Author Topic: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15  (Read 9781 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
« Reply #200 on: January 23, 2015, 14:01:09 »
Lost η λυση δεν ειναι να μην ξαναγραψεις στο φορουμ. Ολοι εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο 100φορες τα τελευταια 10 χρονια και ξερεις πολυ καλα πια ειναι η λυση.. Μια αποχη λιγους μηνες αρκει για να γυρισει ο καθενας μας ακμαιος και παλι.. Αν ειναι να γινουμε paokmania, με μοναδικη μας εμμονη την κουπα και να τα τρωμε ολα αμασητα στο βωμο του ρωσσοπουστα επειδη βαζει λεφτα, καλυτερα να πεσει το site παρα να ξεφτυλλιστει ετσι.

Σε ολα τα αλλα συμφωνω.

υγ. Parole, μακαρι φιλε μου... Παντως καποιες ψυχες το φωναζαν τοσο καιρο οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα παρει καθαρο extrem για τους λογους που ολοι εδωμεσα ξερουμε. Αυτο τελικα δειχνει να γινετε και πραξη, γιαυτο και πολλοι σφιγγουν τα δοντια τους και δεν πανηγυριζουν σημερα. Θα φανει στο μελλον. Εγω σαν μιζεροπουστας δεν εχω αγχος για την κουπα αλλωστε, αλλοι την εχουν.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #201 on: January 23, 2015, 14:09:33 »
Ο κοντός θα είναι ΑΛΛΑΓΗ στο υπογράφω και με τα δύο χέρια.
Απλα με γαυρο θα τον βαλει βασικο δεξιο μπακ-χαφ αντι για Μακ.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #202 on: January 23, 2015, 14:19:43 »
Το 2ο που λες, για πιο λογω? Λογω ετοιμοτητας τον μαρτη εννοεις?

Για το 1ο, σου ειπα.. ΜΑΚΑΡΙ. Δεν εχω προβλημα να φορεσω ρομπα.. εχω ξαναβαλει στο παρελθον οταν χρειαστηκε πχ για ivic. Αλλα μεχρι να την βαλω, λεω οτι φοβαμαι οτι ο κοντος δεν χανει την θεση του απο τον devic. Τωρα αν αυτο εκλαμβανεται ως μιζερια, οκ.. Σορρυ που δεν χαρηκα ενω ερχετε (?) ενας παιχτης που τον θεωρουσα παιχταρα οσο ηταν στην μεταλιστ. Υπο αλλες συνθηκες θα πανηγυριζα και εγω, τωρα δεν μπορω.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #203 on: January 23, 2015, 14:31:26 »
Για να τελειώνουμε γτ εχω σιχαθεί εδώ μέσα με την κλιμακούμενη έλλειψη ποιότητας μελών . Εγω προσωπικά δεν θα γράψω ξανα σε αυτό το φόρουμ της πλάκας, το login μου θα το χρησιμοποιώ μόνο για το live, όπου συνομιλώ με αδερφους που ΞΕΡΩ κ σέβομαι, ασχέτως αν διαφωνω πολλές φορές.
Κανείς δεν μιζέριασε ή θέλει προζάκ επειδή την είδε μιζερόπουστας. Μιζερόπουστες ειναι οι της ΠΑΕ κ τα κατακάθια που ή ιδέα δεν έχουν απο μπαλίτσα ή εσκεμμένα τρώνε παπά. Χθες ανακοινώθηκαν 2 μεταγραφες, την μια του σ μπακ δεν την ξέρω καθόλου. Ο άνθρωπος είναι μεγάλος σε ηλικία κ έπαιζε στην έρημο. Στην έρημο έπαιζε κ η αλήτρα ο Κονσεισάο κ έκανε 6 μήνες να ξαναγίνει ποδοσφαιριστής. Ελπίζω να μην χρειαστεί κ αυτός 6 μήνες για να φορμάρει, γτ δεν θα φταίει αυτός αλλά ο αλλήθωρος που έκανε την μεταγραφή, υπο την λογική οτι τον παίκτη τον παίρνεις για τώρα, για να πάρεις τον μαστραπά.  
Ο 2ος που ανακοινώθηκε ειναι σ. φορ. Δεν είναι ούτε πλάγιος, ούτε μέσος, ούτε 8ρι. Είναι σ.φορ. Βαρύς, με γλυκιά κλειστή ντρίπλα κ υπέροχη απαλλαγή, αλλά σ.φορ. Δεδομένου οτι σ φορ ο ΠΑΟΚ έχει κ μάλιστα παίκτη ΑΡΧΙΔΑΡΑ , απλά τυγχάνει να βάζει 1, τόσα γκολ ανα αγώνα κ να μην τον λενε κλαουσεβιτς, ή κλαουσένια ή κλαουσερ, τρώει ειρωνεία και λάσπη. Η ομάδα θυμάμαι οτι έψαχνε εξτρεμ να πάρει την γραμμή. Τον επιθετικό να τον χωρέσει που? ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν υπάρχει που να μην παίζει με εξτρεμ. Τα γραφήματα που μπηκανε παρουσιάζουν παίκτες full back που αλωνίζουν την γραμμή, οχι ομάδες που παίζουν χωρίς εξτρεμ. Επομένως, κάποιοι μιζερόπουστες εύκολα κάνουν τον συνειρμό γιατί η μπασταρδοπαε πηγε σε λύση φορ κ όχι καθαρόαιμου εξτρεμ που συγκλίνει, σουτάρει, ντριπλάρει, όπως δλδ οι αναγκες της. Ο καθενας ας καταλάβει ο,τι θέλει, αλλά δεν θα ξεχάσουμε και τα βασικά.

