Author Topic: Γιώργος Τζαβέλλας  (Read 25350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Απ: Γιώργος Τζαβέλλας
« Reply #400 on: February 08, 2016, 00:01:43 »
Α ξέχασα να ρωτήσω..
Τι έγινε ρε μάγκες και έπαιξε ο Τζαβέλλας σήμερα?
Ασφάλεια πυρός έκανε στο μαγαζί ή το έκλεισε και δεν φοβάται πια..?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #401 on: February 08, 2016, 00:19:40 »
Τίποτα από τα παραπάνω. Απλά έπαιξε επειδή είχε στον πάγκο κάποιον που ξεκινάει την ομάδα από αυτόν και δεν τον έχει ξεγραμένο. Για την πάρτη του παίζει..., για το συμβόλαιο του. Όχι για την ομάδα, στα παπάρια του ο ΠΑΟΚ και θα το καταλάβουμε αν κάποια στιγμή χάσει την εύνοια του προπονητή του, τότε που θα λακίσει ξανά.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #402 on: February 08, 2016, 00:20:07 »
νταξει για μενα ο γιωργαρος σημερα σε ακομα ενα ματς βαζει τον εαυτο του παραπανω απο τον ΠΑΟΚ.αυτο ειδα αυτο λεω και οτι και να μου πει καποιος για αδικιες και μαλακιες στην περιπτωση του γιωργαρου αυτο που ειδα ειναι αυτο που λεω.δεν παω στο αλλο ακρο να ψαξω μεσα στο μυαλο μου γιατι κυνηγαγε την κοκκινη απο το κορνερ που τελικα πηρε κιτρινη ο κλαους γιατι θα χασω την μπαλα και την ουσια.η οποια ειναι η εξης μια απορια.γιατι παιζει ακομα μπαλα αυτος στον ΠΑΟΚ;και επειδη το λες ρε σηφη εχουμε μεγαλωσει και γαλουχηθει με τρισχειροτερες διαιτησιες ειτε στο οακα ειτε στην ριζουπολη ειτε στο τηγανι.οχι οτι ο πλερων τα χρεη σε αναλογες διαιτησιες θα παιρνε την ομαδα να φυγει...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #403 on: February 08, 2016, 00:29:58 »
Τρωει μπουνια παιχτης της ομαδας μας στο 18 χωρις να τιμωρηθει καν ο αντιπαλος, τον βριζει ενα ολοκληρο γηπεδο επι 90 λεπτα και στο τελος της ημερας τον βριζουμε και μεις οι ιδιοι αλλος επειδη πιστευει οτι κυνηγησε την αποβολη του και αλλος επειδη δεν ανταπεδωσε αντρικια την μπουνια του Μιλιβογεβιτς οπως ειχε κανει καποτε ο Γκαρσια.. τεσπα μαγκες και μενα μου την σπαει το στιλακι του αλλα φετος για τα παντα στον ΠΑΟΚ ο Τζαβελλας φταιει.. και στην τελικη αυτο που ειπε ο γκεω και μονο που ακουω λυσσαλεα ενα ολοκληρο πουστογηπεδο να τον βριζει εν χορο το λιγοτερο ειναι να μην τον βριζω εγω..

Εκει στο κορνερ που πηρε τελικα ο κλαους την καρτα μονος του ο Τζαβελλας το αρχισε παλι να φανταστω αυτο το παπαδοπαιδι ο Μιλιβογεβιτς(που και περυσι πατησε τον Γλυκο εκει μεσα μολις μας ισοφαρισαν 1-1) δεν εκανε τιποτα..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #404 on: February 08, 2016, 00:45:32 »
βασικα αδερφε μου ουτε τον βριζω ουτε τον χρεωνω για τα δεινα του ΠΑΟΚ

δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ  γιατι σημερα απο τα λιγα που ειδα και ξερω απο το ποδοσφαιρο κανει ακομα μια φορα αυτο που κανει παντοτε.το πα 2 φορες θα το πω και τριτη.βαζει τον εαυτο του παραπανω απο τον ΠΑΟΚ.ετσι το βλεπω.και δεν ειναι εμπαθεια.εμπαθεια ειναι να την πεφτεις σε οποιον λεει κατι διαφορετικο...

