Author Topic: Μπεσίκτας - Carsi  (Read 5282 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Απ: Μπεσίκτας - Carsi
« Reply #20 on: September 26, 2014, 03:41:00 »

Το πανο μπηκε σημερα κι απ οτι ακουσα κατεβηκε μετα απο 15 λεπτα αφου επεσε ξυλο..Μεχρι εδω εφτασε η ξεφτιλα μας..Αλληλεγγυη στους καρσι, λευτερια στα μυαλα μας, σκατα στους φασιστες
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: September 26, 2014, 12:03:51 »
Mην μπερδεύεστε, ο πιο "αριστερός" Τούρκος είναι ο πιο "δεξιός" Έλληνας. Πως ξαφνικά έγιναν αριστεροί και αναρχικοί οι κεμαλιστές ακόμη αδυνατώ να το καταλάβω.

Offline objector4

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: September 26, 2014, 12:12:19 »
Εγω παλι αδυνατω να καταλαβω πως εβγαλες (και δημοσιοποιεις κιολας) μια γενικουρα,για ανθρωπους που δεν εχεις ερθει σε επαφη μαζι τους..
Απο την ιστορια της Γ' Λυκειου να υποθεσω..  ::)
ΠΑΟΚ ο ένας,στον κόσμο άλλος κανένας

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #23 on: September 26, 2014, 13:19:02 »
Η ομάδα της καρδιάς μας είναι για τον πούτσο και στον δρόμο που χάραξε οδεύουμε και οπαδικά, στην χώρα που ζούμε ή που προσπαθούμε να ζήσουμε γίνετε της πουτάνας καθημερινά και ο καημός μας είναι οι καρσί της Μπεσίκτας, που μας θυμήθηκαν ή τους θυμήθηκαν κάποιοι με την απόβαση στην Πόλη... Καταντήσαμε να χτυπιούνται αδέρφια (;;) (αν έμεινε κάτι απ' αυτό) για τους κυρίους της γειτονικής μας χώρας (όποια κι αν είναι αυτή) που μπορεί να πάνε φυλακή, όταν το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ κοντεύει να μπει ολόκληρο φυλακή. Ξαφνικά οι μισοί για τους μισούς έγιναν φασίστες και οι γνώμη των μισών από αυτούς είναι ότι όλο το υπόλοιπο σύνολο έχει την ίδια γνώμη με αυτούς.

Ντεμέκ αδελφοποιήσεις και φιλικές σχέσεις με οπαδούς μιας χώρας που σε έκανε πρόσφυγα, δεν έγινες πρόσφυγας γιατί ήταν της μόδας η προσφυγιά, σε ανάγκασαν να γίνεις. Επίπεδο ανθρώπων που θα σε περιμένουν στην γωνία για να σε φάνε με κάθε τρόπο χωρίς δισταγμό την ίδια ώρα που μπορεί να σε χτυπάνε φιλικά την πλάτη... Είναι σαν του Έλληνες που ασχολούνται με τον τουρισμό, έρχονται Τούρκοι και Σκοπιανοί και τους κάνουν πίπες να τους πάρουν τα φράγκα ενώ πίσω από την πλάτη τους, τους σέρνουν ένα σωρό, κάπως έτσι είναι και ο Τούρκικος λαός.. Ναι αν πας σαν τουρίστας θα σε υποδεχτούν με το χαμόγελο, γιουνάν σου λέει, φράγκα θα αφήσει αλλά είδαμε και την υποδοχή τους όταν πήγες σαν οπαδός, ναι τότε που για 2 ώρες είχες την Ελληνική σημαία για καμάρι σου... Αν ο ΠΑΟΚ ήταν αυτή την στιγμή στην πόλη, η κάθε Μπεσίκτας θα ήταν ακόμη ένας μισητός αντίπαλος... Αλλά τώρα, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τα έθνη, μέχρι την επόμενη κλήρωση που θα σε βγάλει σε Τούρκικο έδαφος.

