Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - βαζελος Σάββατο 26/4/2014 Τελικός Κυπ&  (Read 11218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jordan-4

• Guest
na pis ton filo sou ton kolito elenh opios to tharos exi tha pari tsibouki boulgariko etsi na ton phs kai na ksirisi kai ton kolo tou na bali aroma kai na rthi kai lousmenos na ton phs ton kolito sou

Offline bozik

• Αλλαγή
ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΓΥΦΤΙΑ

www.youtube.com/watch?v=lwocVBZy64U
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Eγώ έμαθα από στάνταρ πηγή πολύ αξιόπιστη ότι μας την έχουνε στημένη οι εξωγήινοι με αρχηγό τους τον Ε.Τ.
300 διαστημόπλοια κατεβαίνουνε γι'αυτό τον λόγο και θα ακροβολιστούνε από λάμία μέχρι την είσοδο του γηπέδου
Ο σώζων εαυτό σωθήτω...

:tikitaka: :tikitaka:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Kανω μια σούμα του Τζορνταν και αυτό που σου λέει Ελένη είναι να πεις του φιλου σου του σκατόγαυρου οτι θα μας κλάσουν μεγαλοπρεπώς τα αρχίδια και οτι οποιος βρεθεί στο διάβα μας (είτε κόκκινος, είτε πράσινος, είτε κίτρινος πουστρολαγός) θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απο διάτρηση παχέος εντέρου και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.. ;)
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Jordan-4

• Guest
na to phs ton filo sou oti tha ton kanoume alagh filou  ;D dorean paok kai foustanos leme

Jordan-4

• Guest
χορηγός παοκ αλλαγές φίλου δωρεάν αν βαρέθηκε την ανδρική του φύση έρχεται αθηνα έτσι να τον φς τον "κοπλιτο" σου "μνασχαλι" ξυρισμένη όμως να "απονεχοπιιθοπουμε" έτσι εν "απροτο" δείγμα πούστη το έχει δεύτερο τον δίνουμε τόιν σφραγίδα του να τον πεις

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ή θα κλαιμε για συνοπαδους σε νοσοκομεια.

Ελένη σε είχα πει πριν απο καιρό να σκέφτεσαι πριν γράψεις κάτι ...

απ' ότι φαίνεται είναι κομματάκι δύσκολο ετούτο ...

σταμάτα να γράφεις γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να γυρνάς τα μυαλά όσων σε διαβάζουν ...

το ηξερα οτι θα ετρωγα πεσιμο εδω μεσα επειδη θα τα εγραφα αυτα. αλλα και παλι, θελησα να προειδοποιησω για να ειμαστε προετοιμασμενοι για παν ενδεχομενο, περι του τι ετοιμαζουν οι κωλογαυροι..
στην τελικη, αν κπου εγραψα να φοβηθουμε, να μου το κανει καποιος παραθεση τωρα να το δω κι εγω. γιατι εγω απλα ειπα, να φερθουμε εξυπνα. να μην ενωσουμε ολα τα πιθανα μετωπα εναντιον μας.  αν καταλαβατε κατι διαφορετικο, δεν φταιω εγω. ειμαι σαφης στα λεγομενα μου.
μπανι, σεναριο επιστημονικης φαντασιας σου φαινεται αυτο που γραφω και εβαλες σε παραθεση;  δεν εχει συμβει ποτε κατι τετοιο;
ρε σεις, χαλαρωστε. το μονο που με νοιαζει και τα εγραψα αυτα, ειναι να μην παθει κατι σοβαρο καποιος συνοπαδος μας απο επεισοδια, ειδικα μια μερα που θα επρεπε να ειναι γιορτη για ολους μας. αν εσεις νομιζετε οτι ειναι μαλακιες και δεν εχουν καμια βαση, αγνοηστε τα.

Kανω μια σούμα του Τζορνταν και αυτό που σου λέει Ελένη είναι να πεις του φιλου σου του σκατόγαυρου οτι θα μας κλάσουν μεγαλοπρεπώς τα αρχίδια και οτι οποιος βρεθεί στο διάβα μας (είτε κόκκινος, είτε πράσινος, είτε κίτρινος πουστρολαγός) θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απο διάτρηση παχέος εντέρου και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.. ;)

vicious4 καταλαβα τι θελει να πει ο τζο. και καταάβαινω κι εσυ τι εννοεις και οι υπολοιποι. απλα ειμαι και λιγακι ρεαλιστρια, και ξερω οτι θα ειμαστε 1 προς 10 στην καλυτερη, αριθμητικα, αν ενωθουν ολοι εναντιον μας.... δεν θα ειναι και τοσο piece of cake οσο μοιαζει θεωρητικα... γιαυτο λεω να προσεχουμε. τωρα, εσεις αν νομιζετε οτι γινομαι γραφικη, τι ναπω...
οπωσ και να εχει, δεν το συνεχιζω το συγκεκριμενο θεμα, εκτος αν προκληθω αγρια οποτε θα αναγκαστω να απαντησω...

