Author Topic: Γιώργος Τζαβέλλας  (Read 25323 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Τζαβέλλας
« Reply #180 on: March 17, 2014, 16:52:14 »
Έχει στη μούρη του λίγη από την κλασσική αθηνεζικη κωλομπαρια

Πρόλογος πάντως δεν είναι. Πρώτος στα χωσε σαν ένα μέλος του Φόρουμ που τον λένε Τζιτζι

Προσωπικά μου κάνει για παίχτης του ΠΑΟΚ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #181 on: March 17, 2014, 16:53:35 »
μια χαρα τσαμπουκας ειναι ο τζαβελας....και εδω ειναι και η διαφορα...ειναι κλεισμενος 4 χρονια και ΟΧΙ δανεικος...ειναι πλεον παιδι του ΠΑΟΚ το χει λιγο και ο χαρακτηρας του και ειναι για μενα 100% αξιος να παιζει για την ομαδα...

εγω θελω να παω ακομα παρακατω και να δηλωσω απο τωρα οτι και ΟΤΑΝ ΦΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑς ΑΦΗΣΕΙ ΜΕ 10 ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ....!!!!!

ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #182 on: March 17, 2014, 17:25:48 »
εγω λεω να του κανουμε προτομη και να τη βαλουμε μπροστα απο το κουδα

Πρώτα πρέπει να κάνουμε του κουδα για να μπει απο μπροστά.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #183 on: March 18, 2014, 11:21:27 »
ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ " ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ". ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ " ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ" ΚΑΙ "ΑΛΗΤΗ". ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΟΥΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ, ΜΟΝΑΚΟ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΜΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΚΥΡΙΟΙ.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

https://www.facebook.com/giwrgos.tzavellas.35/posts/1486524401568054

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #184 on: March 23, 2014, 21:42:25 »
το παραγαμησες φιλαρακι...καλοι οι τσαμπουκαδες αλλα παιξε και λιγο μπαλα.ασε που σε οποιοδηποτε πρωταθλημα του κοσμου θαχες αφησει την ομαδα με 9...εκει σε βοηθαει το τραμπουκο στην κοκκινη και η φημη του ΠΑΟΚτση και της τουμπας.αλλα να ξες ψευτοτσαμπουκαδες με το παραμικρο δεν σε ανεβαζουν στα ματια κανενος...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #185 on: March 23, 2014, 21:48:33 »
1.0001 να φας κοκκινη στο κυπελλο ετσι οπως το πας Τζαβελινο

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #186 on: March 24, 2014, 00:17:45 »
Γειά σου Γιώργαρε ψυχάρα.
Ποιοτίκ ξε-ποιοτίκ από κάτι γατάκια που παίζουν στον ΠΑΟΚ 1000 φορές εσύ!
Και όταν κατέβω Βύρωνα καφέ ξέρω που θα πιω.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #187 on: March 24, 2014, 01:27:05 »
το παραγαμησες φιλαρακι...καλοι οι τσαμπουκαδες αλλα παιξε και λιγο μπαλα.ασε που σε οποιοδηποτε πρωταθλημα του κοσμου θαχες αφησει την ομαδα με 9...εκει σε βοηθαει το τραμπουκο στην κοκκινη και η φημη του ΠΑΟΚτση και της τουμπας.αλλα να ξες ψευτοτσαμπουκαδες με το παραμικρο δεν σε ανεβαζουν στα ματια κανενος...

Ακριβως.. οι σημερινες μαγκιες του αμα σου βασταει βγαλε με 2η κιτρινη εγιναν εκ του ασφαλους.. τεσπα συμπαθης εισαι ετσι και αλλιως απορω τι πασχιζεις να αποδειξεις σε καθε παιχνιδι και με οποιονδηποτε αντιπαλο

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #188 on: March 24, 2014, 08:09:00 »
για αυτ οτο παικτη τα ειπα πριν λιγες μερες...
κατ εμε αποτελεσε το λογο που η ομαδα συγχηστηκε και μπερδευτηκε χωρις λογο
απο το 1ο λεπτο διαμαρτυροταν στον εποπτη και το ρεφ για 2 οφσαιντ για καθε φαουλ και καθε υποψια αμφισβητουμενης φασης. και γω διαμαρτυρομουν αλλα εγω ειμαι οπαδος και αυτος παικτης.