διαφωνω και διαφωνω και σε ολα τα υπολοιπα που γραφεις γιατι δεν μιλαμε για τον βασιλακη καιλα που βγαζει το ψωμι του δουλευοντας λουστρος

υ.γ ουτε τον κοντο καθησα να υπερασπιστω επειδη τον βριζαν στο τηγανι.στα παπαρια μου αν τους βριζουν λες κι εγω στην τουμπα ειμαι η οσια μαρια...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #405 on: February 08, 2016, 00:53:05 »
Αν ξαπλωνε τον Μιλιβογεβιτς αμεσως μετα την μπουνια που εφαγε και ετρωγε αυτος την κοκκινη τοτε για μενα θα εβαζε τον εαυτο του πανω απο τον ΠΑΟΚ.. και στις 2 καρτες που πηρε δεν βλεπω κατι το ακραιο εκτος απ τον γελοιο τον Παρντο που ειναι σαν ντουλαπα και ομως 2 φορες πεφτει σαν να τον χτυπαει ρευμα.. και στην τελικη εγω ειδα 12 λαιτ παιχτες  απο την ομαδα μας σημερα και μονο αυτον με τον Χατζηισαια να παιζουν με νευρο και εξτρα παθος οπως απαιτουν τετοιου τυπου αγωνες

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #406 on: February 08, 2016, 01:22:54 »
συνολικά ο παίχτης αυτός δεν θα έπρεπε να παίζει στον ΠΑΟΚ λόγω των περσινών γεγονότων και του στυλ που έχει γενικά, είναι μόνιμα στο ψάξιμο για φασαρία.

Από κει και πέρα, δυστυχώς, είναι από τους πιο πολύτιμους παίχτες τις ομάδας, έχει νεύρο, τσαμπουκά στο παιχνίδι του. μιλώντας συγκεκριμένα για το σημερινό παιχνίδι ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ: προσπαθεί τριπλά ενώ πίσω δεν υπάρχει back up και αν την χάσει τι μπάλα, όπως κι έγινε, μπαίνει ο gay πολύ επικίνδυνα στην περιοχή μας. Το μονο που μπορούσε να κάνει ήτανε αυτό που έκανε, φάουλ για κάρτα και κόκκινη.Εγώ αυτό του καταλογίζω για σήμερα. Ούτε ότι ψαχνότανε ούτε ότι μάσησε.
PS: το ότι δεν έχουμε παίχτες με προσωπικότητα ρε σεις φαίνεται κι από το ότι οι αντίπαλοι οπαδοί μονο με τον τζαβέλλα τα βάζουν και τον βρίζουν,ποιον να βρίσουν από τους άλλους τον Πέλκα ή τον Κίτσιου ή τον Βελλίδη? Θα βάλουν τα κλάματα αυτοί αν τους βρίσουν την μάνα.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #407 on: February 08, 2016, 01:29:35 »
Όταν έτρωγε δλδ ο πάμπλο ο γκαρσια τις κόκκινες τη μια μετά την άλλη, αυτος δεν έβαζε τον εαυτό του πάνω απο την ομαδα; Ή τα ερμηνεύουμε όλα, όπως θελουμε; Εκείνος ήταν απλά ο κυνηγημένος των κορακιών και ο Τζαβέλας απλά πουστοπαιδο; φυσικα δεν αντέχουν σε σύγκριση σαν ποδοσφαιρικές αξίες, αλλά από παρορμητισμό μια απο τα ίδια ήταν...
Ο βετεράνος στα 28 του τζαβελας, ειναι απο τους μόνους παικτες που παίζουν παθιασμένα στο φετινό ΠΑΟΚ, παίζει με πάθος την όποια μπάλα κατέχει, το αν παίζει για την πάρτη του ή για τη γυναίκα του, δε με ενδιαφέρει... Άλλωστε, όλοι σμρ την πάρτη τους και τα συμβόλαιά τους κοιτάζουν... Σιγά μην σκάνε για τον ΠΑΟΚ οι μισθοφόροι... Τουλάχιστον, ας παλεύουν όσο μπορούν για το ψωμί που τρώνε... Παρεμπιπτόντως, ο τζαβελας, τον οποίο κανείς μας δε συμπαθεί σαν πακέτο παίκτη-χαρακτήρα, εχει βελτιώσει αρκετά το τελευταίο διάστημα τη μαλάκια που τον δέρνει μέσα στο ματς... Εγώ μέσα στην όλη εμπάθεια, αναγνωρίζω ότι το παλεύει... Εννοείται, απο μπάλα βέβαια: βέρυ ποιότικ...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #408 on: February 08, 2016, 02:50:36 »
Αυτή η λούγκρα ζήτησε μόνη της να κάνει δηλώσεις στα μμε μετά το ματς...
Και τί είπε/δήλωσε?
Ότι "εγώ κατέβηκα για να παίξω ποδόσφαιρο"  :'(
Και τί ποδόσφαιρο έπαιξε?.. έφαγε δυο χαζές κίτρινες και άφησε την ομάδα για μισή ώρα με 10...
Κάτι σαν την κόκκινη του Κατσουράνη στη λεοφόρο.......

