Author Topic: POLL ποια ελληνικη ομαδα αντιπαθειτε περισσοτερο και γιατι  (Read 1597 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
σκουλήκια, γιατί είναι σπασαρχίδες και γιατί μου τα είχαν κάνει ζέπελιν στην εφηβεία μου με το κωλομπάσκετ. Οι πιο σπαστικοί με διαφορά. Κατά τα άλλα έχουν γέλιο και δεν θα ήθελα να αφανιστούν, παρά μόνο να φυτοζωούν αιώνια  ;D .

Ερπετα με διαφορα.. Η πιο σκατοφαρα του πλανητη

πραγματικά η πιο σιχαμένη φάρα στον πλανήτη γη ...  :emetos:

μπορεί και στο σύμπαν όλο ...  :'(

Offline petran4

• Αλλαγή
                                                           ΕΝΑΝΤΙOΝ ΟΛΩΝ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
γαυρους, σκουληκια περισσοτερο- ο γκευ γιατι ειναι αιωνια πουσταρα και το ληκι λογω κλειστης κοινωνιας εδω σαλονικη
και ολων των αλλων οι μανες βεβαια..

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
τον εκαστοτε επομενο αντιπαλο...αν τυχαινει οπως τωρα να ειναι ο γαυρος, η σιχαμαρα παει στο τετραγωνο. κατα τα αλλα τα σκουλικια εχουν παψει εδω και χρονια να με ακουμπανε και βαζελοχανουμια ευτυχως δεν εχω στον περιγυρο κι ετσι η απεχθεια μου προς αυτους μενει σε θεωρητικο επιπεδο.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
                                                           ΕΝΑΝΤΙOΝ ΟΛΩΝ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Κι ο κλήρος πέφτει στα σκουλήκια..
σκουλήκια θα θα θα πεθάνετε, σκουλήκια θα θα θα πεθάνετε οε οεεεε οε οοοοεεεε..

Offline T.manos4

• Αλλαγή
κοκκινη πουτανα με διαφορα
λαγος-κουλα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Οι πουστόγαυροι και ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής τα ερπετά..Οι πρώτοι αποτελούν τον ορισμό της σαπίλας, της προπαγάνδας, της ψευτιάς, της λαμογιάς, της κλεψιάς, της ρουφιανιάς, της πουστιάς, της ηλιθιότητας και της λοβοτομής..Ολα τα σιχαμένα χαρακτηριστικά του νεοέλληνα λαμόγιου βλαχαδερού αποτυπωμένα στην ομάδα της τρούμπας..Ο,τι χειρότερο και αποκρουστικό υπάρχει στην πλάση..
Οι δεύτεροι πάνω κάτω τα ίδια σε μικρότερο ίσως βαθμό συν αυτόν τον αστείο μεγαλοιδεατισμό που έβγαζαν μέχρι τώρα που διαλύονται, ενώ είναι ανύπαρκτα παράσιτα μια ζωή και εμείς ο μοναδικός λόγος ύπαρξης τους..Χωρίς ίχνος ντροπής καταδέχονται και το επιζητούν να γίνονται τα πουτανάκια των κόκκινων και των πράσινων προκειμένου να μας κάνουν ζημιές..Σιχάματα αλλά κατα τα άλλα ήταν πάντα μια ενοχλητική μύγα και τίποτα παραπάνω..
Ακολουθούν οι πουστοφλωροβάζελοι και οι σιχαμένες χανούμισες..
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Οι πρώτοι αποτελούν τον ορισμό της σαπίλας, της προπαγάνδας, της ψευτιάς, της λαμογιάς, της κλεψιάς, της ρουφιανιάς, της πουστιάς, της ηλιθιότητας και της λοβοτομής..Ολα τα σιχαμένα χαρακτηριστικά του νεοέλληνα λαμόγιου βλαχαδερού αποτυπωμένα στην ομάδα της τρούμπας..Ο,τι χειρότερο και αποκρουστικό υπάρχει στην πλάση..

Πωωωωω ρε μαν....χορτασα! Ειλικρινά!

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Aμα συνεχιστει ετσι η ψηφοφορια θα αναγκαστω να κανω νοθεια  :'(

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω αντιπαθω περισσοτερο απο ολους και ολα τους ρουφιανους που βρισκονται στον ΠΑΟΚ

αυτους που βγαζουνε φραγκα απο τον ΠΑΟΚ

αυτους που οταν καθονται σε εναν καναπε και πληκτρολογουν βριζουν τον ΠΑΟΚτση ενω δηλωνουν ΠΑΟΚ

αυτους που την δικια μου καψουρα τον δικο μου τροπο ζωης και την δικια μου οπαδικη λογικη με τα στραβα της και τα καλα της την ονομαζουν πρεζονορετσινοπνιχτοκουτραδορικη νοοτροπια

αυτους που δηλωνουν ΠΑΟΚ αλλα δεν αγαπανε τον ΠΑΟΚ
αυτους που σημερα με φτασαν στο σημειο να ξενερωσω με το πιο ομορφο πραγμα που γεμιζε την ζωη  μου.τον ΠΑΟΚ μας

κανεναν γαυρο κανενα ερπετο καμια ζελα και κανενα χανουμι δεν μισω περισσοτερο απο ολους αυτους...

