Με σειρά προτίμησης:
1. πουστόγαυροι, γιατί είναι κλέφτες χωρίς όρια, κομπλεξικοί μέχρι αηδίας, σιχαμένοι νεόπλουτοι καράβλαχοι που μου φέρνει αηδία η ψευτομαγκιά τους
2. πουστόγαυροι, γιατί είναι όλα τα σκατά του νεοέλληνα μαζί σε μία συσκευασία και αυτό με αναγουλιάζει περισσότερο από κάθετι
3. πουστόγαυροι, γιατί είναι πούστηδες στον κώλο και στη συμπεριφορά και γιατί τέτοια χούντα και τόση κλεψιά μέσα στα μούτρα μου δεν έχει ξαναπεράσει
4. σκουλήκια, γιατί είναι σπασαρχίδες και γιατί μου τα είχαν κάνει ζέπελιν στην εφηβεία μου με το κωλομπάσκετ. Οι πιο σπαστικοί με διαφορά. Κατά τα άλλα έχουν γέλιο και δεν θα ήθελα να αφανιστούν, παρά μόνο να φυτοζωούν αιώνια

.
5. βαζέλια, γιατί είναι το ακριβώς αντίθετο από μας και δεν μπορώ να βρω τίποτα μα τίποτα που να μη με αηδιάζει σε όλο το πακέτο βάζελος οπαδός".
6. τυριά, γιατί ενώ είναι αδιάφοροι γενικά, μας μισούν τόσο πολύ που βγάζουν αντίδραση θες δεν θες
7. κάτι κομπλεξικές επαρχιακές τύπου παναχαϊκής, ξάνθης, λεβαδειακού, τρίπολης και το κακό συναπάντημα, που με αηδιάζουν γιατί είναι φερέφωνα των νταβατζήδων τους
7. χανούμια, γιατί είναι κακιές και ύπουλες ξαδέρφες, που μας μισούν περισσότερο από όσο είναι λογικό. Οι "και καλά" σε όλα
8. γριές, μαλακισμένες γενικά, τα χανούμια της πόλης μας "και καλά" αξιοπρέπεια, "και καλά" επανάσταση, "και καλά" λάτρεις του ωραίου ποδοσφαίρου κτλ. Συν ότι μας μισούν υπερβολικά, για κάποιον δικό τους λόγο