Author Topic: Μπεσίκτας - Carsi  (Read 5345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline razor

• Αποστολή
  • **
Απ: Μπεσίκτας - Carsi
« Reply #100 on: October 02, 2014, 20:01:16 »
καντε καμια φουσκα με την μυξα σας μερικοι

11 χρονών.

12
OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #101 on: October 02, 2014, 21:55:38 »
Και ουτε ενα τηλεφωνημα

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: October 02, 2014, 22:44:28 »
χωρίς να θέλω να ασχοληθώ με τα εθνικοαναρχικά σας ( το κανα πιο παλια για αυτό και ξέκοψα από το φόρουμ) οι Carsi μου το παίζουνε ντεμέκ αναρχικοί.... που κόλαει η σημαία κράτους????

Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #103 on: October 02, 2014, 22:54:11 »
ευχαριστουμε που μας διαφωτισες για τις πολιτικες πεποιθησεις των τσαρσι (ετσι προφερεται, οχι καρσι). η αλληλεγγυη ομως που εκφραστηκε μεσω ενος πανιου για ανθρωπους που διωκονται βιαια απο το κρατος τους ηταν απο ανθρωπο προς ανθρωπο, η απο οπαδο προς οπαδο αν θες και οχι απο αναρχικους σε αναρχικους. κ ομως το πανι πειραξε καποιους

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: October 02, 2014, 22:59:27 »
Επίσης αν δεν δέχεστε κάποιοι την αδελφοποίηση με την Παρτιζάν πρόβλημα μας από την στιγμή που έχει αναγνωριστεί από τους συνδέσμους....

Αν θέλετε κάντε φιλίες με την ανκαρακουτσού την μπρούσασπορ και την δεν ξέρω εγώ ποια αν κολάει οπαδικά μαζί μας... αλλά μην μπλέκετε τα πολιτικά σας και οι μεν και οι δε με φιλίες και αδερφοποιήσεις....

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: October 02, 2014, 23:02:25 »
ευχαριστουμε που μας διαφωτισες για τις πολιτικες πεποιθησεις των τσαρσι (ετσι προφερεται, οχι καρσι). η αλληλεγγυη ομως που εκφραστηκε μεσω ενος πανιου για ανθρωπους που διωκονται βιαια απο το κρατος τους ηταν απο ανθρωπο προς ανθρωπο, η απο οπαδο προς οπαδο αν θες και οχι απο αναρχικους σε αναρχικους. κ ομως το πανι πειραξε καποιους
Συγνώμη π δεν ξέρω πως προφέρονται και δεν με νοιάζει κιολας.... εννοείτε ότι είμαι υπέρ τους με τις μαλακίες για πραξικόπημα κτλ αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ότι πάνε να περάσουνε κάποιοι (παρτιζαν-μπεσίκτας κτλ ) για αυτό τον όμιλο....
Γτ δεν το κάνουνε ούτε για την Μπεσίκτας ούτε για την Παρτιζαν.... για τις δικές τους πολιτικές μαλάκίες γίνεται όλο αυτό....
Οι Carsi oπαδικά είναι εχθροί μου... όπως είναι όλοι... και στην Ρόμα κάναμε κάποτε φιλίες αλλά φέτος θα βγάζανε μαχαίρια... άλλο να θέλετε να περάσετε τις πολιτικές σας ιδεολογίες άλλο να μπλέκεται τα οπαδικα...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #106 on: October 02, 2014, 23:02:41 »
αδερφοποιήσεις και μαλακίες.γαμώ τις γαλανόλευκες και τις σέρβικες τις νο πολίτικα..
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ γίνεται ή είναι ξεπερασμένα αυτά;
κ φτάνει με την υποκρισία για το μη πολιτικό υπόβαθρο των σχέσεων με τους σέρβοι.κούρασε
« Last Edit: October 02, 2014, 23:08:21 by disorder »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: October 02, 2014, 23:08:46 »
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ γίνεται ή είναι ξεπερασμένα αυτά;
Δεν γίνεται όπως το κόβω... πρέπει ή να είσαι υπερ των μεν ή των δε... αλιώς είσαι με τους άλλους ....
F*cking Logic

