0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: 8emhs on March 17, 2014, 08:03:27Πάντως σας αρέσει να σας πουλάνε οπαδιλίκι, παραδεχτείτε το. Γιατι δεν ξέρω πώς αλλιώς να χαρακτηρίσω τις δηλώσεις Τζαβέλλα...εντάξει και συ γουστάρεις σάλπι... τί να κάνουμε τώρα;
Πάντως σας αρέσει να σας πουλάνε οπαδιλίκι, παραδεχτείτε το. Γιατι δεν ξέρω πώς αλλιώς να χαρακτηρίσω τις δηλώσεις Τζαβέλλα...
σταματηστε να μικραινετε το ΠΑΟΚ με τους τζαβελες και τους τσιριλους
εγω λεω να του κανουμε προτομη και να τη βαλουμε μπροστα απο το κουδασταματηστε να μικραινετε το ΠΑΟΚ με τους τζαβελες και τους τσιριλους
Quote from: che4a on March 17, 2014, 14:54:11εγω λεω να του κανουμε προτομη και να τη βαλουμε μπροστα απο το κουδασταματηστε να μικραινετε το ΠΑΟΚ με τους τζαβελες και τους τσιριλουςΑπο τον τζαβελλα μικραινει ο ΠΑΟΚ?Μακαρι να ειχες 11 τζαβελλες.Και για το ποιος μικραινει τον ΠΑΟΚ, καλυτερα να μην το ανοιξουμε.. Φανταζομαι πως με μια ματια στους αρχηγους σου φετος, παιρνεις μια πρωτη απαντηση.
ΥΓ η αλλαγη του 37αρη λινο αρχηγος στο ΠΑΟΚ...
τον χάρηκα χθες στο σημειο που έκανε χειρονομίες και άνοιξε διάλογο με την κερκίδα της 5 ο μανωλάς ...ο κλάους διπλα ελεγε στον επόπτη να τον καρφώσει τον πουτάνας γιο μανωλά στο διαιτητή και αυτός ήρθε από την άλλη μεριά που έπαιζε και του ελεγε..τη θες ρε μαλακα-τη μιλάς στην κερκίδα-τουμπεκιασου-παίξε καλά το νταλαβέρι-μην μας κανεις χαλι γκάλι την καρδια γιατί θα σου το φάω το λαρύγγι ok..έβαλα λίγη σάλτσα αλλα στο περίπου έτσι έγινε
Ετσι ακριβως. Δε ξρω αν πουλαει ή οχι, αλλα οταν τα ληκια βουτηξαν συμπαικτη του απο το λαιμο, μονο αυτος και ο Κλαους χωθηκαν.