Εγω θα παω κοντρα σε ολους σας, οχι φυσικα για να σας την σπασω αλλα για να πω τη γνωμη μου. Παραθετω ενα κομματι απο contra.gr το οποιο με βρισκει συμφωνο:"
"Ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι κάνει συνήθως στην Τούμπα. Πίεσε ψηλά, έχει τη μπάλα στα πόδια του σε μεγάλα ποσοστά, έκλεισε για σημαντικά χρονικά διαστήματα τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του. Δεν νίκησε επειδή ο αντίπαλος του παρουσιάστηκε διαβασμένος, δεν του έδωσε «κλεψίματα» κοντά στην περιοχή του, έκλεισε καλά τους χώρους, βρήκε δυο γκολ σε τρεις αντεπιθέσεις (η δεύτερη άψογη), εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα των μεσοεπιθετικών του και τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων (ειδικά στο αστείο πρώτο γκολ). Δεν νίκησε επίσης επειδή δεν είχε τους δυο καλύτερους δημιουργούς του, τον Μακ και τον Ρατς και δεν είχε και φρεσκάδα (επιμένω πάντως ότι ορθώς τα έδωσε όλα κόντρα στη Φιορεντίνα) .
Έπαιξε και έχασε σαν πρωτοπόρος που θέλει μόνο νίκη. Ούτε φοβισμένα, ούτε -υπερβολικά- αγχωμένα. Ίσως εν μέρει αυτό να αποδείχθηκε λάθος: Προσπάθησε να επαναλάβει τα πράγματα που του είχαν βγει απόλυτα μέχρι στιγμής, δίχως τους ποδοσφαιριστές που τα καθιστούν εφικτά. Ίσως δηλαδή, ελλείψει Μακ, Ρατς και Σκόνδρα, δεν χρειαζόταν τόση φούρια και πίεση τόσο ψηλά.
Ειδικά απέναντι σε έναν γρήγορο Παναθηναϊκό, που επίσης είχε σημαντικές απουσίες και για αυτό κατά τη γνώμη που έπαιξε, όπως και στο "Καραϊσκάκη" με πρώτο στόχο το Χ. Ασφαλώς ήταν καλύτερος απ΄ ότι κόντρα στους "ερυθρολεύκους". Ο Αναστασίου δικαιώθηκε από τη χρησιμοποίηση του Κλωναρίδη, που πολλοί έλεγαν ότι έπρεπε να παίξει και στο ντέρμπι των "αιωνίων", είχε τις λεπτομέρειές μαζί του (η φάση μετά το 1-1- π.χ. που ο Παπαδόπουλος δεν δίνει εύκολη πάσα στον Φακούντο για το 2-1, υπήρξε, έχω την αίσθηση, απο τις πιο καθοριστικές του ενενηντάλεπτου) και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη πρώτος μάγκας και θριαμβευτής. Έτσι είναι η μπάλα. Ούτε ζυγαριά, ούτε φανέλα. Μπαλίτσα που κυλάει και κάνει τα δικά της."
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ
1. Εγω χειροκροτησα στο τελος γιατι ειδα μια ομαδα που προσπαθησε αλλα δεν τα καταφερε. ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
2. Οπως και να το κανουμε, εγω φετος σιγα σιγα βλεπω μια ομαδα που βγαζει παθος. Ειναι ασταθης, οκ, παντως ειναι καλυτερη απο την ομαδα που περυσι ολο κι ολο επαιξε 4-5 καλα ημιχρονα, ουτε καν ΕΝΑ ολοκληρο ματς. Μιλαω για μεχρι τωρα: η ομαδα παιζει αρκετα καλη μπαλα, υπαρχουν παιχτες που εχουν μεταμορφωθει (πχ Τζιολης, Σκονδρας) ή βελτιωθει (πχ Κατσικας και πειτε οτι θελετε)
3. ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟ 14, ΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙ ΤΖΑΒΕΛΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΑΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΕ ΤΖΑΝΔΑΡΗ, ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΟΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ.
4. Και φυσικα ειχε μεγαλη σημασια το σημερινο παιχνιδι. Και για βαθμους και για πρεστιζ και για εκδικηση και για ψυχολογια. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Εγω δεν ειδα τοσο αποκαρδιωτικη εμφανιση οπως λετε. Τους πιεσες, ειχαν κλεισει διαδρομους, ηταν καλοι στην αντεπιθεση, σου εκλεψαν το διπλο. Συνεχιζουμε. Προσωπικα ΚΑΙ στηριζω αλλα ΚΑΙ απαιτω. Νομιζω οτι αυτα τα δυο πρεπει να πηγαινουν μαζι. Μαζι με την κριτικη φυσικα