Author Topic: ΠΑΟΚ Volleyball Α1 Ανδρών (2014-2015)  (Read 9847 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ Volleyball Α1 Ανδρών (2014-2015)
« on: June 13, 2014, 18:47:33 »
Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΡΝΕΤΑ

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Κουρνέτας

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι εδώ και λίγη ώρα ο Βασίλης Κουρνέτας. Σύμφωνα με πληροφορίες του sentragoal.gr ο έμπειρος πασαδόρος κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον δικέφαλο και έβαλε την υπογραφή του για προσύμφωνο συμβολαίου διάρκειας ενός έτους.

Ο Κουρνέτας είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου 1976.
Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στη Φιλία Ηλιούπολεως, το 1996 πήγε στον Ολυμπιακό όπου έμεινε μέχρι το 2009.
Τον Γενάρη του 2010 αγωνίστηκε στη ρωσική Μπελογκόριε.
Το καλοκαίρι του 2010 πήγε στην Ε.Α.Πατρών και το 2011 στον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου όπου έμεινε για δύο σεζόν.
Τη σεζόν 2013-14 επέστρεψε και πάλι στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10550&subid=2&pubid=129756540

Έκλεισε πασαδόρο ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα βόλεϊ του "Δικεφάλου" ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 32χρονο, Τάσο Αναστασιάδη

Ο έμπειρος, Τάσος Αναστασιάδης, ανήκει από σήμερα (4/6) στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον πασαδόρο Τάσο Αναστασιάδη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο αθλητής είναι 32 ετών με ύψος 1.90 και θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον βασικό πασαδόρο που θα αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ορφέα Ηλιούπολης, πέρασε από Μακεδονικό, Άρη,  Μουδανιά,  Επίκουρο Πολίχνης ενώ τα τελευταία  τέσσερα χρόνια αγωνίζονταν στη Νίκη Αιγινίου", αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
"Να κάνει την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ"
Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Τάσος Αναστασιάδης τόνισε:  "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι τη νέα χρονιά σε ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Προσωπικά νιώθω ότι διανύω την καλύτερη φάση της καριέρας μου και προσωπικά και αγωνιστικά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταμείψω την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου".
Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη, με τον οποίο θα συνεργαστεί για πρώτη φορά ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε: "Έχουμε δε όλοι το έργο που έχει προσφέρει σε όλες τις ομάδες που  έχει εργαστεί. Ο κ. Καλμαζίδης έχει τη δυνατότητα να πάει τον ΠΑΟΚ ένα σκαλί πιο πάνω και να τον βοηθήσει να βάλει τις βάσεις πρωταθλητισμού".
Για τον ΠΑΟΚ και τους στόχους της επόμενης περιόδου ο 32χρονος μαέστρος είπε: "Πιστεύω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει ο ΠΑΟΚ την υπέρβαση και να πρωταγωνιστήσει και στους τρεις εγχώριους τίτλους".

http://olapaok.gr/volley/ekleise_pasadoro_o_paok.2824252.html

Πήρε Εφραιμίδη ο ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε από την ομάδα βόλεϊ του "Δικεφάλου" η απόκτηση του 24χρονου ακραίου

Ο 24χρονος ακραίος Δημήτρης Εφραιμίδης θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή Δημήτρη Εφραιμίδη για δύο χρόνια. Ο Εφραιμίδης γεννήθηκε 19/12/1990 , έχει ύψος 1.93μ και αγωνίζεται ως ακραίος", αναφέρεται συγκεκριμένα στην λιτή ανακοίνωση.
Μετά και την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Εφραιμίδης τόνισε: "Μετά από μια περιπετειώδη χρονιά επιστρέφω ορεξάτος στη δράση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω την επιλογή της διοίκησης και του προέδρου".
Το περιβάλλον είναι πολύ οικείο για τον 24χρονο ακραίο που από την περσινή σεζόν κάνει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ: "Είχα έρθει σε μία πρώτη επαφή με τον σύλλογο από την παρουσία μου πέρυσι στις προπονήσεις. Χαίρομαι που φέτος θα συνεργαστούμε και επίσημα".
Για την παρουσία του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του Δικεφάλου ο Δημήτρης Εφραιμίδης τόνισε: "Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Καλμαζίδη. Εξάλλου είδαμε το έργο του στον Παναθηναϊκό , όπου πραγματικά συνέβαλλε στην μεταμόρφωση του.  Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του".
Όσο για τους στόχους της επόμενης περιόδου ο ταλαντούχος ακραίος τόνισε: "Φέτος όλες οι κινήσεις που γίνονται από τον ΠΑΟΚ είναι στοχευμένες και δείχνουν ότι ο σύλλογος βάζει τον πήχη ψηλά. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

http://olapaok.gr/volley/phre_efraimidh_o_paok.2822776.html

Συμφωνία με Μπράντλει Λόουσον

Ο Αμερικανός θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΠ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Μετά και τη συμφωνία με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο σχεδιασμό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο τη νέα αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας στις τάξεις του τον Αμερικανό διεθνή αθλητή Μπράντλει Λόουσον που ήταν από τους καλύτερους παίκτες κατά την περσινή περίοδο.
"Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπράντλει Λόουσον (25 ετών, 1.98μ) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο Αμερικανός διεθνής αθλητής που ξεχώρισε την περσινή σεζόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα και τη νέα περίοδο».
Για την παραμονή του στον Δικέφαλο ο Αμερικανός αθλητής  Μπράντλει Λόουσον είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να  είμαι ο πρώτος αθλητής που η διοίκηση επέλεξε να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο τη νέα χρονιά. Αυτό με γεμίζει ευθύνες και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης».
Για το σύντομο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ αφού αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και τι του έμεινε τόνισε: «Τους λίγους μήνες που ήμουν στη Θεσσαλονίκη πέρασα πολύ όμορφα.  Έκανα πολλούς φίλους και χαίρομαι που θα τους ξαναδώ σύντομα.  Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο  με υψηλούς στόχους και με ανθρώπους που παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους. Πέρυσι δεν καταφέραμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα των πλέι οφ , αλλά τη νέα χρονιά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».
Όσο για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να μείνει στον Δικέφαλο ο Λόουσον τόνισε: «Είχα μια συζήτηση με τον  πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργο Ανδρέου, κατά την οποία,  μου είπε ότι θέλει να επενδύσει σε μένα  όσο αφορά το σχεδιασμό και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους παίκτες που θα αποκτηθούν να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική  με φιλοδοξίες. Μου είπε πολλά πράγματα για τη νέα χρονιά και  με έπεισε να μείνω στον ΠΑΟΚ».