Σύντομα βλέπω να γίνετε της πουτάνας το κάγκελο στο πέταλο και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος με τα χάλια μας... Βλέπω να διασπάτε το πέταλο και οι οργανωμένοι ορισμένων συνδέσμων να μετακινούνται στην 7 και την 8 και να έχουμε το γνωστό σίριαλ ανατολικής ευρώπης κυρίως όπου στην μία πλευρά θα είναι οι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες και στην άλλη πλευρά θα είναι οι και καλά φασίστες οπαδοί του ΠΑΟΚ.. Και επειδή δεν θα έχουμε και φιλοξενούμενους να τις παίξουμε, Κυριακή παρά Κυριακή, θα τουμπανιαζόμαστε μόνοι μας..... Έτσι για την αλητεία..

Έχει και στο Ιράκ ομάδες με αετούς ή ασπρόμαυρα, τους σφάζουν άδικα καθημερινά, να σηκώσουμε κανένα πανί για τα αδέρφια μας στο Ιράκ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #24 on: September 26, 2014, 13:28:13 »
Μια βολτα στο ιντερνετ θα δεις οτι σε καθε ματς τους εχουν σημαιες κασκολ και φανελες ΠΑΟΚ. εμεις τους τις φοραμε? απλη απορια...
Οποια παρεα βλεπω σε ματς τους 1 στους πεντε εχει φανελα μας

Τωρα για τα πολιτικα...συνεχιστε.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #25 on: September 26, 2014, 13:52:37 »
Όποιος φοράει φανέλα του ΠΑΟΚ είναι "αδερφός"; Ή πρέπει να γίνει γιατί φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ... γιατί και στην Τούμπα σκάνε μύτη με φανέλες Γιουβέντους.. (έχει και κάτι λακόστε, δεν ξέρω και με αυτούς είμαστε αδέλφια;)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: September 26, 2014, 13:58:27 »
Όποιος είναι Έλληνας είναι αδερφός ?

Κακόμοιρε ΠΑΟΚ
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #27 on: September 26, 2014, 14:00:32 »
Όποιος φοράει φανέλα Εθνική Γερμανίας είναι Γερμανός;;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #28 on: September 26, 2014, 14:03:23 »
Μποχουμ δερνουμε; Οκ αδέρφια δεν είναι
Είναι φίλοι της ομάδας
Όπως και οι παρτιζανοι τότε
Σωστά;

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #29 on: September 26, 2014, 14:14:10 »
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !
A στο διάλο ρε πούστη μου, γαμώ την Μπεσίκτας γαμώ και την Παρτιζάν (για αυτούς μόκο βλέπω θασίτη εκτός κι αν είμαι στραβός) και γαμώ τους πάντες βασικά. Βασικά να μετακινηθεί το θέμα στο άλλο topic Αθλητισμός.

Έχει μείνει ο λαός του ΠΑΟΚ με τον μύθο του παρελθόντος, περίσσεψαν μια χούφτα (Ναι, μια χούφτα, το λέω και το εννοώ σε σχέση με την μάζα μας παγκοσμίως) τσακάλια που κρατάνε την σημαία ψηλά, τα εντός έδρας παιχνίδια έχουν καταντήσει παιδική χαρά, και μας τρώει ο κώλος εκατέρωθεν για τους σέρβους και τους τούρκους !!!!

E γαμώ τα καραγκιοζιλίκια μας γαμώ (πολύ γαμάω εγώ τελικά σήμερα), το οπαδικό μας κίνημα ΕΣΒΗΣΕ, κι αν όχι έσβησε έχει απομείνει εκείνο το μπλε το χρωματάκι που βλέπεις στον αναπτήρα όταν είναι στα τελευταία του και ισα ισα καταφέρνεις να ανάψεις τσιγάρο, κι αντί να κοιτάξουμε πως θα ξαναγεμίσουμε τον αναπτήρα ή ΕΣΤΩ να πάει στο διάλο ο αναπτήρας και να πάρεις ένα ZIPPO βαρβάτο (κι οποιος κατάλαβε), καθόμαστε και πουτσοτραβιόμαστε για τους παρτιζάνους και τους τούρκους. Ετσι οι της Μπεσικτας, αλλιώς οι παρτιζάνοι, μα εκεινο οι τουρκοι, το αλλο οι σέρβοι.....