ΤΦΜΝ
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #409 on: February 08, 2016, 05:48:19 »
ρε συ αστροναυτη δεν τον χωνευεις, το καταλαβαμε. αυτος φταιει για ολα...
το οτι ολα τα περιφερομενα μπουρδελλα χθες επαιζαν σαν σε φιλικο εκτος απο τζαβελλα και εναν-δυο ακομη, το κανουμε γαργαρα ε;
κι εσυ ρε βλακα τζαβελλα τι τσιμπας; ευκαιρια εψαχναν να σου δωσουν τον πουλο στο ματς τα κορακια, τι τσιμπας και τους δινεις δικαιωμα;

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #410 on: February 08, 2016, 08:21:41 »
με τη μόνη διαφορά κοφαλαλε οτι ο χθεσινός 1. σε αυτόν που άρπαξε το μπουνιδι φώναζε "ήρεμα ήρεμα" και 2. φεύγωντας έδωσε και το χεράκι του στο γραφικό πουστογερο.

κανενας παρορμητισμός (τύπου Ιβιτς όταν μείναμε με 9).
 δυο κίτρινες για καθαρά αγωνιστικούς λόγους (η πρώτη δεν ήτανε)

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #411 on: February 08, 2016, 10:38:28 »
To μισό μίσος και μένος που δείχνουν μερικοί με τον τζαβέλλα, αν το έδειχναν με τον σάλπι της καρδιάς μας, θα μασταν ένας άλλος Σύλλογος. Πολύ μεγαλύτερος

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #412 on: February 08, 2016, 11:09:55 »
Και εγω σηκωνω τα χερια ψηλα για την αντιπαθεια σε αυτον τον παικτη πραγματικα. Στην τελικη, και να εκανε οντως μαλακια περυσι, που εγω δεν το βλεπω να εκανε αυτος, στην τελικη τσομπανη προπονητη ειχες, φετος ειναι σταθερα στους 3 καλυτερους παικτες μας. Μην πω στους ενα-δυο μονο που δειχνουν να σεβονται οχι μονο τα ευρω που παιρνουν αλλα και την φανελα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #413 on: February 08, 2016, 11:52:26 »
βασικα αδερφε μου ουτε τον βριζω ουτε τον χρεωνω για τα δεινα του ΠΑΟΚ

δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ  γιατι σημερα απο τα λιγα που ειδα και ξερω απο το ποδοσφαιρο κανει ακομα μια φορα αυτο που κανει παντοτε.το πα 2 φορες θα το πω και τριτη.βαζει τον εαυτο του παραπανω απο τον ΠΑΟΚ.ετσι το βλεπω.και δεν ειναι εμπαθεια.εμπαθεια ειναι να την πεφτεις σε οποιον λεει κατι διαφορετικο...

