Δεν έχω διαβάσει τίποτα, αλλά μπορεί κι εδώ να γράφτηκαν ότι τα Γιάννενα γαμήθηκαν να μας κόψουν βαθμούς...
Σας φταίει η Κέρκυρα, η Ξάνθη τα Γιάννενα και η κάθε ομάδα που μας κόβει..
Συγγνώμη αλλά σαν ΠΑΟΚ, γουστάρω να πάρω ότι πάρω με το σπαθί μου και ΟΧΙ να κλαίγομαι γιατί ο Α ο Β ο Χ και ο Ψ με έκοψαν βαθμούς... Αν ήθελα να μου στήνονται τότε θα άλλαζα και ομάδα και χρώμα..
Τι θα πει μου έκοψαν βαθμούς; δόθηκαν και οφσάιτ παρόμοια με του γαύρου στην Κέρκυρα και έχετε τα μούτρα να λέτε ότι μας έκοψαν; Ας παίζαμε μπάλα, ναι, αυτό που πληρώνονται να κάνουν κάθε Σ/Κ, αυτά που δεν θα βγάλουμε εμείς ούτε σε 10 ζωές..
Η ομάδα μας απλά δεν υπάρχει στο γενικό σύνολο... Πας να πάρεις ένα μισό πρωτάθλημα (γιατί σου λείπουν αεκ,γριά,σκουλίκι κλπ) και πάλι δεν μπορείς... Γιατί; Γιατί έχει μία φανταστική διοίκηση που εκτός από Εντολές και πράσινα φώτα, κάτι άλλο δεν έχει κάνει μέχρι τώρα και όσο δεν υπάρχει μαζική ΣΩΣΤΗ αντίδραση τότε έτσι θα πάνε όλα. Γιατί έχεις έναν προπονητή που είναι τόσο θρήσκος (καλά κάνει) που νομίζει πως για όλα, καλά ή κακά, ευθύνονται η Παναγία και οι Άγιοι πάντες..
Γιατί και τον καλύτερο παίχτη να φέρεις, χωρίς γενικό σύνολο δεν πρόκειται να παίξει μπάλα..
Τα αρχίδια (αν έχουν) του κλάους, του κάτσε και του σήκω, δεν μπορούν να σηκώσουν άλλο το βάρος της ομάδας μας...
Όσοι απλά νομίζετε ότι έχετε ομάδα που μπορεί πολλά, αλλάξτε πλευρό, γιατί τα καλύτερα έρχονται... Ένας τίτλος φέτος, θα είναι απλά και μόνο θέμα καθαρής τύχης! Πρωταθλητής χειμώνας δεν μπορείς να βγεις καλά καλά...