Στο μόνο σύστημα που χωράνε όλοι οι επιθετικοί της ομάδας, είναι στο 4-2-3-1. Για να παίξεις όμως 4-2-3-1,  τα δύο αμυντικά χαφ πρέπει να παίζουν έτσι ώστε να κλείνουν την κάθετη πάσα στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Είναι πολύ σημαντικό να διαθέτουν ταχύτητα, να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι, να έχουν δύναμη, να μπορούν να βοηθούν το μπακ της αντίστοιχης πλευράς σε μαρκάρισμα, να έχουν καλή πρώτη πάσα και καλό πρώτο στοπ και φυσικά να διαθέτουν μυαλό..

Πάμε στους ακραίους : Οι ακραίοι στο 4-2-3-1 είναι ΟΛΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Οι ασβέστες πρέπει να διαθέτουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να έχουν ταχύτητα, να πηγαίνουν στο  ένας με έναν  δημιουργώντας κενούς χώρους, να έχουν καλές συνεργασίες και αλληλοκαλύψεις με τα μπακ της αντίστοιχης πλευράς, να πατάνε περιοχή, να σκοράρουν και να δημιουργούν.

Πάμε στο 8ρι : Το ποιό?

Εαν κάποιοι βλεπουν τετοια στοιχεία στα εξω δεξια κ αριστερα χαφ του ΠΑΟΚ, εάν κάποιοι βλέπουν ύπαρξη play maker στον παρόντα ΠΑΟΚ, τότε έχουν αυτοί δίκιο κ όχι οι μιζερόπουστες. Εμένα πάντως τον ξυπνάκια του διαίρει κ βασίλευε, king of prozak κατι με λέει οτι 4-2-3-1 δεν θα παίξει ο ΠΑΟΚ, αλλά όλα γίνονται για να μην τραυματιστει ψυχολογικά το παιδί του Θεού, ο va ya con dios των παλαιστών. Αυτά και συγνώμη που ρίχνω ψυχολογικά τον λαό, όλοι αεροδρόμιο.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ ΠΑΙΡΝΕΙ Σ ΦΟΡ

@ο Μιζερόπουστας davids τα λέει καλά, τώρα το δα το ποστ του

Φιλε πριν κανεις λοιπον το προηγουμενο σου ποστ γεματο στερεοτυπα, λες κ επειδη εσυ ξερεις οτι θελουμε αριστερο μπακ σημαινει οτι ολοι αλλοι ειναι χαζοι κ δεν το ξερουν κ το μονο που κανουν ειναι να χαιρονται για τις μεταγραφες και αρα ειναι κ 6ακηδες, χειροκροτητες του Σαλπιγγιδη και του Βρυζα,
μακαρι να εκανες αυτο πρωτα.
Γιατι κανεις δε διαφωνει με οτι λες στην παραπανω ποδοσφαιρικη αναλυση.
ΥΓ. Παντως απο οσα ειπες σε ενα επεσες μεσα, οντως γουσταρω Λουκας :P
« Last Edit: January 23, 2015, 14:41:00 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #204 on: January 23, 2015, 14:32:56 »
@King

Λόγω ετοιμότητας ναι δεν προλαβαίνει ο Ντεβιτς για βασικός μέχρι τότε.

Για το άλλο σε πάω μια ντραμιτζάνα τσίπουρο ή κραση οτι προτιμάς οτι θα ο κοντος θα είναι αλλαγή.

