Το ματς με την ξανθη εδειξε τι θα επακολουθησει δυστυχως.. Καμια εκπληξη απο μενα, που προσωπικα ουτε καν καθησα να το δω αφου μετα την θεατρικη παρασταση στην ξανθη, δεν βλεπω καποιο λογω να καθομαι να με δουλευουν ενα ματσο αρχιδια που πλουτιζουν απο τον ΠΑΟΚ και μετα να στεναχωριεμαι κιολας που του πινουν το αιμα και τον ξεφτιλιζουν ως προς την ιδεολογια και τις αρχες του συλλογου.. Βγηκα και εκραξα για 1η φορα μες την σεζον οταν η ομαδα ηταν στο +8 (3/11/2014), για να μην βγουν οι εξυπνακιδες να μου πουν πως κραζω μετα απο ηττες και αρχιδια. Αν δεν μου χατε παρει τα αυτια με τα "πρωταθλημα" και πουτσες μπλε, ουτε καν θα ειχα γραψει τπτ ποτε.. Δεν θα υπηρχε λογος.
Καλο κουραγιο σε οσους ακομα ελπιζουν σε θαυματα, παναγιες και παισιους.
υγ. Λιακο, ελπιζω να εχεις συγγενικη σχεση με τον αγγελο, διαφορετικα το κολλημα σου με δαυτον και ο τροπος που γραφεις οτι γραφεις ειναι πραγματικα ανεξηγητα. Ρωτας γιατι στηριζαμε εναν απο τους μεγαλυτερους προπονητες που ηρθαν ποτε στον ΠΑΟΚ (ασχετος με το τι εγινε στο τελος) και απορεις γιατι δεν στηριζουμε τον τρυπιο. Τι να σου απαντησει κανεις, πραγματικα δλδ.. Καμια διαθεση να σε θιξω ή οτι αλλο, απλα απορω και τπτ αλλο..
και που 'σαι... για να μην μπερδευτουμε, στα αρχιδια μου το αγωνιστικο.. Μου φτανει το οτι ο ΠΑΟΚ δεν θυμιζει σε τπτ τον ΠΑΟΚ που ξερουμε και μαθαμε (με εξερεση τον επιθετικο προσανατολισμο στο αγωνιστικο, για να ειμαι δικαιος, αν και σου πα πως δεν με νοιαζει το αγωνιστικο μπροστα στα αλλα). Αυτο ειναι χειροτερο και απο το να πεφταμε στην γ'. Τουλαχιστον για μενα.