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: September 26, 2014, 14:41:36 »
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !
A στο διάλο ρε πούστη μου, γαμώ την Μπεσίκτας γαμώ και την Παρτιζάν (για αυτούς μόκο βλέπω θασίτη εκτός κι αν είμαι στραβός) και γαμώ τους πάντες βασικά. Βασικά να μετακινηθεί το θέμα στο άλλο topic Αθλητισμός.

Έχει μείνει ο λαός του ΠΑΟΚ με τον μύθο του παρελθόντος, περίσσεψαν μια χούφτα (Ναι, μια χούφτα, το λέω και το εννοώ σε σχέση με την μάζα μας παγκοσμίως) τσακάλια που κρατάνε την σημαία ψηλά, τα εντός έδρας παιχνίδια έχουν καταντήσει παιδική χαρά, και μας τρώει ο κώλος εκατέρωθεν για τους σέρβους και τους τούρκους !!!!

E γαμώ τα καραγκιοζιλίκια μας γαμώ (πολύ γαμάω εγώ τελικά σήμερα), το οπαδικό μας κίνημα ΕΣΒΗΣΕ, κι αν όχι έσβησε έχει απομείνει εκείνο το μπλε το χρωματάκι που βλέπεις στον αναπτήρα όταν είναι στα τελευταία του και ισα ισα καταφέρνεις να ανάψεις τσιγάρο, κι αντί να κοιτάξουμε πως θα ξαναγεμίσουμε τον αναπτήρα ή ΕΣΤΩ να πάει στο διάλο ο αναπτήρας και να πάρεις ένα ZIPPO βαρβάτο (κι οποιος κατάλαβε), καθόμαστε και πουτσοτραβιόμαστε για τους παρτιζάνους και τους τούρκους. Ετσι οι της Μπεσικτας, αλλιώς οι παρτιζάνοι, μα εκεινο οι τουρκοι, το αλλο οι σέρβοι.....

ΠΑΟΚ

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #31 on: September 26, 2014, 14:54:52 »
Στο Παλατάκι ανεβαίνει πανό για τους νεκρούς των χρυσών αυγών και ξύλο πέφτει για το πανό για την Μπεσίκτας. Καλή φάση, τα λέγαμε στο τσατ που ψάχναμε μήπως υπήρχε κάνα πανό για τον Φύσσα, καλά που δεν είδαμε κανένα "λευτεριά στον Ρουπακιά".

Εμπρός στον δρόμο τον απολιτίκ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #32 on: September 26, 2014, 14:58:16 »
σιγα σιγα βλεπω το φορουμ γινεται χωρος πολιτικης ιδεολογιας.
αμα βρειτε χρονο γραψτε και λιγο για ΠΑΟΚ
τον τελευταιο καιρο εχει ξεφτιλιστει το θεμα. αναρχικοι, φασιστες,δεξιοι ,αριστεροι , τουρκοι,σερβοι,ελληνες. εμπρος στον δρομο που χαραζουμε.....
και εγω που πιστευα οτι εδω βγαζω την τρελα μου για τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #33 on: September 26, 2014, 15:03:17 »
Εμπρός στον δρόμο τον απολιτίκ

Το νέο σουξέ αυτό.
(χωρίς να θέλω να στην πω, σοβαρά τώρα)