Ήμουν κατά του Άγγελου πριν έρθει. Πολυ κατά κι ολας..
Τώρα που είδα οτι αποφάσισε με δικιά του εντολή να "σπάσει" το τζαβελλοπαρεάκι, και να διώξει και το κολληταρι του κοντού το Σπυροπουλο, πλέον τον στηρίζω εφ'όρου ζωής.. Δεν καταλαβαίνει Χριστό ο ανθρωπος ρε απο κοντούς και ψηλούς..
Αν είχαμε Στεφενς (προπονηταρα), θα τον ειχαν ξαναφαει λαχανο τα μαλακισμενα (βλ. τρύπημα Τζαβελλα στην τριπολη), επειδη ο Στεφενς εχει μαθει ολοι να ειναι επαγγελματίες και δε μπορει να κατανοησει πότε και γιατι γινεται το τρυπημα.

Αλλωστε ειχα πει, οποιος προπονητης διωξει τους βαζελους απο την ομαδα θα του βγαλω το καπέλο.
Ε με εβαλε τα γυαλια ο τρελος τελος.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #205 on: January 23, 2015, 14:36:46 »
εδω σε λιγο θα τον βαλει και τερμα για να ειναι μεσα ο δεν καταλαβαινει χριστό άλλα μόνο απο παναγια...
μαζι με τους βάζελους θα μπουλέψει και αυτός?

συγνώμη για την οφ τοπικ παρέμβαση

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #206 on: January 23, 2015, 14:42:10 »
@King

Λόγω ετοιμότητας ναι δεν προλαβαίνει ο Ντεβιτς για βασικός μέχρι τότε.

Για το άλλο σε πάω μια ντραμιτζάνα τσίπουρο ή κραση οτι προτιμάς οτι θα ο κοντος θα είναι αλλαγή.

Ήμουν κατά του Άγγελου πριν έρθει. Πολυ κατά κι ολας..
Τώρα που είδα οτι αποφάσισε με δικιά του εντολή να "σπάσει" το τζαβελλοπαρεάκι, και να διώξει και το κολληταρι του κοντού το Σπυροπουλο, πλέον τον στηρίζω εφ'όρου ζωής.. Δεν καταλαβαίνει Χριστό ο ανθρωπος ρε απο κοντούς και ψηλούς..
Αν είχαμε Στεφενς (προπονηταρα), θα τον ειχαν ξαναφαει λαχανο τα μαλακισμενα (βλ. τρύπημα Τζαβελλα στην τριπολη), επειδη ο Στεφενς εχει μαθει ολοι να ειναι επαγγελματίες και δε μπορει να κατανοησει πότε και γιατι γινεται το τρυπημα.

Αλλωστε ειχα πει, οποιος προπονητης διωξει τους βαζελους απο την ομαδα θα του βγαλω το καπέλο.
Ε με εβαλε τα γυαλια ο τρελος τελος.

Που το ειδες  οτι θα εξαφανισει τον κοντο απορω. Η μονη μας ελπιδα ειναι να τον γυρισει δεξι μπακ γιατι να τον βγαλει εκτος ενδεκαδας αποκλεεται

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #207 on: January 23, 2015, 14:49:02 »
Ενδεικτικα Ο τζαβελλας ανεβασε φωτο στο ινστα που λεει μη βιαζεστε να κρινετε κτλ, περιμενε κτλ..

http://instagram.com/p/yMcsLLtUcE/

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #208 on: January 23, 2015, 15:03:13 »
Αυτο το το καινούριο οτι ο σαλπιγιδης παίζει και μπακ δεν το εχω καταλάβει για σπάστε το λίγο και σε μένα.

Και μην μου πείτε επειδη κράτησε θέση και τον ξέρασε μονο 2 φορες ο γαυροεξτρεμ στο τηγάνι.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #209 on: January 23, 2015, 15:30:29 »
davids αυτο λεγεται συμβιβασμος και μοιρολατρια για το οτι δεν το κουναει απο την  ενδεκαδα...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #210 on: January 23, 2015, 16:09:55 »
Εγώ βλέπω ότι ο βρύζας πάλι πάει να κάνει ότι είχε κάνει και το 2008. Μεγάλοι παίκτες σαν ονόματα στον άξονα. Δηλαδή στοπερ, χαφ κεντρικό, και σέντερ φορ. Τότε είχαμε πάρει κοντρέρας που δεν τον ήθελε η μπράγκα, τον μεγάλο πάμπλο που είχε 15 συμμετοχές στα 2 χρόνια με μια μουρθια που έιχε πέσει σεκούντα ντιβιζιον απο νοέμβρη και μουσλίμοβιτς που είχε 5 συμετοχές στην αταλάντα. Το ίδιο και τώρα, στόπερ έμπειρο, χαφ κεντρικό πολύ δυνατό τον νομπόα και σέντερ φορ τον νταβιτς, ο οποίος κατ' εμε είναι καλύτερος από κλάους. Σίγουρα χρειάζεται ακόμα οπωσδήποτε ένας ακραίος παίκτης επιθετικός, αλλά εξτρέμ που να πατάει τον ασβέστη χρειάζεται μόνο στο 4-2-3-1 και ο ΠΑΟΚ αυτό το σύστημα φέτος δεν το έπαιξε καθόλου. Παίζει 4-3-3 με εναν αμυντικό χαφ, 2 οχτάρια (κάτσε τζανδάρη) και 3 επιθετικούς. Το σέντερ φορ είναι μεγάλη υπόθεση στην μπάλα, ένας φίλος μου μπαλαδόφατσα λέει μην κοιτας μόνο πόσα γκολ βάζει ένα σέντερ φορ, αλλά να βλέπεις και τι γκολ βάζει. Δηλαδή σέντερ φορ είναι και ο κλάους σέντερ φορ είναι και ο μπεργκ, αν με ρωτούσατε ποιον θα ήθελες βασικό στον ΠΑΟΚ κλάους ή μπεργκ θα έλεγα μπεργκ χωρίς να σημαινει ότι και ο κλάους δεν είναι καλός παίκτης ή ότι δεν κάνει να παίζει στον ΠΑΟΚ. Για το θέμα της αραβιας τώρα και του πορτογάλου ο σέρτζιο είχε έρθει κι αυτός τέτοια περίοδο, αλλά άλλο να παίξει εξτρεμ ανέτοιμος και άλλο στόπερ. Και ο ινσουράλδε πέρσι από αποχή ερχόταν και μπήκε και έπαιξε μια χαρα. Άλλες οι απαιτήσεις για κάθε θέση.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #211 on: January 23, 2015, 16:17:15 »
Τι ακριβώς γίνεται με αυτούς που γράφουν οι φυλλάδες σήμερα; Είναι καλά χαρτιά; Θα φάμε παπά τελευταίας στιγμής;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #212 on: January 23, 2015, 16:50:30 »
tragik..ολοι σας... μπεεεεεεε προβατα....

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #213 on: January 23, 2015, 17:44:56 »

Το καλοκαίρι όμως διέρρεε ότι πιστεύει στον Σπυρόπουλο, και ότι έχει να δώσει κι άλλα και μπλα μπλα.
Το ζήτημα είναι να τους τελείωνε αυτούς στην ώρα τους. Τώρα τρέχουν να καλύψουν τα ακόμα περισσότερα κενά με μεταγραφές, την στιγμή που δείχνουν ότι δεν μπορούν να καλύψουν ούτε καν αυτά που ξέραμε τόσο καιρό...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #214 on: January 23, 2015, 22:50:27 »
Για τις "μεταγραφές" Κόστα και Ντέβιτς, ενα εχω να πω. Ας υπογράψουν πρωτα με το καλο, ας παρουσιαστουν και ας ενσωματωθουν στην ομαδα και μετα μαλωνουμε για το αν ειναι καλοί ή οχι και αν παιζουν στις σωστές θεσεις. Γιατι χωρις τις τζιφρες, οι πολλές αναλυσεις θα μας βρουνε ξυνές...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #215 on: January 23, 2015, 22:55:28 »
Και σταματηστε να μπερδευετε ντεβιτς με ντάβιτς. ΝΤΕΒΙΤΣ ειναι ουκρανο?βοσνιο?σερβο? φορ με πλατινε μαλι.

Νταβιτς ειναι ΝΤΑΒΙΤΣ. Πρεπει να φάει πολλες μιζες ο μιζας ακόμα για να κάτσει στο ιδιο τραπέζι με το ολλανδικο ντοπαρισμενο πιτμπουλ.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #216 on: January 23, 2015, 23:35:02 »
 :'( :'( :'( :'(

Offline petran4

• Αλλαγή
Απ: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
« Reply #217 on: January 24, 2015, 10:49:34 »
Για τις "μεταγραφές" Κόστα και Ντέβιτς, ενα εχω να πω. Ας υπογράψουν πρωτα με το καλο, ας παρουσιαστουν και ας ενσωματωθουν στην ομαδα και μετα μαλωνουμε για το αν ειναι καλοί ή οχι και αν παιζουν στις σωστές θεσεις. Γιατι χωρις τις τζιφρες, οι πολλές αναλυσεις θα μας βρουνε ξυνές...