http://olapaok.gr/volley/symfwnia_me_mprantlei_looyson.2820798.html

Παίρνει Καρασαββίδη, συζητάει με Κυριακίδη

Ο νεαρός λίμπερο και ο ακραίος του Αρη στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Προχωράει θετικά του Κουρνέτα

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ προχωράει στην απόκτηση του 19χρονου ύψους 1,95 διεθνούς λίμπερο, Βασίλη Καρασαββίδη, ως επένδυση για το μέλλον. Ο νεαρός αθλητής πέρσι έπαιξε στον Αίαντα Ευόσμου και απολαμβάνει την εκτίμηση του προπονητή του "Δικεφάλου", Γιάννη Καλμαζίδη. Εξάλλου, η διοίκηση του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 32χρονο ακραίο του Αρη, Γιάννη Κυριακίδη, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων των "κίτρινων" στο περσινό πρωτάθλημα.
Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική απόσταση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του έμπειρου πασαδόρου, Βασίλη Κουρνέτα, καλύφθηκε και μέσα στην ημέρα θα υπάρξει οριστική συμφωνία.

http://olapaok.gr/volley/pairnei_karasavvidh_syzhtaei_me_kyriakidh.2841972.html
« Last Edit: June 13, 2014, 18:54:51 by rosen_eye »
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: ΠΑΟΚ Volleyball Α1 Ανδρών (2014-2015)
« Reply #1 on: June 14, 2014, 15:16:45 »
Χαμός! Φτιάχνεται καλή ομάδα, χωρίς προοπτική όμως. Παραμένει «ελληνικός χρυσός»;

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #2 on: June 14, 2014, 16:40:12 »
Πήρε Κυριακίδη ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Γιάννη Κυριακίδη από τον Άρη ανακοίνωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος αθλητής επιστρέφει στον «δικέφαλο» για την τέταρτη θητεία του.

Στα 32 του χρόνια κι έπειτα από τριετή παρουσία στον «αιώνιο» αντίπαλο, ο Γιάννης Κυριακίδης αλλάζει «στρατόπεδο», για να πάει βέβαια σε γνώριμα λημέρια, αφού τη φανέλα του ΠΑΟΚ φόρεσε τη σεζόν 1999-2000, από το 2001 ως το 2004 και τα σεζόν 2005-06.

Ο «δικέφαλος» έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Καλμαζίδη θέλει να ολοκληρώσει το συντομότερο το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Η απόκτηση του Κυριακίδη δεν ήταν βέβαια και πολύ δύσκολη υπόθεση με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης.

http://thessports.gr/%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA/

Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: June 18, 2014, 20:06:27 »
Ανακοίνωσε Παντακίδη

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παντακίδη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο έμπειρος κεντρικός (1985, 1.97μ) θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα.
Ο Γιάννης Παντακίδης με μία μικρή διακοπή ενός έτους που πήγε στη Λαμία βρίσκεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ από το 2006 και είναι ο πιο παλιός αθλητής του συλλόγου μας. Για την πολυετή θητεία του στον Δικέφαλο και την ανανέωση της συνεργασίας του ο ταλαντούχος κεντρικός τόνισε: «Για μένα είναι ό,τι καλύτερο να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα της καρδιάς μου και να την βοηθήσω να κάνει μια πιο καλή χρονιά από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου.  Κάθε χρόνο βλέπω ότι στην ομάδα βόλει τα πράγματα πάνε ολοένα και  καλύτερα σε όλους τους τομείς. Και πάνω από όλα ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για να φθάσει η ομάδα ψηλά».
Για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ο έμπειρος κεντρικός τόνισε: «Οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλές και δείχνουν ότι η ομάδα θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Όσο για τους προσωπικούς του στόχους είχε να πει: «Θέλω να προσφέρω στην ομάδα το κάτι παραπάνω από ότι πρόσφερα πέρυσι και την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν από τη διοίκηση για τη νέα χρονιά»
Τέλος για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη είχε να πει: «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον κ.Καλμαζίδη αλλά πραγματικά είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και αυτό φάνηκε και με το έργο που προσέφερε πέρυσι στον Παναθηναϊκό. Πήρε την ομάδα από την τελευταία θέση , την άλλαξε θεαματικά και την κράτησε στην κατηγορία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».
H ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
2012-2014 ΠΑΟΚ
2011-2012 Λαμία
2006-2011 ΠΑΟΚ
1998-2006 Αριστοτέλης Σκύδρας

http://inpaok.com/183433/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B7/
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: June 19, 2014, 22:04:52 »
"Μπαμ" με Γκόμεζ!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Βενεζουελάνου διαγωνίου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Μία...μηχανή παραγωγής πόντων πρόσθεσε στις τάξεις της η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ο Ερνάντο Γκόμεζ, γνωστός από το πέρασμά του από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, είναι από την Πέμπτη (19/6) παίκτης του "Δικεφάλου". Ο διεθνής Βενεζουελάνος διαγώνιος που είναι γεννημένος το 1982 και έχει ύψος 1.97μ. προστίθεται στο ρόστερ των "ασπρόμαυρων" με σκοπό να τους βοηθήσει να κάνουν την υπέρβαση που επιθυμούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ερνάντο Γκόμεζ για την αγωνιστική περίοδο 2014 - 2015. Είναι μία κίνηση στο πλαίσιο της υπέρβασης που αυτή την περίοδο επιχειρεί ο ΠΑΟΚ με στόχο να παίξει ένα καθοριστικό και όχι απλά πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.
Ο Ερνάντο Γκόμεζ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Βενεζουέλας (1982, 1.97μ) μετράει πάνω από 300 συμμετοχές και αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ που θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου με 21 Σεπτεμβρίου στην  Πολωνία.
Ο διεθνής διαγώνιος είναι γνωστός στην Ελλάδα από την θητεία του σε Ολυμπιακό (2000-2004) και Παναθηναϊκό (2005-2007) , όταν και οι δύο σύλλογοι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει παίξει ακόμα στις τουρκικές  Φενερμπαχτσέ , Ζιράτ Μπανκ , ενώ έχει κατακτήσει και τρία πρωταθλήματα με την Τhunders από την Iαπωνία.
Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2001, 2003) και ένα κύπελλο (2001), ενώ εξίσου θεματική ήταν και η παρουσία του στον Παναθηναϊκό με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής το 2006 και κυπελλούχος το 2007.

