Author Topic: Γιώργος Τζαβέλλας  (Read 25548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Τζαβέλλας
« Reply #440 on: August 30, 2016, 14:25:56 »
Αντε μπηκε κι αυτος στο δημοσιο. Τωρα θα παθει κλαους
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #441 on: September 02, 2016, 08:41:10 »
δεν τον γουσταρω ,τον κραζω συνεχως, ποιοτικα για μενα ειναι ενας πιο κοντος τσιριλο ,αλλα του πιστωνω κατι που εχω χρονια να δω σε σεντερ μπακ του ΠΑΟΚ .δεν κανει λαθη .ειναι φοβερο το πως το καταφερνει ,δεν ξερω ,αλλα δεν κανει λαθος που θα φερει γκολ. ακομη και οι τοποθετησεις του ειναι παρα πολυ καλες. και φυσικα συνεχιζω να λεω οτι ειναι καταντια για το ροστερ μας να θεωρειται ο καλυτερος παικτης
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #442 on: September 02, 2016, 15:09:52 »
bane, πλάκα κάνεις όταν λες ότι δεν κάνει λάθη που θα φέρουν γκολ, έτσι; Πες μου ότι κάνεις πλάκα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #443 on: September 02, 2016, 18:21:51 »
ο μονος παικτης μας που εχει διαιτικη ασυλια.αυτα που κανει ο θεατρινος δεν υπαρχουν αν τα κανε αλλος παικτης μας θα τρωγε 8 κοκκινες μες τη σεζον.
σαν παικτης εκτος απο μια καλη ταχυτητα για σεντερμπακ(οχι για τη φυσικη του θεση) κι εναν δυναμισμο δεν διακρινω κατι αλλο.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #444 on: September 02, 2016, 18:38:45 »
Δηλαδη λεγεται οτι θα ανανεωσουμε σε ενα πλανητη που η μιση γη παιζει μπαλα και μπορουμε να παρουμε οποιον θελουμε...τον τζαβελα ως στοπερ..και το ποιο αστειο,μπορει να παιξει συνολο καμια 6-7 χρονια στον ΠΑΟΚ και να παρει συνολο καμια 2εκ ευρω   :'(    εδω ομως ο τασουλης αφαντος,δεν μιλαει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #445 on: September 03, 2016, 12:06:36 »
οχι δεν κανω πλακα.ρε συ αλαμανα αληθεια στο λεω δεν κανει λαθη.δεν εχει λαθη σε ατομικο επιπεδο. εσυ ποια θυμασαι ?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #446 on: September 04, 2016, 00:17:59 »
το ψαλιδακι με κωλο που εκανε περσι με γρια
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #447 on: September 04, 2016, 01:50:00 »
Τι θα πει λάθος? Σε σέντερ μπακ? Οι γιορτές είναι λάθος? Το να παίζεις  χρησιμοποιώντας συχνα τα χέρια είναι λάθος?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #448 on: September 12, 2016, 06:05:44 »
Ποσοι σε περιμενουν στην γωνια να κανεις το λαθος του Βαρελα πιστευω το ξερεις και συ ο ιδιος.. γαμιεσαι για τα εξω αγωνιστικα αμα ισχυουν αλλα μεσα στο γηπεδο κοντα ενα χρονο τωρα δεν εχεις δωσει το παραμικρο δικαιωμα.. μολις βρειτε χημεια με Βαρελα πιστευω θα γινει πολυ σοβαρο διδυμο στην αμυνα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #449 on: September 12, 2016, 22:28:28 »
Εριξε μια κλωτσια, κατι σαν πατημα σε πεσμενο αντιπαλο. Η φαση εγινε γρηγορα αλλα εμενα μου φανηκε οτι το εκανε επιτηδες και πουστικα. Σηκωνε κιτρινη ανετοτατα. Και πορτοκαλι. Μετα βεβαια με το γνωστο λελεδικο υφακι εδωσε το χερι, το οποιο ο αλλος δεν δεχτηκε. Εμενα οχι μονο μου γυρναει τα αντερα αυτο το πραγμα αλλα πιστευω οτι μπορει να μου κοστισει. Και μιλαω για αγωνιστικα, για τα εξωαγωνιστικα ουτε καν συζηταω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #450 on: September 13, 2016, 20:37:07 »
Του εκαναν συμβολαιο μεχρι το 2020 :o :o :o. Τι μονο; Εγω περιμενα μεχρι το 2030!!!!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #451 on: September 13, 2016, 21:17:00 »
Εριξε μια κλωτσια, κατι σαν πατημα σε πεσμενο αντιπαλο. Η φαση εγινε γρηγορα αλλα εμενα μου φανηκε οτι το εκανε επιτηδες και πουστικα.

Nαι εκανε παλι κατι καραγκιοζιλικια σε πεσμενο παιχτη..

ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #452 on: September 13, 2016, 21:26:58 »
2-3 καραγκιοζιλίκια και τσαμπουκάδες του κώλου τα έχει σε κάθε παιχνίδι. Εμετικός απλά...

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #453 on: September 13, 2016, 22:46:39 »

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #454 on: September 13, 2016, 23:31:30 »
Είναι ο μόνος απ'τους 3 Έλληνες που μπορεί να αρθρώσει πρόταση. Κλάους & Γλύκος δεν. Κατσουρανίζει. Και έχει μια 4ετία να το τελειοποιήσει..
Τον χρειάζονται οι πάνω, τον χρειάζονται και οι συμπαίκτες του. Έμαθε, πλέον, την θέση & κυρίως πώς να μην εκτείθεται.
Βάζουμε πάγο (καθένας όπου νομίζει) και απολαμβάνουμε τον δικό μας Ανατολάκη.
Άντε και βουλευτής, αρχηγέ  :'(

** Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αϊντχόφεν. Μπορεί να έχει ελπίδα για πρόκριση η ρωσική ομάδα; Το Sport24.gr αναζήτησε τον διεθνή με την εθνική Εκουαδόρ μέσο της ομάδας και πρώην του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα. Κι αυτό μας είπε:
"Το πρώτο που θέλουμε είναι το διασκεδάσουμε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε να κατακτήσουμε το Champions League. Για να είμαστε ρεαλιστές είμαστε μια ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει εκπλήξεις. Στοχεύουμε τουλάχιστον στην τρίτη θέση. Αυτό είναι το σκεπτικό ματς. Κι αυτό για να αγωνιστούμε μετά στο Europa League. Οπότε, ειλικρινά, η τρίτη θέση δε θα μας "χαλάσει" καθόλου. Σίγουρα, περιμένουμε η έδρα μας να αποτελέσει δύναμή μας. Και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι καλό να κερδίζει την έδρα του. Αλλά και δύσκολο επίσης, γιατί έχει την πίεση. Όλοι ξεκινάμε με μηδέν πόντους στον όμιλο".

Σκόραρε στη νίκη της Ροστόβ στις Βρυξέλλες επί της Άντερλεχτ "σφραγίζοντας" την πρόκριση στα playoffs του Champions League. Έβαλε την προσωπική του "σφραγίδα" στα δύο ματς με τον Άγιαξ. Στο Άμστερνταμ δίνοντας ελπίδα πρόκρισης στη ρωσική ομάδα και στο Ροστόβ, ως εκ των βασικών συντελεστών της επιβλητικής - ιστορικής πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πώς αισθάνεται ο ίδιος; Πως το ζει η πόλη, πληθυσμού 1.100.000 κατοίκων;
"Εγώ, προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι έγινα μέρος της ιστορίας της Ροστόβ. Μαζί, γράψαμε την ιστορία της Ροστόβ. Η ομάδα μπήκε για πρώτη φορά σε ομίλους Champions League. Και οι οπαδοί, ο κόσμος της πόλης είναι χαρούμενοι. Το βλέπεις στο δρόμο ότι αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα του κατορθώματος. Η γιορτή ξεκίνησε μετά την πρόκριση επί του Άγιαξ. Μετά το ματς στήθηκε κυριολεκτικά γιορτή στην πόλη, έξω από το γήπεδο. Όλη η πόλη πανηγύριζε. Ακόμη και στα ματς πρωταθλήματος, τα οποία ακολούθησαν συνεχίστηκε αυτή η γιορτή.
Η πρόκριση επί του Άγιαξ, ειλικρινά δεν ήταν τόσο εύκολη όσο σας φάνηκε. Στο Άμστερνταμ πήραμε ισοπαλία, αλλά υποφέραμε. Κι αυτό γιατί ο Άγιαξ έχει καλή ομάδα, κυκλοφορούσε την μπάλα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Ευτυχώς μπόρεσα και σκόραρα από φάουλ κι αυτό μας έδωσε ένα αβαντάζ.
Σκόραρα και κόντρα στην Άντερλεχτ και δύο φορές απέναντι στον Άγιαξ. Δεν ξέρω εάν με θεωρούν ήρωα εδώ, αλλά και τα γκολ και οι ασίστς βοήθησαν να πάρουμε την πρόκριση. Νιώθω ότι κι εγώ έβαλα το χέρι μου σε αυτή την επιτυχία".

