Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - FC Zimbru Chișinău(Eur. League PLAY-OFFS) Πέμ. 28/8/14 - 19.15 (ote1)  (Read 2041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
έλα ... ρίχτε τα εδώ ...

Νίκη - Πρόκριση πάση θυσία ...  :bwflag:

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Το ματς της χρονιας (ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ)
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ γαμώ την τρέλα μας μέσα τι ζητάμε ρε πούστη μου.

Κανα μαστραπά έστω κάθε 4-5 χρόνια και έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από το τελευταίο κύπελλο και ήμουν 6 χρονών από το τελευταίο πρωτάθλημα, του χρόνου ο μικρός μου θα γίνει 6. Περνάνε τα χρόνια...

Κάτι πρέπει να γίνει να ενωθούμε μας τρυπάνε σαν μπούφους και μαλώνουμε μεταξύ μας ενώ είμαι σίγουρος ότι όλοι κατά βάθος αγαπάνε την ομάδα. Εξαιρώ αυτούς που βάζουν το χέρι στο μέλι...αυτοί ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ.

Θα είμαι στην 3 με τον μικρό ευχομαι να μην φάμε καμιά ξενέρα
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Πρόκριση στο πολύ ρελαντί.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μακαρι να προκριθουμε γιατι την ξεφτιλα εμεις θα την κουβαλαμε οχι οι τυχαιοι που βρισκονται στον ΠΑΟΚ και αυριο δεν θαναι

μακαρι 90 λεπτα ανεξαρτητως σκορ να κραζει ολο το γηπεδο.εστω το πεταλο.εστω 10 μαλακες...

Offline agraf

• Αλλαγή
Το παιχνίδι θα μυρίζει μπαρούτι, όλο το σκηνικό θα είναι για γερά νεύρα. ΠΑΟΚ ολέ  και ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχίδια πρέπει να δονούν την ατμόσφαιρα. Όλα τ'άλλα, μετά τη λήξη.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το ματς είναι σημαντικό οι ελπίδες πρόκρισης είναι λίγες και ο κόσμος που θα πάει πρέπει να πάει για να τις αυξήσεις. Το κράξιμο μπορεί να περιμένει 90 ή 120 λεπτά γιατί η ξευτίλα στο φινάλε σε μας θα μείνει στον κόσμο και κανένας έμισθος ή ντεμέκ επενδυτής δεν θα πονέσει όσο εμείς, μέσα στο ματς τα συνθήματα κατά διοίκησης, παικτών και προπονητή με ανοικτό το σκορ πρόκρισης θα είναι πραγματικά πολύ άσχημο και εγκληματικό θα έλεγα. Να είναι 0-2 στο 60  ο πρώτος που θα μπινελικώνω θα είμαι εγώ, αλλά με το ματς 0-0 ή 1-1 ξέρω γω εμείς να βρίζουμε τον ρωσόπουστα, τον τσομπάνη και όποιον δεν την βρίσκει παίκτη μας είναι καταδίκη για τον ΠΑΟΚ.
Για το ματς τώρα με αυτούς τους παίκτες που έχουμε δεν βλέπω να μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ άλλο σύστημα πλην του 3-5-2. Γλύκος τερμα, κίτσιου δεξιά, ρατ αριστερά τρία στόπερ βίτορ, σκονδρας κατσικάς, κάτσε μαντούρο χαφ, κλάους φερέιρα μπροστά και πίσω τους ο μακ. Άμα δούμε πάλι κανέναν κοντό αριστερά ή κανέναν φερέιρα στον ασβέστη θα πρόκειται περί εγκλήματος από τον τσομπάνη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Vorious

• Αλλαγή
σωστος ο τασουλης
ειμαστε που ειμαστε χαλια ψυχολογικα με αυτα που βλρπουμε σε διοικηση και ομαδα, αν εχουμε και ΠΑΟΚ χωρις ευρωπη θα τερματισουμε τη στενοχωρια