Ετσι.Οπως κι αν δεν τους δουμε στο χορταρι αμεσα να φανει η αξια τους δεν παιρνουν τα μυαλα μας αερα με βομβες μπαμ κλπ.Τεσπα οψομεθα...
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #218 on: January 24, 2015, 11:14:45 »
Ασχετα που και πως θα παιζουν πάντως, εγώ τον ρώσο προσπαθώ να ψυχολογησω σε αυτή την μεταγραφική.
Νομπόα 1,2 για 2,5 χρόνια. Για τους αλλους δυο ακούγονται αντίστοιχα ποσά και διάρκειες.
Αν τελικά κλείσουν με τέτοιους όρους, θα μιλάμε για στροφη 180 μοιρών απο τον ρώσο.
Η αιτιολόγηση οτι δήθεν αισθάνεται κοντά στο πρωτάθλημα, εμένα προσωπικά δεν με πείθει. Τουλάχιστον όχι για να ρισκάρει τοσα λεφτά ο ρώσος που ξέρουμε τρια χρόνια τώρα.
Οποτε ή παιζει κάτι που δεν ξέρουμε και δεν καταλαβαίνουμε. Η είναι όντως μπουνταλας και τον κοροϊδεύουν...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #219 on: January 24, 2015, 11:40:51 »
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/o_savvidhs_aksizei_na_ton_agorasei.3264463.html

Ο Μίρον Μάρκεβιτς συνεργάστηκε με τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ για έξι χρόνια στη Μέταλιστ, κατά την διάρκεια των οποίων ο Ουκρανός φορ πέτυχε 64 γκολ σε 148 εμφανίσεις. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα "Metrosport" και ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του Ντέβιτς, ενώ δεν δίστασε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκεβιτς:

Για το αν ο Ντέβιτς μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ:

"Εχω πληροφορηθεί για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ απ' αυτά που γράφει ο Τύπος. Ο Ντέβιτς είναι ένα πολύ καλός παίκτης, έχω δουλέψει πολλά χρόνια μαζί του και ξέρω τι δυνατότητες έχει. Νομίζω ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ".

Για το αγωνιστικό προφίλ του Ντέβιτς:

"Ο Ντέβιτς είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, ικανότατος σκόρερ που βοηθάει κάθε ομάδα στην οποία βρίσκεται να έχει υψηλούς στόχους".

Για το σε ποια θέση παίζει καλύτερα:

"Ο Ντέβιτς είναι μόνο επιθετικός περιοχής. Μπορεί να παίξει είτε ως φορ, είτε ως δεύτερος επιθετικός αλλά πάντα κοντά στη περιοχή. Εκεί έχει πολύ μεγάλη ικανότητα και μπορεί κανείς να το διαπιστώσει βλέποντας τα παιχνίδια του".

Για το αν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ:

"Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι ο κ. Σαββίδης το ξέρει αυτό. Στην Ρωσία οι προπονητές που είναι τώρα είναι ηλίθιοι, δεν ξέρουν πως να χρησιμοποιήσουν έναν τέτοιον παίκτη, Ο Ντέβιτς το μόνο που χρειάζεται είναι να τον πιστέψεις. Αν του δείξεις εμπιστοσύνη θα στο ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο. Νομίζω ότι αν θα έρθει στον ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει να πάρει το πρωτάθλημα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να αποκτήσει τον Ντέβιτς:

"Δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς για να μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες. Ξέρω, όμως, ότι αν τελικά φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει πάρα πολύ. Μέσα σε όλα είναι και αρχηγός σαν χαρακτήρας".

Για το αν θα τον συμβούλευε να έρθει στον ΠΑΟΚ:

"Φυσικά, ήρθα με την Μέταλιστ στη Θεσσαλονίκη και αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ και διαπίστωσα πόσο δημοφιλής ομάδα είναι. Εχει και έναν πολύ ισχυρό επενδυτή όπως είναι ο κ. Σαββίδης και σίγουρα ο Ντέβιτς θα είχε πολλά να προσφέρει σε μία ομάδα -σαν και αυτή".

Για το αν γνωρίζει τον Ιβάν Σαββίδη:

"Οχι δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά, ξέρω, όμως, πόσο δυνατός επιχειρηματίας είναι και του εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ομάδα του. Νομίζω ότι αξίζει να δώσει τα χρήματα για να αγοράσει τον Ντέβιτς. Να σας πω και κάτι τελευταίο. Με τον Ντέβιτς αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο Χάρκοβο, μάλιστα είχε βάλει και δύο γκολ κόντρα στην ελληνική ομάδα και αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου έλεγε ότι του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ".