Έχει και στο Ιράκ ομάδες με αετούς ή ασπρόμαυρα, τους σφάζουν άδικα καθημερινά, να σηκώσουμε κανένα πανί για τα αδέρφια μας στο Ιράκ
Αυτό τώρα ας πούμε είναι σοβαρό και καλά σαρκαστικό ποστ ανθρώπου που είναι πάνω από 15 χρονών. Πάσο εγώ, έτσι κι αλλιώς τζάμπα γράφω γιατί στην ερώτηση που έκανα απάντηση δεν πήρα, απλά αν είναι να διαβάζω τέτοια quotes από δω και πέρα μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω κάποια πράγματα.
[/quote]
16 χρόνια σχολείο, τελειόφοιτος τετάρτης δημοτικού..
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !
A στο διάλο ρε πούστη μου, γαμώ την Μπεσίκτας γαμώ και την Παρτιζάν (για αυτούς μόκο βλέπω θασίτη εκτός κι αν είμαι στραβός) και γαμώ τους πάντες βασικά. Βασικά να μετακινηθεί το θέμα στο άλλο topic Αθλητισμός.
Όχι δεν είσαι στραβός αλλά το θέμα είναι Μπεσίκτας - Carsi, οπότε δεν είχα λόγο -αν και θα μπορούσα- να τους αναφέρω.. Αλλά εφόσον ενδιαφέρθηκες, χεσμένους (να στο πω ωμά το αδιαφορώ) τους έχω κατά κάποιο τρόπο...
Προς Θεού δεν λέω ότι δεν είναι σωστό να στηρίξεις κάποιον που άδικα μπορεί να καταστραφεί όλη του η ζωή, αλλά μέχρι εκεί... Το θέμα με τις αδελφοποιήσεις σε λίγο τείνει να γίνει και μόδα..
ΟΚ, κάποιοι γουστάρουν αδελφοποίηση με τους Carsi, ας την λουστούν, κάποιοι άλλοι γουστάρουν με τους Σέρβους, ας την λουστούν.. Αλλά αυτοί οι κάποιοι ΔΕΝ μπορούν να αναγκάσουν τον κάθε ένα να δεχτεί την οποιαδήποτε σχέση έχουν οι μεν με τους δε. Ο κάθε ένας έχει τον λόγο του που θέλει η δεν θέλει να συνάψει σχέσεις με άλλους οπαδούς.
Όποιος δεν γουστάρει Μπεσίκτας είναι φασίστας, όποιος γουστάρει Σέρβους είναι φασίστας, αυτός που δεν γουστάρει και τους δύο είναι πάλι φασίστας και αυτός που γουστάρει και τους δύο τι είναι; Διπλή προσωπικότητα;;; Ένα δεν γουστάρω δίνει ταυτότητα; Η λέξη φασίστας πλέον είναι σαν το αντίστοιχο "πέναλτι" που φωνάζουν οι γαύροι όταν πέφτει παίχτης τους κάτω, τόσο συχνά την ακούμε.
Y.Γ. για ΜΕΝΑ οποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ όπως εγώ έχει τον σεβασμό μου...είτε είναι τούρκος είτε είναι σέρβος είναι είναι από το μουνί τις μάνας του...
Δεν αντιλέγω σε αυτό και σίγουρα υπάρχουν άτομα σε άλλες χώρες που νιώθουν πραγματικά τον ΠΑΟΚ.. Άλλο όμως αγαπάω τον ΠΑΟΚ και άλλο φοράω μία μπλούζα του ΠΑΟΚ, άρα τον αγαπάω... Ξύπνησαν δηλαδή όλοι αυτοί ένα ηλιόλουστο πρωινό και ξαφνικά κατάλαβαν ότι αγαπάνε;; τον ΠΑΟΚ; Που όλος τυχαίος εκείνη την ημέρα είχε ματς με Φενέρ; Ίσως ορισμένοι από αυτούς να νιώθουν λίγο περισσότερο από τους άλλους (όπως συμβαίνει παντού)... Αλλά μέχρι εκεί...
Χθες σε πάτησε η καλαμαριά και αυτό το θέμα έχει περισσότερη κουβέντα από εκεί...
Ξαφνικά οι μισοί για τους μισούς έγιναν φασίστες και οι γνώμη των μισών από αυτούς είναι ότι όλο το υπόλοιπο σύνολο έχει την ίδια γνώμη με αυτούς.