Αντε παλι τα ιδια οπως και με τις υποδοχες στο αεροδρομιο. Αφηστε ρε... σκεπτομενοι τον κοσμο να πανηγυρισει και να κανει και την υπερβολη του. Τοσο λιγους τιτλους βλεπουμε, πικρα στην καθημερινη ζωη εχουμε, ανοιγεται πλεον η προοπτικη για νταμπλ που ουτε η ομαδα μπασκετ καταφερε ποτε και θα βαλουμε θερμοστατη στην κεφαλα του καθενος;
Διαβαζω διαφορους ψηλομυτηδες αθηναιους σημερα να λενε ουτε λιγο ουτε πολυ ''κοιτα τους πεινασμενους πώς κανουν''. Πειναλα βλαχο ειδες χαρα και πανηγυριζεις, εγω ειμαι πρωτευουσιανος κι εχω λεφτα και τιτλους, ειπε ενω η ανασα του ακομα μυριζει τυριλα. Κανουν λες και οι ιδιοι εχουν απο πενηντα κυπελλα στο σκρινιο τους ή λες και οταν οι ομαδουλες τους περνουσαν ξηρασια δεν πανηγυριζαν υπερβολικα σε μικρες επιτυχιες που δεν ηταν τιτλοι. Οταν ο γαυρος εσπασε την παραδοση της Τουμπας, στηθηκε ολοκληρο πανηγυρι και υποδοχη για τους ηρωες της Βουλγαριας. Οταν ο βαζελος εκανε απλη νικη κατα του ΠΑΟΚ στο μπασκετ μετα απο εξι ή εφτα χρονια πρωταθληματος ΕΣΑΚΕ, σηκωσαν τους παιχτες στα χερια. Για να μην πουμε για την κουλα που ολο επιστρεφει και ολο ειναι ανωτερη απο τον κανονικο αετο αλλα ηταν ετοιμη να σφαξει τον μοσχο τον σιτευτο για τον παρολιγο αποκλεισμο του γαυρου στο κυπελλο στα ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ. Για να μη θυμηθω μια αραχνη που πετουσε πεντοχιλιαρα στον κοσμο κι ελεγε ''φαε κατι ρε πειναλα'' οταν αποφασισε να δωσει τον κωλο του κι ενιωσε ανωτερος απο την πλεμπα. Δειτε τι δηλωσε ο στιβαχτης του χορτασμενου βαζελου μετα το παιχνιδι κι ελατε πειτε μου μετα οτι οι τρεις των αθηνων εχουν καλυτερη νοοτροπια. Απλα εχουν τα κοζια και βλεπουν τιτλους συχνοτερα.
Βλαχια ειναι να πας να βγαλεις τη χαρα του αλλου ξινη με κακιες, βλαχια ειναι να το παιζεις πρωτευουσιανος οταν αφορουν τους αλλους και ανεκτικος οταν αφορα εσενα. Αυτο που εχουμε εμεις ειναι επιθυμια για τιτλους. Τι πιο φυσιολογικο για εναν φιλαθλο; Δουλεια της ομαδας ειναι να μην παρασυρθει απο το κλιμα, ναι. Αλλα να τη λεμε και στον κοσμο επειδη εχει το θρασος και χαιρεται, παραπαει. Στην τελικη, ισως απο αυτες τις επιτυχιες μεινει ενας πυρηνας φιλαθλων στο αθλημα, οπως εμεινε στο χαντμπολ που επισης παει για νταμπλ αν ολα πανε καλα και αποκλεισει την κουλα.