Jordan-4

• Guest
άσε ίσια ρεαλίστρια ρεαλισμός είναι να δούμε τον κολλητό σου τον γαbρό τον κόλο του όλοι ποθούμε αυτό να τον πεις έχουμε "μeγαλο" πάθος για τον κόλο του

Offline maria-mtb

• Βασικός
ολα πανε κατ'ευχην ως τωρα απο τα εισιτηρια στους σφ εως τις αγωνιστικες μας ελλειψεις που μας εχουν κανει αουτσαιντερ.
για πεσιματα κτλ, τα γνωστα κοτιστικα καμια πετρα κ θρυψαλα τα τζαμια στον ηλεκτρικο, και κανα σπασμενο πουλμαν. δεν μπορω να διαβαζω χαζα, οσοι εχετε περασει απο τα στενα της τουρκιας εκεινη τη μερα, απομονωμενα κιολας τα λεωφορεια το ενα απο το αλλο, ξερετε καλυτερα.  :P :P

το κυπελλο ειναι δικο μας κ με εμφατικο σκορ, οιωνος υπαρχει μενει να επαληθευτει!!!

σας ζηλευω οσοι πατε, αλλα εχω αλλη κουπα να σηκωσω, χαλαλι και οι 2 μαζι θα ερθουν!   ;)  :bwflag: :05a:

υ\γ γαμησι κ ξυλο σε καθε αλλοθρησκο κωλαρακι!!

Offline banis

• Αλλαγή
τι πάει να πει ... το ήξερα ότι θα έτρωγα πέσιμο εδώ μέσα ;;;

δηλαδή υπάρχει κάπου που θα έγραφες όλα τα παραπάνω και δεν θα έτρωγες πέσιμο ;;;

εκτός και αν εννοείς τις γαύρικες ιστοσελίδες ... εκεί θα έπαιρνες και κάμποσα like φαντάζομαι ... για τον πύρινο σου λόγο ... που σφύζει από ΑΝΤΙ-ΠΑΟΚτσηδοσύνη ...

η παράθεση προφανώς και έγινε για να αναδείξει το μεγαλείο της βλακείας που εμπεριέχεται στα όσα ατυχώς θέλω να πιστεύω έγραψες παραπάνω ... γιατί ακόμα και αν το φόρουμ διακατέχεται από δημοκρατία και ελευθερία απόψεων ... σε καμία περίπτωση δεν εξυπακούεται ότι μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη και χωρίς κριτική την κάθε λογής πίπα που μπορεί να γράφεται ή και να αναπαράγεται ακόμα εδώ μέσα ...

Jordan-4

• Guest
θα μας πουν και τα "πουστοπεδα" απτών πειραιά με κάποιο τους φερέφωνο πως έχουμε εμείς να πράξουμε και να συμπεριφερθούμε σε έναν τελικό τις μεγάλης μας "παοκαρας" e αυτό πάει πολύ μακριά γάμο το "πουστοπεδο" που έχεις για κολλητό σου και γάμο και το φερέφωνο του, που στην προκειμενη έγινες εσύ. να μας φς τι ?  τι μητέρα τερέζα σε γαbρούς ελένη να τι παριστάνεις δεν έχουμε ανάγκη καμιας οπαδικής γαλούχησις από γαbρούς ούτε απτή μάνα μας την ίδια πρόλογο δε τρώμε.ο κολλητός του κολλητού είπε να καθίσετε καλά πεστών τρύπιο σου τον κολλητό αλλαγές φίλου δωρεάν την παρασκευή και σάββατο απτών μάγκα και ντερβίση λαό του ΠΑΟΚ

Offline bane

• Αλλαγή
σηκωστε το κυπελλο να τρελαθουμε ρεεε.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline t.b

• Αλλαγή
Ευτυχώς από τον κύκλο ξέφυγε το στενό που μένω για να πάω το πρωί να πάρω ψωμί κ γάλα.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Παω να ακυρωσω,θα μας την πεσουνε..
ΡΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.. :'(
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Απο τη μια εχουμε τις κλασικες διαδωσεις φιδια, που μου θυμιζουν το στρατο οπου καθε βδομαδα θα ερχοταν ο ταξιαρχος ή ο μεραρχος, και απο την αλλη αρκετους, κυριως απο περιοχες οπου τα οπαδικα παθη δεν ειναι πολυ εντονα, με αγνοια κινδυνου... Μεγαλο κακο μάς εχει κανει η απαγορευση μετακινησης των τελευταιων ετων, εχουν μυθοποιηθει οι αλλοι στο μυαλο πολλων.