δε ξερω τι θα γινει με τη παρτη του...προσπαθει εδω και καιρο να ξυπνησει την ομαδα με το τροπο του. το δεχομαι, αλλα ολα τα ματς δεν ειναι ιδια, ειδικα χθες χωρις λογο εκνευρισε την ομαδα. θα πρεπει να αποκτησει εξυπναδα.
στα θετικα του οτι για πρωτη φορα θες θυμισε αριστερο μπακ επιθετικά...λινο δεν ειναι ουτε θα γινει ποτε αλλα ειδικα απο το 30 και μετα ηταν θετικοτατος μπρος πισω...λιγο τις καμιναδες να προσεξει, γιατι υπαρχει το πρωτο δοκαρι, το δευτερο και δυστυχως για αυτό οχι τριτο
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #189 on: March 24, 2014, 15:35:23 »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #190 on: March 24, 2014, 20:47:53 »
σωστα κανει οσα κανει γιατι αλλιως θα ασχολουμασταν με το πως παιζει... και αυτο δεν τον συμφερει καθολου

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #191 on: March 28, 2014, 10:45:19 »
 ;D ;D
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #192 on: April 03, 2014, 13:05:07 »
Ο καμπελ ακομα προσπαθει να σε περασει...
Μεγαλε τζαβι ψυχαρα και πιοτικ παιχταρα.
Απο αριστερα εχει φτιαξει αναχωματα και δεν περνα ουτε κουνουπι.

Αξιος και μαζι με τον κλαους οι καλυτεροι χθες στο τιγανι μακραν.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #193 on: April 03, 2014, 15:07:32 »
εγώ είδα ένα Τζαβέλα να κάνει 3 ασσιστ μέχρι το 40 πάρε βάλε σε κόκκινους,
3 τσάμικα και ένα face plant σε μαρκάρισμα στο καμπελ
και 4-5 διωξίματα αέρα πατέρα που δώσαν 2ες επιθέσεις σε αυτούς.

δεν τον κακίζω όμως... ήθελε 3ο half μπροστά του... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΑΣ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #194 on: April 03, 2014, 17:20:04 »
Αλλο ματς πρεπει να ειδα εγω grande... παντα τον περνουσε ο Καμπελ και τις φορες που δεν τον περασε του δινε την μπαλα ο πιοτικ Τσε Γκε Τζαβι η την εδιωχνε στα τυφλα..και παρα τις συνεχομενες μαλακιες του γυριζε και εκραζε συμπαιχτες του.. ειδικα τον Κατσε χωρις λογο 2 φορες ενω εφταιγε ο ιδιος.. μετα το 65-70 κατι εκανε και το καλο ηταν οτι απεφυγε τα καραγκιοζιλικια που κανει σε καθε ματς εδω και 2 μηνες

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #195 on: April 03, 2014, 17:26:47 »
king σε πηραμε πρεφα μωρη προισταμενη...εισαι τζαβελλιτσα!  :inlove:

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #196 on: April 17, 2014, 09:06:22 »
Βόμβα στου Τζαβέλλα, κινδύνεψε η μητέρα του

Πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό πως το μαγαζί του Γιώργου Τζαβέλλα στη περιοχή του Βύρωνα, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, τοποθετήθηκε βόμβα στο πλαϊνό σημείο του μαγαζιού η οποία αποτελούνταν από ένα μπιτόνι βενζίνη και δυναμίτη.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς μιας και την ώρα της έκρηξης στο μαγαζί υπήρχε προσωπικό αλλά και η μητέρα του ποδοσφαιριστή, όπως και ένας φύλακας αφού οι απειλές ήταν συχνές και κατευθυνόμενες από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και το μαγαζί του στον Βύρωνα, αποτέλεσαν αντικείμενο ενασχόλησης της ιστοσελίδας olympiakos24 η οποία συχνά το αναφέρει και ζητά να μην το επισκέπτεται κανένας, χρησιμοποιώντας μάλιστα ακραίους χαρακτηρισμούς για τον ποδοσφαιριστή.

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού δεν μπορεί παρά να συνδυάζεται από το συγκεκριμένο γεγονός και κάποιοι συνεχίζουν να διδάσκουν ήθος σε αυτή τη χώρα χωρίς να έχουν κανένα απολύτως κόστος των πράξεών τους.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=40459&t=1

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #197 on: April 17, 2014, 10:42:57 »
ας κάτσουμε τώρα να σχολιάσουμε το πως συμπεριφέρεται ο Τζαβέλας στο γήπεδο...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #198 on: April 17, 2014, 10:54:22 »
Και να δούμε αν θα αλλάξει η συμπεριφορά του...
Τόσοι και τόσοι γενίτσαροι αθλητές και διαιτητές Βορειου Ελλάδας μια χαρά περνάνε στα χωρια τους

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #199 on: April 17, 2014, 11:59:16 »
Φτου σας ρε πουστόγαυροι δολοφόνοι. Γαμώ τα σπίτια σας ρε σιχάματα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω