Author Topic: πας γιαννενα - ΠΑΟΚ 17:15 18/12/14 NS1  (Read 1938 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: πας γιαννενα - ΠΑΟΚ 17:15 18/12/14 NS1
« Reply #40 on: December 19, 2014, 15:58:16 »
Μπα king ούτε καν Ελλάδα μένω...

Δυστυχώς δεν κατάλαβες τίποτα από όσα γράφω. Τα ίδια που έγγραφα και πέρσι, τουλάχιστον μέχρι Ιανουάριο για stevens.
Συγκεκριμένα πράγματα ρωτάω.
Προφανώς συμπεραίνω από την απάντηση σου ότι κόλλημα είχες εσύ με τον stevens πέρσι. Μονο έτσι μπορώ να erminevsw αυτό που γραφεις βάσει αυτών που έδειξε ο stevens.

Επίσης από το post σου καταλάβαιν ότι έχεις επιλέξει να μην ασχοληθείς με το αγωνιστικό. Κατά συνέπεια ξεφεύγεις αρκετά από τη συζήτηση που αφορά αμιγώς το αγωνιστικό και το έχουμε τονίσει αρκετές φορες.
Τώρα είδα αυτό που συμπλήρωσες κάτω από το PS σου. Φυσικά ήταν προφανές. Σχετική κουβέντα κάναμε το 2004. Τώρα δεν ταιριάζει πια.
Αμιγώς αγωνιστικά λοιπόν αν έχεις παρατηρήσεις.

Εγώ μάλλον τα ίδια θα γράφω και του χρόνου με τον νέο προπονητή. Να σου ξαναβάλω τι έλεγα πέρσι και λέω και φέτος πχ?
« Last Edit: December 19, 2014, 16:08:46 by liakos »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #41 on: December 19, 2014, 16:22:35 »
Και περσυ, παρολο που στηριζα στεφενς, εφτασα σε σημεια να τον κραξω οσο περισσοτερο μπορω και να τσακωθω με αδερφους μου εδωμεσα.. Πραγμα που μετανιωσα εντος λιγων ωρων φυσικα..

Το κολλημα να συγκρινεις ολη την ωρα τον στεφενς με τον αγγελο ειναι ενα ακομα πραγμα που δεν καταλαβαινω.. Τι εδειξε ο στεφενς περσυ? γιατι εγω θυμαμαι την μιση ομαδα να θελει να τον ξηλωσει και στο τελος να το καταφερνει κιολας.

Το αγωνιστικο σε σχεση με εναν ΠΑΟΚ που εχει μεταμορφωθει σε παοκακι, δεν νομιζω να εχει πολυ νοημα.. Παρο ολα αυτα, αφου το θες, ο παοκ ειναι ανευρος, αχρωμος, αγευστος. Μια κωμωδια γενικα. Καθολου ΠΑΟΚ.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #42 on: December 19, 2014, 16:32:19 »
Δυστυχώς αναμενόμενη ήττα. Όπως αναμενόμενο θα είναι και πιθανό στραβοπάτημα στη Λιβάδια.
Το υλικό που έχει η ομάδα είναι για τεταρτοπεμπτη θέση. Υπέρβαση και η συγκομιδή βαθμών και η πρώτη θέση μέχρι στιγμής.
Η ομάδα θέλει τουλάχιστον 5 κανονικούς ποδοσφαιριστές για βασικούς. Και η ευθύνη είναι αποκλειστικά στον ρώσο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει επαγγελματίας προπονητής που προτιμάει χειρότερους από καλύτερους ποδοσφαιριστές...
Τα ίδια έγραφα και με stevens.
Εμενα τουλάχιστον μου φαίνεται περίεργο που κάποιοι πέρσι Φεβρουάριο έγραφαν για υπομονή και καμια ευθύνη stevens στην επιλογή παικτών, και φέτος γραφουν τα αντίστροφα από τον Αύγουστο και κάνουν κριτική για το κοουτσάρισμα.

Επειδη καταλαβα, αλλα δεν εκρινα σκοπιμο να κατσω να γραψω τα αυτονοητα, ειπα να μην το κανω.. Αφου λες οτι δεν καταλαβα, απαντα μου στα εξης.

Γιατι αναμενωμενη η ηττα? Τα τραγικα κοουτσαρισματα στα ορια του στημενου μετα το ματς με τον γκευ, τα ανεμενες? οι παιχτες ειναι οι ιδιοι που κερδισαν τον γκευ.

Ο αγγελος μια ζωη ηθελε παιχτες που μπορει να τους κουμανταρει.. με λιγα λογια, παιχτακια της σειρας.. Το γνωστο ταβανι του.. Καινουργιο και αυτο?

Περσι ο ΠΑΟΚ ειχε (σχεδον) κλεισει ολες τις μεταγραφες πριν ερθει ο στεφενς και περιμενε απλα ενα τυπικο "ναι" απο τον προπονητη που θα ερχοταν. Εγινε τις μιζας το μουνι και το ξεραμε ολοι εξαρχης.. ακομα θυμαμαι που αναρωτιομασταν που ξερει τον νινι και τον σπυροπουλο και εδωσε το ναι ο στεφενς. Ελπιζω να μην τα ξεχασες.

