Author Topic: POLL ποια ελληνικη ομαδα αντιπαθειτε περισσοτερο και γιατι  (Read 1571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Λοιπον νομιζω πως θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ποια ομαδα αντιπαθουμε περισσοτερο και σε τι ποσοστα τις αλλες ομαδες.Γιαυτο το λογο θα λεμε ποιες ομαδες αντιπαθουμε περισσοτερο με σειρα προτιμησης και γιατι.Ξερω ολες σκατα και μισητες ειναι,αλλα ολοι εχουμε μια παραπανω χαρα οταν χανει μια συγκεκριμενη...
Οι ομαδες θα γραφτουν αρχικα με τα κανονικα τους ονοματα για να ειναι πιο ευαναγνωστο το θεμα  :emetos:
αλφαβητικα:
1)αεκ
2)αρης
3)ολυμπιακος
4)παναθηναικος
5)οποιαδηποτε αλλη (αναφερεται ποια)

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
anis ω ρε απαλεψιές :'( :'(

εγώ ψηφίζω λάρισα
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Ένας πόντος για τη Λαρσα λοιπον :'(
Αναπαντεχη εκκίνηση απο τα outsider  :'(

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
Ψηφίζω βαζελόγαυρο . Αν και πολλές φορές μπορεί να βγάζω εμπάθεια κατα καιρους και με τις άλλες Πχ μπασκετικό αρη, τα μωρα κωφιδη της γριας, αεκ του δεν πληρωνω φπα, εξευρωπαισμενη γιδοαελ με νεο γηπεδο κτλ. ΠΑΟΚ εισαι για ολες τις γουνες εχουμε ραματα ;D

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Κάτι ανάλογο έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, ας το ξεθάψει κάποιο τσακάλι.
Αν θυμάμαι καλά, πουστογαυρος και ερπετά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Στο νέο poll, ψηφίζω ...
1) απόγονο του στόλου, ότι ποιο σάπιο, ελεεινό και τρισάθλιο. Άξιος Yunanistan sampion.
2) ερπετό, μισώ ότι σέρνεται και είναι γλοιώδεις
3) ξαδέρφη, κλαψιαρα πουτανιτσα
4) βάζελος
5) Τυρογαλά, επειδή έβαλες ως το 5, αλλιώς ανάξιοι αναφοράς

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορώ να διαλέξω, είναι πουτάνες όλων των άλλων οι μάνες.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Εγω ψηφιζω:
1)κουλα,γιατι τους εχω διπλα και με ζαλιζουν με τα ψεματα τους και την αισχρη αντιΠΑΟΚ προπαγανδα τους.
2)gay-ζελα τα εγκληματα τους ασχολιαστα
3)σκοληξ
4)λαρισα γιατι δε μου αρεσει το τυρι :'(

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Υπαρχει αυτοματη μετατροπη γαυρος --> κοκκινη πουτανα  :P

Πρωτο εχω το βαζελο, παντα ηταν πιο υπουλοι και γλοιωδεις και παντα προτιμουσαν πουστογαυρο απο εμας για να μη σπασει η δυομισαδα και μπει και τεταρτος στο παιχνιδι. Δευτερη τη δυναμο πειραια για προφανεις λογους, καρκινωμα κανονικο και στηριξη βαζελου στα δυσκολα. Τριτο το χανουμι, ιδιοι λογοι με βαζελο και λιγο παραπανω λογω δικεφαλων και καλα αλλα οσο τους εζησα παντα ηταν οι πιο ανισχυροι απο τους τρεις. Τεταρτο το ερπετο, σπαζαρχιδες μεχρι εμετου αλλα απο το 1991 και μετα δε μου εχουν στερησει τιτλο πουθενα και παντα ηταν χρησιμες μαριονετες των κατω, οχι αυτονομη δυναμη. Μαζι με το ερπετο βαλτε λοιπους ανισχυρους κομπλεξικους οπως την παλαι ποτε γρια, την αελ, την αε ποντιων κτλ .
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
1) κόκκινη πουτάνα
2) πράσινη πουτάνα
3) κίτρινοι ρουφιάνοι
4) κούλα-44
5) οι υπόλοιπες είναι αδιάφορες

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Βαζελος με μεγαλη διαφορα.

Επισης, αν μου επιτρεπεται μια παρεμβαση επι της δημοσκοπησως, η λαρσα ειναι πανω απο τη λαμια, αρα δεν ειναι ελληνικη ομαδα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

zadas4

• Guest
Το σιχαμενο βαζελο με διαφορα.ο ευθυμης λεει τις αληθειες.Μετα γαυρο,χανουμι.μετα τσουβαλιασμα...

