Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - βαζελος Κυριακή 09/11/14 ώρα 19:30 novasports1  (Read 3037 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Το όνειρο τελείωσε παλικάρια, όσο χαρήκατε, χαρήκατε...
Η μιζέρια σε όλο της το μεγαλείο, δεν ξέρω ούτε την ηλικία σου ούτε τις παραστάσεις σου από ΠΑΟΚ  αλλά αυτήν την άποψη αδερφέ την άκουσα από πολλούς καφενόβιους που τραβήχτηκαν χθες γήπεδο και περίμεναν μάλιστα να στηθεί ο βάζελος για να μείνουμε μπροστά από τον γαύρο και βέβαια το χειροκρότημα στον διοικητικό χειροκρότημα και οι δικαιολογίες αμέτρητες.

Για τους "καφενόβιους" όπως αναφέρεις είναι αυτό το τελευταίο... Αυτούς που θυμήθηκαν ότι είναι ΠΑΟΚ στο +5 και στο ντέρμπι με τον βάζελο...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μπανη, ολοι τα ιδια λεμε πανω-κατω. Φυσικα και το λιγοτερο που μας ενδιαφερει ειναι τα καπνογονα. Αλλα ειναι τα αναπαντητα ερωτηματα.
Γιατι τετοια εικονα στην κερκιδα; Ηταν ντεφορμε οι οργανωτες;
Γιατι ο αποδεδειγμενα χειροτερος παιχτης σου δε βγαινει ΠΟΤΕ απο την 11αδα, ακομα και με ενα ποδι;
Γιατι οι καλυτεροι σου παιχτες με τη φιορεντινα ηταν στον παγκο;
Γιατι ο προπονητης σου χανει με τα βρακια κατω απο το χειροτερο βαζελο εδω και 50 χρονια; Γιατι τα ριχνει σε υπερφυσικες δυναμεις και τη λεει σε παιδακια 18 χρονων απο τις ακαδημιες για να καλυψει τα αδικαιολογητα;
Μεχρι ποτε θα εχω φιδια μεσα στην ομαδα μου να την εχουν στην εντατικη, και θα βριζω τον γαρο και τον πειραια;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline banis

• Αλλαγή
ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

αν ησουν κατοικος χαβουζας που με το χθεσινο αποτελεσμα καταφεραμε να βγαλουμε το αντιΠΑΟΚτσηδικο μενος του καθε κομπλεξικου βαζελου και του καθε κοκκινου προβατου θα καταλαβαινες...

το έχω γράψει αρκετές φορές ... και θα το ξαναγράψω ...

τους μόνους που σκέφτομαι διαρκώς κυρίως μετά από σφαλιάρες όπως η χτεσινή ... είναι όλα τα αδέλφια που ξεκινάνε από μακριά για να έλθουν στην Τούμπα ...
αλλά και αυτούς που θα ήθελαν πάρα πολύ να είναι μέσα και χτες ... όπως και αμέτρητες ακόμα φορές ... και δεν μπορούν λόγω απόστασης και συνθηκών ...

αν για εμάς που είμαστε Θεσσαλονίκη ενδεχομένως μια τέτοια ήττα θα ξεχαστεί στα πρώτα ποτά του συνοικιακού μας μπαρ ... για όλα τα υπόλοιπα αδέλφια θα εξακολουθεί να υφίσταται για μέρες ... βδομάδες και γω δεν ξέρω για πόσο ακόμα ... εξαρτάται από το μέγεθος του κόμπλεξ του κοινωνικού τους περίγυρου ...