αγωνιστικα ας βαλει και τεταρτο αριστερο μπακ αρκει να προκριθει
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μακαρι να εχει πολυ κοσμο και κερκιδαρα. Μονο ετσι μπορει να γινει κατι, ερθει δεν ερθει η προκριση
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
εγώ από την άλλη θέλω λίγο κόσμο και ινδιάνους με το μαχαίρι στο στόμα.
Βέβαια το πιθανότερο είναι την Πέμπτη πάλι να διαβάσουμε ρεπορτάζ από άφιξη και αναχώρηση βάνια με πληθώρα πιστών να τον έχουν αγκαλιά και να του φιλάνε ξανά τα χέρια.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πουτσα απ τα πρώτα λεπτά και βομβαρδισμό
Εσύ λιγε ιβαν που είπες για πέντε... Χαιρετίσματα
Ξεκινάμε από εξι

Offline bane

• Αλλαγή
τα μονα ματς που θα ευχαριστηθουμε φετος θα ειναι τα ευρωπαικα.μακαρι να περασουμε. και γαμηστε τους εξω μετα. η την αλλη κυριακη. ας περασουνε τα αρχιδια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Εγώ πιστεύω πως επειδή ο ΠΑΟΚ μια ζωή έχυνε το γάλα σε κάποιες σημαντικές στιγμές αλλά απ' την άλλη κάποια ματς που έπρεπε να τα πάρει τα έπαιρνε τουλάχιστον με ομάδες-λιμά θα περάσουμε και σχετικά άνετα.
Φυσικά το κράξιμο μπορεί να περιμένει οι πρώτοι που θα χάσουμε από ένα αποκλεισμό θα είμαστε εμείς.Λίγο θετική αύρα να ηρεμήσουμε λίγο, να καθαρίσουμε πρώτα τους βλάχους.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Πρωτάθλημα στ'αρχίδια μας το κύπελλο στ'αρχίδια μας πλήρωσ'τα χρέη πουσταρά και μην πουλάς άλλο παπά γιατί δεν είμαστε καλά

Offline KATISI4

• Αλλαγή
γαμω τον Πειραια..

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
για μένα το γυαλί έχει ραγίσει εδώ και καιρό και δε περίμενα αυτά τα 2 αστεία αποτελέσματα για να ξεσπάσω.

δε μου καίγεται καρφί αν περάσουμε ή αποκλειστούμε.

θέλω μόνο να ξυπνήσει ο λαός. όσοι έμειναν.

ούτε περιμένω χρέη να ρυθμιστούν ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

η χρονιά τελειώνει εδώ πριν καν αρχίσει.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΑΡΑΒΑΝ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 Οι Θρησκοι Παοκτσηδες μετα απο τις νικες φωναζουν - ΚΡΙΝΟΣ ΠΑΛΙ ΚΡΙΝΟΣ ΠΑΛΙ OEOE

αυριο μετα το 2-0 να δονει το γηπεδο παρακαλω

Offline Vorious

• Αλλαγή
για μένα το γυαλί έχει ραγίσει εδώ και καιρό και δε περίμενα αυτά τα 2 αστεία αποτελέσματα για να ξεσπάσω.

δε μου καίγεται καρφί αν περάσουμε ή αποκλειστούμε.

...............................

ολο μαλακιες λες κι εσυ
ξεσπασματα, ορκοι, τσατιλες, δεν ξαναπαω, δεν ξανασχολουμε, δε μ ενδιαφερει κλπ κλπ

ΠΑΟΚ γαμα την ανυπαρκτη τη μολδαβεζα την πουτανα
Γι αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι
Γιατι εισαι στην Ευρωπη το καλυτερο σιροπι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
Εναδυοτρια-εναδυοτρια
ΠΑΟΚ βαλε 10 γκολ
Γαμω την παναγια!

Και αν τα πραγματα σκουρινουν να αρχισουμε τα κυριελεησων ολοι μαζι!

Χριστε ο αγγελος σε εχει γραμμενο στα αρχιδια του, τη μανα σου γουσταρει!

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Εμπρός παλικάρια !