Ασχετα που και πως θα παιζουν πάντως, εγώ τον ρώσο προσπαθώ να ψυχολογησω σε αυτή την μεταγραφική.
Νομπόα 1,2 για 2,5 χρόνια. Για τους αλλους δυο ακούγονται αντίστοιχα ποσά και διάρκειες.
Αν τελικά κλείσουν με τέτοιους όρους, θα μιλάμε για στροφη 180 μοιρών απο τον ρώσο.
Η αιτιολόγηση οτι δήθεν αισθάνεται κοντά στο πρωτάθλημα, εμένα προσωπικά δεν με πείθει. Τουλάχιστον όχι για να ρισκάρει τοσα λεφτά ο ρώσος που ξέρουμε τρια χρόνια τώρα.
Οποτε ή παιζει κάτι που δεν ξέρουμε και δεν καταλαβαίνουμε. Η είναι όντως μπουνταλας και τον κοροϊδεύουν...
Νομίζω ότι έχεις πιάσει όλο το ζουμί ... το έγραψα και στο live κάποια στιγμή ότι υπάρχουν κάποια πράματα που με απασχολούν ιδιαιτέρως τελευταία ...
όπως το να ξεκινάς τη χρονιά με κινήσεις των 300-400.000 ευρώ ... και τώρα να φέρνεις παίκτη του 1,2 και άλλους 2-3 από πίσω που αν ολοκληρωθούν θα εκτινάξουν το ποσό στα 5 μύρια ...
νομίζω ότι ρισκάρει επιχειρηματικά ... προσπαθώντας να πάρει το πρωταθλημα και να αποσβέσει αυτήν του την επένδυση μέσω των ομίλων του Ch.league ...
προσωπικά εύχομαι ΠΡΩΤΟΝ να το πάρουμε ... και Δεύτερον σε περίπτωση που δεν το πάρουμε ... να έχει ο Μπρέζνιεφ το οικονομικό υπόβαθρο να τα πληρώσει από την τσέπη του ... γιατί αν δεν το έχει ... τότε ...

σε κάθε περίπτωση πάντως μιλάμε για ονόματα τεραστίου βεληνεκούς για τα αιλυνικά δεδομένα...
έφερες τον ιθύνων νου της Ντινάμο Μόσχας και Εθνικής Εκουαδόρ ... και πας να φέρεις τον άλλοτε Αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας και της Βαλένθια ...