Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Ερπετιάρης Σάββατο 13/6/15 ώρα 19:30 (NS1 & NS1 HD)  (Read 885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline banis

• Αλλαγή
δε γίνεται αλλιώς ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
τα σκουληκια εχουν παθει τρακπατρατ ψυχολογικο απο τις 2 ανατροπες και τρεμει το φυλλοκαρδι τους
οι ιδιοι το λενε
δε θελω απλα νικη
θελω 20αρα

Offline petran4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
πουτανακι του σουλη η ρουλα
παλιοπαιδα δεν τους ριξατε 20αρα αλλα ειναι σαν να τους ριξατε
κηδεια τα ληκια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
παίζει ο κουρασμένος με τον γελοίο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ψοφιοι οι παιχτες. Στην αναπαυλα το' λεγα και το πιστευα οτι θα πηγαιναμε για εικοσιφευγα διαφορα και, με λιγη τυχη, θα θυμομασταν την τριανταπενταρα. Μπηκαμε ομως στο τριτο δεκαλεπτο και βρωμουσαμε πτωμα'ί'νη, αν και το αχρηστο ερπετο δεν κατορθωσε να κανει μια αντεπιθεση της προκοπης παροτι στο τεταρτο δεκαλεπτο σκοραραμε μονο με βολες. Καπου την καταλαβαινω την ομαδα, μιλαμε για λειψο ροστερ που παιζει παιχνιδι Νο53 κι εχει παει μεσα Ιουνιου. Ενα κουραγιο ακομα, λιγα ακομα φλοκια στα σκουληκια και μετα ξεκουραση.

Ο Μαργαριτης μια μερα δε φορτωθηκε φαουλ γρηγορα κι εκανε εξαιρετικη δουλεια για τα δεδομενα του παιχνιδιου.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline banis

• Αλλαγή

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΜΠΡΑΒΟ στην κουρασμενη ομαδα!

banis ευχαριστουμε για το βιντεακι!

Υ.Γ. το καλαθι του σαλουστρου στο ξεκινημα ειναι οντως για αμπαλους!αλλα δεν ανησυχω.....υπαρχουν οι δεδας και τσοχλας να τον διδαξουν μπασκετ (ειδικα ο πρωτος) :lol:

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
ΜΠΡΑΒΟ στην κουρασμενη ομαδα!

banis ευχαριστουμε για το βιντεακι!

Υ.Γ. το καλαθι του σαλουστρου στο ξεκινημα ειναι οντως για αμπαλους!αλλα δεν ανησυχω.....υπαρχουν οι δεδας και τσοχλας να τον διδαξουν μπασκετ (ειδικα ο πρωτος) :lol:

Έναν πόντο λιγότερο από τον Σαλού είχε ο Δέδας, δεν καταλαβαίνω γιατί η ειρωνεία.

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Η ομάδα επιτέλους μπήκε από την αρχή παθιασμένη και με καταπληκτική άμυνα πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, πίστη για το διπλό τώρα να τελειώνουμε. Αν είχαμε το χθεσινό πέταλο πιο συχνά μέσα στη χρονιά, θα ήταν όλα καλύτερα.

Κρέντιτς στον συγκινητικό Λανγκφορντ που φαίνεται ότι είναι σκασμένος και φυσικά στον ηγέτη Μαργαρίτη που έκανε πουτανάκι του τον βεζενκοφ. Και μια που τον ανέφερα, βλακάκο έχεις πολύ δρόμο ακόμα για να πουλάς τρέλα και αυτά τα "θα τα πούμε μετά" εκεί που σε παίρνουν.
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
θελω να το γραψω καιρο τωρα.......να σου πω τι μου θυμιζει ο δεδας;εδω στην πατρα που παιζουμε μονο στην αλανα υπαρχει ενας τυπος ο οποιος το μονο που κανει ειναι να ριχνει τριποντα.....καθεται μονιμως εξω απο το τριποντο και σουταρει(με εντελως ανορθοδοξο τροπο....σαν πλαγιο αουτ πισω απο την πλατη) και τα βαζει ΣΧΕΔΟΝ ολα.....δεν κανει τιποτε αλλο ομως....ουτε τρεχει ουτε μαρκαρει ουτε παιρνει ριμπαουντ.....αυτονοητο ειναι πως κανεις απο εμας δεν θελει να τον παιζουμε αλλα οταν μας λειπει ενας τοτε αναγκαστικα τον βαζουμε(και καταστρεφει τα παιχνιδια)........ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το πραγμα ειναι ο δεδας......αν τον παρακολουθησεις στην αμυνα ειναι να γελας(και να κλαις),στο ριμπαουντ δεν παει ουτε με σφαιρες παρολο που ειναι σχεδον 2 μετρα(1,98) και στην επιθεση ειναι στατικος περιμενοντας να μεινει ελευθερος στο τριποντο!
Η αποψη μου ειναι οτι ο μαρκοπουλος 3 ΕΝΤΕΛΩΣ αποτυχημενους "παικτες" εχει φερει....τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ χελιγουελ,τον καλαιτζιδη και τον δεδα.....η διαφορα ειναι οτι τους πρωτους 2 τους κρατησε μια σεζον ενω τον γεροχοντροδεδα τον εχει χρονια!
Οπως εχω ξαναγραψει ο δεδας ειναι για μια ομαδα με πολλα φραγκα που εχει 16-17 παικτες ροστερ,να τον βαζεις σε κανενα επικινδυνο παιχνιδι στην 12αδα ως 12ο παικτη για να τον βαλεις ΑΝ χρειαστει 4-5 λεπτα να βαλει κανενα τριποντο να ξεκολλησει την ομαδα! 

