Author Topic: Robin Olsen  (Read 10494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Απ: Robin Olsen
« Reply #220 on: June 06, 2016, 15:42:58 »

ελεος με τον ολσεν, λες κ τελειωσαν οι τερματοφυλακες κανετε ... δεν εκανε το παιδακι, ειπαμε θελει μεταγραφη 30αρη εκει, εμπειρου

Ίσως φταίει που αντί για μεταγραφή έμπειρου 30άρη έδιωξαν τον Όλσεν για να πάρουν τον Βελλίδη και να βλέπουμε βασικό τον Γλύκο, δεν ξέρω, λέω.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #221 on: June 06, 2016, 16:04:57 »
Ο μπαναης ο ορτοντοξ εχει το know-how απο το 14. Βασικος μεχρι τα 40 θα ειναι, οπως ο μπουφον. Τι μπουφον, τι μπουφος
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #222 on: June 07, 2016, 11:57:46 »

ελεος με τον ολσεν, λες κ τελειωσαν οι τερματοφυλακες κανετε ... δεν εκανε το παιδακι, ειπαμε θελει μεταγραφη 30αρη εκει, εμπειρου

Ίσως φταίει που αντί για μεταγραφή έμπειρου 30άρη έδιωξαν τον Όλσεν για να πάρουν τον Βελλίδη και να βλέπουμε βασικό τον Γλύκο, δεν ξέρω, λέω.

Και τι σχεση εχει αυτο με λιβανια στον χεστη;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #223 on: June 07, 2016, 12:35:53 »
Καμία, όλα καλά.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #224 on: June 07, 2016, 21:49:09 »
Και ο γλύκος παλτό αλλά και εσύ παλτό από τα λίγα. Καλοφάγωτα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #225 on: June 07, 2016, 22:34:03 »
Ε ναι ρε πουστη μου βαρεθηκα να βλεπω κοντρα για αυτους τους 2, ελεος πια

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #226 on: June 07, 2016, 23:24:17 »
Βέβαια ο ένας παραμένει βασικός κι ο άλλος χαιρέτησε στο εξάμηνο

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #227 on: June 08, 2016, 21:22:16 »

Μα δεν ειναι κοντρα για αυτους τους 2, το οτι κ οι 2 δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ ειναι αποδεκτο απο ολους.
Απλα καποιοι εχουν μετατρεψει αυτον που κλεινει τα ματια στις εξοδους κ του φαινονται βαρβαρες οι προπονησεις στον ΠΑΟΚ σημαιοφορο της επαναστασης  :D

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #228 on: June 08, 2016, 22:28:46 »
αντιδραση ειναι αδερφε στις λακαμιες που διαβαζουμε και ακουμε για τον γλυκο.
ο ενας μπορει να ειναι χεστης αλλα εχει και γαμω τα προσοντα για τερματοφυλακας.εφυγε μετα απο 6 μηνες για Κοπεγχαγη και πηρε τιτλο βασικουρα.
ο "δεν εγινε κατι που χασαμε το πρωταθλημα,υπαρχουν κι αλλες θεσεις" ειναι ενας μετριων προσοντων τερματοφυλακας που εχει μπαστακωθει κατω απ τα δοκαρια εδω και μια τετραετια με προκλητικη αβαντα απ τα μεσα.
ουτε ο ενας ουτε ο αλλος κανουν.αλλα αμα ειναι να φαμε στη μαπα παλι τον "τρωω 10 γκολ καθε χρονο στην κλειστη μου γωνια",χιλιες φορες να δινοταν μια ευκαιρια στον ταλαντουχο χεστη.στην τελικη μπορει να μου βγει Ντεχεα κι απο πατσαβουρακιας τον πρωτο χρονο να κανει παπαδες τον δευτερο.απ τον αλλο δεν περιμενω κατι καλυτερο

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #229 on: June 09, 2016, 16:30:04 »

Μα δεν ειναι κοντρα για αυτους τους 2, το οτι κ οι 2 δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ ειναι αποδεκτο απο ολους.
Απλα καποιοι εχουν μετατρεψει αυτον που κλεινει τα ματια στις εξοδους κ του φαινονται βαρβαρες οι προπονησεις στον ΠΑΟΚ σημαιοφορο της επαναστασης  :D

στο χουν εξηγησει 10 μελη με διαφορετικο ο καθενας τροπο, δε μπορεις η δε θες να το καταλαβεις γτ καποιοι ασχολουνται με τον ολσεν, και συνεχιζεις κ ειρωνευεσαι. γλυκος για παντα ρε, και εκει κατα το νοεμβρη αλλαγη προπονητη

