Το ματς είναι σημαντικό οι ελπίδες πρόκρισης είναι λίγες και ο κόσμος που θα πάει πρέπει να πάει για να τις αυξήσεις. Το κράξιμο μπορεί να περιμένει 90 ή 120 λεπτά γιατί η ξευτίλα στο φινάλε σε μας θα μείνει στον κόσμο και κανένας έμισθος ή ντεμέκ επενδυτής δεν θα πονέσει όσο εμείς, μέσα στο ματς τα συνθήματα κατά διοίκησης, παικτών και προπονητή με ανοικτό το σκορ πρόκρισης θα είναι πραγματικά πολύ άσχημο και εγκληματικό θα έλεγα. Να είναι 0-2 στο 60 ο πρώτος που θα μπινελικώνω θα είμαι εγώ, αλλά με το ματς 0-0 ή 1-1 ξέρω γω εμείς να βρίζουμε τον ρωσόπουστα, τον τσομπάνη και όποιον δεν την βρίσκει παίκτη μας είναι καταδίκη για τον ΠΑΟΚ.
Για το ματς τώρα με αυτούς τους παίκτες που έχουμε δεν βλέπω να μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ άλλο σύστημα πλην του 3-5-2. Γλύκος τερμα, κίτσιου δεξιά, ρατ αριστερά τρία στόπερ βίτορ, σκονδρας κατσικάς, κάτσε μαντούρο χαφ, κλάους φερέιρα μπροστά και πίσω τους ο μακ. Άμα δούμε πάλι κανέναν κοντό αριστερά ή κανέναν φερέιρα στον ασβέστη θα πρόκειται περί εγκλήματος από τον τσομπάνη.