διαφωνω και διαφωνω και σε ολα τα υπολοιπα που γραφεις γιατι δεν μιλαμε για τον βασιλακη καιλα που βγαζει το ψωμι του δουλευοντας λουστρος

υ.γ ουτε τον κοντο καθησα να υπερασπιστω επειδη τον βριζαν στο τηγανι.στα παπαρια μου αν τους βριζουν λες κι εγω στην τουμπα ειμαι η οσια μαρια...
θα συμφωνήσω με τον gianniwths4, αλλά δεν ξέρω αν αυτό που αποδίδει η φράση βάζει τον εαυτο του πάνω από την ομάδα είναι το ακριβές.
Εγώ θα πω ότι το παιδί έχει ένα τελείως εκνευριστικό βλαχομαγκίστικο τρόπο, αποκρουστικό στη δικιά μου λογική, όταν αγωνίζεται. Η αντιπάθεια πολλών είναι συσσώρευση αυτής της συμπεριφοράς καιρό τώρα. Πιστεύω ότι έχει διαγράφεί γύρω του μια εικόνα καρεκλόμαγκα που έχει συγκεκριμένο τρόπο αντίδρασης στις (δεδομένες) προκλήσεις των αντιπάλων, στα σημεία που εκνευρίζεται, στα άσχημα παιχνίδια του κτλ κτλ. Αυτό ήταν οκ για τα 90s, αλλά όταν έχει 40 κάμερες, 50 αναλύσεις και δεν ξέρω τι άλλο που σε κάθε αντίδραση του τονιζουν και υπερμεγενθύνουν το "λάθος" λογικό είναι να στιγματίζεται.

να το πω αλλιώς, αν ο τζαβέλασ από ένα ανεπηρέαστο διαιτητή και με κάθε αίσθηση δικαιοσύνης είναι για να τρώει κίτρινη σε κάθε ματς, σε ματσ με στημένο διαιτητή και κόσμο, αντίπαλους που τον στοχεύουν πόσες λέτε θα φάει;
εγώ προσωπικά επειδή δεν αντέχω αυτό το μαγκιλίκι της πούτσας θα του έδινα 3, γιατί... έτσι και δεν μιλάω οπαδικά. Αν η αντίδραση μας είναι οκ και άλλοι τα κάνουν οί άλλοι του τα κάνουν και ψάχνουμε το δίκιο μας, ασ το συζητάμε εδώ μέσα. στο γήπεδο ελέω (και) της συμπεριφοράς του ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ή το παίρνουμε απόφαση και προχωράμε ή κάτι αλλάζει. ο τζαβέλας.

αγωνιστικά οκ είναι καλύτερος από το συνονθύλευμα που έχουμε αλλά μακρυά από το επιθυμητό.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #414 on: February 08, 2016, 16:42:21 »
Και εγω σηκωνω τα χερια ψηλα για την αντιπαθεια σε αυτον τον παικτη πραγματικα. Στην τελικη, και να εκανε οντως μαλακια περυσι, που εγω δεν το βλεπω να εκανε αυτος, στην τελικη τσομπανη προπονητη ειχες, φετος ειναι σταθερα στους 3 καλυτερους παικτες μας. Μην πω στους ενα-δυο μονο που δειχνουν να σεβονται οχι μονο τα ευρω που παιρνουν αλλα και την φανελα.

