λοιπον παιδια πηγα εγω σημερα, αλλα οπως καταλαβαινετε στην εντατικη δεν μπαινεις, γραμματεια δεν υπαρχει κ οι γιατροι δεν σε ενημερωνουν.
ημουν εκει κ πολυ πρωι, το μονο που βρηκα ηταν μια κυρια που ειχε τον δικο της ανθρωπο εκει κ καθοταν στην αναμονη.
τη ρωτησα λοιπον αν ξερει κατι να μου πει κ μου ανεφερε πως:
ο Ιορδανης ειναι λιγο καλυτερα, ειναι ακομη σε καταστολη, αλλα τον ξυπνουν σε πολυ μικρες δοσεις, κ πως τοτε ανταποκρινεται, καταλαβαινει κ κουναει χερια κ ποδια. Αυτα.
Οι δικοι του πηγαινουν εκει το μεσημερι οπου επιτρεπεται κ στους ιδιους να δουνε λιγο το παιδι τους.
Ειπα στην κυρια να δωσει τις ευχες στους γονεις το μεσημερι που θα τους δει.
Απ' ο,τι καταλαβαινω ακομη δεν εχει ξεκαθαρισει η κατασταση κ θα χρειαστει χρονος.
Τα παιδια απο αλεξανδρουπολη ειδικα ο ΤomTod που μπαινει κ στο φορουμ ας πανε μια μερα κατα τις 2,30-3 το μεσημερι ισως καταφερουν να μαθουν κατι περισσοτερο απο τους γονεις η ακομη κ να τον δουν.
πας εκει στην εντατικη με τις κλειστες πορτες κ την ησυχια κ πιανεται η ψυχη σου, οταν εφευγα ειπα αν ειναι δυνατον να ειναι στην εντατικη ακομη ενα παιδι επειδη πηγε να δει τον ΠΑΟΚ,ετσι μου ρθε να ριξω ενα συνθημα μπας κ ακουσει το παιδι κ συνερθει.