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #230 on: June 14, 2016, 09:18:20 »
και χθες επιτελους μου ανοιξανε τα ματια και καταλαβα γιατι δεν μπορουσε ο σουηδος στον ΠΑΟΚ.χθες πρωτη φορα ειδα την αληθεια καταματα.χθες επισης καταλαβα τι ατυχοι ειμαστε οταν δεν παιζει ο μεγαλυτερος τερματοφυλακας που εχει περασει ποτε απο την ομαδα

αντιγραφω για να δειτε κι εσεις την αληθεια ζωγραφισμενη σε 10 γραμμες

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/211292/kiniseis-poy-ton-pagionoyn-2o-perimenontas-osfp-kai-gkirtziki

Επειδή πολύ κουβέντα έχει γίνει για την περίπτωση του τερματοφύλακα, νομίζω πως ο Μίχελ ήταν ξεκάθαρος. Ψάχνουμε έναν τερματοφύλακα στη χειρότερη ισάξιο του Γλύκου. Δεν είναι εύκολη αναζήτηση και τα ονόματα που έχουν βγει δεν μου εγγυόνται αυτή την επιδίωξη Μίχελ.

Το κουσούρι του Γλύκου δεν είναι αγωνιστικό. Ταχύτητα, ριφλέξ, άψογη τεχνική, εκπληκτικός με τα πόδια. Μπορεί να έχει ένα έλλειμα προσωπικότητας που τον οδηγεί σε λάθη που τον στιγμάτισαν στη καριέρα του. Όμως το κουσούρι του είναι οι τραυματισμοί. Μία γεμάτη χρονιά έκανε τόσα χρόνια και σε αυτή πήγε στο Μουντιάλ. Για αυτό και ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ψάξει τερματοφύλακα καλύτερό του. Για αυτό και δεν βρήκε μία πρόταση από το εξωτερικό που τόσο έψαξε στα χρόνια της αμφισβήτησης.

Και πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο να βρεις στην αγορά καλύτερο του Γλύκου που να έρχεται και στην Ελλάδα. Δανεισμό ή αγορά θα βρεις, ελεύθερο σίγουρα όχι. Και την αναφορά αυτή την κάνω γιατί η Θεσσαλονίκη έχει μάθει μόνο να απαξιώνει. Αν όμως κάνουμε μία αναφορά στις επιλογές που έγιναν για να καπελωθεί ο Γλύκος τόσα χρόνια, καμία δεν ήταν καλύτερή του.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #231 on: June 15, 2016, 16:22:27 »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα δυο χρόνια.

Ελάτε να γράψετε ξανά μερικοί για το παλτό τον Όλσεν τώρα να δω κάτι που θέλω.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #232 on: June 15, 2016, 22:39:31 »
Αν τον ανανεωσαν για τριτο, οντως μαλακια, θα προτιμουσα τον Ολσεν για αυτη τριτο.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #233 on: June 16, 2016, 10:07:45 »
μπαλονια μας τα κανατε με τον ολσεν ρε παιδια ... τι σχεση εχει οι μαλακιες που κανουν στην διοικηση με το γεγονος οτι ο ολσεν ειναι γκουφυ;;

μου κανεις κ παραθεση του ποστ μου κινγκ λες και εγω την εκανα την ανανεωση βελιγδη

ειπαμε για τον πουτσο και οι 3 γλυ/ολσεν/βελλ, θελουμε βασικο ξενο εκει ... τωρα ποιον και αν θα παρουνε εμεις τι να κανουμε;;;

αλλα επειδη ειναι μαλακες αυτοι δεν θα μας βγαλετε κ κανονικο τερματζη το ξυλαγκουρο ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #234 on: June 16, 2016, 10:32:34 »
Το βλακομουτρο εχει το υπερατου παναγια μαζι του
Τους νικαει ολους
Εξαλλου κολκας ειπε χτες
Κρεσιτς ουτε για μηλα
Χακομπο βιαστης
Ολσεν ανυπαρκτος

Κανονιστε να μην παρετε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΕΡΜΑ να σας γαμηθουνε τα παντα
Αυτο μονο

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #235 on: June 16, 2016, 13:17:10 »
μπαλονια μας τα κανατε με τον ολσεν ρε παιδια ... τι σχεση εχει οι μαλακιες που κανουν στην διοικηση με το γεγονος οτι ο ολσεν ειναι γκουφυ;;

μου κανεις κ παραθεση του ποστ μου κινγκ λες και εγω την εκανα την ανανεωση βελιγδη

ειπαμε για τον πουτσο και οι 3 γλυ/ολσεν/βελλ, θελουμε βασικο ξενο εκει ... τωρα ποιον και αν θα παρουνε εμεις τι να κανουμε;;;

αλλα επειδη ειναι μαλακες αυτοι δεν θα μας βγαλετε κ κανονικο τερματζη το ξυλαγκουρο ...

