Μπήκα και γω να γράψω κάποιες πρώτες εντυπώσεις και βλέπω πρώτο πρώτο το παραλήρημα του παππού

ρε μαν έχουμε τις 7 πληγές του φαραώ ξέρω γω και η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι για σένα ήταν το ότι παίρνει μπούλο ο Σαλούστρος;;; Εκεί τραβάς τη γραμμή εσύ δηλαδή;

Λοιπόν, τραγωδία όλη η ιστορία με τον αμκα, φανταστείτε να είχε και κόσμο τι θα γινόταν. Για τον οποίο έχω βαρεθεί πια να ασχολούμαι, ναι εργάσιμη μέρα-δύσκολη ώρα, ναι οικονομική κρίση κλπ αλλά βάζω στοίχημα ότι περισσότεροι απ αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα, προτιμούν να πάρουν φανέλα Μπερμπάτοφ παρά να πάρουν ένα διαρκείας στο μπάσκετ ή στο βόλλευ. Οπότε περισσότερο είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθενός και τσάμπα κάθομαι και σκάω που σε πρεμιέρα είμασταν όσοι είμασταν εκεί.
Δυστυχώς η ομάδα με αυτό το υλικό που έχει τώρα, μάλλον δικαιώνει όσους γκρινιάζατε εδώ τις προάλλες, πραγματικά είναι γρίφος η λογική με την οποία στήθηκε. Στα γκαρντ ο Σούλης δοκιμάζει μια μίξη χωρίς ξεκάθαρους ρόλους, μια έπαιζε ο Τέπιτς στον άσσο, μια ο Τσόχλας και μια ο Ντούβνιακ, ανάλογα με το σχήμα που είχε στο παρκέ. Νομίζω καλώς παίρνει πόδι ο χτίστης απτά 6,75 αν και άργησε, μήπως και έρθει κανένας αμερικάνος άσσος γιατί έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην αθλητικότητα και στην ταχύτητα.. Το αμερικανάκι τους το 10 μας έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα γιατί κανείς δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει στα πόδια. Επίσης, ο Μπάλαμπαν τίμιος ξυλοκόπος αλλά μάγκες δεν γίνεται να είναι αυτός ο βασικός μας σέντερ, εκτός αν δεν θέλουμε παραπάνω απτην 5η θέση και απλή συμμετοχή στην ευρώπη. Αν στον αμερικάνο άσσο που ονειρεύομαι προστεθεί και ένα 5άρι, τότε είμαστε κομπλέ. Άντε να δούμε.
Ο Βασιλειάδης αναμενόμενα μαστουρωμένος και γκαυλωμένος και μόνο που όποτε παίρνει την μπάλα του ορμάνε για double team και ανοίγουν διάδρομοι μας δίνει πολλές δυνατότητες. Ο Τέπιτς κάνει μπαμ ότι το κατέχει το άθλημα, αλλά είναι άσσος; Θα δούμε λογικά πολλά ποσταρίσματα με κοντύτερους αντιπάλους. Ο Κακαρούδης παππού σε χαιρετάει και θα κλείσει στόματα, ο Μάρκοβιτς με εξέπληξε θετικά, πολύ γρήγορα πόδια για 4άρι, αλλά ψηλέ σοβαρέψου και βάλε τις βολές. Ο Ντούβνιακ είναι πουλέν απτην προηγούμενη φορά, μου θυμίζει και λίγο Μαγκράθ.
Κάτι τελευταίο. Παιδιά έχουν κουράσει οι τεχνικές ποινές σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα ειδικά, απτην αρχή υπήρχε γκρίνια και οι φιλιππινέζες προειδοποίησαν πολλές φορές πριν τη δώσουν κι ας έιχαμε δίκιο στο αστείο επιθετικό που έδωσαν στον Τσόχλα. Αλλά το να λέει το κοράκι στον Ζουρνατζίδη (ο οποίος πρέπει να ηρεμήσει γενικά γιατί κυρίως αυτός φωνάζει) "κάτσε κάτω ρε" λες και μιλάει σε κάνα παιδαρέλι είναι απαράδεκτο.
Αυτά. Με την κουλα θα φανεί πως αντιδράει η ομάδα στα δύσκολα.