Author Topic: Γιώργος Τζαβέλλας  (Read 25303 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Τζαβέλλας
« Reply #240 on: December 02, 2014, 23:25:35 »
grafikotita eine otan poylas trela ke meta eise traymatias?ti fobate min ton xanakapsoyn to magazi?tote na kani toympeka ke na min kani magies..as bgazi kamia selfie kalitera..esy ti tha eleges an kani magies o siobas poylai trela ke meta eine traymatias  sto deytero gyro? 
PABLARAS itan mono ENAS

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #241 on: December 02, 2014, 23:36:08 »
Σου κάψε το μαγαζί φλώρε ΛΑΓΕ ο Χριστοδούλου ο Ηλιουπολίτης, και χέστηκες πάνω σου...βλάκα.

Αλλά μιλάμε για άτομο που τραβιόταν κάποτε με τα χανούμια (γνωστά τα καμώματα του στο πλοίο "Ιεράπετρα" τότε μετά τον τελικό με τον γάβρο) και μετά τραβιόταν με τους βαζέλες...

και στα γεράματα, την είδε ΠΑΟΚαρας..

Δεν γαμιέσαι ρε κωλόπουστα γαμώ το σπίτι σου...ΛΑΓΕ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #242 on: December 03, 2014, 13:27:56 »
Λιποτάκτης και Προδότης των συμπαικτών σου και του κόσμου που σε στήριξε.
Φοβήθηκες να κατέβεις να παίξεις μπάλα ρε;
Και εδώ πως θα κυκλοφορείς; Δεν θα φοβάσαι;
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #243 on: December 03, 2014, 13:40:19 »
Γνωριζω σιγουρα πως χτες ηταν σε κλινικη της αθηνας. Τωρα αν εχει οντως κατι, δεν το γνωριζω.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #244 on: December 03, 2014, 14:25:02 »
Συμφωνω με τον Alamana85

Λιποψυχησε στο ποιο σημαντικο ματς της χρονιας...Κριμα γιατι τον ειχα για μαγκα

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #245 on: December 03, 2014, 16:41:20 »
με τέτοια συμπεριφορά αυτό το παικτάκι τέλειωσε για μένα. στον επόμενο
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #246 on: December 03, 2014, 17:18:51 »
Το να ειναι οντως τραυματιας δεν παιζει με καμμια παναγια δλδ?Ουτε με αυτη του κοουτς?
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #247 on: December 03, 2014, 23:54:05 »
Με μια πολυ μικρη επαφη με Τζαβελα , χωρις να βαζω το χερι μου στην φωτια, εμενα προσωπικα μου εχει δειξει καλο χαρακτηρα.Και ψυχη.Ενστικτωδως μιλωντας, τον πιστευω. Για κοτα δεν μου κανει.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #248 on: December 04, 2014, 00:19:53 »
Ας πιστέψουμε καμια φορά και αυτα που βγαίνουν απο μεσα απο την ομαδα. Ο Αναστασιαδης ειπε σημερα καθαρα στη συνεντευξη τυπου οτι ναι, οντως ειναι τραυματιας, αλλά τον αφησε κατα καποιο τρόπο ξεκρέμαστο, με την εννοια οτι ειπε πως πηγε να δει το δικου το γιατρό (στην Αθήνα) και δεν εμπιστευτκε μονο το γιατρο του ΠΑΟΚ. Απο την αλλη μεριά, πολλοι παικτες το κανουν αυτο οταν εχουν τραυματισμους που τους ταλαιπωρουν.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #249 on: December 04, 2014, 01:36:10 »
πολυ ραπτοπουλος παιζει κ δεν πρεπει..