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Για ομαδα που απο το 28 και μετα σκοραρει 10 ποντους και αυτους ολους με βολες και παρολα αυτα κερδιζει ξεκουραστα με +11 τον αντιπαλο ειναι να σηκωνεις τα χερια ψηλα.. ο χτεσινος αρης χωρις υπερβολη ηταν για να σπασεις το ρεκορ της 35αρας(οχι πως θα ελεγε και κατι ειτε με 1 ειτε με 40 κερδισεις το ιδιο μετραει) νομιζω οτι και τοπικη ομαδα να ειχε απεναντι του θα εχανε ξεκουραστα.

Πολλα μπραβο στον τεραστιο Μαργαριτη που εσβησε το πολυδιαφημισμενο γατι του αντιπαλου(το nba τον μαρανε εχει να φαει πολλα ψωμια ακομα), στον Οντουμ που κανει μεγαλη σειρα με τον αρη και στον ταλαιπωρο τον Λανγκφορντ που αν και τα εσπασε εχει το ελαφρυντικο του οτι παιζει σταθερα 30+ λεπτα απο την σειρα με το Ρεθυμνο και επειτα.. παρολα αυτα εβγαλε μερικες τεραστιες αμυνες χτες! Καρτερ λιγα πραματα παλι τον στραβωσαν τα κορακια πανω που εβρισκε ρυθμο μπροστα τον χρεωναν στα καπακια με ανυπαρκτα φαουλ, Μπρεμερ μπορει να εβαλε 2 μεγαλα σουτ αλλα ηταν ξεκαθαρα η αιτια που η ομαδα δεν πηγε με πανω απο +20 στο ημιχρονο(στο 39-22 και μετα τα γαμησε την μανα) Σαλουστρος οπως τα ειπε και ο παππους γαμησε μανες με την καλαθαρα που εβαλε ακομα και ο σκαουτ των Μεμφις Γκριζλς που ηρθε για Βεζενκοφ φημες λενε οτι στο μπλοκακι του γραφει Σαλου με πολλα θαυμαστικα διπλα :'( :'(

Τσοχλας Δεδας ανυπαρκτοι, Χαριτοπολους εδωσε μαχες(αυτος μαλιστα ρε παππου για τα αμπαλα δεδομενα του εβαλε απιστευτο καλαθι) ενω στο 5λεπτο-6λεπτο που επαιξε ηταν πολυ συγκεντρωμενος αμυντικα ο Λιαπης, που και παλι 1-2 φορες διστασε να σουταρει ενω το εχει το σουτ.

Παντως τα σημαδια κουρασης ειναι κατι παραπανω απο εμφανη οπως ειπε ο Μαρκοπουλος με τον Καρτερ οποτε ας τα δωσουν ολα τωρα για 40λεπτα ακομα στο παλε να τελειωνουμε με τους ανυπαρκτους και να πανε για διακοπες ομορφα και ωραια!

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
θελω να το γραψω καιρο τωρα.......να σου πω τι μου θυμιζει ο δεδας;εδω στην πατρα που παιζουμε μονο στην αλανα υπαρχει ενας τυπος ο οποιος το μονο που κανει ειναι να ριχνει τριποντα.....καθεται μονιμως εξω απο το τριποντο και σουταρει(με εντελως ανορθοδοξο τροπο....σαν πλαγιο αουτ πισω απο την πλατη) και τα βαζει ΣΧΕΔΟΝ ολα.....δεν κανει τιποτε αλλο ομως....ουτε τρεχει ουτε μαρκαρει ουτε παιρνει ριμπαουντ.....αυτονοητο ειναι πως κανεις απο εμας δεν θελει να τον παιζουμε αλλα οταν μας λειπει ενας τοτε αναγκαστικα τον βαζουμε(και καταστρεφει τα παιχνιδια)........ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το πραγμα ειναι ο δεδας......αν τον παρακολουθησεις στην αμυνα ειναι να γελας(και να κλαις),στο ριμπαουντ δεν παει ουτε με σφαιρες παρολο που ειναι σχεδον 2 μετρα(1,98) και στην επιθεση ειναι στατικος περιμενοντας να μεινει ελευθερος στο τριποντο!
Η αποψη μου ειναι οτι ο μαρκοπουλος 3 ΕΝΤΕΛΩΣ αποτυχημενους "παικτες" εχει φερει....τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ χελιγουελ,τον καλαιτζιδη και τον δεδα.....η διαφορα ειναι οτι τους πρωτους 2 τους κρατησε μια σεζον ενω τον γεροχοντροδεδα τον εχει χρονια!
Οπως εχω ξαναγραψει ο δεδας ειναι για μια ομαδα με πολλα φραγκα που εχει 16-17 παικτες ροστερ,να τον βαζεις σε κανενα επικινδυνο παιχνιδι στην 12αδα ως 12ο παικτη για να τον βαλεις ΑΝ χρειαστει 4-5 λεπτα να βαλει κανενα τριποντο να ξεκολλησει την ομαδα! 

Είμαι 100% μαζί σου, και το λέω σοβαρά, δεν τρολάρω. Ο Δέδας είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=0gWxHFMog9w&t=4m40s

Ο Σαλού για τον οποίο έκανες το ειρωνικό ποστ χθες είχε 3 πόντους και ο Δέδας που είναι όσα λες παραπάνω είχε 2. Ο ένας που κράζεις είναι 35, ο άλλος που αποθεώνεις είναι 24. Οπότε ξαναρωτάω, γιατί η ειρωνεία για το ποιος πρέπει να διδάξει στον Σαλού μπάσκετ;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
τι διαολο ολοι δημοσιογραφοι ειναι εδω μεσα;
ειπα εγω οτι γαμησε μανουλες;
ειπα οτι ενας ΑΜΠΑΛΟΣ δεν θα εβαζε τετοιο καλαθι.....ο δεδας ας πουμε.......
ενα ωραιο καλαθι δεν τον κανει παικταρα οπως και μια μαλακια δεν τον κανει αμπαλο!
οσον αφορα τους σκαουτερς μπορει ο σαλου να μην μπει στα μπλοκακια τους αλλα εχει ΟΛΟΝ τον καιρο μπροστα του να βελτιωθει κι αλλο σε αντιθεση με τον δεδα που εχει ληξει η αξιοθαυμαστη καριερα του και δεν το εχει παρει χαμπαρι(ουτε και ο προπονητης που τον στηριζει αλλα αυτος γενικα δεν παιρνει χαμπαρι)......ειμαι σιγουρος οτι οι σκαουτερς ακομη αναρωτιουνται πως γινεται ο δεδας και παιζει σε επαγγελματικη ομαδα!

Οσον αφορα τον λιαπη......δεν αναρωτιεσαι ρε biv γιατι δεν σουταρει,γιατι παιζει μονο αμυνα,γιατι αυτη η χαμηλη αυτοπεποιθηση ενω το καλοκαιρι με την εθνικη ομαδα ειναι ΑΛΛΟΣ παικτης;
Ακομη και οι ΠΕΤΡΕΣ το λενε πως αυτο που εγινε φετος σε βαρος του λιαπη ειναι ΑΔΙΚΙΑ...........οσοι ΠΑΟΚτσηδες μιλαω λενε το ιδιο πραγμα........περιμενει το παιδι τα καλοκαιρια για να παιξει μπασκετ......δεν ειναι κανενας παικταρας αλλα αν του εδινε χρονο θα ηταν πολυ πιο χρησιμος απο τον τσοχλα(καλα απο τον δεδα δεν το συζηταμε)...........

Υ.Γ. thekingofnothing, δεν ειναι θεμα ποντων.....ο ΣΑΛΟΥ μπορει να κανει πολλα πραγματα μεσα στο γηπεδο.....παιρνει αρκετα ριμπαουντ,κλεβει μπαλες,παιζει αμυνα......κατα την γνωμη μου ειναι ενα πολυεργαλειο το οποιο εχει πολλες δυνατοτητες εξελιξης......εμενα μου δειχνει παιδι που θελει πολυ να βελτιωθει και να δουλεψει.......αλλα αμα του περιοριζεις τον ρολο γαμησε τα.....τεσπα....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τι καθομαι και σε διαβαζω;εγω φταιω κανενας αλλος

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Και για τον κοντό τα ίδια λένε κάποιοι, "κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, μαρκάρει, φιλότιμος μπλα μπλαμ μπλα"...

κατά τα άλλα
τι καθομαι και σε διαβαζω;εγω φταιω κανενας αλλος

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Με αφορμη αυτο που εγραψες thekingofnothing οτι αποθεωνω τον ΣΑΛΟΥ........δεν αποθεωνω ΚΑΝΕΝΑΝ.......η αποψη μου ειναι οτι τα ταλεντα που (δεν) υπαρχουν ειναι αυτα......τα οικονομικα δεδομενα της ομαδας επισης ειναι αυτα που ξερουμε......δεν καλουμαστε να κρινουμε τους παικτες με βαση το μπασκετ που ξεραμε πριν απο 15 ή 20 χρονια.....οπως σωστα εχουν γραψει πολλοι εδω μεσα αν ειμασταν σε εκεινη την εποχη τοτε ΚΑΝΕΙΣ απο ολους αυτους δεν θα περναγε ουτε απεξω απο το παλατακι!
Συγκρισεις σε παικτακια κανουμε.......εγω εχω μια συγκεκριμενη αποψη κι αυτην υποστηριζω χρονια τωρα η οποια ηταν και η αντιληψη της ομαδας στα καλα χρονια......δεν αλλαξα αντιληψη......υπαρχει βεβαια και η αποψη του προπονητη της ομαδας που θελει μια ομαδα με 35+ να παιζουν μεχρι να σακατευτουν σαν τον μπιδη!
αντιλαμβανομαι οτι οσοι ειρωνευονται ή τρολαρουν ή βριζουν εμενα οτι συμφωνουν με την αντιληψη του μαρκοπουλου.....μαγκια τους.....δεν εχω κατι να πω....ουτε θα καθομαι να γραφω ΜΟΝΟ οταν ειναι να ειρωνευτω την αποψη του αλλου γιατι δεν εχω τιποτα αλλο να πω γιατι με καλυπτει η αποψαρα του προπονητη μου......εγω θελω να πιστευω οτι οπαδος-προβατο που να υποστηριζει προπονητες-παικτες μονο και μονο επειδη φοραει το δικεφαλο στο στηθος δεν θα γινω......

Προφανως λοιπον εφοσον αυτοι που ειρωνευονται δεν προτεινουν εναλλακτικες συμφωνουν με την γραμμη του μαρκοπουλου.......αλλα με αφορμη τον ΣΑΛΟΥ ας δουμε ποιοι ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ παικτες που παιζουν(ή μπορουν) στην θεση 3........ΣΑΛΟΥ,κασελακης,σλαφτσακης(και τους 3 τους θεωρειτε χαλια),ψαθας,βασιλοπουλος,βεζενκοφ,καραθανασης,κανονιδης,γιανκοβιτς,αθανασουλας,βαρυτιμιαδης!
ΑΥΤΟΙ ειναι ολοι κι ολοι.....για πειτε μου ποιοι ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ και ποιους απο αυτους ΜΠΟΡΕΙ ο ΠΑΟΚ να παρει;ειμαι σιγουρος οτι δεν σας κανει ΣΧΕΔΟΝ κανεις και απο αυτους που (αν) σας κανουν ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να τους παρει......δυστυχως για εσας δεν μπορουμε να παρουμε(ακομα κι αν μπορουσαμε οικονομικα) 10 ξενους παικτες να καλυπτουν τα παντα!
Στην δε θεση σεντερ ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα αφου δεν σας κανει ουτε ο καλλες ουτε ο κωττας για 2ος σεντερ.......εναλλακτικη....που ειναι;και στα πλει μεικερ το ιδιο......δεν υπαρχουν παικτες.....οποτε πρεπει να διαχειριστεις αυτα που εχεις με τον καλυτερο τροπο αλλα εσεις οπως και ο προπονητης σας εχει μεινει στα παλια μεγαλεια αλλα ετσι δεν πας μπροστα....καταντας σαν τα παπουδια που διηγουνται ιστοριες.....αλλα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ΜΟΝΟ ιστορια ειναι και παρον αλλα κυριως πρεπει να εχει και μελλον......αλλα με υπερηλικες προπονητες και παικτες αυτο δεν γινεται......ετσι λεω εγω κι ας ειμαι παππους ;D

Υ.Γ. Προφανως και δεν θεωρω τον μαρκοπουλο το κυριοτερο προβλημα της ομαδας ουτε τον θεωρω αχρηστο και ολα αυτα που γραφω πανω στα νευρα μου.....απλα πολυ απλα για τις συνθηκες που υπαρχουν στον ΠΑΟΚ με τα οικονομικα ειναι ακαταλληλος......αν τυχον μας παρει ο σαββιδης ΙΣΩΣ να ειναι καταλληλος αν εχει την δυνατοτητα δημιουργιας πολυ καλυτερου ροστερ!
« Last Edit: June 16, 2015, 10:49:39 by rebelpappous »