γι'αυτό καλό είναι πολλές φορές να μπαίνουμε λίγο στη θέση των παιδιών που ζούνε σε πόλεις που αλλοθρησκο-κρατούνται ...  :)

Offline bane

• Αλλαγή
μπανι
νοιωθεις ,τιποτε αλλο. εδω στην αθηνα δεν περναει αυτο ,δεν ξεχνιεται .οπως και το να θελεις να βρισκεσαι και να κολας στο χρημα και τις υποχρεωσεις
ενας μετα απο χρονια που γραφει τα αυτονοητα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Matador

• Αλλαγή
Αρρωστησα χθες βραδυ ξαφνικα μετα το ματς, σημερα δεν πηγα δουλεια, πως να πας οταν βρωμοκοπας ξυδια και εχεις ακομη ζαλαδες.
Το "χαλασμα' χθες ηταν ολοκληροτικο. Αυτην την γαμωομαδα, την βαζελα, την μισω οσο οποιαδηποτε αλλη. Ο γαυρος ουτε το 40% του μισους μου περνει συγκριτικα αν βαλουμε μισομετρα.
Αυτη η ομαδα μας εχει γαμησει/τρυπησει απο πισω και απο μπρος. Μας γαμησε και χθες. Για καποιο τροπο ειμαστε πολυ λαιτ με αυτην την πουστροομαδα. Λαθη επι λαθων στην συνθεση και μεσα στο γηπεδο.
Την κερκιδα δεν μπορω να την κρινω συνολικα καθως δεν συμμετεχω, αλλα ρε μαγκες δεν υπαρχει πιο χαζο συνθημα "ΠΑΟΚΑΡΑ βαλε ενα γκολ, ενα γκοοοοοολλλ"

Τεσπα, το ματς της Τριπολης θα ειναι καθοριστικο γαι την συνεχεια.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν μπορω να διαβασω τι λετε ολοι δικιο εχετε

εκδρομη στην τριπολη

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Στα αρχίδια μας η ήττα πάμε για διπλό Τρίπολη και μετά πούτσα στους gay μέσα στον γαμημένο τον πειραια..
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Τούμπα - Αριστοτέλους μέσω Κορδελιού..
Δεν εξηγείται αλλιώς :'(

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Στα αρχίδια μας η ήττα πάμε για διπλό Τρίπολη και μετά πούτσα στους gay μέσα στον γαμημένο τον πειραια..