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #250 on: December 04, 2014, 02:54:09 »
Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Τζαβέλλα: "Ο Τζαβέλλας βγήκε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι και ζήτησε άδεια για ψυχολογικούς λόγους να δει τον προσωπικό του γιατρό. Ο δικός του γιατρός δεν έκανε τίποτα, ο δικός μας γιατρός τα έκανε όλα. Εμείς έχουμε το καλύτερο ιατρικό τιμ, έρχονται παίκτες από άλλους συλλόγους να εξεταστούν. Ο Τζαβέλλας δεν ήταν έτοιμος και αν μας πει ότι είναι έτοιμος με την Ξάνθη θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ τον Τζαβέλλα τον καλύπτω, αλλά μένει ακάλυπτος ο γιατρός μας. Αυτός ο άνθρωπος που έκανε πενήντα χειρουργεία το μήνα, πλέον λόγω του ΠΑΟΚ κάνει πέντε. Χάνει χρόνο και χρήμα. Αυτόν τον άνθρωπο, τον γιατρό μας, πρέπει να τον ευχαριστούμε. Για τους συνεργάτες μου δεν μπορεί να πει κανείς κουβέντα. Εγώ έχω μαζί μου ότι καλύτερο υπάρχει".

Εγω για δωσιμο το βλεπω..

Εντιτ¨Ακυρο, για ψυχολογικους λογους να δει τον δικο του γιατρο και οχι τον δικο μας.. Οτι να ναι.  :tikitaka:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #251 on: December 04, 2014, 07:33:20 »
Ο δικος του ειναι πιο ποιοτικ γιατρος ρε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #252 on: December 04, 2014, 09:38:28 »
Λιποτάκτης και Προδότης των συμπαικτών σου και του κόσμου που σε στήριξε.
Φοβήθηκες να κατέβεις να παίξεις μπάλα ρε;
Και εδώ πως θα κυκλοφορείς; Δεν θα φοβάσαι;

Άμα το έγραφε κάποιος άλλος, θα είχε άλλη βαρύτητα. Γιώργο, ελπίζω να έγραψες μόνο και μόνο λόγω πάθους για τον ΠΑΟΚ και να μην αληθεύει.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #253 on: December 04, 2014, 09:39:38 »
δεν ξερουμε τι εχει παιχτει ,μπορει και να κολωσε ,μπορει και να λεει αληθεια,αλλα να ξερετε οτι οι παικτες εχουν τετοια κολληματα ,ειδικα με τους ΄δικους τους΄γιατρους.το θεμα ειναι οτι αληθεια εκτεθηκε το δικο μας ιατρικο επιτελειο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #254 on: December 04, 2014, 11:59:18 »
δεν ξερω τι εχει παιχτει αλλα θα μπορουσε ναναι στον παγκο ως μελος της ομαδας

κοτα που δεν εχει θεση στον ΠΑΟΚ για μενα γιατι ειναι ρετσινια και για μας αυτο που κανε

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #255 on: December 04, 2014, 12:07:02 »
Το φιλοτιμο δε λενε οι ελληναραδες οτι δεν υπαρχει σε αλλη γλωσσα; Να ρωτησουμε κατι χιλιανους και κατι ουρουγουανους, μηπως ξερουν;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #256 on: December 04, 2014, 12:14:46 »
τώρα σοβαρά, συζητάτε για παίκτη που εμφανίζεται πιο συχνά στα κοσμικά από τα αθλητικά φύλλα ;

στο φινάλε καλό μας έκανε που δεν έπαιξε χθες, από πάρα πολλές πλευρές,αν το σκεφτείτε βαθύτερα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #257 on: December 04, 2014, 12:50:43 »
ο ποδοσφαιρικος γκαγκαλουδης με φρατζα

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #258 on: December 04, 2014, 13:31:25 »
Τόσο πολυ σας έλειψε δλδ χθές? Τοσο πολύ σημαντικός παίκτης είναι?

Εγω βλέπω ένα βαρυ μπάκ που γύρισε στα στόπερ. Δεν τον έχω δει να κάνει και τις τρομέρες τοποθετήσεις, τον έχω δει να χάνει κεφαλιές....

