Author Topic: Πάνθραξ - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή, 27/10/2013 (NS2 - 17:15)  (Read 2658 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Αλεξανδρούπολης, μίλησε για τον Ιορδάνη, που ακόμα παλεύει στο νοσοκομείο της ακριτικής πόλης.

"Περνάμε δύσκολες ώρες, πριν από λίγο μίλησε o διευθυντής του νοσοκομείου και είπε πως το παιδί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι σε καταστολή, διασωληνωμένος. Έχει ένα αιμάτωμα στο κεφάλι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να φύγει. Το συμβάν συνέβη πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι. Το παιδί είχε να πάει πάρα πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ και ήταν ενθουσιασμένος. Είχε ανέβει στο κάγκελο και έπεσε από το ύψωμα με αποτέλεσμα να σπάσει και την κλείδα. Τα παιδιά των πρώτων βοηθειών, τον βοήθησαν και στη συνέχεια πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο καθώς φαινόταν πως η κατάσταση του ήταν σοβαρή. Αυτήν την ώρα, η κατάσταση του είναι κρίσιμη, από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις και να μάθουμε περισσότερα. Επιπλέον, ενημερωθήκαμε πως ξύπνησε στο νοσοκομείο για μερικά δευτερόλεπτα φοβισμένος και ξανακοιμήθηκε. Μας είπανε οι γιατροί πως αυτό είναι καλό σημάδι. Είναι δυνατό παλικάρι και ελπίζουμε να ανταπεξέλθει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για το παιδί κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Γίνονται συνεχώς τηλεφωνήματα μέσα από τα γραφεία και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Είμαστε όλοι δίπλα του και δεν τον αφήνουμε. Θα βρισκόμαστε συνεχώς στο πλάι του".

http://paokweb.gr/podosfairo/item/8494-pername-diskoles-stigmes.html#.Um-nDhA0h8F
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Suicidal

• Βασικός
γαμω το συμπαν ολο ρε πουστη, και καθομαστε και μιλαμε για τελικους κυπελλου στο μπασκετ.....

ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΕ , ΚΡΑΤΑ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dave

• Αλλαγή
κουραγιο στο παλικαρι και καλη αναρρωση..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
να πω απλα πως περα απο το γαμωπεταλο της κομοτηνης ειναι και το γαμωπεταλο της τριπολης που με το συρματοπλεγμα που βαλανε περσι θυμιζει γκουανταναμο.σε λιγο δεν θα μπορεις να κρεμας ουτε πανια στο γηπεδο βασικα παιζει ουτε μπαλα να βλεπεις

περαστικα στο παιδι και κουραγιο στους δικους του ανθρωπους

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Πολυ σωστος ο gianniwths για το πλεγμα στο πεταλο των φιλοξενουμενων.Τετοιε φιλοξενιες που να προκαλουν βλαβες βαλτε τες εκει που ξερετε η γκρεμιστε τα κοτετσια σας καιπαιχτε σε καμια αλλανα.Ενας φιλαθλος του ΠΑΟΚ ειναι στην εντατικη και υπαρχουν ΕΥΘΥΝΕΣ κυριοι.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Και Τουμπα στο καγκελο 4 με 5 εχει μπει συρματοπλεγμα
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline savage republic

• Βασικός
Αν η παέ ενδιαφέρεται πραγματικά για το παιδί, όπως και για να πάψουν να υπάρχουν κι άλλα τέτοια παιδιά στη θέση που βρίσκεται το άτυχο παλλικάρι, ας φροντίσει και μέσω της Σούπερ Λιγκ και μέσω της δικαστικής ακόμα οδού, να λυθεί μια και καλή το ζήτημα της ασφάλειας των οπαδών. Δηλαδή είναι το Α και το Ω. Και όλοι οι σύνδεσμοι θα έπρεπε να είχανε βγάλει γι' αυτό το θέμα πρώτα απ' όλα κοινή ανακοίνωση, στο πνεύμα που έχει δώσει ο γιαννιώτης. Δεν είναι δυνατόν να απαιτείτε από μας να ερχόμαστε για να καταλήγουμε στην εντατική, επειδή τα φτιάξατε τα γήπεδα φυλακές χωρίς καμμία προστασία. Γαμώ και τη χρυσή αυγή και τα πάντα για τα οποία πήραμε (καλώς) θέση. Αυτό έπρεπε να είναι το νούμερο ένα ζήτημα στα αθλητικά στην ελλάδα από προχθές. Γαμώ, σεβασμό για να κερδίσουμε, πρέπει να έχουμε αυτοσεβασμό.-

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι και μπορούμε σίγουρα να παίξουμε ακόμα καλύτερα.Το τελικό 0-3 είναι λίγο

"Διέφυγε τον θάνατο"