Offline Vorious

• Αλλαγή
δεν μπορω να διαβασω τι λετε ολοι δικιο εχετε

εκδρομη στην τριπολη

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν το είδα το ματς, δεν ξέρω πως παίξαμε, αλλά βλέπωντας κάποια στατιστικά και τα γκολ που φαγαμε πρέπει να εγκλημάτισε ο άγγελος και να χάθηκε αυτό το ματς. Λείποντας από την ομάδα ρατς, μακ, σκόνδρας, τον κλάους με πυρετό δηλαδή εκτός μάχης τα 3/4 των γκολ και των ασιστ, κοιτάς πρώτα να μην χάσεις γιατί μπορεί και ο βάζελος να είχε απουσίες, αλλά πάντα αυτή η κωλομάδα είναι απρόβλεπτη και μας κηδεύει σε κάθε κρίσιμο ματς. Να ήμασταν πλήρεις και να τους πιέσουμε ψηλά και να ρισκάρουμε γιατί θα είχαμε κάτι να περιμένουμε από συγκεκριμένους παίκτες, τώρα τι να περιμένεις από τζανδάρη κίτσιου σπυρόπουλο, γιδι?? Μόνο λάθη, πουλήματα μπάλας και ηθικό παικτών αχιλλέα τριανδρίας. Δηλαδή χάσανε αυτοί με 30 χιλιάδες κόσμο από τον δώνη, τον κουτρουμπη, τον τριανταφυλλόπουλο και τον μπούι. Θα με πεις αυτοί παραλίγο να παίρνανε διπλό στην φλωρεντία, αλλά αυτό είναι το κρίσιμο σημείο που θα πρέπει να εστιάζεται η κριτική του φιλάθλου. Στα δύσκολα ματς που άλλος είναι το φαβορι και δεν θα σε πει κανείς τίποτα άμα χάσεις είναι φυσιολογικό μερικές φορές να σε πάει το ματς και να παίρνεις ένα αποτέλεσμα. Όταν όμως εσύ είσαι από πάνω, είσαι φαβορί πρέπει να κερδίσεις ένα μεγάλο ματς τότε φαίνεται και η αξία σου. Εν τέλει η ήττα είναι μεγάλο πισωγύρισμα γιατί η μπάλα δεν είναι μόνο άϊντε παλικάρια πάμε να τους φάμε κι ας μην μπορούμε με την πούτσα μας να τρυπήσουμε ούτε πέτσα από γιαούρτι, διότι μεγάλος στόχος δεν είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος που συγκεντρώνει και λίγες πιθανότητες αλλά και η κατακτηση της δεύτερης θέσης, εκεί που ήταν 10 πόντους πίσω ο βάζελος τσούπ με το διπλό άμα κάνεις ακόμα καμιά γκέλα σε έφτασε. Επισης κάποιος να σκουντήξει τον προπονητή, τον οποίον θα κριτικάρω για το ματς της ιταλίας και όχι για το προχτεσινό που δεν είδα, δεν μπορεί να παίζουν τζανδάρης κοντός 90 λεπτά και να μην θυμάσαι ούτε μια φορά όχι να έκαναν κάτι θετικό, αλλά να είναι ο 12ος και ο 13ος παίκτης της φιορεντίνα και να μην τους αλλάζεις, αλλά αντ' αυτού στο επόμενο ματς να τους βλέπεις πάλι κατσικωμένους μέσα στην ενδεκάδα επειδή τρέχει ο ένας και είναι φιλότιμος ο άλλος.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Πάει θα τρελλαθούμε τελειώς εδω μέσα μου φαίνεται.. Τι δεν είδα το μάτς αλλά εγκλημάτησε ο Άγγελος ο ένας, τι υπόνοιες και υπονοούμενα οτι ήταν στημμένο  (γιατί ο πρωτοπόρος έχει τρομερό κίνητρο να χάσει το μάτς και να κερδίσει 3 βαθμούς ο έβδομος στην βαθμολογία), τι η ομάδα ειναι τρύπια, τι το όνειρο πάει τελείωσε μιζέρια και εσωστρέφεια παντού. Ρε ξεκολλάτε τα μυαλά σας μπάλα είναι η πουτάνα. Πίεζες όλο το ματς γιατί έτσι παίζεις φέτος χάνεις την ευκαιρία να προηγηθείς στο 6 γιατί ο κοντός εκτός από πουτάνας γιός ειναι και άμπαλος σε χτύπησε στην κόντρα ο βάζελος που το έπαιζε ταμπούρι σε πέτυχε τρύπιο και μαλάκα πίσω σου πήρε το μάτς. Όμως, δεν τελείωσε ο γαμημένος ο κόσμος για μία γαμημένη ήττα.. Πας στην Τρίπολη  π.χ. κάνεις διπλάρα παλικαρίσια και είσαι πάλι καβάλα στο άλογο
Ειλικρινά αρχίζω να πιστεύω ότι για να απαντήσουμε στο ερώτημα ποίος φρενάρει κάθε φορά τον ΠΑΟΚ πρέπει να κοιταχτούμε όλοι μας στον καθρέπτη γιατί τελικά εμείς είμαστε η κύρια αιτία. Εμείς που μετά από μια ήττα κάνουμε λες και το πρωτάθλημα τελείωσε, εμέις που στο 0-1 φωνάζουμε στην κατάμεστη Τούμπα πρωτάθλημα δεν παίρνουμε λές και φοράμε στάμπα το τριτοτέταρτος πάνω μάς, εμεις που μετά το 1-2 κατάπιαμε την γλώσσα μας κι ας είχε 15 ολόκληρα λεπτά, εμείς που έχουμε συμβιβαστεί με τον ΠΑΟΚ κομπάρσο.. Δεν θέλω να πώ ούτε ότι έχουμε ομαδάρα (που δεν έχουμε), ούτε ότι ο Άγγελος στήνει την ομάδα τέλεια (που όσο έχει τον άμπαλο κοντό μέσα πραγματικά εγκληματεί), ούτε ότι ο ρώσσος είναι η σωτηρία του ΠΑΟΚ (κάνε μεταγραφές ρεεεεεεεεε) ούτε ότι η διοίκηση λειτουργεί τεχνοκρατικά (μπακάλη μπακάλη θα φας πούτσα μεγάλη) αλλά ρε μάγκες η ομάδα είναι πρώτη ρε.. Πέρασε από έδρες αρκετά δύσκολες, πήγε να κάνει διπλό στην Φιορεντίνα, παλεύει τα ματς όσο μπορεί, προσπαθεί να παίξει μπαλίτσα. Δεν της αξίζει ουτε ΜΑΣ αξίζει η μίρλα , η μιζέρια και η ειρωνία.. Ας συνδιάσουμε την πίεση για καθημερινή βελτίωση με το κυνήγι για το τρελλό και  ανέφικτο, με την κάβλα για έναν ΠΑΟΚ που προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει γιατί του αξίζει να πρωταγωνιστήσει.. Ας παλέψουμε μέχρι το τέλος και όπου φτάσουμε..

