Author Topic: πας γιαννενα - ΠΑΟΚ 17:15 18/12/14 NS1  (Read 1962 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Απ: πας γιαννενα - ΠΑΟΚ 17:15 18/12/14 NS1
« Reply #20 on: December 18, 2014, 13:13:48 »
Μονο ΝΙΚΗ σημερα.-

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #21 on: December 18, 2014, 16:52:01 »
δωστε τα ολα, σαν τελικος.. παμε ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: December 18, 2014, 18:09:53 »
Οι παικτες του πας μας δινουν ξυλο και εχουμε παρει 2 φαουλ σε ολοκληρο ημιχρονο. Τσατσοι του Μαρινακη ολοι σας
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #23 on: December 18, 2014, 18:50:41 »
Άντε ρε γαμηθειτε άντε έχουμε κανει μάγκες ολά τα κωλοχωρια.κοπροσκυλα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #24 on: December 18, 2014, 18:58:16 »
Άντε ρε γαμηθειτε άντε έχουμε κανει μάγκες ολά τα κωλοχωρια.κοπροσκυλα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #25 on: December 18, 2014, 19:04:47 »
o ΠΑΟΚ φέτος το καλοκαιρι οριοθέτησε τον στόχο του. Ηταν σαφές: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ.

αρα προπονητής και διοίκηση είναι ακόλουθοι των όσων είπαν.
αυτά.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: December 18, 2014, 19:08:47 »
η ομαδα τερμάτισε για φέτος στο τηγάνι. και πολύ μας ήταν για φέτος. απολάυστε κλαρίνα από δω και πέρα...
Κακές γιορτές και ψόφος σε όλους στην παε.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: December 18, 2014, 19:11:23 »
Τσιρκο τιποτα αλλο
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: December 18, 2014, 19:34:51 »
η ομαδα τερμάτισε για φέτος στο τηγάνι. και πολύ μας ήταν για φέτος. απολάυστε κλαρίνα από δω και πέρα...
Κακές γιορτές και ψόφος σε όλους στην παε.

Θα ξαναγυρίσει η ομάδα στις επιτυχίες. Όταν γίνουν οι μεταγραφές και πάρουνε τις μίζες. Αν η ομάδα πετούσε και πήγαινε από νίκη σε νίκη, πως θα γίνονταν μεταγραφές; Ενώ τώρα, θα ξεσηκωθεί ο κόσμος, θα αρχίσουν οι ΑΡΔ να γράφουν και να λένε και εκεί που θα πήγαινες για 3-4 παίκτες, θα πάρεις περισσότερους. Περιμένω να δω πόσο θα τους κοστολογήσουν. Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε απίστευτα πράγματα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #29 on: December 18, 2014, 19:53:37 »
Δηλαδη τωρα χανουμε στο επιτηδες; Και ποιος το στηνει; Ο προπονητης, οι ποδοσφαιριστες,οι γιατροι,η διοικηση σε συνεργασια με ποιον; Δηλαδη τωρα αυτος που το στηνει θα πει στον απλα δωσε λεφτα; και θα του τα φαει;Ο ρωσος μπορει να ειναι πολλα, βλακας δεν ειναι. Βλακες μπορει να ειμαστε εμεισ που δεν εχουμε φραγκο στην τσεπη μας.
« Last Edit: December 18, 2014, 19:59:19 by t.b »

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: December 18, 2014, 19:58:55 »
Μεγαλη πικρα η αποψινη...
ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΓΑΜΙΕΤΕ Η ΠΑΕ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #31 on: December 18, 2014, 20:14:22 »
ο κακος αγωνιστικος χωρος φταιει κ η πουτανα η κληρωση που οταν παει εκει ο gay θα ειναι καλοκαιρι...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #32 on: December 18, 2014, 22:57:22 »
Κακη η ομαδα ως συνηθως τελευταια μετα το Καραισκακη πηγε παλι να παιξει φουλ επιθεση απο την αρχη αντι να παει το ματς λαου λαου στο 0-0 μπας και βρουμε ενα γκολ μπροστα προηγηθουμε και γινουν πιο ευκολα τα πραματα. Περειρα Γκολασα και Τζανδαρης κανεις δεν εδινε βοηθεια αριστερα στον Σπυροπουλο στο πρωτο 25λεπτο το ειδε αυτο ο Πετρακης και φορτωσε την δεξια του πλευρα δεν ειναι τυχαιο που το αμυντικο τους χαφ ο Λιλα(εχουμε τετοιον παιχτη?) βγηκε απο κει 2-3 φορες και σουταρε ανενοχλητος ετσι ηρθε και το 1-0.