Περσι λεγαμε στηριξη σε στεφενς γιατι οι παιχτες ηταν επιλογες του βρυζα που φωρτωθηκανε στον ολλανδο, ο οποιος ηταν το μονο πραγμα που μπορουσες να στηριξεις μιας και η υπολοιπη ομαδα ηταν για να κλεν οι ρεγγες.

Πιστεψε με.. καταλαβα τι γραφεις, απλα θεωρω αυτονοητες τις απαντησεις γιαυτο και απαντησα στο υστερογραφο με ενα γενικο σχολιο και οχι ενα ενα αυτα που ειπες.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: December 19, 2014, 16:40:30 »
Άρα ασχολείσαι και με το αγωνιστικό.
Τώραρα όντως έχει ενδιαφέρον η κουβέντα, υπό την έννοια ότι μπορούμε να ορίσουμε που διαφωνούμε.
Είμαι σε σταθμό τρένων τώρα, οπότε επίτρεψέ μου να επανέλθω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #44 on: December 19, 2014, 16:47:34 »
Οχι ρε λιακο, δεν ασχολουμε με το αγωνιστικο. Εφοσον ρωτησες σου απαντησα με 3 λεξεις. Αν εχω δει τα μισα ματς.. Τις ευρωπης βασικα εχω δει και ελαχιστα απο το πρωταθλημα. Και αυτο εγινε συνιδητα για να ειμαι καλα μεσα μου. Και πιστεψε με, ειμαι μια χαρα. Λογω αθηνας εχω βαρεθει να με κραζουν αλλοθρησκοι φιλοι που δεν ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ την χρονια που ειναι σταθερα πρωτος. Δεν περιμενω ομως αυτοι να με καταλαβουν ποτε.. Ισως μετα απο συνεχομενες αγωνιστηκες αυτοκτονιες να με καταλαβουν, αλλα τι σημασια εχει.. αλλοθρησκοι ειναι, παντα καποια μαλακια θα ακουσεις στο τελος. Το παν ειναι να ειμαστε καλα μεσα μας πλεον.. Εφοσον δεν εχει μεινει τπτ ορθιο πια ωστε να νιωθεις οπως ενιωθες για τον ΠΑΟΚ. Πιο αντιπαοκ ομαδα δεν εχουν ξαναδει τα ματια μου, εσυ μπορει να το βλεπεις αλλιως. Δεν γινετε να συμφωνησουμε.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #45 on: December 19, 2014, 18:11:32 »
αστεια ολα δεν υπαρχει γιατρεια

πιο αστειοι εμεις...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #46 on: December 19, 2014, 20:58:00 »
Δεν έχω διαβάσει τίποτα, αλλά μπορεί κι εδώ να γράφτηκαν ότι τα Γιάννενα γαμήθηκαν να μας κόψουν βαθμούς...
Σας φταίει η Κέρκυρα, η Ξάνθη τα Γιάννενα και η κάθε ομάδα που μας κόβει..
Συγγνώμη αλλά σαν ΠΑΟΚ, γουστάρω να πάρω ότι πάρω με το σπαθί μου και ΟΧΙ να κλαίγομαι γιατί ο Α ο Β ο Χ και ο Ψ με έκοψαν βαθμούς... Αν ήθελα να μου στήνονται τότε θα άλλαζα και ομάδα και χρώμα..

Τι θα πει μου έκοψαν βαθμούς; δόθηκαν και οφσάιτ παρόμοια με του γαύρου στην Κέρκυρα και έχετε τα μούτρα να λέτε ότι μας έκοψαν; Ας παίζαμε μπάλα, ναι, αυτό που πληρώνονται να κάνουν κάθε Σ/Κ, αυτά που δεν θα βγάλουμε εμείς ούτε σε 10 ζωές..

Η ομάδα μας απλά δεν υπάρχει στο γενικό σύνολο... Πας να πάρεις ένα μισό πρωτάθλημα (γιατί σου λείπουν αεκ,γριά,σκουλίκι κλπ) και πάλι δεν μπορείς... Γιατί; Γιατί έχει μία φανταστική διοίκηση που εκτός από Εντολές και πράσινα φώτα, κάτι άλλο δεν έχει κάνει μέχρι τώρα και όσο δεν υπάρχει μαζική ΣΩΣΤΗ αντίδραση τότε έτσι θα πάνε όλα. Γιατί έχεις έναν προπονητή που είναι τόσο θρήσκος (καλά κάνει) που νομίζει πως για όλα, καλά ή κακά, ευθύνονται η Παναγία και οι Άγιοι πάντες..
Γιατί και τον καλύτερο παίχτη να φέρεις, χωρίς γενικό σύνολο δεν πρόκειται να παίξει μπάλα..
Τα αρχίδια (αν έχουν) του κλάους, του κάτσε και του σήκω, δεν μπορούν να σηκώσουν άλλο το βάρος της ομάδας μας...