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
1) Τα εμετικά χανούμια...οι μεγαλύτεροι αντιΠΑΟΚτσηδες...Ρουφιάνοι ολκής, κατέχουν με την αξία τους την πρώτη θέση στην καρδιά μου γιατί είναι και φίδια συν τοις άλλοις...από μπροστά "ναι φίλε, γουστάρω ΠΑΟΚάρα κοινές ρίζες κτλ κτλ" και από πίσω όλο το μίσος τους για την ομάδα που τους έχει ξεπεράσει σε κόσμο στην Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια.

2) Οι γάβροι. Οι οπαδοί της ομάδας που αξίζει στον Έλληνα. Ρουφιάνοι, κωλόπουστες, ντεμέκ μπεσαλήδες...

Όλους τους άλλους στα αρχίδια μου. Αλλά αν μου έλεγες ότι πατάς ένα κουμπί και αφανίζονται αυτοί οι 2 λαοί, το πατούσα με χαρά και επίμονα, και ας έχανα και κάτι συγγενείς στην Αθήνα.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
"πρασινολαγοι" με μεγάλη διαφορα από gay...μας γαμήσανε πολλά χρονια με αβάντα των εδώ ΜΜΕ και των πανίσχυρων τότε σπορ του βορρά...παίζαμε με λαγό και βρίζαμε τον gay σαν μαλακες...

Offline savage republic

• Βασικός
Χύσια στο βάζελο

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Τυφλη στηριξη σε Γεωλογο

1. Σκουλικι
2. Σκουλικι U21
3. Σκουλικι U18
4. Αγροτικο Αστερα
5. Αναγεννηση Ν. Ρυσιου

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
γαυροι - σκουληκια - αποελ :P
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline athens4

• Κερκίδα
  • *
1.γαυρος
2.βαζελος
3.σκουλικια νοτου+βορρα
PAOK ATHENS -ZOYME ANAMESA SAS

Offline cure

• Αλλαγή
Με σειρά προτίμησης:
1. πουστόγαυροι, γιατί είναι κλέφτες χωρίς όρια, κομπλεξικοί μέχρι αηδίας, σιχαμένοι νεόπλουτοι καράβλαχοι που μου φέρνει αηδία η ψευτομαγκιά τους
2. πουστόγαυροι, γιατί είναι όλα τα σκατά του νεοέλληνα μαζί σε μία συσκευασία και αυτό με αναγουλιάζει περισσότερο από κάθετι
3. πουστόγαυροι, γιατί είναι πούστηδες στον κώλο και στη συμπεριφορά και γιατί τέτοια χούντα και τόση κλεψιά μέσα στα μούτρα μου δεν έχει ξαναπεράσει

4. σκουλήκια, γιατί είναι σπασαρχίδες και γιατί μου τα είχαν κάνει ζέπελιν στην εφηβεία μου με το κωλομπάσκετ. Οι πιο σπαστικοί με διαφορά. Κατά τα άλλα έχουν γέλιο και δεν θα ήθελα να αφανιστούν, παρά μόνο να φυτοζωούν αιώνια  ;D .
5. βαζέλια, γιατί είναι το ακριβώς αντίθετο από μας και δεν μπορώ να βρω τίποτα μα τίποτα που να μη με αηδιάζει σε όλο το πακέτο βάζελος οπαδός".
6. τυριά, γιατί ενώ είναι αδιάφοροι γενικά, μας μισούν τόσο πολύ που βγάζουν αντίδραση θες δεν θες
7. κάτι κομπλεξικές επαρχιακές τύπου παναχαϊκής, ξάνθης, λεβαδειακού, τρίπολης και το κακό συναπάντημα, που με αηδιάζουν γιατί είναι φερέφωνα των νταβατζήδων τους
7. χανούμια, γιατί είναι κακιές και ύπουλες ξαδέρφες, που μας μισούν περισσότερο από όσο είναι λογικό. Οι "και καλά" σε όλα
8. γριές, μαλακισμένες γενικά, τα χανούμια της πόλης μας "και καλά" αξιοπρέπεια, "και καλά" επανάσταση, "και καλά" λάτρεις του ωραίου ποδοσφαίρου κτλ. Συν ότι μας μισούν υπερβολικά, για κάποιον δικό τους λόγο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ερπετα με διαφορα.. Η πιο σκατοφαρα του πλανητη
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μακάρι να σηκώσει ένα τσουνάμι και να μην μείνει ούτε ρουθούνι γαυροχανουμοβάζελου μέχρι την μαλακάσα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