και χθες επιτελους μου ανοιξανε τα ματια και καταλαβα γιατι δεν μπορουσε ο σουηδος στον ΠΑΟΚ.χθες πρωτη φορα ειδα την αληθεια καταματα.χθες επισης καταλαβα τι ατυχοι ειμαστε οταν δεν παιζει ο μεγαλυτερος τερματοφυλακας που εχει περασει ποτε απο την ομαδα
αντιγραφω για να δειτε κι εσεις την αληθεια ζωγραφισμενη σε 10 γραμμες
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/211292/kiniseis-poy-ton-pagionoyn-2o-perimenontas-osfp-kai-gkirtzikiΕπειδή πολύ κουβέντα έχει γίνει για την περίπτωση του τερματοφύλακα, νομίζω πως ο Μίχελ ήταν ξεκάθαρος. Ψάχνουμε έναν τερματοφύλακα στη χειρότερη ισάξιο του Γλύκου. Δεν είναι εύκολη αναζήτηση και τα ονόματα που έχουν βγει δεν μου εγγυόνται αυτή την επιδίωξη Μίχελ.
Το κουσούρι του Γλύκου δεν είναι αγωνιστικό. Ταχύτητα, ριφλέξ, άψογη τεχνική, εκπληκτικός με τα πόδια. Μπορεί να έχει ένα έλλειμα προσωπικότητας που τον οδηγεί σε λάθη που τον στιγμάτισαν στη καριέρα του. Όμως το κουσούρι του είναι οι τραυματισμοί. Μία γεμάτη χρονιά έκανε τόσα χρόνια και σε αυτή πήγε στο Μουντιάλ. Για αυτό και ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ψάξει τερματοφύλακα καλύτερό του. Για αυτό και δεν βρήκε μία πρόταση από το εξωτερικό που τόσο έψαξε στα χρόνια της αμφισβήτησης.
Και πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο να βρεις στην αγορά καλύτερο του Γλύκου που να έρχεται και στην Ελλάδα. Δανεισμό ή αγορά θα βρεις, ελεύθερο σίγουρα όχι. Και την αναφορά αυτή την κάνω γιατί η Θεσσαλονίκη έχει μάθει μόνο να απαξιώνει. Αν όμως κάνουμε μία αναφορά στις επιλογές που έγιναν για να καπελωθεί ο Γλύκος τόσα χρόνια, καμία δεν ήταν καλύτερή του.