Author Topic: Μπεσίκτας - Carsi  (Read 5309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Απ: Μπεσίκτας - Carsi
« Reply #40 on: September 26, 2014, 15:54:40 »
Ότι να ΄ναι  :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: September 26, 2014, 15:58:55 »
Έχει και στο Ιράκ ομάδες με αετούς ή ασπρόμαυρα, τους σφάζουν άδικα καθημερινά, να σηκώσουμε κανένα πανί για τα αδέρφια μας στο Ιράκ

Αυτό τώρα ας πούμε είναι σοβαρό και καλά σαρκαστικό ποστ ανθρώπου που είναι πάνω από 15 χρονών. Πάσο εγώ, έτσι κι αλλιώς τζάμπα γράφω γιατί στην ερώτηση που έκανα απάντηση δεν πήρα, απλά αν είναι να διαβάζω τέτοια quotes από δω και πέρα μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω κάποια πράγματα.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #42 on: September 26, 2014, 16:00:18 »
δεν μου λέτε τους τύπους που χαιρετάνε τον ήλιο από την σερβία τους γουστάρετε?δεν είναι k οι ίδιοι που πέταγαν μπουκάλια στην αγαπημένη σας ομάδα?(εθνική μπάσκετ λέω)..
ανθελληνισμός στον ΠΑΟΚ άμεσα...
Y.Γ. για ΜΕΝΑ οποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ όπως εγώ έχει τον σεβασμό μου...είτε είναι τούρκος είτε είναι σέρβος είναι είναι από το μουνί τις μάνας του...

τρίζουν τα κόκκαλα του μπέλλου

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: September 26, 2014, 16:20:13 »
Έτσι

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #44 on: September 26, 2014, 16:27:29 »
Πανο αλληλεγγυης στους οπαδους της Μπεσικτας εβαλαν οπαδοι σε ολο τον κοσμο, ακομα και αλλοι οπαδοι στην Ελλαδα. Δεν ειδα να γινεται το παραμικρο σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα..Μονο σε μας εγιναν αυτα τα ρεζιλικια. Κι απ αυτο φαινεται γιατι βρωμαει φασισμο η κερκιδα.. Κι ας αφησουν καλυτερα καποιοι τα περι προφυγιας κλπ. Και γω προσφυγας ειμαι στην ιδια μου την πατριδα λογω τουρκικης εισβολης, ομως ουγκανος δεν ειμαι να ταυτιζω ενα ολοκληρο λαο με το κρατος του, γι αυτο και ειμαι αλληλεγγυος σ αυτους που πολεμουν εναντια σ αυτο το φασιστικο κρατος (στα θεματα καταστολης τιποτα φυσικα δεν εχει να ζηλεψει το ελληνικο κρατος, αλλωστε και στο θεμα των τουρκων πολιτικων προσφυγων μια χαρα συνεργαζονται σαμαρας-ερντογαν για την εξοντωση τους). Τωρα οσοι λενε οτι ειμαστε μονο ΠΑΟΚ η το παιζουν ουδετεροι, απολιτικ κλπ δεν τους ειδα να εχουν τις ιδιες ευαισθησιες γι αυτους που σβηνουν σιγα σιγα τα ασπρομαυρο απο την κερκιδα με τα εθνικα κουρελοπανα και μας ζαλιζουν συνεχως με την σερβια και την ορθοδοξια..Γιατι αλλιως δεν θα ειχαμε φτασει ως εδω, συνυπευθυνοι ειμαστε ολοι
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline alex_G4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #45 on: September 26, 2014, 16:34:00 »
   Αυτα τα νο πολιτικα και πιπες αλλου. Οταν μιλαμε για ΠΑΟΚ μιλαμε για την πιο προσφυγικη ομαδα του πλανητη οποτε δεν γινετε να μην εχεις πολιτικη αποψη ή τουλαχιστον να μην εισαι κατα των ναζι και φασιστων ανεξαρτητα αν εχεις καποια πολιτικη ιδεολογια. ΠΑΟΚ και Αντισταση(σε οποιαδηποτε καταπιεση ,ρατσισμο και ανισοτητα απο οποιοδηποτε κρατος ή ομαδα ¨ανθρωπων¨) ηταν ,ειναι και θα παραμεινουν τα ιδια και οποιος ελληνοπιθηκος δεν το καταλαβαινει ας αλλαξει ομαδα να γινει γαυρος νο πολιτικα ή ας παει σε καναν πυρηνα της ελληνικης αυγης ,στον ΠΑΟΚ παντως δεν εχει θεση γιατι ιδεολογικα δεν ειναι ΠΑΟΚ.