Μετα το 1-0 τρικυμια στο κρανιο απο τον Αγγελο απο 4-3-3 παμε στο 4-4-2 μεχρι να βρουμε λιγο τα πατηματα παρε και το 3-5-2 με Τζανδαρη αριστερο φουλ μπακ, κοντο δεξι φουλ μπακ και Σπυροπουλο κατι σαν 3ο στοπερ και δημιουργο παιχνιδιου(μετρησα καμια 20αρια γιομες και γεμισματα του) και 3 φορ μπροστα να κουτουλαν μεταξυ τους.. δεν μας εκατσε η φαση στο 69 με τον Περειρα που ηταν κακος σημερα και στα καπακια παλι τρως φτηνο γκολ και τελειωνει το ματς στο 70..

Τραγικος και ο Βοσκακης δεν μας εδινε φαουλ ουτε με αιτηση το 1ο το πηραμε στο 36-37 και συνολικα πηραμε 4 σε ολο το παιχνιδι λες και παιζαμε στο Μπερναμπεου με την Ρεαλ να εχει 90% κατοχη μπαλας. Αντιθετως με το παραμικρο εδινε ευκολα καρτες σε εμας σε Κλαους-Παπαδοπουλο-Βιτορ.. ειδικα στην φαση που την δινει στον Κλαυς ειναι να τον πυροβολεις head shot απο τα 2 μετρα τον πουτανας γιο δεν δινει μαρς καρτα σε μαρκαρισμα απο πισω στον Κιτσιου..βασικα δεν εδωσε ουτε φαουλ εκει!

Συμπερασμα εμεις στην κακη μας μερα θα εχουμε παντα στην καλυτερη 50-50 τα κορακια που ουτε αυτο το 50-50 βλεπω αντιθετως μας παιζουν συνεχως κοντρα ενω αντιθετα οι χαιδεμενοι του Πειραια εχουν σε καθε παιχνιδι το αβανταζ 80-20 που μπορει να γινει και 100-0(βλεπε Τριπολη) απο τα κορακια. Φανταστειτε ποσο χαλια δηλαδη ειναι οι γαυροι δεν περασαν απο Τριπολη, χασαν απο εμας και γκελαραν και με τα Γιαννενα εντος με διαιτησιες σκανδαλωδως υπερ τους. Για αυτο και μονο δεν πρεπει να μας πιανει πανικος θα χασει και αλλου βαθμους ο γαυρος ειναι κακος φετος πρεπει για αρχη με καθε κοστος να περασουμε την Κυριακη απο την Λιβαδεια και μετα να ερθουν 3-4 παιχτες για να κυνηγησεις το ονειρο αλλιως ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι αρχες Φλεβαρη θα κοιταμε το προγραμμα της Τριπολης, της Ξανθης, του Ατρομητου και της Βεροιας να δουμε μπας και δεν καταφερουμε να μπουμε και στην 5αδα στο τελος.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #33 on: December 19, 2014, 00:17:54 »
Eγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχουμε βγαλει χολη απο τις εμφανισεις της ομαδας...ελεος δηλαδη, αυτο που βλεπω προσπαθω να καταλαβω αν ειναι αληθεια η με κανει καποιος πλακα..
και οχι τιποτα αλλο αλλα συνηθως ειμαι συγκρατημενο ατομο.ολοι λεγαν πρωτοι ειμαστε παμε για πρωταθλημα και ελεγα χαμηλα την μπαλα.και επιασα τον εαυτο μου να εχω πεσει σε αυτην την λουμπα και οπου σταθω και οπου βρεθω να λεω πρωτος ειμαι ρε κουραδες, πρωταθλημα θα παρω..ποσο μαλακας ειμαι μα ποσο μαλακας..