Η απόκτηση του Ερνάντο Γκόμεζ είναι ενταγμένη μέσα στο πλαίσιο δημιουργίας ενός ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο υπερβατικός σχεδιασμός ξεκίνησε με την εξασφάλιση της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Καλμαζίδη. Όλες οι κινήσεις που έγιναν και αυτές που θα ακολουθήσουν είναι με τη σύμφωνη γνώμη ή την υπόδειξη του καταξιωμένου τεχνικού.

Η μεταγραφή του Γκόμεζ έρχεται μετά την εξασφάλιση της συνεργασίας:
- Με τον διεθνή πασαδόρο Βασίλη Κουρνέτα
- Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αμερικανό διεθνή ακραίο Μπράντλει Λόουσον
- Την μεταγραφή του έμπειρου Έλληνα ακραίου Γιάννη Κυριακίδη
- Την απόκτηση με διετές συμβόλαιο του ταλαντούχου Έλληνα ακραίου Δημήτρη Εφραιμίδη
- Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα κεντρικό Γιάννη Παντακίδη
- Την απόκτηση του Έλληνα πασαδόρου Αναστάσιου Αναστασιάδη
- Την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον νεαρό διεθνή λίμπερο με την Εθνική Εφήβων Βασίλη Καρασαββίδη
- Την μεταγραφή του νεαρού Έλληνα διαγώνιου Αλεξάντερ Σαμπανάι
Η υλοποίηση για τη συγκρότηση μιας ομάδας υψηλών απαιτήσεων είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
Ο Ερνάντο Γκόμεζ έχει πραγματοποιήσει πάνω από 300 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική ομάδα πετοσφαίρισης της Βενεζουέλας.
1999-2000 Ulbra (Βραζιλία)
2000-2004  Ολυμπιακός ( 2001 και 2003 πρωταθλητής , 2001 κυπελλούχος, 2000 Σούπερ Καπ)
2004-2005 Τoyoda Gosei (Ιαπωνία)
2005-2007  Παναθηναϊκός (2006 πρωταθλητής , 2007 κυπελούχος)
2007-2008  Φενέρμπαχτσέ (Τουρκία)
2008-2012 Τhunders Trefuerza (Iαπωνία) (3 πρωταθλήματα)
2012-2013  Ζιράτ Μπανκ (Τουρκία)
2013-2014 Huracanes Μπολιβάρ (Βενεζουέλα)
Ο Γκόμεζ έχει στεφθεί πάνω από 10 φορές στην καριέρα του MVP

Μεταξύ άλλων, έχει κατακτήσει με τη εθνική ομάδα της χώρας του το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες του 2003.
2005 Χρυσό μετάλλιο στους διεθνείς αγώνες της Βολιβίας
2001  Πρώτος σκορερ στους Intercontinental Rounds of the 2001 World League
1999 ασημένιο μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στη Σαουδική Αραβία
2001 χάλκινο FIVB WCH νέων στην Πολωνία

http://olapaok.gr/volley/mpam_me_gkomez.2854110.html
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: June 21, 2014, 10:02:59 »
Ανακοινώθηκε ο Γκαράς

Σε άλλη μία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία την Παρασκευή (20/6) ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου λίμπερο. Τι δήλωσε ο παίκτης

Την απόκτηση του Δημήτρη Γκαρά ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/6) το ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Ο Γκαράς αγωνίζεται ως λίμπερο, είναι 29 ετών και έχει ύψος 1,85μ. Έχει αγωνιστεί σε Ορεστιάδα, Λαμία, Πάτρα, Φοίνικα Σύρου και Άρη, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του "Δικεφάλου" ευχήθηκε ο κόσμος της ομάδας να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια του τμήματος βόλεϊ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:
"To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γκαρά για την αγωνιστική περίδο 2014-2015. Ο αθλητής αγωνίζεται ως λίμπερο είναι 29 ετών και έχει ύψος 1.85.

Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Κάνει σταθερά βήματα και με τις κινήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες δείχνει πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να κάνει την υπέρβαση και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά. Από την πλευρά μου είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το προπονητικό τιμ που με εμπιστεύτηκαν. Με τον κ.Καλμαζίδη δεν έχω συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία, να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Όσο για το αν οι μεταγραφές που έγιναν αποτέλεσαν δέλεαρ για τον Ορεστιαδίτη λίμπερο να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο και ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι  είπε: «Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και επηρέασαν την επιλογή μου. Όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι στοχευμένες. Χαίρομαι που στον ΠΑΟΚ θα είμαι με  αθλητές που έχω δουλέψει στο παρελθόν και είχα πολύ καλή συνεργασία. Με τον Βασίλη Κουρνέτα ήμασταν συμπαίκτες στον Φοίνικα Σύρου, με τον Γιάννη Παντακίδη στη Λαμία , ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Γιάννη Κυριακίδη με τον οποίον είχαμε πέρυσι άψογη συνεργασία. Όσο για τον Ερνάντο Γκόμεζ δεν χρειάζονται συστάσεις σαφώς είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Από τις μεταγραφές που έχουν γίνει φαίνεται ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτές. Χρειάζεται πολύ δουλειά, καλή προπόνηση, χημεία και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή χρονιά».
Τέλος ο νέος αθλητής του ασπρόμαυρου τμήματος  εμφανίστηκε σίγουρος πως τη νέα χρονιά θα φέρουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ γήπεδο: «Είμαι σίγουρος πως τη νέα χρονιά με τις εμφανίσεις μας θα δώσουμε ένα κίνητρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ για να στηρίξει την ομάδα και μέσα στο σπίτι της και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τους θέλουμε κοντά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η πορεία του
2013-2014 Άρης
2012-2013 Φοίνικα Σύρου
2010-2012 Λαμία
2009-2010 ΕΑ Πατρών
2007-2009 Λαμία
2006-2007 Ορεστιάδα
2005-2006 Αριστοτέλης Σκύδρας
1999-2005 Ορεστιάδα"

http://olapaok.gr/volley/anakoinwthhke_o_gkaras.2855965.html
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: June 24, 2014, 19:19:03 »
Ανακοίνωσε Ντίνα

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Ντίνα. Τι δήλωσε

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Ντίνα για την αγωνιστική 2014-2015.  Ο έμπειρος κεντρικός επιστρέφει μετά από δύο χρόνια για την τρίτη του θητεία (1981, 2.04μ)  στην ασπρόμαυρη ομάδα.