Προσφυγας ρε αμορφωτε,χαμερπη ,γκιαουρη,μπουνταλα ελληναρα εγινες γιατι υπηρχαν και τοτε ανθρωποειδες με τα ιδια μυαλα που κουβαλατε σημερα και ελληνες και τουρκοι και τετοια μυαλα υπηρχαν και υπαρχουν σε ολο τον κοσμο οσο ολοι οι γκαου μετατοπιζουν τα προβληματα της κοινωνιας στον ισο και φτωχοτερο του αντι σ ευατον που τον γαμαει ,τον νταβατζη του.

Οποιος εχει τετοια μυαλα λοιπον απο οποιαδηποτε χωρα ειναι εχθρος του ΠΑΟΚ εξ αρχης ,οπως ειναι ο γαυρος ,ο ζελας ,το χανουμι κτλ ,ισως ακομα ειναι χειροτερος αφου αλοιωνει την ιστορια και ιδεολογια της ομαδας μας και διασπαει τον κοσμο μας.

Και κατι τελευταιο ολους τα αρρωστα μυαλα τα μισουμε το ιδιο ειτε ελληνικα,ειτε τουρκικα,ειτε σκοπιανα και σερβικα πιο πολζ μισουμε ομως τα αρρωστα μυαλα που πουλανε ταμπελα ΠΑΟΚ μπας και δυναμωσουν τον τοπικο πυρηνα τους,αυτες οι στρατολογησεις και λοιπες υπουλες πιπες θα καταστρεψουν τον ΠΑΟΚ μας και οποιος δεν το βλεπει δεν εχει καμια γνωση της καταστασης.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #46 on: September 26, 2014, 16:48:34 »
Ας μου εξηγήσει κάποιος επειδή πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω, γιατί η στήριξη σε οπαδούς άλλης ομάδας είναι κάτι κατακριτέο και πρέπει να ξεκινήσουμε κουβέντες για προσφυγιές, κουτοπονηριές απέναντι σε τουρίστες, αδελφοποιήσεις και δεν ξέρω τι άλλο, χωρίς ειρωνεία, αλήθεια ρωτάω.
Πάσο εγώ, έτσι κι αλλιώς τζάμπα γράφω γιατί στην ερώτηση που έκανα απάντηση δεν πήρα, απλά αν είναι να διαβάζω τέτοια quotes από δω και πέρα μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω κάποια πράγματα.

Δεν σε ειπα οτι ειναι κατακριτεο το να ανεβασεις πανο για να στηριξεις αλλο οπαδο.
(αν και αυτο παλι σηκωνει κουβεντα γιατι /ισως να κανω λαθος/ δεν σε βλεπω ζεστο να ανεβαζες πανο στηριξης αν μπουζουριαζανε εστω κι αδικα καποιον ακροδεξιο οπαδο οποιαδειποτε ομαδας....)

