Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 2013/2014 Νέα  (Read 7839 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 2013/2014 Νέα
« Reply #140 on: July 23, 2013, 23:47:32 »
το σημερινο παιχνιδη  ήταν δώρο με της φανέλες ?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #141 on: July 23, 2013, 23:48:18 »
Λόγω σοβαρότητας χαίρομαι. Κατά τ' άλλα, οι Γάλλοι είναι σε αρχικό στάδιο προετοιμασίας και δεν μπορούν να κριθούν. Η απόστασή μας σε φυσική κατάσταση με τους Γάλλους, είναι αντιστρόφως ανάλογη από τους Ουκρανούς. Σοβαρότητα, σοβαρότητα, σοβαρότητα. Θέλουμε σέντερ μπακ, αλλά κυρίως ένα 8αρο10άρι, να μοιράζει παιχνίδι στο 4-2-3-1. Εκεί δυσκολεύεσαι να κάνεις φάσεις, αν και η ανάπτυξή μας σε κόντρα είναι πολύ καλά δουλεμένη και η Μέταλιστ θα το πληρώσει σπίτι της. Πολλές λάθος πάσες στο ά ημίχρονο, δείχνουν ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας. Και τα συμπεράσματα για το 4-4-2 του β´ ημιχρόνου, που τους βάλαμε στα δίχτυα, είναι για την Ελλάδα. Τώρα όμως έχουμε Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση, δύο σκαλιά πάνω η ομάδα σε σχέση με πέρυσι.Έχω Χουμπ, δεν μασάω.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #142 on: July 23, 2013, 23:50:55 »
Έχω μείνει άναυδος με τον τύπο που κάθεται στον πάγκο του μεγάλου ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς για τέτοιες εμφανίσεις, δεν ξέρω αν η 4η της Γαλλίας είναι στις αρχές προετοιμασίας (έβγαλε όλο το α' χωρίς αλλαγή), δεν ξέρω αν θα περάσουμε στον επόμενο γύρο, δεν ξέρω αν η ομάδα πετύχει στόχους φέτος. Αυτο που σήμερα το βράδυ ξέρω είναι οτι έχουμε εναν τεράστιο προπονητή στον πάγκο μας τον οποίο θα τον στηρίξω ακόμα και αν πέσουμε κατηγορία.
Ανελέητο πρέσινγκ ως τον κίπερ του αντιπάλου (με ντουμπλαρίσματα!), ψηλά η άμυνα με την τετράδα σε απόλυτες ευθείες, πλουραλισμός στο πως ανεβαίνει η επίθεση και πως κρατιέται ο ρυθμός , εγώ προσωπικά είχα τουλάχιστον 2 χρόνια να κάτσω να δω ΠΑΟΚ κ να μοιράζω μπράβο. Δεν χοροπηδάω γτ πιστεύω οτι θα σηκώσουμε ο, τι παίζει για σήκωμα, απλα νιώθω μετά απο αφάνταστα μεγάλο καιρό ικανοποίηση για το φαινόμενο που λέγεται προπονητής του Π.Α.Ο.Κ.

@Α ρε μητσάρα γαμώ το συνονόματο σου τσιμπούκι, που κ να τους έκανε μαθήματα τακτικής ρε δημοσιογραφάρα. Απορώ τότε τι θα βλέπανε τα μάτια μας.

lsd4

• Guest
« Reply #143 on: July 23, 2013, 23:51:21 »
Ο πάγκος του σημερινού αγώνα...
1 εικόνα, 1.000 λέξεις!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #144 on: July 23, 2013, 23:52:54 »
Γτ εγκατέλειψες το ντιτζιτέλι?

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #145 on: July 23, 2013, 23:59:31 »

farygas

• Guest
« Reply #146 on: July 24, 2013, 00:03:48 »
Μαγκες μην τρελενομαστε.Σιγουρα υπαρχει βελτιωση και πειθαρχια.Αλλα υπαρχουν πολλα κενα και φανηκαν.Εμεις ξαναλεω πρεπει να στηριξουμε οσο μπορουμε περισσοτερο και να υπαρξει ΕΝΟΤΗΤΑ στο λαο.Ελπιζω να παιξουν αυτοι που πρεπει.Κρατηστε τον προπονητη μια 5ετια τουλαχιστον.Ολοι εξω απτο ΝΑΟ τη τριτη.

lsd4

• Guest
« Reply #147 on: July 24, 2013, 00:04:33 »
το σημερινο ματς ηταν μαγική εικόνα. Να μην παρασυρόμαστε από την έκταση γιατί από ένα σημείο και μετά αυτοί αλλαξαν όλη την ομάδα και τα ψιλοπαράτησαν.Αλλωστε από ότι διαβάζω είναι σε αρχικό στάδιο προετοιμασίας.