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως ο άτυχος οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε στην Κομοτηνή διέφυγε τον θάνατο!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά το πέρας του 48ώρου είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο αδερφός μας διέφυγε τον θάνατο και συνεχίζει την νοσηλεία του στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης. Η συμπαράσταση από όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. και ιδιαίτερα από τους συνδέσμους και την Π.Α.Ε όπλισαν με δύναμη και υπομονή την οικογένεια του συνοπαδού μας. Για νεότερες εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση. ΙΟΡΔΑΝΗ είμαστε όλοι μαζί σου, κράτα γερά και η θέση σου στην εξέδρα σε περιμένει".
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diafora/54423-diefyge-ton-thanato-o-iordanis
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

zadas4

• Guest
ΜΠΡΑΒΟ!!!Αυτα ειναι νεα και περιμενουμε ακομα καλυτερα..

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
O Ιορδάνης (όπως λένε το παλικάρι) είναι από Αλεξανδρούπολη.....
Από ότι έμαθα έφυγε το μεγάλο αιμάτωμα από τα χάπια αλλά....
Ανακαλύψανε μικρά αιματώματα σε καίρια σημεία του εγκεφάλου....
Το παιδί το κάνανε όταν ξύπνησε τρομαγμένο μία αξονική  (μαγνητική δεν ξέρω διαφορά σόρυ)
Αλλά από ότι με είπανε τα παιδιά επίτηδες το ξανα ναρκώσανε διότι αν το παιδί έκανε κάποια ενέργεια η οποία εγκεφαλικά θα περνούσε από τα σημεία που έχει τα μικρά αιματώματα  θα έμενε ή σε κώμα ή θα πέθαινε.....
Ότι καταλάβατε κατάλαβα....
Όταν θα μάθω περισσότερα θα σας πω...
Πάντως δυστυχώς το παιδί κινδυνεύει.....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Vorious

• Αλλαγή
σιδερενιο το παλικαρι μας

γαμω την κακια στιγμη και την μπουρδελοκερκιδα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
Επαναλαμβάνω

Αν η παέ ενδιαφέρεται πραγματικά για το παιδί, όπως και για να πάψουν να υπάρχουν κι άλλα τέτοια παιδιά στη θέση που βρίσκεται το άτυχο παλλικάρι, ας φροντίσει και μέσω της Σούπερ Λιγκ και μέσω της δικαστικής ακόμα οδού, να λυθεί μια και καλή το ζήτημα της ασφάλειας των οπαδών. Δηλαδή είναι το Α και το Ω. Και όλοι οι σύνδεσμοι θα έπρεπε να είχανε βγάλει γι' αυτό το θέμα πρώτα απ' όλα κοινή ανακοίνωση, στο πνεύμα που έχει δώσει ο γιαννιώτης. Δεν είναι δυνατόν να απαιτείτε από μας να ερχόμαστε για να καταλήγουμε στην εντατική, επειδή τα φτιάξατε τα γήπεδα φυλακές χωρίς καμμία προστασία. Γαμώ και τη χρυσή αυγή και τα πάντα για τα οποία πήραμε (καλώς) θέση. Αυτό έπρεπε να είναι το νούμερο ένα ζήτημα στα αθλητικά στην ελλάδα από προχθές. Γαμώ, σεβασμό για να κερδίσουμε, πρέπει να έχουμε αυτοσεβασμό.-

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ρε σαν θα σου απαντήσει ότι η θέση σου είναι στο καρεκλάκι και έχω πάνω στα σύρματα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline maria-mtb

• Βασικός
εγω αυριο θα παω στο νοσοκ. αλεξ/πολης αν τελειωσω στην ωρα μου την εξεταση θα κανω μια προσπαθεια να μαθω για το παιδι (αν ειναι στην εντατικη, απαγορευεται ετσι κ αλλιως να μπεις), εστω μπας κ βρω κανεναν συγγενη του να μιλησω κ να του μεταφερω τις ευχες σας.