Σοβαρά; Είχαμε προπονητή τσομπάνη, οπότε όλα καλά; Σόρυ μάγκες, αλλά για μένα, όποιον και αν είχαμε προπονητή, τον ΠΑΟΚ πούλησε και την φανέλα. Και επειδή μιλάτε για μίσος. Αυτός ο τυπάκος και μερικοί άλλοι που τολμούν να φορούν την φανέλα του ΠΑΟΚ, μου έκοψαν το γήπεδο, από πέρσι. Από 4 χρονών (1971) στην Τούμπα και κατόρθωσε να μου κόψει το γήπεδο. Και το έργο το ήξερα από πέρσι και δεν περίμενα κανένα τσομπάνη να βγει να το πει και να επιβεβαιώσει όσα έλεγα. Μου λέτε ότι είναι καλός ή  βελτιωμένος σχετικά με την προηγούμενη σεζόν. Αν ο Τζαβέλας είναι το πρότυπο, λυπάμαι πολύ και είναι κρίμα, αφού το παράδειγμα του Λίνο, αλλά ακόμα και του Ρατς του πρώτου γύρου πέρσι είναι πολύ πρόσφατα. Προσωπικά αδιαφορώ για την βελτίωση που κάποιοι βλέπετε, επειδή ξέρω ότι σε ανάλογη περίπτωση όπως πέρσι θα ξανακάνει τα ίδια. Και δυστυχώς δεν θα είναι ο μόνος, αφού κοντά του είναι και νεαροί ποδοσφαιριστές που παίρνουν το παράδειγμα και θα κάνουν και αυτοί τα ίδια. Εμπρός λοιπόν, ξαναβγάλτε τον παίκτη του μήνα και αν θέλετε της χρονιάς, της δεκαετίας ή του αιώνα. Αλλά αφήστε σε μένα και ίσως σε κάποιους άλλους το δικαίωμα να έχουμε άλλη γνώμη και να την λέμε.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #415 on: February 08, 2016, 16:56:21 »
σε ενα κανονικο Π.Α.Ο.Κ. .. μετα το ματς που περπατουσε στην τριπολη και τρωγαμε το γκολ, το μαγαζι του τζαβελα πρωτα εμεις  θα μαθαιναμε  που ειναι και μετα οι γαυροι...αλλα εδω που τα λεμε σε κανονικο Π.Α.Ο.Κ. ουτε εμεις αξιζουμε για φιλαθλοι του,για τον τζαβελα συζηταμε..σκατα τα καναμε και τωρα τα τρωμε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

• Αποστολή
  • **
« Reply #416 on: February 08, 2016, 17:04:29 »

αλλά ακόμα και του Ρατς του πρώτου γύρου πέρσι είναι πολύ πρόσφατα.

Του πρώτου γύρου? Στο δευτερο τι έπαθε? Φταίει ο τσομπάνης? Φταίει που οι ασιατικές έδιναν χαμηλά τα over 5,5 κορνερ? Τι να φταίει άραγε...
Πάντως ευτυχως που δεν έπαιξε ο προδότης απο τον Βύρωνα στο ματς με γκει κ κερδίσαμε εύκολα πέρισυ...
Ευτυχώς που δεν έπαιζε κ στα ντόρτια στα γιάννενα ο προδόταρος.
Ευτυχώς που δεν έπαιξε και στο γκολ του Τράι σε ημιτελικό Κυπέλλου.
Φάντασου να παιζε κ στο γκολ του Ολισαντέμπε.....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #417 on: February 08, 2016, 17:19:25 »
Τι έπαθε στο δεύτερο γύρο; Ρώτα εκείνα τα παλικαράκια μέσα στον ΠΑΟΚ τι έπαθε στον δεύτερο γύρο. Αυτός και όλα τα καλόπαιδα που κουβάλησαν μέσα στον ΠΑΟΚ επειδή ο μαλάκας ο Ρώσος ήθελε να μαζέψει την Εθνική Ελλάδας. Όλοι τους κάτι έπαθαν στον δεύτερο γύρο.
Και μην μου μιλάς εμένα για τον πούστη τον καλόγερο τον βρωμοτσομπάνη. Επειδή όταν ακούστηκε ότι θα έρθει πέρσι, εγώ έγραψα εδώ μέσα κάποια πράγματα που δεν είχαν γραφεί πουθενά για το τρύπημα στο ματς με το σκουλήκι μέσα στην Τούμπα, τότε που τον έφεραν καβάλα στο άλογο. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Όταν βλέπω τρύπημα θα το λέω και αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε πολλοί, είναι ότι πέρσι ορισμένοι έβγαλαν σπυριά και ανεμοβλογιά μόνο με την υποψία ότι μπορεί να χτυπούσε πρωτάθλημα ο καλόγηρος και τρύπησαν όχι αυτόν, αλλά τον ΠΑΟΚ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

