τι πάει να πει ... το ήξερα ότι θα έτρωγα πέσιμο εδώ μέσα ;;;
δηλαδή υπάρχει κάπου που θα έγραφες όλα τα παραπάνω και δεν θα έτρωγες πέσιμο ;;;
εκτός και αν εννοείς τις γαύρικες ιστοσελίδες ... εκεί θα έπαιρνες και κάμποσα like φαντάζομαι ... για τον πύρινο σου λόγο ... που σφύζει από ΑΝΤΙ-ΠΑΟΚτσηδοσύνη ...
η παράθεση προφανώς και έγινε για να αναδείξει το μεγαλείο της βλακείας που εμπεριέχεται στα όσα ατυχώς θέλω να πιστεύω έγραψες παραπάνω ... γιατί ακόμα και αν το φόρουμ διακατέχεται από δημοκρατία και ελευθερία απόψεων ... σε καμία περίπτωση δεν εξυπακούεται ότι μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη και χωρίς κριτική την κάθε λογής πίπα που μπορεί να γράφεται ή και να αναπαράγεται ακόμα εδώ μέσα ...
ναι, την ειδα την δημοκρατια και την ελευθερια αποψεων εδω μεσα... τηνε χω ζησει πολα χρονια. αλλα εις γνωσιν μου, καθως ειμαι υπευθυνη γι ατα λεγομενα και τις πραξεις μου. και ηξερα οτι θα φαω πεσιμο, καθως ξερω οτι εδω μεσα ολοι γαματε τους παντες και τα παντα, ειδικα αν αυτο που εχουν να πουν, παρεκκλινει απο τις αποψεισ του μεσου ορου εδω μεσα.
μπανις, η ελευθερια του λογου και η δημοκρατια εδω μεσα πωσ μεταφραζεται; για δειξε μου, γιατι μαλλον εχω την αισθηση οτι ξεχνας... αν δεν με συμπαθεις, ξερεις ποσο με νοιαζει... δεν εχω ελθει σε αυτον τον κοσμο να κανω καλη δημοσκοπηση, εννοια σου. λεω ομως αυτα που πιστευω και αν δεν τα γουσταρεις, δικαιωμα σου. αλλα το να μου απευθυνεις διαφορους χαρακτηρισμους, ειναι ενας τροπςο να χασεις και οποιο δικαιο μπορει να εχεις...
διδαξε με εσυ λοιπον ΠΑΟΚτσηδιλικι, σωστο, για να μην εχω να λεω μαλακιες... εσυ που ξερεις τι εστι ΠΑΟΚ, μαθε με κι εμενα ρε συ....
κοιταξε, ο καθενας διαγραφει την πορεια του. οταν εγω φωναζω τους γαυρους πουστηδες, βριζω με τα αισχροτερα λογια τις μανες τους κλπ, βριζω και τον πατερα μου τον ιδιο εκεινη την στιγμη, βριζω χυδαια και την ιδια μου την μανα, στην ουσια... και εκεινη την ωρα που ειμαι στο γηπεδο και φωναζω για τον ΠΑΟΚ, ακομη και οταν ειμαι στο καφενειο και λεω συνθηματα βλεποντασ αγωνα, δεν υπαρχουν καν για μενα, υπαρχει μονο ο ΠΑΟΚ. εσυ μπορεις να πεις το ιδιο; για τα ατομα που σε γεννησαν; που σε εφεραν στην ζωη; τα βριζεις εσυ με τον πιο χυδαιο τροπο εμμεσως πλην σαφως;
επειδη μαλλον δεν το κανεις, μην μου λες εσυ για ΠΑΟΚτσηδιλικι κλπ....
θα μας πουν και τα "πουστοπεδα" απτών πειραιά με κάποιο τους φερέφωνο πως έχουμε εμείς να πράξουμε και να συμπεριφερθούμε σε έναν τελικό τις μεγάλης μας "παοκαρας" e αυτό πάει πολύ μακριά γάμο το "πουστοπεδο" που έχεις για κολλητό σου και γάμο και το φερέφωνο του, που στην προκειμενη έγινες εσύ. να μας φς τι ? τι μητέρα τερέζα σε γαbρούς ελένη να τι παριστάνεις δεν έχουμε ανάγκη καμιας οπαδικής γαλούχησις από γαbρούς ούτε απτή μάνα μας την ίδια πρόλογο δε τρώμε.ο κολλητός του κολλητού είπε να καθίσετε καλά πεστών τρύπιο σου τον κολλητό αλλαγές φίλου δωρεάν την παρασκευή και σάββατο απτών μάγκα και ντερβίση λαό του ΠΑΟΚ
τζο, το παραγαμησες... κανεις δεν μουειπε να μεταφερω τιποτα. ο κολλητος μου ειναι εξωτερικο, εχει καποια κονε και ξερει τι παιζει, απλα. το οτι μου ειπε 2-3 πραγματα για να με προφυλαξει, σε περιπτωση που πηγαινα στον τελικο στην αθηνα. δεν σημαινει οτι εγινα φερεφωνο κανενος, αλιμονο μην λεω στον καθενα ασχετο, αν μπαινω σε καποιο ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ ή οχι. το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι οτι ο,τι μου ειπε, εγω το μετεφερα εδω μεσα καθαρα για να ξερετε περιπου τι παιζει και αν ειναι καποιος εδω μεσα που θα εχει να κανει με το κομματι της οργανωσης της εκδρομης, να εχει καποια πραγματα στα υπ'οψην...
επισης, εξεφρασα μια προσωπικη αποψη, η οποια ειναι οτι θα ειναι κριμα να χασουν συνοπαδοι μας τον τελικο, αν γινουν χοντρα σκηνικα και φαμε μεγαλο πεσιμο. γιαυτο τον λογο, ισωσ θα επρεπε να φερθουμε λιγο εξυπνα, με αλλα λογια να οργανωσουμε στρατηγικη για παν ενδεχομενο.
απο εκει και περα, ο καθενας καταλαβε ο,τι μαλακια του ηλθε στο μυαλο: ο τζο οτι ειμαι φερεφωνο, ο μπανις οτι ειμαι χαζη με αντιΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια, αλλος οτι ειπα να μην κατεβουμε για να μην φαμε ξυλο, ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του....
ρε σεις, αν ψαχνετε καποιον να ξεσπασετε, τουλαχιστον βαλτε στο στομα του λογια που εχει πει, οχι λογια που δεν εχει πει.