Υ.Γ. Συγνώμη και για το ύφος μου και για τις σκέψεις μου που δεν έχουν λογική σειρά αλλά ειλικρινά με πνίγει αυτό το πράγμα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Πάει θα τρελλαθούμε τελειώς εδω μέσα μου φαίνεται.. Τι δεν είδα το μάτς αλλά εγκλημάτησε ο Άγγελος ο ένας, τι υπόνοιες και υπονοούμενα οτι ήταν στημμένο  (γιατί ο πρωτοπόρος έχει τρομερό κίνητρο να χάσει το μάτς και να κερδίσει 3 βαθμούς ο έβδομος στην βαθμολογία), τι η ομάδα ειναι τρύπια, τι το όνειρο πάει τελείωσε μιζέρια και εσωστρέφεια παντού. Ρε ξεκολλάτε τα μυαλά σας μπάλα είναι η πουτάνα. Πίεζες όλο το ματς γιατί έτσι παίζεις φέτος χάνεις την ευκαιρία να προηγηθείς στο 6 γιατί ο κοντός εκτός από πουτάνας γιός ειναι και άμπαλος σε χτύπησε στην κόντρα ο βάζελος που το έπαιζε ταμπούρι σε πέτυχε τρύπιο και μαλάκα πίσω σου πήρε το μάτς. Όμως, δεν τελείωσε ο γαμημένος ο κόσμος για μία γαμημένη ήττα.. Πας στην Τρίπολη  π.χ. κάνεις διπλάρα παλικαρίσια και είσαι πάλι καβάλα στο άλογο
Ειλικρινά αρχίζω να πιστεύω ότι για να απαντήσουμε στο ερώτημα ποίος φρενάρει κάθε φορά τον ΠΑΟΚ πρέπει να κοιταχτούμε όλοι μας στον καθρέπτη γιατί τελικά εμείς είμαστε η κύρια αιτία. Εμείς που μετά από μια ήττα κάνουμε λες και το πρωτάθλημα τελείωσε, εμέις που στο 0-1 φωνάζουμε στην κατάμεστη Τούμπα πρωτάθλημα δεν παίρνουμε λές και φοράμε στάμπα το τριτοτέταρτος πάνω μάς, εμεις που μετά το 1-2 κατάπιαμε την γλώσσα μας κι ας είχε 15 ολόκληρα λεπτά, εμείς που έχουμε συμβιβαστεί με τον ΠΑΟΚ κομπάρσο.. Δεν θέλω να πώ ούτε ότι έχουμε ομαδάρα (που δεν έχουμε), ούτε ότι ο Άγγελος στήνει την ομάδα τέλεια (που όσο έχει τον άμπαλο κοντό μέσα πραγματικά εγκληματεί), ούτε ότι ο ρώσσος είναι η σωτηρία του ΠΑΟΚ (κάνε μεταγραφές ρεεεεεεεεε) ούτε ότι η διοίκηση λειτουργεί τεχνοκρατικά (μπακάλη μπακάλη θα φας πούτσα μεγάλη) αλλά ρε μάγκες η ομάδα είναι πρώτη ρε.. Πέρασε από έδρες αρκετά δύσκολες, πήγε να κάνει διπλό στην Φιορεντίνα, παλεύει τα ματς όσο μπορεί, προσπαθεί να παίξει μπαλίτσα. Δεν της αξίζει ουτε ΜΑΣ αξίζει η μίρλα , η μιζέρια και η ειρωνία.. Ας συνδιάσουμε την πίεση για καθημερινή βελτίωση με το κυνήγι για το τρελλό και  ανέφικτο, με την κάβλα για έναν ΠΑΟΚ που προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει γιατί του αξίζει να πρωταγωνιστήσει.. Ας παλέψουμε μέχρι το τέλος και όπου φτάσουμε..

