ΜΟΝΟ οι Λιαπης και ΒΑΓΓΕΛΑΡΑΣ(θα ηθελα και τον κωστακη αλλα δεν νομιζω να μεινει αν και προτιμω στη θεση του τον γιαννοπουλο που παιζει αμυνα).
Ο κωττας συμφωνω να παει δανεικος αλλα ο λιαπης οχι........αυτο το παιδι αν παρει αρκετο χρονο θα δωσει πραγματα.....επιπλεον δεν υπαρχουν ελληνες γκαρντ ουτε για δειγμα......και πρεπει να χρησιμοποιηθει ως κομπο γκαρντ καθως μπορει και στο 1 καποια λεπτα!
Παρολο που δεν με ρωτας εγω θα πω

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Σαλου-Κασελακης-Γιαννοπουλος-Βεργινης!
Οι 3 πρωτοι παρολο που παιζουν στην ιδια θεση(3) μπορουν να παιξουν και σε αλλες(κασελακης 4 και γιαννοπουλος 2) και τον βεργινη τον εχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ αναγκη καθως οπως ειπα πιο πανω δεν υπαρχουν ελληνες γκαρντ ουτε για δειγμα και ακομα περισσοτερο αξιοπιστοι οπως αυτος!
Απο τους ξενους δεν θελω κανεναν.......εγω αν ημουν στη διοικηση και το τεχνικο τιμ του ΠΑΟΚ θα εδινα μια καλη προμηθεια στον βετουλα να μου βρει 5 αμερικανακια λαυρακια σαν αυτα που εφερνε στον απολλωνα.......και δεν κανω πλακα.....εμεις εχει αποδειχτει οτι δεν μπορουμε να το κανουμε.....εναν κουπερ εχουμε βρει τοσα χρονια.....βεβαια υπαρχει και το κολλημα του γερου να εχει προυπηρεσια στην Α1 ο ξενος.....τελοσπαντων ο βετουλας εφερε μια καραβια μαυρα αμερικανακια που ηταν αξιολογα στην πλειοψηφια τους με 20 χιλιαρικα το καθενα!
Αυτα τα λιγα