Author Topic: ΠΑΟΚΑΡΑ-schalke 21:45 Τρίτη 27 Αυγούστου 2013, novasports2  (Read 4952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Καταραμένο 43'
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ξενερα στο πρωτο .
 χαντμπολ ή οχι, η ομαδα μπηκε για το χιναρι με φανερες ελλειψεις. γερα για την ισοφαριση και ψηλα το κεφαλι

Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline t.b

• Αλλαγή
Να πα να γαμηθειτε αρχιδια

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΣΒΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ... ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΟΚ... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ..

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ....

thomas

• Guest
Μπράβο σε όλους, η ομάδα το πάλεψε μέχρι τελευταίο λεπτό. Είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε το 3 - 2 δεν πειράζει συνεχίζουμε η ομάδα έχει μέταλλο και πολύ μέλλον δύο προσθήκες λείπουν και θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές φέτος.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ακομη προσπαθω να καταλαβω πως μπηκαν τα γκολ της σαλκε...το χειροτερο σημειο οταν εμεινε με 10 η σαλκε κ εκανες 5 λεπτα να ακουμπησεις μπαλα.
αν οχι αυτη τη φορα, (φυσικα υπαρχουν οι ευθυνες που ολοι ξερουμε) δεν ξερω ποτε...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Λιγο λιγο πεθαινουμε
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline spartiatis

• Αλλαγή
κυριοι, οταν ο αντίπαλος στο τελευταίο 20λεπτο ειναι με δεκα και τρως 2 γκολ, απο οποιαδηποτε ομαδα, πόσο μάλλον απο κάποια σαλκε, τοτε αυτό είναι ενα θεματακι....σοβαρό... πέρα απο το γαμημένο κοράκι και το μαλακα το κατσουρανη που τους εδωσε το 1-2..... είναι ενα θέμα να τρως 2 γκολ απο δεκα παιχτες σε 20 λεπτα.

αυτα.

κατά τ άλλα στο μπουτσο μου τα σεντόνια του πλατινι. τ αχουμε ξαναπει αυτα. αλλα εχουν σημασία...πιο σοβαρά πράματα.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
ακομη προσπαθω να καταλαβω πως μπηκαν τα γκολ της σαλκε...

πολύ απλά γιατί μετά το 80' έβλεπα 4 παίχτες του ΠΑΟΚ στην γραμμή να κάνουν άμυνα παρόλου εμείς είχαμε την μπάλα.......

αν είναι δυνατόν......
PAOK PANO APO OLLA

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Παιχτακια της σειρας, ολα τ'αλλα να 'χαμε να λεγαμε. Οταν παιζεις το παιχνιδι της χρονιας στην Τουμπα, εχεις το σκορ στα χερια σου, μενουν οι αλλοι με 10 και παιρνεις μπουλο, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Μυρωδιαδες απο μπαλιτσα ολοι, ουτε τα βασικα πλεον. Τα γκολ που φαγαμε ειναι η εικονα της ποιοτητας της ομαδας. Ο παιχταρας δεκαετιας του σπανου ακομα τον ψαχνει τον κινεζο.
Θα λενε αυριο οι ΑΡΔ για διαφορα επιπεδου και προσπαθεια και πουτσες μπλε. Αυτη τη σαλκε που ειδα σε δυο παιχνιδια μια στοιχειωδως σοβαρη ομαδα θα την ξεκωλιαζε.
Καλες χειμωνιατικες διακοπες και καλη τρεχαλα πουστρακια, γιατι τωρα στο επομενο αγρινιο θα σας κυνηγησουν.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline agraf

• Αλλαγή
τεράστια πίκρα, γιατί ένας καλός ΠΑΟΚ θα είχε περάσει. Για όσους κράξουν για τα 2 γκολ με 10 παίκτες της Σάλκε, ας πάρουν πρέφα ότι εμείς παίζαμε με 10 από την αρχή και όσο έπαιζε το αρχίδι ο Σαλπιγγίδης.

Τα πράγματα είμαι απλά: πάρτε το πρωτάθλημα να τελειώνουμε. Στα ματς της ευρώπης να παίζει η 2η ομάδα και με τους Πλατανιάδες η 1η. (Ίσως καλύτερα που μας τελείωσε ο παπάς της Ευρώπης. Τα κεφάλια μέσα).