Τι μας λείπει δλδ η "μαγκια" που βγάζει? ΜΑΓΚΙΑ χθες είχε ο Γκολάσα. Το παλικάρι έφαγε τόσο κλωτσια, είδε τόσα ανάποδα σφυρίγματα, ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ζητούσε μπάλα μας κουβάλησε μπάλες στο κέντρο, ένα παλικάρι που με google map πηγαίνει στη μεσημβρία. Η μαγκιά στο γήπεδο δεν είναι να πιάνω λαιμούς και να λέω γαλλικά στον κάθε μανιάτη που πριν απο 2 μήνες ήμασταν μαζι στην παραλία. Η μαγκιά είναι να σου έχουνε κατεβάσει τα χείλια και να το καρφώνεις με μπανταρισμένο στόμα, να τρώς δολοφονικό τάκλιν στην τουρκία και να βγάζεις ασίστ, να έχεις μια χώρα να σε βρίζει οτι είσαι ουρουγουανο σκουπίδι και να δαγκώνεσε να μην πάρεις κάρτα για να μην στραβώσεις τους ντεμέκ παοκμανιες. Να είσαι ένας αχρωμος γαλλος να παίζεις σε παντος καιρού καταιγίδες φωτοβολιδες και χιόνια και να είσαι λες και παίζεις οικογενειακό διπλό. Να πρέπει να κουβαλάς την ρετσινιά του φασιστοαλβανού, να ακούς τα εμετικά σχόλια απο ταβερνιάρηδες αντιπάλους και οπαδούς και να είσαι πάντα εκεί ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΝΤΡΑ. Να παίζεις για τον δίπλα, στην προπόνηση στον αγώνα στην ήττα στην νίκη, να σε αλλάζει ο συμπαίκτης σου και να τον δινεις κουράγιο στα 2 δευτερόλεπτα που θα του δώσεις το χέρι στην γραμμή. Οχι να δημιουργείς θέματα στην προπόνηση πίσω απο ματς φωτιά.

Το ΠΑΘΟΣ οδηγεί πολλές φορές στο ΛΑΘΟΣ. Οταν πας σε εναν πόλεμο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος το μόνο που θέλει να είναι ο αντίπαλος είναι να παθιαστείς και να ξεφύγεις απο τα όρια.

Εγω είδα μια ομάδα χθές που δεν ξέφυγε ούτε σε μισό δευτερόλεπτο, δεν ΜΑΣΗΣΕ, δεν ΚΡΥΦΤΗΚΕ και το αντιθλιατικό το κάνανε όταν έπρεπε κάτω απο το ραντάρ. Είδα μια 11αδα που τους θεωρούσα φλώρους που απο το 3' λεπτό ΔΕΝ σκορπισανε γιατι ΞΕΡΑΝΕ οτι θα τους πάρουνε. Παίξανε την μπαλίτσα τους, πήρανε το ντερμπάκι τους, μαστουρωμένοι στον δικό τους κόσμο, σοβαροί, με ηρεμία στα βλέματα τους. Αυτό είναι πρωταθλητισμός. Και ας με πείτε και λίγο γραφικό με αυτό: Είδα μια ομάδα που έπαιξε για αυτον τον γαμιόλη τον ΠΑΟΚ. Δείτε πως πανηγύριζαν Ποζατζιδης, Κλάους, Τσανδάρης. Πόσα χρόνια περνάνε κάτω απο αυτην την πόρτα, κάτω απο αυτό το σήμα. Πόσο το θέλανε αυτό.
Συγχωρέστε με αλλά ένας τύπος που βγαίνει σαν κάγκουρας στα ιντερνετ, μιλάει σε συνεντέυξεις σαν κανένα παπαράκο που κάνει πιαριλίκια σε χαι μαγαζιά δεν νομίζω οτι ήτανε μεγάλη απώλεια χθες....Τον αγαπάω, τον εκτιμώ, αλλά χθές θέλαμε παπάρι όχι "τσαμπουκάδες". Δεν είμαστε γραφικοί, πάμε να το πάρουμε..

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #259 on: December 04, 2014, 13:39:29 »
Τόσο πολυ σας έλειψε δλδ χθές? Τοσο πολύ σημαντικός παίκτης είναι?

Εγω βλέπω ένα βαρυ μπάκ που γύρισε στα στόπερ. Δεν τον έχω δει να κάνει και τις τρομέρες τοποθετήσεις, τον έχω δει να χάνει κεφαλιές....