Ο βασικος κινδυνος ειναι οι ιδιοι οι αστυνομικοι που θα προκαλουν και θα πετανε δακρυγονα με το παραμικρο, οχι οι αλλοθρησκοι. Αυτοι μονο σε μεμονωμενους θα κοιταξουν να την πεσουν και να παρουν κανενα κασκολ απο παιδακια. Ας τελειωνουμε με τις μαλακιες να κοψουμε χαρτακια, να βγαλουμε κανενα νεο συντομο συνθημα για το αδερφατο του τριφυλλιου, να οργανωθουμε τελοσπαντων ωστε να εχουμε καλη κερκιδα γιατι θα κατεβουν και αρκετοι χλιαροι. Οι ποδοσφαιριστες μεσα να κανουν το καθηκον τους και να τελειωσουν πανω στο τριφυλλι.

παο, γαμω τη λεωφλωρο, και καθε πουστη φλωρο, παναθηναϊκο

πρασινες φανελες, πρασινες πουτανες, μια ζωη ασπρομαυροι θα σας γαμαν τις μανες

γραψε ενα τουιτ
πρασινη πουτανα
πως ηρθανε οι βουλγαροι
και σε γαμαν τη μανα

Και φυσικα

ΠΟΥΤΑ ΝΑΣΓΙΟΙ παναθηναϊκοι
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
το σαββατο θα θυμηθουν οι παλιοι κ θα μαθουν οι νεοι τι σημενει ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, οι λιγοι σπιτι τους  κ οτε τβ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
Kala tha itan na ebgene kapio video me ta poulman fallanga ola :)
PAOK PANO APO OLLA

Offline katz

• Αποστολή
  • **
22000 απολιτιστοι γυφτοβουλγαροι πεινασμενοι για βαζελοκολαρακια κατεβαινουν
Τωρα αν ελενη βρεθουν και μερικα κοκκινα ποπουδακια ισως δεχθουμε να τα παρενοχλησουμε σεξουαλικα και αυτα.. Μονο τα γουρουνια θα ειναι το προβλημα αλλα στην αρχη, μετα θα τους βιασουμε κ αυτους :-*
Εβδομαδα κυπελλου μετα απο 11 χρονια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
τι πάει να πει ... το ήξερα ότι θα έτρωγα πέσιμο εδώ μέσα ;;;

δηλαδή υπάρχει κάπου που θα έγραφες όλα τα παραπάνω και δεν θα έτρωγες πέσιμο ;;;

εκτός και αν εννοείς τις γαύρικες ιστοσελίδες ... εκεί θα έπαιρνες και κάμποσα like φαντάζομαι ... για τον πύρινο σου λόγο ... που σφύζει από ΑΝΤΙ-ΠΑΟΚτσηδοσύνη ...

η παράθεση προφανώς και έγινε για να αναδείξει το μεγαλείο της βλακείας που εμπεριέχεται στα όσα ατυχώς θέλω να πιστεύω έγραψες παραπάνω ... γιατί ακόμα και αν το φόρουμ διακατέχεται από δημοκρατία και ελευθερία απόψεων ... σε καμία περίπτωση δεν εξυπακούεται ότι μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη και χωρίς κριτική την κάθε λογής πίπα που μπορεί να γράφεται ή και να αναπαράγεται ακόμα εδώ μέσα ...

ναι, την ειδα την δημοκρατια και την ελευθερια αποψεων εδω μεσα... τηνε χω ζησει πολα χρονια. αλλα εις γνωσιν μου, καθως ειμαι υπευθυνη γι ατα λεγομενα και τις πραξεις μου. και ηξερα οτι θα φαω πεσιμο, καθως ξερω οτι εδω μεσα ολοι γαματε τους παντες και τα παντα, ειδικα αν αυτο που εχουν να πουν, παρεκκλινει απο τις αποψεισ του μεσου ορου εδω μεσα.
μπανις, η ελευθερια του λογου και η δημοκρατια εδω μεσα πωσ μεταφραζεται; για δειξε μου, γιατι μαλλον εχω την αισθηση οτι ξεχνας... αν δεν με συμπαθεις, ξερεις ποσο με νοιαζει... δεν εχω ελθει σε αυτον τον κοσμο να κανω καλη δημοσκοπηση, εννοια σου. λεω ομως αυτα που πιστευω και αν δεν τα γουσταρεις, δικαιωμα σου. αλλα το να μου απευθυνεις διαφορους χαρακτηρισμους, ειναι ενας τροπςο να χασεις και οποιο δικαιο μπορει να εχεις...
διδαξε με εσυ λοιπον ΠΑΟΚτσηδιλικι, σωστο, για να μην εχω να λεω μαλακιες... εσυ που ξερεις τι εστι ΠΑΟΚ, μαθε με κι εμενα ρε συ....
κοιταξε, ο καθενας διαγραφει την πορεια του. οταν εγω φωναζω τους γαυρους πουστηδες, βριζω με τα αισχροτερα λογια τις μανες τους κλπ, βριζω και τον πατερα μου τον ιδιο εκεινη την στιγμη, βριζω χυδαια και την ιδια μου την μανα, στην ουσια... και εκεινη την ωρα που ειμαι στο γηπεδο και φωναζω για τον ΠΑΟΚ, ακομη και οταν ειμαι στο καφενειο και λεω συνθηματα βλεποντασ αγωνα,  δεν υπαρχουν καν για μενα, υπαρχει μονο ο ΠΑΟΚ. εσυ μπορεις να πεις το ιδιο; για τα ατομα που σε γεννησαν; που σε εφεραν στην ζωη; τα βριζεις εσυ με τον πιο χυδαιο τροπο εμμεσως πλην σαφως;
επειδη μαλλον δεν το κανεις, μην μου λες εσυ για ΠΑΟΚτσηδιλικι κλπ....