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Θανάσης Ντίνας είπε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην ομάδα με την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου και εδραιώθηκα στην μεγάλη κατηγορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιστροφή  μου γιατί βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ εκτός από το κομμάτι της οργάνωσης  έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά για φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και ειδικότερα το προπονητικό τιμ που με επέλεξαν για τη νέα ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά».
Όσο για το ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι για τη νέα χρονιά ο έμπειρος αθλητής των ασπρόμαυρων τόνισε: «Με τις κινήσεις που έχουν γίνει αυτόματα φαίνεται ότι οι στόχοι για τη νέα χρονιά θα είναι υψηλοί. Ωστόσο είναι καλύτερο να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο».
Ο Θανάσης Ντίνας θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια αφού με αρκετούς από τους παίκτες του Δικεφάλου υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν. «Με τους περισσότερους από τους παίκτες που θα είναι φέτος στην ομάδα έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν όπου και είχαμε άριστη σχέση. Πιστεύω ότι και με τα υπόλοιπα παιδιά θα συνεργαστώ εξίσου καλά ώστε όλοι μαζί να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
2012-2014 Άρης
2011-2012 ΠΑΟΚ
2010-2011 Επίκουρος Πολίχνης
2006-2010 ΠΑΟΚ
2005-2006 Μακεδονικός

http://olapaok.gr/volley/anakoinwse_ntina.2862958.html
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: June 27, 2014, 20:21:12 »
Πήρε Σαμπάνη ο ΠΑΟΚ

Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ποιος είναι ο 22χρονος διαγώνιος που αποκτήθηκε

To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σαμπάνη. Ο 22χρονος αθλητής αγωνίζεται ως διαγώνιος έχει ύψος 2.01μ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο νεαρός διαγώνιος που προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανελληνίου, έχοντας κερδίσει πολλά μετάλλια σε παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα , είπε:: «Είμαι πολύ τυχερός που η πρώτη μου ομάδα στην Α1 κατηγορία θα είναι ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργο Ανδρέου και τον προπονητή της ομάδας κ.Γιάννη Καλμαζίδη που με επέλεξαν για τη στελέχωση της ομάδας. Είναι τιμή για μένα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της επιλογής τους».

Για τους στόχους του Δικεφάλου τη νέα αγωνιστική περίοδο ο νεαρός διαγώνιος  που πέρυσι ήταν ο βασικός διαγώνιος στην ομάδα του Μίλωνα στην Α2 κατηγορία δήλωσε:: «Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν είναι τολμηρές και δείχνουν ότι η ομάδα δεν πάει απλά για 4αδα αλλά για να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο στόχος αλλά αν έρθει το πρωτάθλημα σίγουρα θα είναι καλοδεχούμενο. Προσωπικά δεν μου αρέσει να λέω πολλά λόγια. Μιλάω καλύτερα με την μπάλα». 

Όσο για το πώς αισθάνεται που θα είναι ο αντικαταστάτης του Ερνάντο Γκόμεζ , νεαρός διαγώνιος τόνισε: «Τιμή μου που θα αγωνίζομαι με τον Γκόμεζ στην ίδια ομάδα. Ότι και να πω για αυτόν τον αθλητή είναι λίγο. Έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει κύπελλα και πρωταθλήματα ενώ έχει αναδειχθεί πάνω από 10 φορές στην καριέρα του MVP. Θα μάθω πολλά πράγματα από έναν τέτοιο αθλητή και όποτε χρειαστεί να τον αντικαταστήσω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Όσο για προσωπικές του φιλοδοξίες ο Αλέξανδρος Σαμπάνης είχε να πει: «Με πολύ δουλειά ελπίζω κάποια στιγμή να παίζω βασικός και εύχομαι αυτό να γίνει όσο το δυνατό πιο σύντομα. Αυτό θα είναι το καλύτερο για μένα και νομίζω ότι ο κ.Καλμαζίδης θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος παίκτης».

Τέλος σε ερώτηση για την αναγκαστική του μετακίνηση από την  Αθήνα στη Θεσσαλονίκη είχε να πει: «Δεν με προβληματίζει καθόλου η αλλαγή πόλης. Ίσα -ίσα που στη Θεσσαλονίκη οι αποστάσεις είναι μικρότερες και θα μπορώ να αφιερώνω ακόμα περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις. Στην Αθήνα χρειαζόμουν μια ώρα για να πάω στην κάθε προπόνηση».

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
2013-2014 Μίλωνας
2005-2012 Πανελλήνιος  (πρώτος σκόρερ το 2011)

http://olapaok.gr/volley/A1_Volley/phre_sampanh_o_paok.2869751.html
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #9 on: June 28, 2014, 00:21:44 »
Η ελληνικός χρυσός συνεχίζει?

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #10 on: June 28, 2014, 01:35:08 »
Ακάθεκτη..

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: July 11, 2014, 12:09:27 »
Óõìöþíçóå ï Ìïõñ!

O TæÜñåíô Ìïõñ èá áãùíéóôåß ìå ôç öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ ôçí åñ÷üìåíç óåæüí, üðùò ï ßäéïò ï ðáßêôçò áíáêïßíùóå:

«Officially signed with PAOK in Greece for the 2014-2015 season! I’m really excited to play my 2nd season overseas and compete for a championship. Feel free to visit me in Thessaloniki!».