Υ.Γ. Συγνώμη και για το ύφος μου και για τις σκέψεις μου που δεν έχουν λογική σειρά αλλά ειλικρινά με πνίγει αυτό το πράγμα

+1
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Καλά αυτό με το σύνθημα ''πρωτάθλημα δε παίρνουμε'' καπάκι είναι τραγικό λες και το ματς τελειώνει στο 55' ή το πρωτάθλημα σήμερα.
Δηλ. περνάς μήνυμα μιζέριας από μόνος σου? Άλλο να το φωνάξεις όταν θα 'σαι 20 βαθμούς πίσω, έλεος δηλαδή.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Καλα ολα αυτα ρε συντεκνε, αλλα γιατι η μπαλα ειναι πουτανα καθε φορα που παιζουμε με το βαζελο; Μα καθε φορα; Θα καταρριψει την επιστημη της στατιστικης ο ΠΑΟΚ. Η εικονα της ομαδας δε σε προβληματισε; Ουτε η 11αδα; Μονο εγω ο γκρινιαρης το ειχα χαμενο το παιχνιδι πριν τη σεντρα οταν ειδα 11αδες; Χειροτεροι παιχτες του παιχνιδιου κοντος, σπυροπουλος, τζανδαρης την τεταρτη, βασικοι την κυριακη. Μπαινουν και αλλαζουν την εικονα του αγωνα μαντουρο, μαρτενς, την τεταρτη, παγκο την κυριακη, μαζι με το φανουρη. Ή μυρωδιας ειναι ο προπονητης σου, ή τρυπιος. Εγω λεω οτι ειναι και τα δυο, αλλα το τρυπιος με πειραζει πολυ.
Δε χασαμε απο κακοτυχια αδερφε. Μας τρυπησαν απο μεσα, οπως μας τρυπησαν και στον τελικο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Στα τελευταια 11 ματς εχεις 5-1-5.
Απο τις 5 ηττες οι 4 ειναι το 2014 και οι 3 χωρις τρυπιο προπονητη ή τουλαχιστον με προπονητες που εβαζαν τρυπιους παιχτες :-\
« Last Edit: November 12, 2014, 11:59:32 by TSOMPANOSKYLO »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σωστος, αλλα οι μη-τρυπιοι προπονητες εφυγαν νυχτα, με επισημη εκδοχη τα αποτελεσματα που αναφερεις. Εγω ο συνομοσιολογος λεω οτι εφυγαν νυχτα γιατι δε κανανε τα χατηρια του 14 και της παρεας του. Χεσε με εμενα, ας λεω οτι θελω. Το ερωτημα ειναι, θα φυγει νυχτα ο νυν προπονητης οταν τα αποτελεσματα του ειναι παρομοια των προηγουμενων; Εχω λεω ουτε για πλακα. Γιατι; Γιατι τα κριτηρια δεν ειναι ποδοσφαιρικα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγω πάντως έγκλημα του άγγελου εννοούσα ότι στο δεύτερο γκολ φεύγουν 2 βάζελοι με 2 δικούς μας στην κόντρα, ότι δηλαδή αφού είσαι γυμνός μπροστά φυλάξου τουλάχιστον πίσω, όχι αέρα πατέρα όλοι μπροστά να βάλει γκολ ποιος?? Ο τάκης ή ο μυταράς?? Γιατί και με το Χ έμενε ο βάζελος στο -9 από εμάς, ενώ τώρα σε λένε ότι πάνε και για πρωτάθλημα ο κουτρουμπης, ο δώνης και ο καρέλια λάιτς. Επίσης οταν βάζει συνεχώς αποδεδειγμένα παικτες που είναι σε κακή κατάσταση μονίμως στην ενδεκάδα, μπορεί να στηρίζει τους συγκεκριμένους παίκτες αλλά γαμάει την ομάδα. Για τρυπήματα και τέτοια δεν ξέρω ούτε εννοούσα τίποτα τέτοιο πάντως.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Φίλε sky είναι διαφορετικό να λες οτι ο προπονητής έκανε λάθη και έστησε την ομάδα λάθος (έχεις 100% δίκιο οτι ειδικά η χρησιμοποίηση κοντού και σπυρόπουλου ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του Άγγελου) και διαφορετικό να λες οτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ έκανε τα λαθη αυτά επειδή ΗΘΕΛΕ να χάσει..