Εσύ μόλις έβγαλες ξυλάγκουρο και γκούφη έναν τερματοφύλακα που τον είδες 6 μήνες ενώ (προφανώς δεν) έχεις χορτάσει να βλέπεις τόσα χρόνια τον Γλύκο και βλέπεις να δίνουν δεύτερη ευκαιρία μέχρι και στον Βελλίδη. Για δύο χρόνια, μήπως χρειαστεί και τρίτη ευκαιρία. Αλλά ο Όλσεν δεν άξιζε της υπομονής μας γιατί θα έκανε μούτρα ο Κόλκας και η μάνα του.

Ε "τι να κανουμε εμείς", τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε, εγώ απλά γελάω. Btw τα μπαλόνια είναι με ήλιο, που τα αφήνεις και φεύγουν ψηλά, ή τα άλλα τα απλά;
« Last Edit: June 16, 2016, 13:34:51 by TheKingOfNothing »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #236 on: June 16, 2016, 13:40:32 »
king ξερεις να διαβαζεις ελληνικα η τζαμπα γραφω;;;;;;      ή τα γραφεις αυτα ετσι για να αναψει η συζητηση;

"...ενώ (προφανώς δεν) έχεις χορτάσει να βλέπεις τόσα χρόνια τον Γλύκο και βλέπεις να δίνουν δεύτερη ευκαιρία μέχρι και στον Βελλίδη..."
δεν γινεται να ξερεις να διαβαζεις ελληνικα και να μου γραφεις αυτο για μενα ... δεν εχω χορτασει να βλεπω γλυκο ... ελεος
4 χρονια τα λεμε οτι δεν κανουν οι τερματζηδες μου εχουμε

και για ντο χοντρυνω λιγο για τον ολσεν κ τελος ... οποιος ειδε αυτα τα τραγικα ολσεν αυτους τους 6 μηνες κ πιστευει οτι ειναι καλος τερματοφυλακας απλα σταματαει την ενασχοληση με το ποδοσφαιρο και αρχιζει χαντμπολ -καταδυσεις η κατι αλλο  .... απλα δεν γινεται να γραφετε οτι ο ολσεν ειναι καλος τερματζης, ουτε η μανα του δεν θα το εγραφε σε φορουμ αυτο

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #237 on: June 16, 2016, 13:48:13 »
king ξερεις να διαβαζεις ελληνικα η τζαμπα γραφω;;;;;;   

Με το "ελληνικά" εννοείς το παρακάτω;

και για ντο χοντρυνω λιγο για τον ολσεν κ τελος ... οποιος ειδε αυτα τα τραγικα ολσεν αυτους τους 6 μηνες κ πιστευει οτι ειναι καλος τερματοφυλακας απλα σταματαει την ενασχοληση με το ποδοσφαιρο και αρχιζει χαντμπολ -καταδυσεις η κατι αλλο  .... απλα δεν γινεται να γραφετε οτι ο ολσεν ειναι καλος τερματζης, ουτε η μανα του δεν θα το εγραφε σε φορουμ αυτο

Με την απορία θα μείνω για τα μπαλόνια  :(

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #238 on: June 16, 2016, 13:58:52 »
Το τρομερο ειναι οτι καποιοι επιμενουν για Ολσεν οταν ο ΙΔΙΟΣ εχει πει οτι δεν αντεχει την πιεση του ΠΑΟΚ, οταν ο ΙΔΙΟΣ εχει κανει εξοδο με κλειστα ματια στην πιο αδερφιστικη στιγμη που εχω δει ποτε τερματοφυλακα (ναι για το ματς με την γρια λεω) και το καλυτερο οταν ο ΙΔΙΟΣ εχει χαρακτηρισει τις προπονησεις του ΠΑΟΚ βαναυσες.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #239 on: June 16, 2016, 14:09:42 »
Τεράστιε darklord, εσύ ο ΙΔΙΟΣ έγραψες αυτό:

Για αυτο, δανειζομαι την εκφραση που για εντελως αλλους (δικους του) λογους ειπε ο Ζαγορακης, και ας στηριξουμε μια φορα μια προσπαθεια που παει να γινει.

Στηρίζω κι εγώ, αλλά μόνο για 6 μήνες, να ξέρεις.

Ελάτε να γράψετε ξανά μερικοί για το παλτό τον Όλσεν τώρα να δω κάτι που θέλω.

:'( :'( :'( :'(