ναι καταλαβαινω οτι για να παρεις καποιον τιτλο ειτε λεγετε πρωταθλημα ειτε κυπελλο  πρεπει πρωτα να νικησεις τους διαιτητες..εμεις εκτος απο τους διαιτητες εχουμε να νικησουμε και τον ιδιο τον ΠΑΟΚ..χαντακωνουν οι ιδιοι την ομαδα  με τετοιες ξεφτιλιστικες εμφανισεις..αντι κατι τετοια παιχνιδια να τα παιρνεις να ξεφυγεις σε βαθμους απο ολους να εχεις τις καβαντζες σου,στηνουμε κωλο στην καθε πεταμενη ομαδα που πως γινετε ρε πουστη μου καθε χρονο εσυ να τις ανασταινεις και να τις κανεις ομαδες..
ναι οκ καποιος θα πει ειναι κουρασμενοι...εκει καταντησαμε την ανικανοτητα ΜΕΡΙΚΩΝ να την μεταφραζουμε σαν κουραση..

ναι θελω το πρωταθλημα και ποιος δεν θελει αλλωστε αλλα προτιμω να ειμαι τριτος και να ματωνω την φανελλα και ας μην μπαινει η πουτανα η μπαλα στα διχτυα,παρα να βλεπω αυτο το αισχος να με ποναει η καρδια και να μου την λενε αυτοι που πριν λιγο καιρο εγω τους την ελεγα....

Τωρα βεβαια μιλαει η στεναχωρια αλλα εγω παλι απο τον ΠΑΟΚ δεν θα λειψω οπως δεν εχω λειψει στιγμη..και μου την δινει οταν βλεπω την Τουμπα,την Τουμπαρα μου να ειναι αδεια στα εντος ματς..να βλεπω τις καφετεριες γεματες και τις κερκιδες αδειες..καποτε φωναζαμε ''εμεις δεν φυγαμε ποτε'' αλλα μαλλον μιλουσαμε και για μας...

που να πεφταμε β η γ.......ουτε σεκιουριτυ δεν θα ειχε...

το θεμα ειναι πως παικτες πανε και ερχονται..ο ΠΑΟΚ μενει..και το καλο που τους θελω να παιξουν σαν ΠΑΟΚ αυτα τα μαλακισμενα,αλλιως να παρουν τον μπουλο..φτανει καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια..μην μικραινουμε αλλο τον ΠΑΟΚ...οποιος δεν μπορει να φυγει....επιτελους ρε σαββιδη ξυπνα...εχεις ηδη 2 και κατι χρονια στον ΠΑΟΚ και αν ηθελες πραγματικα να παρεις παικτες και  να κανεις ομαδα θα το ειχες κανει..πρωτα κανεις ομαδα και μετα αγοραζεις το τραπεζακι για το κυπελλο..
ΞΥΠΝΗΣΤΕ εκει στην παε ρε...τι σκατα κανετε....ακομα και για την προταση που εγινε στον αναστασιαδη να παει στην εθνικη εσεις επρεπε να βγειτε και να απαντησετε στους δημοσιογραφους....αλλα ακομα και εκει ειστε ανυπαρκτοι....
γαμω το κερατο μου ΠΑΟΚ ειστε...συμπεριφερθειτε επιτελους  σαν ΠΑΟΚ...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: December 19, 2014, 00:32:35 »
Η ομάδα μέχρι το 1-0 ήταν καλή. Μετά δυστυχώς ροντέο από Αναστασιάδη και όλεθρος.
Αναμενόμενα με τις απουσίες να μην είσαι καλός, όμως θα μπορούσες να μη χάσεις ή και να κερδίσεις.Παρ'όλα αυτά όταν ο διαιτητής σου δίνει 4 φάουλ όλα κι όλα στο ματς (όσα πήραμε και στο Καραισκάκη) και παίρνεις κάρτες για το τίποτα, με το υπάρχον ρόστερ και την αστεία τακτική της ΠΑΕ επικοινωνιακά, το ρίνο θα γίνει συνήθεια..
Μπείτε στη Λειβαδιά, λυσσάξτε για νίκη, αν σας πάει γαμιώντας το κοράκι, κάντε τα πουτάνα τουλάχιστον να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά και δείξτε ένα σημάδι ζωντανιάς γιατί ο λαός δύσκολα να σας αφυπνίσει..
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #35 on: December 19, 2014, 13:01:54 »
Δυστυχώς αναμενόμενη ήττα. Όπως αναμενόμενο θα είναι και πιθανό στραβοπάτημα στη Λιβάδια.
Το υλικό που έχει η ομάδα είναι για τεταρτοπεμπτη θέση. Υπέρβαση και η συγκομιδή βαθμών και η πρώτη θέση μέχρι στιγμής.
Η ομάδα θέλει τουλάχιστον 5 κανονικούς ποδοσφαιριστές για βασικούς. Και η ευθύνη είναι αποκλειστικά στον ρώσο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει επαγγελματίας προπονητής που προτιμάει χειρότερους από καλύτερους ποδοσφαιριστές...
Τα ίδια έγραφα και με stevens.
Εμενα τουλάχιστον μου φαίνεται περίεργο που κάποιοι πέρσι Φεβρουάριο έγραφαν για υπομονή και καμια ευθύνη stevens στην επιλογή παικτών, και φέτος γραφουν τα αντίστροφα από τον Αύγουστο και κάνουν κριτική για το κοουτσάρισμα.