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #108 on: October 02, 2014, 23:10:53 »
τεραστιο λαθος κανεις σαυτη τη διαπιστωση. οπως λαθος κανεις και για τα κριτηρια 'aδερφοποιησης' ορισμενων με τους τουρκους, αλλα σε φορουμ δε λεγονται περισσοτερα

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #109 on: October 02, 2014, 23:17:06 »
Ίσως να χεις και δίκιο... αλλά ότι το πρόβλημα δεν είναι  Besiktas-Partizan ούτε καν Carsi-Grobari απλά μεταξύ μας ο καθένας θέλει να περάσει την ιδεολογία του δεν κάνω λάθος ... με αυτά που έχω δει....
Για αυτό και σιχάθηκα πολλά.... να ναι καλά τα εκτός και το μπασκετάκι

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #110 on: October 02, 2014, 23:29:29 »
να βγει κι ενα πανω για τις φυλες του αμαζονιου που τις διωχνουν απ τα καλυβια τους οι υλοτομοι του αμαζονιου

και επισης για να μαστε και τερμα update να βγαλουμε και ενα πανω για τους ρομα που η φασιστικη συγκυβερνηση τους ξεσπιτωνει με το ζορι απο το νομισματοκοπειο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
« Reply #111 on: October 02, 2014, 23:39:36 »
να ρωτησω και εγω κατι? για πιο λογο γουσταρετε αυτοι που γουσταρετε την Μπεσικτας?οπαδικα?για την ομαδα?τα χρωματα? αναφερομαι σε αυτους που συμπαθουσαν την Μπεσικτας, προ της διωξης τους....

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #112 on: October 03, 2014, 00:00:47 »
Τεράστιος Ντεμπα Μπα μας πλήρωσε με γκολ στο 89'. Αδέρφια  :'(
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline razor

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: October 03, 2014, 01:19:00 »
να ρωτησω και εγω κατι? για πιο λογο γουσταρετε αυτοι που γουσταρετε την Μπεσικτας?οπαδικα?για την ομαδα?τα χρωματα? αναφερομαι σε αυτους που συμπαθουσαν την Μπεσικτας, προ της διωξης τους....

αυτό ακριβώς και να πω ότι κάνουν κερκιδαρες η έχουν τίποτα γαμάω ταο χούλιγκαν κάτι 1.60 με σκαρπίνια  που όπου πάνε στην ευρωπη σφυρίζουν τα αυτιά τους από τις καρπαζιές..
OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #114 on: October 03, 2014, 08:12:57 »
Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που την γουσταρουν. Οπως τα λετε ειναι.
Δεν υπαρχει κανενα θεμα "φιλιας" εκτος απο ελαχιστους. Και δεν υπαρχει κανενας λογος να εχουμε φιλια με αυτους. Ολη η συζητηση εγινε για το πανι που κατεβηκε για οπαδους που κατηγορουνται αδικα και ετυχε να ειναι μπεσικτας. Οπως επισης για της φαπες του τουρκου στο μπασκετ επειδη ειναι τουρκος.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #115 on: October 03, 2014, 10:34:40 »
Επειδή δεν παρακολούθησα το τόπικ και κάποιο παρεξήγησαν το προηγούμενο ποστ μου, να σημειώσω πως γνωρίζω σχεδόν άριστα τι συμβαίνει με τους carsi. Μου είναι συμπαθείς, έχω πάει στο γήπεδο τους, μιλάω την γλώσσα τους αλλά δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα ότι είναι αναρχικοί/αριστεροί.