Ε τι να κάνουμε ρε αδερφέ, εμείς που γράφουμε στ' αρχίδια μας τσαρσι-παρτιζάνους τι να κάνουμε δηλαδή ;
σε τι φταίμε ρε γαμώ το μπελά μου;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: September 26, 2014, 15:21:59 »
(...) αμα βρειτε χρονο γραψτε και λιγο για ΠΑΟΚ
(...) και εγω που πιστευα οτι εδω βγαζω την τρελα μου για τον ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #35 on: September 26, 2014, 15:34:36 »
Μπερδεμενες καταστασεις. Απο προσωπικες εμπειριες, εχει πολυ κοσμο που θα χαρακτηριζες 'πετσι ΠΑΟΚ' στην απο κει μερια των συνορων, και πολλα γιουσουφακια στην απο δω μερια. Θα τα περιμενε κανεις αναποδα τα πραγματα, αλλα δεν ειναι. Προσωπικα κατι πιθηκια κουραδομαγκες τα θεωρω καλα μονο για λιπασμα, ας φορανε οτι φανελα θελουν. Το ρουχο, σε αντιθεση με τους παππαδες, δε σε κανει ΠΑΟΚση. Με το καθηστερημενο δε θα συναναστραφω επειδη υποστηριζει την ιδια ομαδα με μενα. Φωναζαμε στο πεταλο για τον ΠΑΟΚ και μετα ο καθενας το δρομο του. Αλλα απο τοτε που κοπηκε η κερκιδα, και το γηπεδο εγινε καφενες, το καθυστερημενο πρεπει να δειξει οτι ειναι καθηστερημενο, να εκφερει και 'αποψη'. Γιατι ο χαζος κανει παντα τον πιο πολυ θορυβο.
Για bane και sui, αλληλενδετα ειναι ολα αυτα. Τα τσακαλια τουμπεκιαστηκαν, οι μπετοβλακες βγαλαν γλωσσιτσα γιατι κοπηκε η φαπα. Γιατι και πως δε ξερω, αλλα δυσκολα γυρναει η κατασταση.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: September 26, 2014, 15:35:44 »

(χωρίς να θέλω να στην πω, σοβαρά τώρα)

Απαντάω στο ίδιο ύφος, κουβέντα κάνουμε και εννοείται χωρίς εμπάθειες και παρεξηγήσεις.

Ας μου εξηγήσει κάποιος επειδή πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω, γιατί η στήριξη σε οπαδούς άλλης ομάδας είναι κάτι κατακριτέο και πρέπει να ξεκινήσουμε κουβέντες για προσφυγιές, κουτοπονηριές απέναντι σε τουρίστες, αδελφοποιήσεις και δεν ξέρω τι άλλο, χωρίς ειρωνεία, αλήθεια ρωτάω.

Btw, πολύ καλή ερώτηση η παρακάτω. (edit, την απάντησε ο skyclad4)

Όποιος φοράει φανέλα του ΠΑΟΚ είναι "αδερφός";

Υ.Γ. Το section λέγεται "κόσμος-κοινωνία" και έχουν γίνει πολύ ωραία ποστς και πολύ ωραίες κουβέντες εδώ,δεν χρειάζονται τα "γράψτε και λίγο για ΠΑΟΚ", μια χαρά κίνηση έχουν τα σχετικά θρεντς, ακόμα και το συγκεκριμένο που συζητάμε αφορά τον χθεσινό αγώνα ξέρω γω.

zadas4

• Guest
« Reply #37 on: September 26, 2014, 15:38:06 »
(...) αμα βρειτε χρονο γραψτε και λιγο για ΠΑΟΚ
(...) και εγω που πιστευα οτι εδω βγαζω την τρελα μου για τον ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #38 on: September 26, 2014, 15:40:44 »
Αρχικα νομιζα το πανι μπηκε για την λεζαντα να βγαλουμε φωτο 2 λεπτα να την ανεβασουμε ιντερνετ και να κατεβει οπως εγινε περυσι στο μπασκετ με αυτο για τους 2 νεκρους χρυσαυγιτες και ξενερωσα οικτρα.. τελικα εμαθα τι εγινε και γιατι κατεβηκε(αλλα πραγματα δε κατεβαινουν βεβαια αλλα τεσπα) και εμαθα οτι απο καποιους δοθηκε συνεχεια και σημερα.. ειμαστε πως ειμαστε τελευταια αυτο μας ελειπε τωρα να χωριστουμε σε Παρτιζανους και Μπεσικτεους και οταν βρουμε λιγο χρονο α ναι μωρε ειμαστε και ΠΑΟΚ τι κανεις ρε μλκ τσαρε βαλε κανα φραγκο ρε καβουροτσεπη, αντε γαμησου ρε τσομπανη τι 11αδα εβαλες στο κυπελλο ρε ναουμε, πουστη μιζα σηκω φυγε ρε καρκινε κτλ κτλ

Και τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα δυστυχως.. αυτος ο ομιλος της Τριπολης στο γιουροπα λιγκ ειναι ικανος η να μας διαλυσει εντελως οπαδικα η να ξεκινησει απο το μηδεν μια νεα αρχη χωρις Ελληνοψυχους, Σερβοφιλους, Τουρκοφιλους, συμμαχιες, λυκοφιλιες και παπαριες αλλα μονο ΠΑΟΚ.. το 2ο σεναριο μοιαζει με την απολυτη ουτοπια!