εμενα στα 42 μου με γαμαει την ψυχη η ολη φαση με τα τσαρσι-παρτιζανικα μπαχαλα που γινονται στο λαο μας. δεν εχει να κανει με πολιτικα (ΓΙΑ ΜΕΝΑ, το ξαναλεω), επειδη ουτε τους μεν ουτε τους δε τους δινω δεκαρα, ΟΧΙ πολιτικά, δεν με ενδιαφερει.... κι οσο και δυνατοι οπαδοι να ειναι και οι 2 , ρε γμτ δεν με νοιαζουν, τους σεβομαι αλλα ως εκει. Αν με το 'λεγες αυτο πριν 20-25 χρονια οτι καποτε ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. θα τρωγεται για φιλίες-λυκοφιλιες-αδελφοποιησεις-οτισκαταθελεις στα ΠΕΤΑΛΑ των γηπεδων και στο ΠΕΤΑΛΟ της Τουμπας, θα σε εφτυνα (το λιγοτερο)

Για να τελειωνω, ΒΓΑΛΕ ΠΑΝΟ για αλλο οπαδο, βγαλε οτι θελεις, δεν με νοιαζει αυτο. Αλλα τα ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ αυτης της φασης (που απο 'κει και μετα παει στα πολιτικα) ειναι που με κανει να ξερναω και να χανω την πιστη μου σε εναν λαο που καποτε φοβοσουν να τον βαλεις στο στομα σου, κι εχουμε φτασει στο σημειο να κοκορευονται σκουλικια για ξυλο στον μανου τσαο, γριες για τα χτεσινα κοντα στην αυτονομη κτλ.....

δεν μπορω να τα εξηγησω καλυτερα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #47 on: September 26, 2014, 17:05:45 »
Και τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα δυστυχως.. αυτος ο ομιλος της Τριπολης στο γιουροπα λιγκ ειναι ικανος η να μας διαλυσει εντελως οπαδικα η να ξεκινησει απο το μηδεν μια νεα αρχη χωρις Ελληνοψυχους, Σερβοφιλους, Τουρκοφιλους, συμμαχιες, λυκοφιλιες και παπαριες αλλα μονο ΠΑΟΚ.. το 2ο σεναριο μοιαζει με την απολυτη ουτοπια!

Αυτό ακριβώς ρε αδερφέ Μπίφουλα, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ .... :thumbok:

E γαμώ τα καραγκιοζιλίκια μας γαμώ (πολύ γαμάω εγώ τελικά σήμερα), το οπαδικό μας κίνημα ΕΣΒΗΣΕ, κι αν όχι έσβησε έχει απομείνει εκείνο το μπλε το χρωματάκι που βλέπεις στον αναπτήρα όταν είναι στα τελευταία του και ισα ισα καταφέρνεις να ανάψεις τσιγάρο, κι αντί να κοιτάξουμε πως θα ξαναγεμίσουμε τον αναπτήρα ή ΕΣΤΩ να πάει στο διάλο ο αναπτήρας και να πάρεις ένα ZIPPO βαρβάτο (κι οποιος κατάλαβε), καθόμαστε και πουτσοτραβιόμαστε για τους παρτιζάνους και τους τούρκους. Ετσι οι της Μπεσικτας, αλλιώς οι παρτιζάνοι, μα εκεινο οι τουρκοι, το αλλο οι σέρβοι.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #48 on: September 26, 2014, 17:23:19 »
δεν μου λέτε τους τύπους που χαιρετάνε τον ήλιο από την σερβία τους γουστάρετε?δεν είναι k οι ίδιοι που πέταγαν μπουκάλια στην αγαπημένη σας ομάδα?(εθνική μπάσκετ λέω)..
ανθελληνισμός στον ΠΑΟΚ άμεσα...
Y.Γ. για ΜΕΝΑ οποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ όπως εγώ έχει τον σεβασμό μου...είτε είναι τούρκος είτε είναι σέρβος είναι είναι από το μουνί τις μάνας του...