Ï Ìïõñ, ï ïðïßïò åíôõðùóßáóå ìå ôç öáíÝëá ôïõ Ðáíáèçíáúêïý ìåôáêïìßæåé óôç Èåóóáëïíßêç ãéá íá ðáßîåé êáé ðÜëé õðü ôéò ïäçãßåò ôïõ ÃéÜííç Êáëìáæßäç.
Ï 25÷ñïíïò Áìåñéêáíüò Üöçóå ðÝñóé åîáéñåôéêÝò åíôõðþóåéò ìå ôçí ðñÜóéíç öáíÝëá êáé Þôáí áðü ôïõò ðéï óôáèåñïýò ðáßêôåò ôçò ïìÜäáò. ÅéäéêÜ ìåôÜ ôçí Üöéîç ôïõ Êáëìáæßäç Ýãéíå Ýíá åîáéñåôéêü üðëï ãéá ôïí Ðáíáèçíáúêü ðñïóöÝñïíôáò óå åðßèåóç, ìðëïê êáé óåñâéò.

http://inpaok.com/186940/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%81/
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: August 29, 2014, 22:46:38 »
Ανακοίνωσε Σαφράνοβιτς
Άλλη μία μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ!

Όπως από χθες το βράδυ προανήγγειλε το PAOK24, η ομάδα βόλεϊ έφερε στην Θεσσαλονίκη τον Ισραηλινό Σαφράνοβιτς, ο οποίος σήμερα υπέγραψε στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ αναφέρει:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Ισραηλινού ακραίου Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ είναι 31 ετών , έχει ύψος 1.94 και θα αποτελέσει τον τέταρτο ξένο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Πρόκειται για έναν αθλητή με μεγάλη εμπειρία έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών στο γερμανικό και στο γαλλικό πρωτάθλημα αλλά και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αφού τη σεζόν 2005-2006 είχε ένα σύντομο πέρασμα από την ΕΑ Πατρών.

Για την μεταγραφή του στον Δικέφαλο και την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφω στην Ελλάδα για να αγωνιστώ σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από μία κάμψη που πέρασε γίνεται και πάλι ανταγωνιστικό με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Η Ελλάδα μπήκε και πάλι στην Ευρωπαϊκή αγορά και αυτό φαίνεται από τις μεταγραφές ξένων που έχουν γίνει από τα σωματεία. Είναι ένα καλό βήμα από κάθε άποψη και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ ο Ισραηλινός ακραίος τόνισε: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα, οργανωμένο  με πολλούς οπαδούς».

Όσο για το ποιοι ήταν οι λόγοι που  έπεισαν  τον έμπειρο ακραίο να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και μετά από χρόνια παρουσίας στο γερμανικό και στο γαλλικό πρωτάθλημα να έρθει στην Ελλάδα  ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς τόνισε: «Το γερμανικό πρωτάθλημα δεν είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν τρεις πολύ καλές ομάδες και οι υπόλοιπες είναι σε χαμηλό επίπεδο. Όσο για το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πραγματικά τρελό με απίστευτα αποτελέσματα. Για παράδειγμα η ομάδα που υποβιβάστηκε είχε δέκα νίκες. Είχα μία πρόταση από την Μπερλίν αλλά στις διαπραγματεύσεις δεν τα βρήκαμε. Επίσης είχα μία πρόταση από τη Ιταλία που όμως δεν ικανοποιούσε τις φιλοδοξίες μου. Τότε ήρθε η πρόσατη από τον ΠΑΟΚ που φέτος έχει ένα γεμάτο ρόστερ με πολλούς  έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες όπως είναι ο Γκόμεζ και ο Κουρνέτας κ.α. Είδα πως ο ΠΑΟΚ έχει δυνατότητες και θα παλέψει για τίτλους».

Τέλος για το θα ήθελε να υποσχεθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο έμπειρος ακραίος τόνισε: «Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι πράγματα γιατί στον αθλητισμό πολλά μπορούν να συμβούν. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά και θα παλέψουμε τον κάθε πόντο σε όλα τα παιχνίδια».

2004-2005 Φριντρισχάφεν -Γερμανία
2005-2006 ΕΑ Πατρών Ελλάδα
2006-2007 Μαριουπόλ Ουκρανία
2007-2008 Μποβέ Γαλλία
2008-2010 Μονπελιέ Γαλλία
2010-2011 Μπούντβα Μαυροβούνιο
2011-2013 Ουντερχάκινγκ Γερμανία
2013-2014 Νάντ Γαλλία

http://www.paok24.com/volei/1230/anakoinose-safranovits
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: August 31, 2014, 23:07:51 »
Στον ΠΑΟΚ ο Μακράκης

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημοσθένη Μακράκη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ο νεαρός αθλητής είναι 18 ετών , έχει ύψος 1.90 και θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ με υποσχετική ενός έτους από τον Ασκληπιό Τρικάλων.

Για την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ ο νεαρός αθλητής δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Ειδικά φέτος , σε μία χρονιά που στην ομάδα υπάρχει ένας καταξιωμένος προπονητής από τον οποίο έχω να μάθω πολλά και αθλητές με τεράστια εμπειρία όπως είναι ο Κουρνέτας , ο Γκόμεζ κτλ. Και μόνο που θα βρίσκομαι στην ίδια ομάδα θα με βοηθήσει να πάρω πολύτιμες εμπειρίες".

Παράλληλα ο Σερραίος αθλητής έκανε λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα καθώς τόνισε: "Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Από μικρός ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για αντεπεξέλθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις της ομάδας".

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/69917-ston-paok-o-makrakis
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #14 on: September 08, 2014, 16:08:04 »
ολοι αυτοι οι (δεν ξερω αλλα υποθετω) παιχταραδες ειναι sponsored by ΓΚΡΙΚ -ΜΠΛΑΝΤ- ΓΚΟΛΝΤ ; ; ; ;
 :-\
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #15 on: September 19, 2014, 09:26:24 »
Το δείχνει το ματς με Γαλατά σήμερα στην tv;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline westblockG4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #16 on: October 18, 2014, 23:19:26 »
Πιο κοντά στην πρόκριση για το F4
Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τη ΜΕΝΤ στον πρώτο της αγώνα στο Λιγκ Καπ.
EΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #17 on: October 27, 2014, 02:10:55 »

Με ασταμάτητο Γκόμεζ νίκη στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ

Τι και αν ο Λόσον σηκώθηκε και έφυγε σαν τον... κλέφτη; Ο Γκόμεζ να είναι καλά. Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα ήταν ασταμάτητος οδηγώντας τον «δικέφαλο» σε νίκη με 3-1 επί του Φοίνικα στην πρεμιέρα της Volley League.