zadas4

• Guest
Ναι αν μπορεις να πας μαρια και να μας πεις νεα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
λοιπον παιδια πηγα εγω σημερα, αλλα οπως καταλαβαινετε στην εντατικη δεν μπαινεις, γραμματεια δεν υπαρχει κ οι γιατροι δεν σε ενημερωνουν.
ημουν εκει κ πολυ πρωι, το μονο που βρηκα ηταν μια κυρια που ειχε τον δικο της ανθρωπο εκει κ καθοταν στην αναμονη.
τη ρωτησα λοιπον αν ξερει κατι να μου πει κ μου ανεφερε πως:
ο Ιορδανης ειναι λιγο καλυτερα, ειναι ακομη σε καταστολη, αλλα τον ξυπνουν σε πολυ μικρες δοσεις, κ πως τοτε ανταποκρινεται, καταλαβαινει κ κουναει χερια κ ποδια. Αυτα.
Οι δικοι του πηγαινουν εκει το μεσημερι οπου επιτρεπεται κ στους ιδιους να δουνε λιγο το παιδι τους.
Ειπα στην κυρια να δωσει τις ευχες στους γονεις το μεσημερι που θα τους δει.
Απ' ο,τι καταλαβαινω ακομη δεν εχει ξεκαθαρισει η κατασταση κ θα χρειαστει χρονος.
Τα παιδια απο αλεξανδρουπολη ειδικα ο ΤomTod που μπαινει κ στο φορουμ ας πανε μια μερα κατα τις 2,30-3 το μεσημερι ισως καταφερουν να μαθουν κατι περισσοτερο απο τους γονεις η ακομη κ να τον δουν.

πας εκει στην εντατικη με τις κλειστες πορτες κ την ησυχια κ πιανεται η ψυχη σου, οταν εφευγα ειπα αν ειναι δυνατον να ειναι στην εντατικη ακομη ενα παιδι επειδη πηγε να δει τον ΠΑΟΚ,ετσι μου ρθε να ριξω ενα συνθημα μπας κ ακουσει το παιδι κ συνερθει.  :-\

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Στην εντατικη δεν προκειται να ακουσεις καλη κουβεντα ουτε οταν το παιδι θα ειναι ντυμενο κι ορθιο στην πορτα της εντατικης, ετοιμο να φυγει. Εχουν δει πολλα τα ματια τους και υπολογιζουν ακομα και τον σοβα που μπορει να φυγει απο το ταβανι και να πεσει στο κεφαλι του ασθενη την ωρα που θα περναει την πορτα. Απο τη στιγμη που ξεπερασε το πρωτο 48ωρο και σταθεροποιηθηκε (ποσο μαλλον τωρα που κλεινουμε 10ημερο), λογικα ειναι θεμα χρονου να βγει το παλικαρι απο κει μεσα. Αφου τον ψιλοξυπνανε κιολας και ανταποκρινεται...χαλαρα

Προσφατα σε μια περιπετεια υγειας ενος πολυ δικου μου προσωπου που νοσηλευτηκε στην εντατικη απο παρομοιο ατυχημα, ο γιατρος εντελως ψυχρα και στατιστικα μιλωντας μου ειπε...το 90% αυτων των περιστατικων δεν προλαβαινουν να φτασουν εδω μεσα. Αν προλαβουν...πολυ δυσκολα τους χανουμε. Ηταν η πρωτη και τελευταια αισιοδοξη κουβεντα που ακουσα εκει μεσα επι ενα μηνα. Ψυχοβγαλτες μεγαλοι οι γιατροι, αλλα τη δουλεια τους κανουνε, τι να πεις.

Offline savage republic

• Βασικός
Ευχαριστούμε Μαρία για την ενημέρωση. Άμα κουνάει χέρια και πόδια, τότε είναι σε καλό δρόμο.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Μαρία, έκανες σαν καλό ΠΑΟΚτσάκι αυτό που κανείς επαγγελματίας δεν μπήκε στον κόπο.

Ευχαριστούμε για το άμεσον της ενημέρωσης
και την παραστατικότητα τού κειμένου σου.

Περαστικά, Ιορδάνη,
και γρήγορα κοντά μας.

Offline bane

• Αλλαγή
καταρχην να ευχηθω περαστικα στο παληκαρι. οι γιατροι της αλεξ/πολης ειναι απο τους καλυτερους στην ελλαδα σε τετοια θεματα. κανουν υπερανθρωπες προσπαθειες και το ξερω γιατι προσφατα εχασα πρωτο μου ξαδερφο απο τροχαιο με μηχανη που νοσηλευοταν στο ιδιο νοσοκομειο
αλλα να ξερετε οτι ο χρονος δεν ειναι υπερ του αλλα κατα.δεν φτανει να κουναει μονο ποδια και χερια αλλα τουλαχιστον την επομενη εβδομαδα πρεπει να δειξει θεαματικη βελτιωση γιατι υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που δεν τον βοηθανε (ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις, ατροφια μυων).εχει γολγοθα το παιδι μπροστα του μακαρι πρωτα να ξυπνησει και να λειτουργει χωρις μηχανικη υποστηριξη .αν με το καλο γινει εκει θα χρειαστει την βοηθεια ολων, ακομη και την δικη μας και ελπιζω της παε οικονομικα
πανω απο ολα να ξυπνησει το παιδι και να βγει απο την εντατικη .τοτε θα παρει τον δρομο του το θεμα
τι να πω ρε γαμωτο .μονο ευχες για τον αδερφο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