Κεφάλαιο ΠΑΟΚ. Ήταν ο Άγιαξ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στα playoffs; Τι έφταιξε και ο διεθνής με την εθνική Εκουαδόρ μέσος δεν "έπιασε" στην Τούμπα; Ο ίδιος εξηγεί ότι με τον Άγγελο Αναστασιάδη είχε εξαιρετική σχέση, αλλά ο Γιώργος Γεωργιάδης τον έβαζε σε θέσεις που δεν είχε παίξει άλλη φορά (!).
"Να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρακολουθήσει τον φετινό ΠΑΟΚ. Από το ελάχιστο που έχω δει, έχει αλλάξει πολλούς παίκτες. Λογικά, ο Άγιαξ θα ήταν πιο δυνατός. Αλλά δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω δει τις φάσεις του ματς. Κρίμα, ειλικρινά, που δεν πέρασε ο ΠΑΟΚ γιατί θα ήταν πολύ ωραίο ένα ματς Ροστόβ-ΠΑΟΚ. "Ευχαριστώ" στον κόσμο. Αλλά κι ένα ξεχωριστό "ευχαριστώ". Στον Ιβάν Σαββίδη.
Ήταν σύντομο το πέρασμά μου από τον ΠΑΟΚ, είναι αλήθεια. Αλλά, έδωσα το μέγιστο των δυνατοτήτων μου στην ομάδα. Σε αυτούς του έξι μήνες έδωσε το 100%. Ο πρώτος προπονητής ήταν πολύ ανοικτός και πολύ καλός μαζί μου, όταν ήρθε νέος προπονητής (σ.σ Γεωργιάδης) είχε τους παίκτες του, τον δικό του τρόπο να παίζει και δεν με υπολόγιζε. Με έβαζε δεξιά στην επίθεση, ήθελε να με βάλει ακραίο στο 4-3-3. Δεν είχα παίξει αυτές τις θέσεις. Αλλά, όπως και να 'χει, είναι αποφάσεις του προπονητή.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του και κυρίως τον πρόεδρο, Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίον διατηρώ εξαιρετική σχέση ακόμη και σήμερα. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε αυτόν.

Αντιμετώπισε και νίκησε εις διπλούν τον νυν τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" απέκτησαν από τον Άγιαξ τον Ολλανδό γκολκίπερ, Γιάσπερ Σίλεσεν, έναντι 13.000.000 ευρώ ως αντικαταστάτη του Κλαούντιο Μπράβο. Ο Σίλεσεν δέχθηκε κριτική πριν πατήσει το πόδι του στη Βαρκελώνη. Το ντεμπούτο του, απέναντι στην Αλαβές, συνδυάστηκε με ήττα. Η κριτική είναι ακόμη μεγαλύτερη. Πώς χαρακτηρίζει ο Κριστιάν Νομπόα τον Γιάσπερ Σίλεσεν;
"Ο Σίλεσεν είναι μεγάλος τερματοφύλακας. Δεν σημαίνει ότι επειδή δέχθηκε αυτό ή εκείνο το γκολ δεν είναι καλός γκολκίπερ. Κατά σύμπτωση, τα τελευταία γκολ που έχω βάλει να είναι από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα (γέλια). Για εμένα είναι καλός στη θέση του και το έχει δείξει με την εθνική Ολλανδίας. Θα το δείξει και στην Μπαρτσελόνα".
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #455 on: September 14, 2016, 06:14:50 »
Και αμα εριξε κλωτσια σε αντιπαλο τι εγινε? Τι θα γκενεν θα πρεπει να τους κανει τακλιν και μετα να τους κερναει τσαι ζητωντας ταπεινα συγνωμη?

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #456 on: September 14, 2016, 10:51:27 »
δεν ήταν κλωτσιά πάνω σε φάση,ήταν κλωτσιά (για την ακρίβεια γονατιά) όταν ο διαιτητής είχε ήδη σφυρίξει,υπέρ μας,  και ο αντίπαλος ήταν πεσμένος κάτω. Βασικά ήταν μια απ τις κλασσικές καραγκιοζιές που κάνει ο Τζαβέλλας σε κάθε αγώνα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #457 on: September 14, 2016, 13:16:25 »
Μακαρι να ξερουν οι αντιπαλοι εξ αρχης οτι εχουμε εναν καραγκιοζη εκει πισω που ανα πασα στιγμη θα τους ριξει καρατια παρα να γελανε με πελκες κατσικαδες

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #458 on: September 14, 2016, 17:03:19 »
ομως ο μπουφος καρφωθηκε με βλαχοκαρατιες χωρις ουσια και εκτος απο τους αντιπαλους το ξερουν και οι διαιτητες..και χωρις ουσια λεω κατι τετοια σαν την κυριακη οχι να τον βαρεσει κανενας να μην δωσει τιποτα ο στημενος και αν του δωσει τα δοντια στο χερι καπακι να τον βρισω..εκει ειναι ΠΑΟΚ συμπεριφορα για τυχον παρεξηγηση και καλα θα του κανει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #459 on: September 14, 2016, 20:47:41 »
Μακαρι να ξερουν οι αντιπαλοι εξ αρχης οτι εχουμε εναν καραγκιοζη εκει πισω που ανα πασα στιγμη θα τους ριξει καρατια παρα να γελανε με πελκες κατσικαδες

https://vid.me/wudP

O μεγάλος καρατέκα..

https://i.imgflip.com/1all2l.gif