Εκεί που όλα έδειχναν πολύ καλά για τον ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και λίγες μέρες πριν το πρώτο σερβίς, ο Λόσον αποφάσισε να φύγει σαν τον... κλέφτη αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα του. Ο «δικέφαλος του βορρά» δεν είχε χρόνο για τον αντικαταστάτη του (αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες), αλλά είχε και έχει τον Ερνάντο Γκόμεζ και αυτό έφτανε στην πρεμιέρα με τον Φοίνικα Σύρου.

Ο έμπειρος διαγώνιος από την Βενεζουέλα ήταν ασταμάτητος και με 35 πόντους, οδήγησε την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη στη νίκη επί των... πειρατών με 3-1 (25-15, 23-25, 25-19, 25-15). ΟΙ Συριανοί με εξαίρεση το δεύτερο σετ που πήραν, στα άλλα τρία είχαν κακή απόδοση και σε κανένα σημείο δεν κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλό τους.

Τα σετ: 3-1 (25-15, 23-25, 25-19, 25-15)

Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 4 άσσους, 57 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 30 λάθη αντιπάλων. Οι πόντοι του Φοίνικα προήλθαν από 0 άσσους, 43 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 18 λάθη αντιπάλου

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Παντακίδης 7 (4/8 επ, 3 μπλοκ), Κουρνέτας 2 (2/2 επ), Μουρ 6 (4/11 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Γκόμεζ 35 (30/49 επ, 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Εφραιμίδης 7 (5/14 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 57% υπ - 43% άριστες), Σαφράνοβιτς 14 (12/16 επ, 2 μπλοκ, 82% υπ - 64% άριστες) / Γκαράς (λ, 89% υπ - 63% άριστες), Ντίνας 1 (1 μπλοκ), Σαμπανάι, Καρασαββίδης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παβλίσεβιτς): Χαραλαμπίδης 8 (4/10 επ, 4 μπλοκ), Πλάνιτς 13 (12/30 επ, 1 μπλοκ, 71% υπ - 50% άριστες), Ντάμποβιτς 8 (5/11 επ, 3 μπλοκ), Χρ. Παπαδόπουλος 4 (3/10 επ, 1 μπλοκ), Ντόκιτς 14 (13/38 επ, 1 μπλοκ), Λάππας (75% υπ - 75% άριστες) / Εφραιμίδης (λ, 60% υπ - 40% άριστες), Ρούσσης, Π. Παπαδόπουλος 7 (6/10 επ, 1 μπλοκ, 56% υπ - 47% άριστες).

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

O πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, o διαγώνιος του ΠΑΟΚ Ερνάντο Γκομεζ δήλωσε: «Αποκλειστήκαμε στο Λιγκ Καπ και έπρεπε να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι θα πρέπει να δώσουμε παραπάνω από το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο Φοίνικας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πέρσι έπαιξε στην 4αδα και έπρεπε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τον νικήσουμε. Έπρεπε να σεβαστούμε αυτή την απόφαση του Λόσον. Αν δεν αισθάνεται καλά και θέλει να φύγει δεν μπορούμε να τον εμποδίσουμε».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Ηταν ένα χαπάκι , ένα φάρμακο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Εμφανιστήκαμε αποφασισμένοι και αυτό φάνηκε και από την καλή απόδοση που είχαμε σε μπλοκ -άμυνα. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και αυτό είναι δείγμα της αποφασιστικότητας και της θέλησης, είπε αρχικά ο τεχνικός των ασπρόμαυρων και συμπλήρωσε: «Όσο αφορά το τεχνικό κομμάτι τώρα καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά τον Ντόκιτς που είναι και το βαρύ πυροβολικό του Φοίνικα και να βγάλουμε από νωρίς εκτός τον Λάππα. Σίγουρα έχουμε κάποια κομμάτια που θέλουν βελτίωση αλλά ελπίζω να τα διορθώσουμε στη συνέχεια ανώδυνα. Ο Φοίνικας τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ψηλά και φέτος είναι επίσης πολύ φιλόδοξη ομάδα. Κάθε ξεκίνημα είναι δύσκολο. Δεν έχουμε γίνει ομάδα ακόμα, αλλά δουλεύουμε κάθε μέρα για να δείξουμε την εικόνα που πρέπει. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και γεμάτο απρόοπτα. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε απρόοπτο».

Ο λίμπερο του Φοίνικα Νικήτας Εφραιμίδης είπε: «Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να παίζεις καλά μόνο κατά διαστήματα. Εμείς απλά μπορέσαμε να πιέσουμε με το σερβις του διαγώνιου μας και να κάνουμε κάποια μπλοκ και να πάρουμε το δεύτερο σετ. Δεν μπορείς να κερδίσεις αυτές τις ομάδες με ξεσπάσματα 1-2 παικτών. Ο ΠΑΟΚ έκανε 80% side out. Αν θέλουμε να κερδίζουμε πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας».

http://www.gazzetta.gr/volleyball/article/664125/me-astamatito-gkomez-niki-sto-xekinima-o-paok

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #18 on: November 01, 2014, 23:14:06 »
Ο ΠΑΟΚ 3-2 στη Λαμία και πήρε νίκη μετά από 10 χρόνια

Μετά από συγκλονιστικό αγώνα που είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ ο ΠΑΟΚ νίκησε στη Λαμία την τοπική ομάδα με 3-2 σετ και πήρε νίκη στο «Χαλκιοπούλειο» μετά από μία δεκαετία.
Η γηπεδούχος προέβαλε σθεναρή αντίσταση και εκμεταλλευόμενη τα κενά διαστήματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν και δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη ενόψει της δύσκολης συνέχειας με Παμβοχαικό (εντός), Άρη (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός).

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη που με πίεση από τη γραμμή του σερβίς και αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση προηγήθηκε με 9-16 και έφθασε με άνεση στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 16-25.

Στο δεύτερο σετ η γηπεδούχος ομάδα μπήκε αποφασισμένη στο παρκέ να πιέσει και τα κατάφερε παίρνοντας από την αρχή ένα προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος. Η Λαμία προηγήθηκε με 24-20 ο Δικέφαλος μείωσε σε 24-23 αλλά το σετ κατέληξε στα χέρια των γηπεδούχων στην παράταση 27-25.