Offline Matador

• Αλλαγή
1. βαζελο η πιο πουστικια ομαδα της χωρας, γαμημενοι απο κουνια, πχ οσο ηταν η ομαδα τους γτπ φετος, ο αλαφουζος εκραζε ολο τον κοσμο, μολις αρχισε να πηγαινει καλα, μουγκα στην στρουγκα, δεν ακουγεται πουθενα.

2. απογονο του στολου, με καλυψε ο vicious4.

3. χανουμι, υπουλοι και πουτανας γιοι, δεν μπορουν να χωνεψουν οτι τους εχω περασει σε κοσμο.

4. σκουληκι γαιτι απλως  ειναι.............σκουληκια.

5. κωλογρια που ξερω απο που το κανεις

6. λοιπα βλαχοτυρια οπως αελ, λειβαδια και διαφορα παραρτηματα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
εγω αντιπαθω περισσοτερο απο ολους και ολα τους ρουφιανους που βρισκονται στον ΠΑΟΚ

αυτους που οταν καθονται σε εναν καναπε και πληκτρολογουν βριζουν τον ΠΑΟΚτση ενω δηλωνουν ΠΑΟΚ

αυτους που την δικια μου καψουρα τον δικο μου τροπο ζωης και την δικια μου οπαδικη λογικη με τα στραβα της και τα καλα της την ονομαζουν πρεζονορετσινοπνιχτοκουτραδορικη νοοτροπια

αυτους που σημερα με φτασαν στο σημειο να ξενερωσω με το πιο ομορφο πραγμα που γεμιζε την ζωη  μου.τον ΠΑΟΚ μας

κανεναν γαυρο κανενα ερπετο καμια ζελα και κανενα χανουμι δεν μισω περισσοτερο απο ολους αυτους...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
1. κούλα
2. gay
3. βάζελος
4. σκουλήκι

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Και όπως πολύ σοφά λέει ο Μηνάς ο ΠΑΟΚτσής:
"Γάλλος γίνομαι ευχαρίστως γίνομαι και κύπριος, μη μου πεις ν'αλλάξω ομάδα και να γίνω αργιανός.."

Offline bozik

• Αλλαγή
απόρροια
πως γίνεται.. αφού δεν έχουν σαν ποιο μισητό τον gay η περισσότεροι,με το που ξεκινάει σύνθημα για τον gay στην τούμπα,να είναι η μοναδική φορα που σηκώνεται όλο το γήπεδο και φωνάζει ;
και όχι τώρα που έχουμε τα ημιτελικά,αλλα από τα φιλικά μέχρι το τελευταίο αγώνα της χρονιας  :-\

για να πω και εγώ την άποψη μου ..τους μισώ όσους δεν είναι Π.Α.Ο.Κ. και φιλοΠAOK το ίδιο..δεν πρόκειται να δώσω χαρά σε κανένα πούστη, να τον μισώ περισσότερο από κάποιον άλλον..όλη έχουν την μέρα που γαμιέται η μάνα τους...
σημερα π.χ τα εχω με πουστη κλεφτη μελισαννιδη και χανουμι--αυριο με gay και ουτο καθεξης.
βεβαια συμφωνώ  και με τον giann..αν μιλούσαμε γενικά.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
αφού δεν έχουν σαν ποιο μισητό τον gay η περισσότεροι,με το που ξεκινάει σύνθημα για τον gay στην τούμπα,να είναι η μοναδική φορα που σηκώνεται όλο το γήπεδο και φωνάζει ;

Ο μεσος ορος εδω μεσα, δεν ειναι ο μεσος ορος της Τουμπας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή
σωστος sky,αστεια ερωτηση  :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline cure

• Αλλαγή

αυτους που σημερα με φτασαν στο σημειο να ξενερωσω με το πιο ομορφο πραγμα που γεμιζε την ζωη  μου.τον ΠΑΟΚ μας

Τι έγραψες ρε αδερφέ μου Γιαννιώτη!!!!!   :o
Μου ήρθαν δάκρυα, ειλικρινά. Μπήκα με κέφι να γουστάρω μπινελίκια απ' όλους για τις σκατομάδες και κάθομαι σαν μαλάκας να το διαβάζω για 5 λεπτά και ένιωσα να βουρκώνω.
Τι έγραψες ρε φιλάρα!!!!!!!!!!!!! Έτσι είναι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Λοιπον,τα μεχρι τωρα αποτελεσματα διαμορφωνουν την καταταξη ως εξης.Να σημειωθει οτι τα αποτελεσματα ισως εχουν μικρη αποκλιση λογο μερικων που ψηφιζαν ολους το ιδιο η δυο στην ιδια θεση.

GAYros      1η θεση 40%    2η 20%     3η 0%     4η 0%    5η 0%
Βαζελος     1η θεση 32%    2η 20%     3η 12 %  4η 8%    5η 0%
κουλα       1η θεση 16%     2η ο%      3η 24%   4η 8%    5η 4%
σκουλικι    1η θεση 20%     2η 16%    3η 12%    4η 8%    5η 0%
τυρι          1η θεση 4%      2η 0%      3η 0%     4η 12%   5η 0%
λοιποι       1η θεση 0%      2η 0%      3η 0%     4η 0%     5η 12%