• Αποστολή
  • **
« Reply #418 on: February 08, 2016, 17:35:35 »
Άποψη σου. Εμενα αποψη μου ειναι οτι ο τζαβέλλας κ ο κάθε τζαβέλλας είναι πολύ λίγος να τρυπήσει τον ΠΑΟΚ κ ούτε τον τρύπησε ποτέ. Εν αντιθέσει με τον τζαβέλλα που λες οτι σ εκοψε το γήπεδο, ο τράκης που δεν στο έκοψε, στέρησε τον ΠΑΟΚ απο ένα Κύπελλο, μια συμμετοχή στους 16 του Europa και τουλάχιστον 3 χρόνια σύμπνοιας ανάμεσα μας. Το να μην παίζει κάποιος για τον προπονητή του δεν είναι πρωτοφανές στα χρονικά, γίνεται σ όλους τους Συλλόγους στον πλανήτη γη. Τρύπησε τον ΠΑΟΚ ο τζαβέλλας στην Τρίπολη (όσο τον τρύπησε ο απλήρωτος Κοντρέρας στα Γιάννενα, που σου έδωσε μόνος του το διπλό στην Αγγλία), στην Κρήτη ποιός τον τρύπησε, στο κύπελλο περσυ ποιος τον τρύπησε?  Το ν αντιπαθείς έναν ποδοσφαιριστή επειδή δεν ταιριάζει στα χνώτα σου και την ιδιοσυγκρασία σου είναι σεβαστό, μου συμβαίνει κ μένα άπειρες φορές που κουβαλάνε καγκούρια και πουστράκια στον ΠΑΟΚ. Άλλο αυτό κ άλλο να σε τυφλώνει το γεγονός οτι φέτος είναι σταθερά στους καλύτερους (άλλη κουβέντα αν η ποιότητα των καλύτερων φέτος είναι ικανή να φτάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που ονειρευόμαστε, κατ εμε οχι), πολύ δε άλλο να τρώς χειρουργείο χθες στον αγώνα κ να κράζεις  τον Τζαβέλλα που "εβαλε τον εαυτό του πάνω απο τον ΠΑΟΚ". Αυτό είναι λοβοτομή, προκατάληψη και με την ίδια λογική πάνω απο τον εαυτό του έβαλε την ομάδα κ ο Γκαρσία, όπως σωστα είπε ο κοφάλαλος πιο πάνω. Αν το αποδέχεσαι έχει καλώς.
Εγω δεν ανέχομαι να βρίζω ποδοσφαιριστή μου που του βρίζουνε την μάνα εν χορώ 25.000 τραβέλια χθες κ σήμερα τον περνάνε τα χίλια μύρια οι δικοί μου  

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #419 on: February 08, 2016, 20:26:43 »
Εξακολουθείτε καποιοι να βλεπετε το δενδρο... ποιος Τζαβέλλας ποιος Μπερμπατοφ ποιος Κοντος ποιος Ρατς ποιος Γλύκος... Αν εμεις οι οπαδοι τον ειχαμε τον ΠΑΟΚ ψηλα τιποτα δε θα γινονταν απο αυτα...

Σε γαμανε σε βιαζουνε σε σαπίζουν και στο ξυλο κι εσυ λες γιατι εχω τριχες στο στηθος και γιατι η μυτη μου ειναι πιο μεγαλη απο τον Βασιλακη...

Αντε απολαυστε το υπευθυνα...