Σοβαρός στο τρίτο σετ ο Δικέφαλος και με πρώτα βιολιά στην επίθεση τους Γκόμεζ, Σαφράνοβιτς προηγήθηκε με 1-2 κατακτώντας το τρίτο σετ με 22-25.

Πραγματική μάχη έγινε και στο τέταρτο σετ με τον Δικέφαλο να φθάνει σε σετ μπολ στο 23-24 και τη Λαμία να ισοφαρίζει σε 24-24. Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι πήγαινε πόντο -πόντο με τη Λαμία να εκμεταλλεύεται το πέμπτο της σετ μπολ και να ισοφαρίζει σε 2-2. Ίδια εικόνα και στο πέμπτο σετ με τη Λαμία να φθάνει μια ανάσα από τη νίκη στο 14-13 αλλά τον Δικέφαλο να απαντάει αρχικά σε 14-14 και να παίρνει τη νίκη με 15-17.

Διαιτητές: Θεμελής, Δεληκωστίδης

Διακύμανση:

1ο σετ: 6-8, 9-16, 14-21, 16-25
2ο σετ: 8-6, 16-14, 21-19, 27-25
3ο σετ: 5-8, 12-16, 18-21, 22-25
4ο σετ: 6-8, 14-16, 18-21, 32-30
5ο σετ: 5-4, 10-9, 12-10, 15-17

Τα σετ: 2-3 (16-25, 27-25, 22-25, 32-30, 15-17)

* Οι πόντοι της Λαμίας προήλθαν από 10 άσσους, 67 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων. Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 8 άσσους, 82 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων.

ΛΑΜΙΑ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 8 (4/11 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ), Γκιμαράες 34 (30/57 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 77% υπ - 47% άριστες), Χήρας 15 (11/16 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Ρ. ΜακΚίμπιν 5 (1/1 επ, 4 άσσοι), Παπαδόπουλος 13 (12/32 επ, 1 άσσος), Καββαδάς / Τσιπ (λ-64% υπ - 56% άριστες), Καρβούνης, Μαδούρας, Βλαχόπουλος, Αλεξίου 11 (9/22 επ, 2 μπλοκ 62% υπ - 35% άριστες), Κουτσονίκας.

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Παντακίδης 11 (8/12 επ, 1 άσσος, 2μπλοκ), Κουρνέτας 4 (4/4 επ), Μουρ 4 (2/6 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Γκόμεζ 31 (27/56, 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Εφραιμίδης 19 (15/23 επ, 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 70 % υπ -47% άριστες), Σαφράνοβιτς 26 (24/40 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Γκαράς (λ - 62% υπ - 46% άριστες), Ντίνας 2 (2/4 επ), Σαμπάνης, Καρασαββίδης, Ανατασιάδης.

http://www.volleyleague.gr/index.php/news/all-news/item/2726-o-paok-3-2-sti-lamia-kai-pire-niki-meta-apo-10-xronia

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #19 on: November 08, 2014, 22:49:15 »
Τρίτωσε τις νίκες ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Παμβοχαϊκό

Με πρωταγωνιστές τους Γκόμεζ, Σαφράνοβιτς και Εφραιμίδη ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη εμφάνιση στη σεζόν και επικράτησε με 3-1 του Παμβοχαϊκού για 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ. Πριν τον αγώνα έγινε κοινή διαμαρτυρία των δύο ομάδων για την απελευθέρωση της ιρανής Ghoncheh Ghavami.
Αυτή ήταν και η τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τον «δικέφαλο» ενώ αντίθετα στον Παμβοχαϊκό το ντεμπούτο του Γερμανού Μιχάλ Μέρτεν δεν συνδυάστηκε με επιτυχία και η ομάδα του Βραχατίου γνώρισε και τρίτη ήττα.

Ο Παμβοχαϊκός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, είχε πολύκαλούς τους Νέμεθ, Τσουκ αλλά στη συνέχεια έμεινε από δυνάμεις και παραδόθηκε στον πολύ καλό ρυθμό του ΠΑΟΚ. ο Παμβοχαικός ξέφυγε 13-9. Σταδιακά ο Δικέφαλος και με τον Γκόμεζ να σερβίρει μείωσε στον πόντο στο 14-13. Λάθος σερβίς του βενεζουέλανου και άσος του Τσουκ έστειλαν τον Παμβοχαικό προηγούμενο στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-13. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι και εκμεταλλευόμενοι την ολιγωρία των γηπεδούχων ξέφυγαν με 21-16 με επίθεση του Τσουκ. Κάπου εκεί οι ασπρόμαυροι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και με δύο επιθέσεις από Ντίνα και Γκόμεζ μείωσαν σε 21-18.

Με τον Γκόμεζ να πυροβολεί από τη γραμμή του σερβίς και τον Εφραιμίδη να κρατάει την υποδοχή ο ΠΑΟΚ μείωσε με Μουρ και Γκόμεζ σε 23-22. Ο Παμβοχαϊκός εφθασε δύο φορές στο σετ μπολ στο 24-23 και στο 25-24 αλλά ο Γκόμεζ απάντησε σε 25-25. Ο Νέμεθ έκανε το 26-25 και με μπλοκ πάνω στον Γκόμεζ διαμορφώθηκε το 27-25.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην στο 2ο σετ με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση τους σε όλους τους τομείς και με εκπληκτική άμυνα - καλό μπλοκ και τους Σαφράνοβιτς, Εφραιμίδη να συμπαραστέκονται στον Γκόμεζ ο «δικέφαλος» πήρε από νωρίς διαφορά για το 11-6 και το 16-10. Ο Σαφράνοβιτς έγραψε το 19-11 και λίγο αργότερα το 21-13. Βλέποντας τη διαφορά να διατηρείται ο Μέρτεν έριξε στη μάχη τους Δρόγκαρη , Σαρικείσογλου με τον δεύτερο να μειώνει σε 23-17 και τον Τσουκ με άσο σε 23-18. Επίθεση του Γκόμεζ και άουτ επίθεση του Σαρικείσογλου διαμόρφωσε το 25-18.

Ακόμα πιο εύκολα κύλησε το τρίτο σετ με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν πραγματικό πάρτι μετά το 13-11 και να ξεφεύγουν με 16-12 με τον Γκόμεζ να κάνει πράγματα και θαύματα σε επίθεση και σέρβις. Με το μπλοκ του Δικεφάλου να λειτουργεί εξαιρετικά και τους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη να τελειώνουν εύκολα τις μπάλες το σετ κατέληξε εύκολα στους γηπεδούχους με 25-15.