Πέρα από το καλό πρέσιγκ που κάνουμε θα πρέπει επίσης να παρατηρήσουμε τα εξής :Η ομάδα όταν πιέζεται στην άμυνα πουλάει εύκολα τη μπάλα.φλυαρεί και από τις λάθος μεταβιβάσεις βγαζουνε αντεπίθεση τον αντίπαλο.Μεχρι και πέναλντι κάναμε απόψε. Ο βιτορ σήμερα αρκετα λάθη που δε μας έχει συνηθίσει. Ο γεωργιάδης κάνει πάντα το κάτι παραπάνω και όταν πουλάει τη μπάλα είμαστε ευάλωτοι πίσω.Το ίδιο και ο τζιόλης, ο οποίος συνεχίζει να είναι σταθερά καλός. Με σάλπι στην κορυφή δεν υπάρχει κινδυνος για την άμυνά τους.
 Ο λούκας ανέτοιμος, ο βουκιτς τίποτα. Κατσουρ, τζιόλης, λαζαρ, κιτσιου πολύ καλοί, ο γχ σου δίνει την εντύπωση οτι δε μπορείς να βασιστείς σε αυτόν.

Η πιο νηφάλια και ορθή, κατ' εμέ άποψη για το σημερινό ματς... Κάπως έτσι το είδα κι εγώ...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #148 on: July 24, 2013, 01:08:38 »
Αν μπορουμε να κανουμε καποια κριτικη αυτη ειναι για το 1ο ημιχρονο, που και οι γαλλοι ετρεχαν αρκετα
Η ομαδα φανηκε γυμνασμενη και κυριως σφιχτη οπως πρεπει να ειναι καθε ομαδα. Εχει μεγαλη αναγκη απο 2 παικταραδες μπροστα για να κανει πολυ καλα πραγματα
Την τριτη θα φανουν ολα..
Aπλα ελπιζω φετος με στεφενς να δω πραγματικα γυμνασμενη σε ευρωπαικα προτυπα ομαδα, πρεσιγκ πιεση να μην τα φτυνουν με ενα σπριντ.. Μονο με αυτα μπορεις να καταφερεις παρα πολλα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #149 on: July 24, 2013, 01:25:46 »
Mαρεσε που ειχαμε κοντα τις γραμμες.Η ομαδα φενεται να εχει ενα αγωνιστικο σχεδιο μεσα στο γηπεδο.Μακαρι να πανε καλα τα πραματα.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #150 on: July 24, 2013, 01:29:21 »
 :o

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #151 on: July 24, 2013, 08:51:24 »
Χθες ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα, αφού ξαναπήγα Τούμπα μετά από 3 χρόνια! Και το ευχαριστήθηκα απ' όλες τις απόψεις.

Για το παιχνίδι τώρα και την ομάδα. Συμφωνώ μέχρι και στις τελείες με τον Club. ΚΑΙ με το υστερόγραφο προφανώς.
Έχω μείνει άναυδος με τον τύπο που κάθεται στον πάγκο του μεγάλου ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς για τέτοιες εμφανίσεις, δεν ξέρω αν η 4η της Γαλλίας είναι στις αρχές προετοιμασίας (έβγαλε όλο το α' χωρίς αλλαγή), δεν ξέρω αν θα περάσουμε στον επόμενο γύρο, δεν ξέρω αν η ομάδα πετύχει στόχους φέτος. Αυτο που σήμερα το βράδυ ξέρω είναι οτι έχουμε εναν τεράστιο προπονητή στον πάγκο μας τον οποίο θα τον στηρίξω ακόμα και αν πέσουμε κατηγορία.
Ανελέητο πρέσινγκ ως τον κίπερ του αντιπάλου (με ντουμπλαρίσματα!), ψηλά η άμυνα με την τετράδα σε απόλυτες ευθείες, πλουραλισμός στο πως ανεβαίνει η επίθεση και πως κρατιέται ο ρυθμός , εγώ προσωπικά είχα τουλάχιστον 2 χρόνια να κάτσω να δω ΠΑΟΚ κ να μοιράζω μπράβο. Δεν χοροπηδάω γτ πιστεύω οτι θα σηκώσουμε ο, τι παίζει για σήκωμα, απλα νιώθω μετά απο αφάνταστα μεγάλο καιρό ικανοποίηση για το φαινόμενο που λέγεται προπονητής του Π.Α.Ο.Κ.