Δεν μπορώ να μην σταθώ σε αυτό...
πάντως ο μουρλός είναι η καλύτερη επιλογή ever των διοικούντων, αν κρίνω από την αναλογία ποστς εδώ σε σχέση με αυτά στα threads των σαββίδη, βρύζα κλπ.
Καταπληκτικός o αποπροσανατολισμός.

Δηλαδή όσα περισσότερα post γραφεις βρίζοντας τον τσομπάνη, τόσο πιο ισχυροί οι λόγοι για να τον βρίζεις... Έχουμε χάσει την αίσθηση αιτίου και αιτιατού. Paranoia...
Εγώ πάντως μονο τη διοίκηση βρίζω και λόγω των παραπάνω θεωρώ ότι παίζετε το παιχνίδι τους βρίζοντας ολημερίς και οληνυχτίς τον οποιοδήποτε προπονητή.
Τέλος πάντων, θεωρώ ότι σύντομα θα είναι παρελθόν ο τσομπάνης. Οποτε ελπίζω ο επόμενος να διαχειριστεί καλύτερα το υπέροχο υλικό. Η να αναγκάσει τον ρώσο να φέρει το υλικό που όλοι ονειρευόμαστε...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #36 on: December 19, 2014, 13:26:32 »
για να μην τρελαθουμε τελείως,εσείς που μιλάτε για αναμενόμη ήττα λόγω κατώτερου υλικού ξέρετε το υλικό του πας γιάννενα ?
θεωρείτε φυσιολογικό ακόμη και ο χτεσινός ΠΑΟΚ να χάσει από αυτούς ?
και αν ακόμη βάλουμε τον παράγοντα κόπωση,γιατί δεν πάμε να πάρουμε έστω το Χ άλλα αντιθέτως ο αναστασιάδης ανεβάζει την ομάδα
να πρεσσάρει ψηλά από την αρχή ?
« Last Edit: December 19, 2014, 14:38:40 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #37 on: December 19, 2014, 13:49:19 »
Δεν ξέρω ρε συ capri. Και στατιστικά να το δεις θα κανεις ήττες εκτος.
Και η λογική λέει ότι αυτές θα είναι περισσότερες όσο χειρότερο είναι το υλικό σου. Ειδικά όταν αναγκαστικά θα λείπουν κάποιοι.
Παρεμπιπτόντως πέρσι με καλύτερο υλικό ήσουν πολύ πιο επιεικής, παρότι στο σύνολο του πρωταθλήματος είχαμε όλα κι όλα 5 διπλα. Φέτος έχουμε ήδη 4.