τρίζουν τα κόκκαλα του μπέλλου

Και κάπου εδώ η συζήτηση καθίσταται ανέφικτη.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #49 on: September 26, 2014, 17:37:01 »
για πες;;

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #50 on: September 26, 2014, 17:43:50 »
Ρε φιλε πραγματικά γράφεις στα ίσα ότι σέβεσαι μόνο αυτόν που έχει ίδια άποψη με σένα. Πως ακριβώς να συνεχίσει καποιος τη συζήτηση μαζί σου μετα από κάτι τέτοιο. Η διαφορά μας είναι ότι παρόλο που δεν έχουμε ιδια μυαλα εγώ συνεχίζω να σε βλέπω σαν ΠΑΟΚτσάκι ενω εσύ το βλέπεις αυτό μόνο στα άτομα που έχουν ιδιες ιδεες με σενα.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #51 on: September 26, 2014, 17:44:10 »
Έχει και στο Ιράκ ομάδες με αετούς ή ασπρόμαυρα, τους σφάζουν άδικα καθημερινά, να σηκώσουμε κανένα πανί για τα αδέρφια μας στο Ιράκ

Αυτό τώρα ας πούμε είναι σοβαρό και καλά σαρκαστικό ποστ ανθρώπου που είναι πάνω από 15 χρονών. Πάσο εγώ, έτσι κι αλλιώς τζάμπα γράφω γιατί στην ερώτηση που έκανα απάντηση δεν πήρα, απλά αν είναι να διαβάζω τέτοια quotes από δω και πέρα μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω κάποια πράγματα.
[/quote]

16 χρόνια σχολείο, τελειόφοιτος τετάρτης δημοτικού..

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !
A στο διάλο ρε πούστη μου, γαμώ την Μπεσίκτας γαμώ και την Παρτιζάν (για αυτούς μόκο βλέπω θασίτη εκτός κι αν είμαι στραβός) και γαμώ τους πάντες βασικά. Βασικά να μετακινηθεί το θέμα στο άλλο topic Αθλητισμός.

Όχι δεν είσαι στραβός αλλά το θέμα είναι Μπεσίκτας - Carsi, οπότε δεν είχα λόγο -αν και θα μπορούσα- να τους αναφέρω.. Αλλά εφόσον ενδιαφέρθηκες, χεσμένους (να στο πω ωμά το αδιαφορώ) τους έχω κατά κάποιο τρόπο...

Προς Θεού δεν λέω ότι δεν είναι σωστό να στηρίξεις κάποιον που άδικα μπορεί να καταστραφεί όλη του η ζωή, αλλά μέχρι εκεί... Το θέμα με τις αδελφοποιήσεις σε λίγο τείνει να γίνει και μόδα..
ΟΚ, κάποιοι γουστάρουν αδελφοποίηση με τους Carsi, ας την λουστούν, κάποιοι άλλοι γουστάρουν με τους Σέρβους, ας την λουστούν.. Αλλά αυτοί οι κάποιοι ΔΕΝ μπορούν να αναγκάσουν τον κάθε ένα να δεχτεί την οποιαδήποτε σχέση έχουν οι μεν με τους δε. Ο κάθε ένας έχει τον λόγο του που θέλει η δεν θέλει να συνάψει σχέσεις με άλλους οπαδούς.
 Όποιος δεν γουστάρει Μπεσίκτας είναι φασίστας, όποιος γουστάρει Σέρβους είναι φασίστας, αυτός που δεν γουστάρει και τους δύο είναι πάλι φασίστας και αυτός που γουστάρει και τους δύο τι είναι; Διπλή προσωπικότητα;;; Ένα δεν γουστάρω δίνει ταυτότητα; Η λέξη φασίστας πλέον είναι σαν το αντίστοιχο "πέναλτι" που φωνάζουν οι γαύροι όταν πέφτει παίχτης τους κάτω, τόσο συχνά την ακούμε.