Ειλικρινά όσο και να το βασανίζω μέσα μου δεν μπορώ να βρω ΚΑΝΕΝΑ λόγο πού ο πρώτος στην βαθμολογία ΠΑΟΚ έδωσε ένα τόσο κρίσιμο ματς στον έβδομο και χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές βάζελο. Το αντίθετο ίσως να έβγαζε κάποιο νόημα στο μυαλό μου αλλά αυτό δεν βγάζει κανένα.. Αντίστοιχα δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο ο καινούριος "χοσάδας" της ομάδας Ιβάν να ΧΑΡΙΣΕΙ όπως υπονοείτε πέρσι το κύπελλο. Ειδικά πέρσι που προσπάθησε εντονότατα να αποδείξει ότι μπορεί ή ότι θέλει να κοιτάξει στα μάτια τον γαύρο του μαρινάκη και ειδικά ο Ιβάν ο οποίος όπως έχουμε πει πολλές φορές εδω μέσα χρειάζεται τον ΠΑΟΚ, πόσο μάλιστα τον πετυχημένο ΠΑΟΚ, για να προωθήσει τα επαγγελματικά του συμφέροντα..
Εγώ θα συνεχίσω μάλλον να ζω στο συννεφάκι μου και θα επιμείνω ότι η φάση σκατόλαχε και ότι ο ΠΑΟΚ έχασε από τον βάζελο ακριβώς όπως ο βάζελος έχασε φέτος μέσα στην λεωφόρο από τον ΟΦΗ. Πίεζε όλο το ματς και έβρισκε μπροστά του μια ομάδα ταμπουρωμένη στην άμυνα η οποία τον χτύπησε στην κόντρα τον πέτυχε μπουρδέλο πίσω και του κάρφωσε 2 τεμάχια. End of story but not the end of everything.
Τώρα ότι το 14 παίζει  με μη αγωνιστικά κριτήρια είναι νομίζω ξεκάθαρο σε όλους και λίγο πολύ το ομολόγησε ο Στέφενς σε δηλώσεις που έκανε πριν λίγο καιρό. Όμως, ακόμα κι έτσι τα κόζια αλλάζουν, αυτό προσπάθησε και ο Στέφενς πέρσι τον Γενάρη και η κλίκα τον έφαγε, και ακόμα και οι τυφλοί πλεόν βλέπουν τί συμβαίνει στην ομάδα και ποιοί είναι βαρίδια μέσα σε αυτήν (τόσο έντονη γιούχα στην αλλαγή του 14 εγώ προσωπικά δεν έχω ξανακούσει).

Υ.Γ. Τέλος και επειδή το σημαντικό δεν είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου αλλά από τα λάθη των άλλων, θέλω να υπενθυμίσω λίγο την περίπτωση της αεκ του 2004-2005, μίας ομάδας που με παίκτες όπως ο κόντης, ο τζιωρτζόπουλος, ο σίμος κρασσάς, ο σολάκης, ο μπούρμπος κτλ και με προπονητή τον famous looser Φερνάντου Σάντους έχασε το πρωτάθλημα από τον gay του Ριβάλντο και του ντούσαν 3 αγωνιστικές πριν το τέλος  στο ΟΑΚΑ με 40.000 κόσμο μέσα από τον αδιάφορο Ιωνικό με ενα γκόλ του Νατσούρα. Το μότο που φορούσαν στα μπλουζάκια τους όλοι στην κερκίδα τότε ήταν "Δεν πάμε για πρωτάθλημα"...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