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Να πω και εγω  το κλασικο ''το ποταμι πισω δεν γυρνα''ο ΠΑΟΚ θα συνεχιζει να παρουσιαζετε στα μεγαλα Ευρωπαικα σαλονια

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ είναι κακοριζικος και μεις σαν ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ μαζί του
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ακόμα και με τα στραβα του διαιτητή (καθαρό το χέρι για μένα) είχες τις ευκαιρίες να τους ξεκωλιάσεις
αλλα εκεί που άλλοι έχουν Ντραξλερ εσύ έχεις Λούκας
και εκεί που οι άλλοι έχουν χαφ εσύ έχεις περιπατητές...
για τέρμα να μη μιλήσω... μη χαλάσω και τις ζαχαρένιες μας... τι όρθιο πετρογκαφάλι είναι αυτό ρε?

ο τζιώλης περίμενε να ακούσει σφύριγμα γιατί παίζει και να πέθαινε...

κρίμα γιατί η Σάλκε ήταν ομάδα που με 3-4 σοβαρούς ποδοσφαιριστές την γάμαγες απλά...
ΚΡΙΜΑ
δεν πιστεύω στο άδικο και στο παρα τσακ με τόσες ευκαιρίες. μόνο ανικανότητα
και από αυτή έχουμε μπόλικη!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Μην λέτε παπαριές μισή ώρα μετά το ματς, έχουμε τόσο καιρό να τα πούμε.

Μεγάλη πίκρα για ακόμη μια φορά, που βαρεθήκαμε να λέμε ότι κάτι μας χρωστάει αυτή η πουτάνα η τύχη. Τώρα αναλύσεις κτλ δεν είναι η κατάλληλη ώρα, δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος από το 60 και μετά, τώρα πως εσείς βγάζετε τις αναλύσεις αλά overlap.gr δεν ξέρω. Θα τα δούμε από αύριο...

Μόνο η πίκρα μένει σε εμένα, μεγάλη αυτοκτονία, σε κάνουν 2 δώρα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ, τώρα γιατί δεν ξέρω μακάρι να μπορέσουν να το βρουν...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
δεν θα πω κατι για το.ματς. οταν οι μισοι εδω μεσα.θεωρουν σοβαρο παικτη τον κατσουρανη και οι αλλοι μισοι τον βιτορ, δεν εχω κατι να συζητησω. θα πω μονο οτι ο ΠΑΟΚ εχασε την μεγαλυτερη ευκαιρια της ιστοριας του γιατι σε αντιθεση με το 2004, τωρα υπηρχαν τα φραγκα...καληνυχτα και φετος.
Ζηση θοδωρα γερα, ξεζουμιστε τα φυτα...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Αιώνιος ΠΑΟΚ. Μια ζωή τα ίδια
Στα @@ μας προχωράμε
ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Ρε κολοπαιδα,
ειμαι στο αχανες δασος της Φιλανδιας και η Φιλανδικη τηλεοραση δειχνει το ματς του Μεγαλου ΠΑΟΚ με τη σαλκε και εχω την ευκαρια να δω το ματς εκει που θα αγωνιουσα στο ραδιοφωνακι/ιντερνετ και με κανετε ρομπα?
Λιγο τσιπα!!! 2 φιαλες  Κοσκενκορβα εχουν φυγει αβλεπι μεχρι το 80 αλλα τιποτα εσεις......

Δεν καταπινεται το σκασμενο.........

Offline babis36

• Αλλαγή
Με αυτούς τους παίκτες μέχρι εκεί φτάνεις. πριν 4 χρόνια επαιζες με Κοντρερας, Βιερινια, Γκαρσια και σήμερα με όλισε,σκονδρα,Τζιολη, και τέρμα τον χακομπο που στο 2ο γκολ ξεκίνησε να βγαίνει στις 27 του μηνός και επέστρεψε την 28. Κρίμα αλλά οι γνώσεις μας στο άθλημα είναι σαν σύλλογος μικρότερες από αυτές των αντιπάλων μας
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα