Με αφορμη αυτο που εγραψες thekingofnothing οτι αποθεωνω τον ΣΑΛΟΥ........δεν αποθεωνω ΚΑΝΕΝΑΝ.......η αποψη μου ειναι οτι τα ταλεντα που (δεν) υπαρχουν ειναι αυτα......τα οικονομικα δεδομενα της ομαδας επισης ειναι αυτα που ξερουμε......δεν καλουμαστε να κρινουμε τους παικτες με βαση το μπασκετ που ξεραμε πριν απο 15 ή 20 χρονια.....οπως σωστα εχουν γραψει πολλοι εδω μεσα αν ειμασταν σε εκεινη την εποχη τοτε ΚΑΝΕΙΣ απο ολους αυτους δεν θα περναγε ουτε απεξω απο το παλατακι!
Συγκρισεις σε παικτακια κανουμε.......εγω εχω μια συγκεκριμενη αποψη κι αυτην υποστηριζω χρονια τωρα η οποια ηταν και η αντιληψη της ομαδας στα καλα χρονια......δεν αλλαξα αντιληψη......υπαρχει βεβαια και η αποψη του προπονητη της ομαδας που θελει μια ομαδα με 35+ να παιζουν μεχρι να σακατευτουν σαν τον μπιδη!
αντιλαμβανομαι οτι οσοι ειρωνευονται ή τρολαρουν ή βριζουν εμενα οτι συμφωνουν με την αντιληψη του μαρκοπουλου.....μαγκια τους.....δεν εχω κατι να πω....ουτε θα καθομαι να γραφω ΜΟΝΟ οταν ειναι να ειρωνευτω την αποψη του αλλου γιατι δεν εχω τιποτα αλλο να πω γιατι με καλυπτει η αποψαρα του προπονητη μου......εγω θελω να πιστευω οτι οπαδος-προβατο που να υποστηριζει προπονητες-παικτες μονο και μονο επειδη φοραει το δικεφαλο στο στηθος δεν θα γινω......
Προφανως λοιπον εφοσον αυτοι που ειρωνευονται δεν προτεινουν εναλλακτικες συμφωνουν με την γραμμη του μαρκοπουλου.......αλλα με αφορμη τον ΣΑΛΟΥ ας δουμε ποιοι ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ παικτες που παιζουν(ή μπορουν) στην θεση 3........ΣΑΛΟΥ,κασελακης,σλαφτσακης(και τους 3 τους θεωρειτε χαλια),ψαθας,βασιλοπουλος,βεζενκοφ,καραθανασης,κανονιδης,γιανκοβιτς,αθανασουλας,βαρυτιμιαδης!
ΑΥΤΟΙ ειναι ολοι κι ολοι.....για πειτε μου ποιοι ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ και ποιους απο αυτους ΜΠΟΡΕΙ ο ΠΑΟΚ να παρει;ειμαι σιγουρος οτι δεν σας κανει ΣΧΕΔΟΝ κανεις και απο αυτους που (αν) σας κανουν ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να τους παρει......δυστυχως για εσας δεν μπορουμε να παρουμε(ακομα κι αν μπορουσαμε οικονομικα) 10 ξενους παικτες να καλυπτουν τα παντα!
Στην δε θεση σεντερ ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα αφου δεν σας κανει ουτε ο καλλες ουτε ο κωττας για 2ος σεντερ.......εναλλακτικη....που ειναι;και στα πλει μεικερ το ιδιο......δεν υπαρχουν παικτες.....οποτε πρεπει να διαχειριστεις αυτα που εχεις με τον καλυτερο τροπο αλλα εσεις οπως και ο προπονητης σας εχει μεινει στα παλια μεγαλεια αλλα ετσι δεν πας μπροστα....καταντας σαν τα παπουδια που διηγουνται ιστοριες.....αλλα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ΜΟΝΟ ιστορια ειναι και παρον αλλα κυριως πρεπει να εχει και μελλον......αλλα με υπερηλικες προπονητες και παικτες αυτο δεν γινεται......ετσι λεω εγω κι ας ειμαι παππους
Υ.Γ. Προφανως και δεν θεωρω τον μαρκοπουλο το κυριοτερο προβλημα της ομαδας ουτε τον θεωρω αχρηστο και ολα αυτα που γραφω πανω στα νευρα μου.....απλα πολυ απλα για τις συνθηκες που υπαρχουν στον ΠΑΟΚ με τα οικονομικα ειναι ακαταλληλος......αν τυχον μας παρει ο σαββιδης ΙΣΩΣ να ειναι καταλληλος αν εχει την δυνατοτητα δημιουργιας πολυ καλυτερου ροστερ!