Εσύ λες ότι λογικά έχουμε τους βαθμούς που έχουμε μέχρι σήμερα ώστε να στέκεσαι στο χθεσινό μεμονωμένα?
Κι επειδή όντως θα τρελαθούμε αν μου πεις ναι, τι δεδομένα λαμβάνεις υπόψη και από τι είδους σύγκριση προκύπτει αυτό?

Χωρίς παρεξήγηση κιόλας. Και φυσικά δεν μου οφείλεις καν απάντηση. Κουβέντα κάνουμε.
« Last Edit: December 19, 2014, 14:01:06 by liakos »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #38 on: December 19, 2014, 14:46:42 »
Λιάκο δεν μπαίνω στο τρυπάκι σύγκρισης της φετινής χρονιάς με καμμία άλλη,ούτε κ με την περισυνή. Προσπαθώ να έχω μία άποψη με
βάση αυτά που βλέπω κ καταλαβαίνω μακρύα όσο μπορώ από εμπάθειες. Όταν ο Αναστασιάδης θα κάνει ένα καλό θα του το πιστώσω.
Και από την άλλη όταν βλέπω κάτι στραβό θα του το φορτώσω. Για μένα ο ίδιος είναι ο πρώτος που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την
νίκη στο τηγάνι. Απόδειξη είναι τα παιχνίδια που ακολούθησαν. Δεν το παίζω μετα χριστόν προφήτης....τα λέμε και με τα παιδιά στο λαιβ
Αν συνέχιζε την ίδια σφιχτή τακτική των πρώτων εκτός έδρας αγώνων θεωρώ πολύ πιθανό να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα και σίγουρα όχι τους διασυρμούς που όλοι είδαμε.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #39 on: December 19, 2014, 15:49:43 »
Το ματς με την ξανθη εδειξε τι θα επακολουθησει δυστυχως.. Καμια εκπληξη απο μενα, που προσωπικα ουτε καν καθησα να το δω αφου μετα την θεατρικη παρασταση στην ξανθη, δεν βλεπω καποιο λογω να καθομαι να με δουλευουν ενα ματσο αρχιδια που πλουτιζουν απο τον ΠΑΟΚ και μετα να στεναχωριεμαι κιολας που του πινουν το αιμα και τον ξεφτιλιζουν ως προς την ιδεολογια και τις αρχες του συλλογου.. Βγηκα και εκραξα για 1η φορα μες την σεζον οταν η ομαδα ηταν στο +8 (3/11/2014), για να μην βγουν οι εξυπνακιδες να μου πουν πως κραζω μετα απο ηττες και αρχιδια. Αν δεν μου χατε παρει τα αυτια με τα "πρωταθλημα" και πουτσες μπλε, ουτε καν θα ειχα γραψει τπτ ποτε.. Δεν θα υπηρχε λογος.

Καλο κουραγιο σε οσους ακομα ελπιζουν σε θαυματα, παναγιες και παισιους.

υγ. Λιακο, ελπιζω να εχεις συγγενικη σχεση με τον αγγελο, διαφορετικα το κολλημα σου με δαυτον και ο τροπος που γραφεις οτι γραφεις ειναι πραγματικα ανεξηγητα. Ρωτας γιατι στηριζαμε εναν απο τους μεγαλυτερους προπονητες που ηρθαν ποτε στον ΠΑΟΚ (ασχετος με το τι εγινε στο τελος) και απορεις γιατι δεν στηριζουμε τον τρυπιο. Τι να σου απαντησει κανεις, πραγματικα δλδ.. Καμια διαθεση να σε θιξω ή οτι αλλο, απλα απορω και τπτ αλλο..

και που 'σαι... για να μην μπερδευτουμε, στα αρχιδια μου το αγωνιστικο.. Μου φτανει το οτι ο ΠΑΟΚ δεν θυμιζει σε τπτ τον ΠΑΟΚ που ξερουμε και μαθαμε (με εξερεση τον επιθετικο προσανατολισμο στο αγωνιστικο, για να ειμαι δικαιος, αν και σου πα πως δεν με νοιαζει το αγωνιστικο μπροστα στα αλλα). Αυτο ειναι χειροτερο και απο το να πεφταμε στην γ'. Τουλαχιστον για μενα.

« Last Edit: December 19, 2014, 15:57:42 by king »