Όσοι απλά νομίζετε ότι έχετε ομάδα που μπορεί πολλά, αλλάξτε πλευρό, γιατί τα καλύτερα έρχονται... Ένας τίτλος φέτος, θα είναι απλά και μόνο θέμα καθαρής τύχης! Πρωταθλητής χειμώνας δεν μπορείς να βγεις καλά καλά...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #47 on: December 20, 2014, 09:58:46 »
Ρε μάγκες σόρρυ κιόλας για το ψιλο off-topic, αλλά επειδή συχνά αναφέρονται εδώ μέσα κουβέντες περι "λειψού πρωταθλήματος" λόγω του ότι δεν συμμετέχουν ΑΕΚ, Άρης και Ηρακλής, θα ήθελα να μάθω που το στηρίζετε αυτό. ΟΚ, η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα άμεσα ανταγωνιστική προς εμάς, διότι είχε βλέψεις στην πρώτη 3άδα. Ο Άρης αν εξαιρέσουμε 2-3 χρονιές ήτανε πιο κομπάρσος κι απ' τους κομπάρσους στο Lord Of The Rings, ενώ για τον Ηρακλή ας μη το πιάσουμε καθόλου. Εκτός αν το πάτε με την έννοια ότι οι δυο συμπολιτες θα σκυλιάζανε να μας κερδίσουνε ή να μας κόψουν βαθμούς, αλλά αυτό συνέβαινε και με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως συμβαινει και φέτος με τον κάθε ΠΑΣ ή την κάθε Κέρκυρα. Αν πάλι το λέτε επειδή και καλά είναι "ιστορικά" σωματεία, με την έννοια του έτους ίδρυσης, τότε πάλι άτοπο το επιχείρημα, καθώς υπάρχουν εξίσου παλιά σωματεία, μόνο που αγωνίζονται στην ΕΠΣΜ και όχι στην Super League.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #48 on: December 20, 2014, 11:02:07 »
Οχι ρε λιακο, δεν ασχολουμε με το αγωνιστικο. Εφοσον ρωτησες σου απαντησα με 3 λεξεις. Αν εχω δει τα μισα ματς.. Τις ευρωπης βασικα εχω δει και ελαχιστα απο το πρωταθλημα. Και αυτο εγινε συνιδητα για να ειμαι καλα μεσα μου. Και πιστεψε με, ειμαι μια χαρα. Λογω αθηνας εχω βαρεθει να με κραζουν αλλοθρησκοι φιλοι που δεν ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ την χρονια που ειναι σταθερα πρωτος. Δεν περιμενω ομως αυτοι να με καταλαβουν ποτε.. Ισως μετα απο συνεχομενες αγωνιστηκες αυτοκτονιες να με καταλαβουν, αλλα τι σημασια εχει.. αλλοθρησκοι ειναι, παντα καποια μαλακια θα ακουσεις στο τελος. Το παν ειναι να ειμαστε καλα μεσα μας πλεον.. Εφοσον δεν εχει μεινει τπτ ορθιο πια ωστε να νιωθεις οπως ενιωθες για τον ΠΑΟΚ. Πιο αντιπαοκ ομαδα δεν εχουν ξαναδει τα ματια μου, εσυ μπορει να το βλεπεις αλλιως. Δεν γινετε να συμφωνησουμε.

Τοτε ρε king καλυτερα να μην συζηταμε τα αγωνιστικά. Μπλέκονται μετα κουβέντες για εξωαγωνιστικα και γίνεται μπαχαλο.
Τα υπολοιπα τα ειχαμε συζητήσει αρκετά το 2004, πως ήρθε τοτε, τι έκανε, πως έφυγε. Αλλωστε όλες οι ενστάσεις την περίοδο εκείνη έχουν αφετηρία. Αφού δεν συμφωνουσαμε τοτε, όντως δε νομιζω να συμφωνήσουμε σήμερα.

Χρησιμοποιώντας μια υπερβολή για να σου δώσω να καταλάβεις, κι εγώ τον κοντό δεν τον θέλω στην ομάδα. Κι επειδή μια μεγαλη ομάδα ξεχωρίζει απο τις βασικές αρχές της, δεν θα τον ήθελα ουτε αν ηταν ο Μέσι. Απλα αν ηταν ο Μέσι, δεν θα εβγαινα να λέω σιγά την μπάλα που ξέρει ο Μέσι.

Εντάξει, άκυρος ο παραλληλισμός Μέσι-αγγέλου, αλλά για μένα άλλο τόσο άκυρος ο παραλληλισμός κοντού-άγγελου (εξωαγωνιστικα τώρα).

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #49 on: December 20, 2014, 11:41:08 »
Βλακες μπορει να ειμαστε εμεισ που δεν εχουμε φραγκο στην τσεπη μας.

ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ... ΕΙΜΑΣΤΕ ...