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #39 on: September 26, 2014, 15:50:29 »
Η ομάδα της καρδιάς μας είναι για τον πούτσο και στον δρόμο που χάραξε οδεύουμε και οπαδικά, στην χώρα που ζούμε ή που προσπαθούμε να ζήσουμε γίνετε της πουτάνας καθημερινά και ο καημός μας είναι οι καρσί της Μπεσίκτας, που μας θυμήθηκαν ή τους θυμήθηκαν κάποιοι με την απόβαση στην Πόλη... Καταντήσαμε να χτυπιούνται αδέρφια (;;) (αν έμεινε κάτι απ' αυτό) για τους κυρίους της γειτονικής μας χώρας (όποια κι αν είναι αυτή) που μπορεί να πάνε φυλακή, όταν το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ κοντεύει να μπει ολόκληρο φυλακή. Ξαφνικά οι μισοί για τους μισούς έγιναν φασίστες και οι γνώμη των μισών από αυτούς είναι ότι όλο το υπόλοιπο σύνολο έχει την ίδια γνώμη με αυτούς.

Ντεμέκ αδελφοποιήσεις και φιλικές σχέσεις με οπαδούς μιας χώρας που σε έκανε πρόσφυγα, δεν έγινες πρόσφυγας γιατί ήταν της μόδας η προσφυγιά, σε ανάγκασαν να γίνεις. Επίπεδο ανθρώπων που θα σε περιμένουν στην γωνία για να σε φάνε με κάθε τρόπο χωρίς δισταγμό την ίδια ώρα που μπορεί να σε χτυπάνε φιλικά την πλάτη... Είναι σαν του Έλληνες που ασχολούνται με τον τουρισμό, έρχονται Τούρκοι και Σκοπιανοί και τους κάνουν πίπες να τους πάρουν τα φράγκα ενώ πίσω από την πλάτη τους, τους σέρνουν ένα σωρό, κάπως έτσι είναι και ο Τούρκικος λαός.. Ναι αν πας σαν τουρίστας θα σε υποδεχτούν με το χαμόγελο, γιουνάν σου λέει, φράγκα θα αφήσει αλλά είδαμε και την υποδοχή τους όταν πήγες σαν οπαδός, ναι τότε που για 2 ώρες είχες την Ελληνική σημαία για καμάρι σου... Αν ο ΠΑΟΚ ήταν αυτή την στιγμή στην πόλη, η κάθε Μπεσίκτας θα ήταν ακόμη ένας μισητός αντίπαλος... Αλλά τώρα, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τα έθνη, μέχρι την επόμενη κλήρωση που θα σε βγάλει σε Τούρκικο έδαφος.

Σύντομα βλέπω να γίνετε της πουτάνας το κάγκελο στο πέταλο και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος με τα χάλια μας... Βλέπω να διασπάτε το πέταλο και οι οργανωμένοι ορισμένων συνδέσμων να μετακινούνται στην 7 και την 8 και να έχουμε το γνωστό σίριαλ ανατολικής ευρώπης κυρίως όπου στην μία πλευρά θα είναι οι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες και στην άλλη πλευρά θα είναι οι και καλά φασίστες οπαδοί του ΠΑΟΚ.. Και επειδή δεν θα έχουμε και φιλοξενούμενους να τις παίξουμε, Κυριακή παρά Κυριακή, θα τουμπανιαζόμαστε μόνοι μας..... Έτσι για την αλητεία..

Έχει και στο Ιράκ ομάδες με αετούς ή ασπρόμαυρα, τους σφάζουν άδικα καθημερινά, να σηκώσουμε κανένα πανί για τα αδέρφια μας στο Ιράκ...
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.