Με τον ΠΑΟΚ να κάνει την καλύτερη το εμφάνιση για φέτος ήταν αδύνατο για τον Παμβοχαικό να μπορέσει να τον ακολουθήσει. Έτσι και το τέταρτο σετ κύλησε σαν σε περίπατο με τους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη ασταμάτητους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 15-10 και 19-12 με επίθεση του Εφραιμίδη. Ο Γκόμεζ έγραψε το 21-13 και Μουρ το 25-17 για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Βασιλειάδης

Διακύμανση:
1ο σετ: 6-8, 13-16, 16-21, 25-27
2ο σετ: 8-4, 16-10, 21-13, 25-18
3ο σετ: 8-6, 16-12, 21-13, 25-15
4ο σετ: 8-5, 16-10, 21-13, 25-17

*Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 5 άσσους, 62 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 28 λάθη αντιπάλων και του Παμβοχαϊκού προήλθαν από 3 άσσους, 48 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 18 λάθη αντιπάλων

Τα σετ: 3-1 (25-27, 25-18, 25-15, 25-17)

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Ντίνας 1 (1/2 επ), Κουρνέτας 2 (2 άσσοι), Μουρ 8 (7/12 επ, 1 μπλοκ), Γκόμεζ 26 (25/37 επ, 1 άσσος), Εφραιμίδης 10 (9/15 επ, 1 άσσος, 62% υπ - 31% άριστες), Σαφράνοβιτς 17 (14/25 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 74% υπ - 63% άριστες) / Γκαράς (λ, 80% υπ - 45% άριστες), Παντακίδης 9 (6/8 επ, 3 μπλοκ), Σαμπανάι, Καρασαββίδης (67% υπ - 33% άριστες), Αναστασιάδης.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Μέρτεν): Τερζής, Στεβάνοβιτς 5 (4/16 επ, 1 μπλοκ, 46% υπ - 27% άριστες), Τσουκ 22 (16/30 επ, 2 άσσοι, 4 μπλοκ), Κανέλλος 9 (6/8 επ, 3 μπλοκ), Νέμεθ 9 (8/24 επ, 1 μπλοκ, 68% υπ - 50% άριστες), Βούλιν 12 (9/14 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ) / Ζήσης (λ, 76% υπ - 43% άριστες), Δρογκάρης, Ασπιώτης 3 (3/6 επ), Παπαδόπουλος 1 (1/2 επ), Σαρικεΐσογλου 1 (1/6 επ, 71% υπ - 53% άριστες).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτή τη νίκη. Είχαμε άγχος, είναι ξεκίνημα και όλες οι ομάδες, όχι μόνο εμείς, δεν αποδίδουν ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων τους, ούτε έχουν βρει τα πατήματα και τους αυτοματισμούς τους. Μετά το πρώτο σετ ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Κάναμε εύκολα λάθη στο 1ο σετ, και εκεί λίγο αυτό μας φόβισε και μας άγχωσε, ωστόσο στη συνέχεια ευτυχώς γύρισε η κατάσταση υπέρ μας», ενώ ερωτηθείς για τη μεγάλη σημασία των Γκόμεζ και Κουρνέτα, τόνισε: «Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν παίκτες με μεγαλύτερο ρόλο από άλλους. Εμείς είμαστε μια ομάδα σχεδόν είκοσι ατόμων, που δουλεύουν για τον ίδιο στόχο. Σήμερα μπορεί να ήταν αυτοί, αύριο κάποιοι άλλοι καθοριστικοί. Έτσι είναι οι ομάδες».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Ο Παμβοχαϊκός είναι μια ομάδα πολύ έμπειρη, με παίκτες που έχουν συνηθίσει να κάνουν πρωταθλητισμό. Έχουν στόχους υψηλούς και ίδιους με εμάς, και οι νίκες με αντιπάλους που έχουν ίδιους στόχους μετράνε διπλές. Είναι αρχή και δεν έχουμε βρει ακόμα τα πατήματα μας, μας κόστισαν οι απώλειες των δύο παιδιών που είχαμε ξεκινήσει μαζί, αλλά είχαμε πίστη και έχουμε και ποιότητα σαν ομάδα, κι έτσι γυρίσαμε το ματς».

Για το Γκόμεζ και τη συνεισφορά του στην ομάδα, είπε: «Ο Χάρι, εκτός από μεγάλος παίκτης και αθλητής, είναι και φοβερό παιδί και χαρακτήρας. Του αρέσει που βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, το απολαμβάνει, και είναι η ψυχή της ομάδας».

Για τον Άρη, που είναι ο επερχόμενος αντίπαλος: «Ο Άρης είναι μια δυνατή ομάδα, που μας είχε πετάξει έξω στο League Cup, αλλά νομίζω ότι η ομάδα τώρα είναι πιο δεμένη. Θα είμαστε καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι αυτή τη φορά, πιστεύω».

Ο εορτάζον ακραίος του Παμβοχαϊκού Μιχάλης Σαρικεΐσογλου είπε: «Δυστυχώς δεν είχε συνέχεια το καλό ξεκίνημα που κάναμε. Υπαρχει ένα θετικο, που αφορα το πρωτο σετ και δειχνει οτι η ομαδα μπορει να κανει μεγαλα πράγματα στη συνέχεια. Ελπίζω η ελευση του νέου προπονητή να δώσει καινούργια πράγματα, και να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους».

O Γερμανός προπονητής του Παμβοχαϊκού Μιχάλ Μέρτεν είπε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Στο πρώτο σετ είχαμε αυτοπεποίθηση, κάναμε σωστή ανάλυση του αντιπάλου και το πήραμε. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έλεγξε το παιχνίδι και έφτασε δίκαια στη νίκη. Ο σημερινός αντίπαλος είχε καλύτερη οργάνωση στο παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε σε πολλά πράγματα για την συνέχεια και να αποκτήσουμε διάρκεια. Θα έχουμε οδηγό την εμφάνιση μας στο πρώτο σετ».

http://volleyleague.gr/index.php/component/k2/item/2764/tritose-tis-nikes-o-paok-3-1-ton-pamvoxaiko