Δεν αντιλέγω σε αυτό και σίγουρα υπάρχουν άτομα σε άλλες χώρες που νιώθουν πραγματικά τον ΠΑΟΚ.. Άλλο όμως αγαπάω τον ΠΑΟΚ και άλλο φοράω μία μπλούζα του ΠΑΟΚ, άρα τον αγαπάω... Ξύπνησαν δηλαδή όλοι αυτοί ένα ηλιόλουστο πρωινό και ξαφνικά κατάλαβαν ότι αγαπάνε;; τον ΠΑΟΚ; Που όλος τυχαίος εκείνη την ημέρα είχε ματς με Φενέρ; Ίσως ορισμένοι από αυτούς να νιώθουν λίγο περισσότερο από τους άλλους (όπως συμβαίνει παντού)... Αλλά μέχρι εκεί...

Χθες σε πάτησε η καλαμαριά και αυτό το θέμα έχει περισσότερη κουβέντα από εκεί...

Ξαφνικά οι μισοί για τους μισούς έγιναν φασίστες και οι γνώμη των μισών από αυτούς είναι ότι όλο το υπόλοιπο σύνολο έχει την ίδια γνώμη με αυτούς.

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #52 on: September 26, 2014, 18:03:17 »
Ο Λαος του ΠΑΟΚ παντα υπερασπιζοταν τους αδυνατους ,τους αδικημενους και οποιον αλλον επεφτε θυμα των μπατσοκρατικων μηχανισμων, χωρις να κοιταει εθνη και θρησκειες

Καποιοι πατανε θελημενα στο ελληνοτουρκικο λες και ζουμε την εποχη του κολοκοτρωνη ,για να ικανοποιησουν τα κολλημενα μυαλα τους, που δεν εχει καμια σχεση με το τι κανει ο απλος λαος και την πραγματικη κατασταση μεταξυ των ανθρωπων και οχι των κρατων

φανταζομαι δεν εχει και μεγαλη διαφορα η εποχη της τουρκοκρατιας απο την ελληνοκρατια του σημερα αφου και παλι δουλος εισαι το μονο που αλλαζει ειναι η σημαια

η κατρακυλα στην κερκιδα αρχισε απο τοτε που χοντρυνε το θεμα της φιλιας με τους παρτιζανους και γεμισε ελληνικες σημαιες το πεταλο, ελληνικες πολεμικες σημαιες με κανα δικεφαλακι μωρε στη μεση ετσι για να λεμε οτι ειμαστε και ΠΑΟΚ , κατα τ αλλα πανω απ ολα το εθνος η θρησκεια και η χρυση αυγη για μερικους

ο ΠΑΟΚ ηταν ειναι και θα παραμεινει αγωνιστης, επαναστατης και αντιφασιστας - κατι που δεν εχει καμια σχεση με πολιτικη αφου ειναι το αυτονοητο για καθε νοημων ανθρωπο

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #53 on: September 26, 2014, 18:07:15 »
Ρε φιλε πραγματικά γράφεις στα ίσα ότι σέβεσαι μόνο αυτόν που έχει ίδια άποψη με σένα. Πως ακριβώς να συνεχίσει καποιος τη συζήτηση μαζί σου μετα από κάτι τέτοιο. Η διαφορά μας είναι ότι παρόλο που δεν έχουμε ιδια μυαλα εγώ συνεχίζω να σε βλέπω σαν ΠΑΟΚτσάκι ενω εσύ το βλέπεις αυτό μόνο στα άτομα που έχουν ιδιες ιδεες με σενα.
όταν ο σέρβος έρχεται και υποστηρίζει τον  ΠΑΟΚ ΜΑΣ τον σέβομαι.
όταν ο τούρκος έρχεται και υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ εσύ τον σέβεσαι;

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: September 26, 2014, 18:25:25 »
Δεν σηκωθηκε κανενα πανι μπεσικτας. Σηκωθηκε οπως και στις μισες ομαδες της ευρωπης υπερ οπαδων που τους κυνηγανε για ισοβια για απλη διαδηλωση σε μια φασιστικη χωρα. Αμα ηταν υπερ οπαδων της βαγιεκανο δεν νομιζω να ελεγε κανεις τιποτα.

Αυτο
  Αυτα τα νο πολιτικα και πιπες αλλου. Οταν μιλαμε για ΠΑΟΚ μιλαμε για την πιο προσφυγικη ομαδα του πλανητη οποτε δεν γινετε να μην εχεις πολιτικη αποψη ή τουλαχιστον να μην εισαι κατα των ναζι και φασιστων ανεξαρτητα αν εχεις καποια πολιτικη ιδεολογια. ΠΑΟΚ και Αντισταση(σε οποιαδηποτε καταπιεση ,ρατσισμο και ανισοτητα απο οποιοδηποτε κρατος ή ομαδα ¨ανθρωπων¨) ηταν ,ειναι και θα παραμεινουν τα ιδια

και αυτο
Πανο αλληλεγγυης στους οπαδους της Μπεσικτας εβαλαν οπαδοι σε ολο τον κοσμο, ακομα και αλλοι οπαδοι στην Ελλαδα. Δεν ειδα να γινεται το παραμικρο σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα..Μονο σε μας εγιναν αυτα τα ρεζιλικια. Κι απ αυτο φαινεται γιατι βρωμαει φασισμο η κερκιδα.. Κι ας αφησουν καλυτερα καποιοι τα περι προφυγιας κλπ. Και γω προσφυγας ειμαι στην ιδια μου την πατριδα λογω τουρκικης εισβολης, ομως ουγκανος δεν ειμαι να ταυτιζω ενα ολοκληρο λαο με το κρατος του, γι αυτο και ειμαι αλληλεγγυος σ αυτους που πολεμουν εναντια σ αυτο το φασιστικο κρατος (στα θεματα καταστολης τιποτα φυσικα δεν εχει να ζηλεψει το ελληνικο κρατος, αλλωστε και στο θεμα των τουρκων πολιτικων προσφυγων μια χαρα συνεργαζονται σαμαρας-ερντογαν για την εξοντωση τους). Τωρα οσοι λενε οτι ειμαστε μονο ΠΑΟΚ η το παιζουν ουδετεροι, απολιτικ κλπ δεν τους ειδα να εχουν τις ιδιες ευαισθησιες γι αυτους που σβηνουν σιγα σιγα τα ασπρομαυρο απο την κερκιδα με τα εθνικα κουρελοπανα και μας ζαλιζουν συνεχως με την σερβια και την ορθοδοξια..Γιατι αλλιως δεν θα ειχαμε φτασει ως εδω, συνυπευθυνοι ειμαστε ολοι
Ετσι ακριβως

Παπαρια προσφυγες ειναι ολοι αυτοι και δεν εχουν ιδεα απο προσφυγια.
Το προσφυγικο χωριο μου ρε γιδια επισκεπτεται καθε χρονο το τουρκικο απο το οποιο εκδιωχθηκε και εχουν τις καλυτερες σχεσεις. Οπως και τουρκοι ερχονται εδω. Τα σκυλια τους συστηματος και τα προβατα οι κεμαλοστρατιωτες σκοτωσαν τους προγονους μου και οχι οι τουρκοι χωρικοι που μπορει να ηταν και κολλητοι με τους ελληνες. Θα σας φερω ρε γιδια βιβλιο με τις αναμνησεις των συγγενων μου, δυστυχως τον προπαππου μου δεν μπορω να σας τον φερω.

ΥΓ.Το πανι της βεργινας δηλαδη γιατι μπαινει? Αντε εξηγηστε μου ρε "προσφυγες" της κακιας ωρας
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #55 on: September 26, 2014, 18:48:54 »
αυτος ο ομιλος της Τριπολης στο γιουροπα λιγκ ειναι ικανος η να μας διαλυσει εντελως οπαδικα η να ξεκινησει απο το μηδεν μια νεα αρχη χωρις Ελληνοψυχους, Σερβοφιλους, Τουρκοφιλους, συμμαχιες, λυκοφιλιες και παπαριες αλλα μονο ΠΑΟΚ.. το 2ο σεναριο μοιαζει με την απολυτη ουτοπια!

Οντως... Οι μαλακες οι Μωραΐτες μια φορα βγηκαν Ευρωπη και μας εκαναν κωλο  :P. Ειναι αφορμη παντως να δουμε τι θα γινει. Η περιπτωση Κατσε ηταν μονο η κορυφη του παγοβουνου.

Πονταρω στο πρωτο. Δεν υπαρχουν αρκετοι "αφθαρτοι" ή τελοσπαντων ψυχραιμοι και ορεξατοι για να ξεκινησουν το δευτερο, ασε που πιθανοτερο ειναι να μπουν στη μεση και να τις παιζουν και με τους δυο. Για μενα, η μονη περιπτωση να αποφυγουμε το μεταξυ μας ξυλο και τη διχοτομηση (καγκελο στην 4, μετακομισεις στην 7) ειναι να συμβει καποια τεραστια οπαδικη ξεφτιλα που θα μας αναγκασει να τα βαλουμε κατω και να συνεννοηθουμε. Βαλτε με το νου σας σεναρια καταστροφης. Κριμα που δεν εχουμε συμπολιτες στην Α να δωσουν εισιτηρια σε γαυρους να ανεβουν με βανακια να εχουμε κατι να καιμε  ;D.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #56 on: September 26, 2014, 19:17:00 »
Τους πρόσφυγες παππούδες μας τους έδιωξε από τα πατρογονικα τους χώματα ο τουρκικός ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και τους υποδέχτηκε ο Ελληνικός ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. Τώρα αν κάποιοι θέλουν το 2014 να δηλώνουν ΠΑΟΚ κ φασίστες ή εθνικιστές καλό θα τανε να ανοίξουνε κανα βιβλίο μπας και ξεστραβωθούνε και καταλάβουν ποια ομάδα υποστηρίζουν. Ως τότε ας πάψουν να συγχέουν την μεγάλη ΠΑΟΚάρα με με ότι ελλεινότερο ιδεολογικά έχει παραχθεί από ανθρώπινο νου.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #57 on: September 26, 2014, 20:21:31 »
Μιλάνε και οι έλληνες για πουστιά κ πισώπλατα μαχαιρώματα!! Μπουχαχαχαχα

νο πολίτικα ρε!! όπως η απολιτίκ φιλία μας με τους όρθοντοξ μπράδερς ξαναμπουχαχαχαχα

κάτι άλλο να μοιάσουμε τους γάβρους έμεινε;

δε γαμιέται κ η Μπεσίκτας! Π.Α.Ο.Κ.
« Last Edit: September 26, 2014, 20:28:00 by disorder »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #58 on: September 26, 2014, 20:50:05 »
blaxter, scouser και capricorn τα είπαν όλα, καλό κουράγιο να αντέξουν τα μάτια και τα μυαλά μας αυτά που έρχονται.

Η λέξη φασίστας πλέον είναι σαν το αντίστοιχο "πέναλτι" που φωνάζουν οι γαύροι όταν πέφτει παίχτης τους κάτω, τόσο συχνά την ακούμε.

Υπάρχει λόγος που ακούγεται τόσο συχνά, δεν είναι σαν τα πέναλτυ του γάβρου, είναι ανάμεσά μας

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #59 on: September 26, 2014, 21:43:41 »
Στην ωραία συζήτηση που έχει αναπτυχθεί θα ήθελα μόνο να διορθώσω τους προλαλήσαντες ότι το σωστό δεν είναι 'πρόσφυγες' αλλά 'πρόσφυγγες' μια και έτσι αποκαλούσανε τους παππούδες μας οι ντόπιοι αφού ως γνωστόν οι ντόπιοι 'έλληνες' μιλούσαν και σπαστά ελληνικά.