμαστε κουτσολιάκοι, ούτε λάτρεις Great Dane fucks Swedish Blonde. Ο ποδοσφαιριστής αυτός όπως κ πολλοί απ όσους αναφέρονται παραπάνω, δε στηρίχτηκαν απο το άλογο κύμα βλαχονεοπλουτισμού.Μάθαμε να μην περιμένουμε κ το κάψιμο μονάδων συμπαρασύρθηκε απο το γενικό διοικητικό συνονθύλευμα του άτιτλου φαφλατοτίποτα