θα μας πουν και τα "πουστοπεδα" απτών πειραιά με κάποιο τους φερέφωνο πως έχουμε εμείς να πράξουμε και να συμπεριφερθούμε σε έναν τελικό τις μεγάλης μας "παοκαρας" e αυτό πάει πολύ μακριά γάμο το "πουστοπεδο" που έχεις για κολλητό σου και γάμο και το φερέφωνο του, που στην προκειμενη έγινες εσύ. να μας φς τι ?  τι μητέρα τερέζα σε γαbρούς ελένη να τι παριστάνεις δεν έχουμε ανάγκη καμιας οπαδικής γαλούχησις από γαbρούς ούτε απτή μάνα μας την ίδια πρόλογο δε τρώμε.ο κολλητός του κολλητού είπε να καθίσετε καλά πεστών τρύπιο σου τον κολλητό αλλαγές φίλου δωρεάν την παρασκευή και σάββατο απτών μάγκα και ντερβίση λαό του ΠΑΟΚ

τζο, το παραγαμησες... κανεις δεν μουειπε να μεταφερω τιποτα. ο κολλητος μου ειναι εξωτερικο, εχει καποια κονε και ξερει τι παιζει, απλα. το οτι μου ειπε 2-3 πραγματα για να με προφυλαξει, σε περιπτωση που πηγαινα στον τελικο στην αθηνα. δεν σημαινει οτι εγινα φερεφωνο κανενος, αλιμονο μην λεω στον καθενα ασχετο, αν μπαινω σε καποιο ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ ή οχι. το θεμα δεν ειναι  αυτο, το θεμα ειναι οτι ο,τι μου ειπε, εγω το μετεφερα εδω μεσα καθαρα για να ξερετε περιπου τι παιζει και αν ειναι καποιος εδω μεσα που θα εχει να κανει με το κομματι της οργανωσης της εκδρομης, να εχει καποια πραγματα στα υπ'οψην...
επισης, εξεφρασα μια προσωπικη αποψη, η οποια ειναι οτι θα ειναι κριμα να χασουν συνοπαδοι μας τον τελικο, αν γινουν χοντρα σκηνικα και φαμε μεγαλο πεσιμο. γιαυτο τον λογο, ισωσ θα επρεπε να φερθουμε λιγο εξυπνα, με αλλα λογια να οργανωσουμε στρατηγικη για παν ενδεχομενο.
απο εκει και περα, ο καθενας καταλαβε ο,τι μαλακια του ηλθε στο μυαλο: ο τζο οτι ειμαι φερεφωνο, ο μπανις οτι ειμαι χαζη με αντιΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια, αλλος οτι ειπα να μην κατεβουμε για να μην φαμε ξυλο, ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του....
ρε σεις, αν ψαχνετε καποιον να ξεσπασετε, τουλαχιστον βαλτε στο στομα του λογια που εχει πει, οχι λογια που δεν εχει πει.

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
ενας φιλος μου ειπε οτι θα ξαναανοιξει η τρουμπα για το ματς και τελικα οι γαυροι καβατζομενοι στην εθνικη δεν θα ειναι τιποτα αλλο παρα καμακια της τρουμπας για να βγαλουν το τιμιο ψωμακι τους.και για τους μερακληδες σαδομαζοχιστηκα οργια εντος και εκτος πολεως εαν περασει εστο και για πλακα απτο αρβανιτικο μυαλουδακι τους να εμφανιστουν.

υ.γ κυκλοφορει συφιλη,κονδυλοματα και βλενοροια προσοχη παντα προφυλακτικο