Τι μας λείπει δλδ η "μαγκια" που βγάζει? ΜΑΓΚΙΑ χθες είχε ο Γκολάσα. Το παλικάρι έφαγε τόσο κλωτσια, είδε τόσα ανάποδα σφυρίγματα, ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ζητούσε μπάλα μας κουβάλησε μπάλες στο κέντρο, ένα παλικάρι που με google map πηγαίνει στη μεσημβρία. Η μαγκιά στο γήπεδο δεν είναι να πιάνω λαιμούς και να λέω γαλλικά στον κάθε μανιάτη που πριν απο 2 μήνες ήμασταν μαζι στην παραλία. Η μαγκιά είναι να σου έχουνε κατεβάσει τα χείλια και να το καρφώνεις με μπανταρισμένο στόμα, να τρώς δολοφονικό τάκλιν στην τουρκία και να βγάζεις ασίστ, να έχεις μια χώρα να σε βρίζει οτι είσαι ουρουγουανο σκουπίδι και να δαγκώνεσε να μην πάρεις κάρτα για να μην στραβώσεις τους ντεμέκ παοκμανιες. Να είσαι ένας αχρωμος γαλλος να παίζεις σε παντος καιρού καταιγίδες φωτοβολιδες και χιόνια και να είσαι λες και παίζεις οικογενειακό διπλό. Να πρέπει να κουβαλάς την ρετσινιά του φασιστοαλβανού, να ακούς τα εμετικά σχόλια απο ταβερνιάρηδες αντιπάλους και οπαδούς και να είσαι πάντα εκεί ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΝΤΡΑ. Να παίζεις για τον δίπλα, στην προπόνηση στον αγώνα στην ήττα στην νίκη, να σε αλλάζει ο συμπαίκτης σου και να τον δινεις κουράγιο στα 2 δευτερόλεπτα που θα του δώσεις το χέρι στην γραμμή. Οχι να δημιουργείς θέματα στην προπόνηση πίσω απο ματς φωτιά.

Το ΠΑΘΟΣ οδηγεί πολλές φορές στο ΛΑΘΟΣ. Οταν πας σε εναν πόλεμο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος το μόνο που θέλει να είναι ο αντίπαλος είναι να παθιαστείς και να ξεφύγεις απο τα όρια.

Εγω είδα μια ομάδα χθές που δεν ξέφυγε ούτε σε μισό δευτερόλεπτο, δεν ΜΑΣΗΣΕ, δεν ΚΡΥΦΤΗΚΕ και το αντιθλιατικό το κάνανε όταν έπρεπε κάτω απο το ραντάρ. Είδα μια 11αδα που τους θεωρούσα φλώρους που απο το 3' λεπτό ΔΕΝ σκορπισανε γιατι ΞΕΡΑΝΕ οτι θα τους πάρουνε. Παίξανε την μπαλίτσα τους, πήρανε το ντερμπάκι τους, μαστουρωμένοι στον δικό τους κόσμο, σοβαροί, με ηρεμία στα βλέματα τους. Αυτό είναι πρωταθλητισμός. Και ας με πείτε και λίγο γραφικό με αυτό: Είδα μια ομάδα που έπαιξε για αυτον τον γαμιόλη τον ΠΑΟΚ. Δείτε πως πανηγύριζαν Ποζατζιδης, Κλάους, Τσανδάρης. Πόσα χρόνια περνάνε κάτω απο αυτην την πόρτα, κάτω απο αυτό το σήμα. Πόσο το θέλανε αυτό.
Συγχωρέστε με αλλά ένας τύπος που βγαίνει σαν κάγκουρας στα ιντερνετ, μιλάει σε συνεντέυξεις σαν κανένα παπαράκο που κάνει πιαριλίκια σε χαι μαγαζιά δεν νομίζω οτι ήτανε μεγάλη απώλεια χθες....Τον αγαπάω, τον εκτιμώ, αλλά χθές θέλαμε παπάρι όχι "τσαμπουκάδες". Δεν είμαστε γραφικοί, πάμε να το πάρουμε..