Ναι υπάρχουν αναρχικοί Τούρκοι, υπάρχουν αναρχικοί carsi, αλλά είναι ελάχιστοι μπροστά στο γενικό σύνολο το οποίο ελέγχεται και υποκινείται από έναν ιμάμη στις ΗΠΑ. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος των "εξεγερθέντων" Τούρκων είναι κεμαλιστές και όχι αναρχικοί, όποιος γνωρίζει τι εστί κεμαλισμός θα καταλάβει ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές από την χρυσή αυγή και τον καρατζαφέρη. Από την άλλη αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγώνας τους δεν είναι δίκαιος, το αντίθετο ίσως.
Γενικά η κατάσταση είναι μπερδεμένη και πιστεύω δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί και να το συζητάμε

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #116 on: October 03, 2014, 14:45:34 »
να βγει κι ενα πανω για τις φυλες του αμαζονιου που τις διωχνουν απ τα καλυβια τους οι υλοτομοι του αμαζονιου

και επισης για να μαστε και τερμα update να βγαλουμε και ενα πανω για τους ρομα που η φασιστικη συγκυβερνηση τους ξεσπιτωνει με το ζορι απο το νομισματοκοπειο

Δεν σηκώθηκε πανί για τον κάθε κατατρεγμένο, πανί οπαδικής συμπαράστασης ήταν όπως έγινε και σε άλλα γήπεδα, αλλά εσείς συνεχίζετε να κάνετε άστοχες αναλογίες σαν την από πάνω ή πιο πίσω που έγραψε ένας για τους δικέφαλους του Ιράν, έχω πολλές απορίες για το πώς σκέφτεστε, αλήθεια.  :-\

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
« Reply #117 on: October 03, 2014, 15:25:02 »
πανι οπαδικης συμπαραστασης δεν λεω,αλλα εμεις τι ειμαστε οι καλοι σαμαριτες?για εμας ποιος εχει σηκωσει πανι για ολες αυτες τις συλληψεις για ασχετους λογους τα τελευταια 8 χρονια?ειδικα για το καλο μαζεμα με τα κινητα στα κοντα μας οχι μακρυα, πριν 2χρονια κανεις...διαφωνεις?η αυτο ειναι διαφορετικο?

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #118 on: October 03, 2014, 15:33:43 »
πανι οπαδικης συμπαραστασης δεν λεω,αλλα εμεις τι ειμαστε οι καλοι σαμαριτες?για εμας ποιος εχει σηκωσει πανι για ολες αυτες τις συλληψεις για ασχετους λογους τα τελευταια 8 χρονια?ειδικα για το καλο μαζεμα με τα κινητα στα κοντα μας οχι μακρυα, πριν 2χρονια κανεις...διαφωνεις?η αυτο ειναι διαφορετικο?

Αν και θυμάμαι πανό "λευτεριά σε όλους τους φυλακισμένους οπαδούς" δέχομαι ότι ήταν πολύ γενικό και συμφωνώ με αυτό που λες, κανείς δεν σήκωσε πανί για τους δικούς μας οπαδούς. Έχει διαφορά όμως το "δεν σηκώνω πανί για κανέναν γιατί κανείς δεν υποστήριξε κι εμένα, να πάνε να γαμηθούν όλοι και PAOK against all" από το "δεν σηκώνω πανί για κανέναν γιατί αν είναι έτσι να σηκώσω και για τις φυλές του Αμαζονίου ή για την Γ΄Λυκείου στο 2ο Τούμπας που δεν πήγε πενταήμερη", αυτό λέω εγώ. Προσπαθώ δηλαδή, δεν ξέρω αν το καταφέρνω κιόλας

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #119 on: October 03, 2014, 15:40:04 »
απλα μια σημειωση, οι τσαρσι διωκονται για ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οχι με τις συνηθεις κατηγοριες, προσωπικα αν δεν ηταν ετσι μπορει να μη το ειχα μαθει καν το σκηνικο