@Α ρε μητσάρα γαμώ το συνονόματο σου τσιμπούκι, που κ να τους έκανε μαθήματα τακτικής ρε δημοσιογραφάρα. Απορώ τότε τι θα βλέπανε τα μάτια μας.

3 μόνο πραγματάκια θέλω να προσθέσω:
Πέρα από το αν τελείωσε 6-0 ή αν τελείωνε 1-0, στ' αρχίδια μας αυτό, ας αφήσουμε το σκορ και ας πάρουμε έστω τα πρώτα 60 λεπτά μόνο. Τι είδαμε; Έναν ΠΑΟΚ π-ε-ι-θ-α-ρ-χ-η-μ-έ-ν-ο, που βλέποντάς τον να παίζει ήταν σαν να ήσουν στα αποδυτήρια και να άκουγες τις εντολές του προπονητή. Κάνανε συνεχώς πράγματα με σκοπό. Είτε έπιαναν, είτε όχι.
Ένα άλλο σημείο που δεν μπορεί να μην έκανε τρομακτική εντύπωση σε όποιον είδε το παιχνίδι, ήταν οι ελάχιστες αποστάσεις των γραμμών μας και η κίνηση των ποδοσφαιριστών. Βασικά πράγματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που στον ΠΑΟΚ δεν θυμάμαι να τα είδα. Λάθος! Τα είδα με τον χέστη που είχε όλους μαζιμένους από τη σέντρα μέχρι τον τερματοφύλακά μας. Όσο να πεις περιόριζε το χώρο  ;D
Τέλος, η επιθετικότητα στο παιχνίδι. Όχι η επίθεση! Η επιθετικότητα. Στην άμυνα, στο να πιέσεις να πάρεις τη μπάλα, να πας για γκολ μόλις την κερδίσεις κι όχι να γυρίζεις γύρω γύρω σαν μαλάκας. Όλα αυτά που είναι ΠΑΟΚ εκ φύσεως και κάποιοι μυρωδιάδες θέλησαν να αλλοιώσουν, αλλά δεν γίνεται ρε πούστη να το αλλάξεις το DNA μας.

Προσωπικά πιστεύω μετά από αυτά που είδα ότι θα έχουμε ένα φοβερό πρωτάθλημα, με σκορ που θα θυμίζουν το 95 με τον Χάαν, γιατί πολύ απλά αυτή η πίεση στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους τσολιάδες αμυντικούς θα φέρει λάθη στους αντιπάλους και αν ανοίξει το σκορ, τότε κλάφ'τους. Επίσης βλέπω τον Κατσουράνη από αμυντικό να βγαίνει επιθετικός κάθε τόσο στα ματς που κλείνονται οι άλλοι κτλ, οπότε δύσκολα θα τη βγάλουν καθαρή, κυρίως εδώ μέσα.

Στην Ευρώπη όμως και κυρίως στα ματς που έρχονται με τις ουκρανέζες, είμαστε πάρα πολύ δύσκολα γιατί δεν έχουμε καλούς αμυντικούς. Σαν ομάδα συμπεριφερόμαστε καλά αμυντικά, αλλά δεν έχουμε καλούς αμυντικούς κυρίως στο ένας εναντίον ενός και πολύ δύσκολα να μη δεχθούμε γκολ. Χθες αυτό φάνηκε πάρα πολύ, έστω και με μια Νις εντελώς ανέτοιμη. Έχεις και τον Γλύκο

Ας ελπίσουμε στη ψυχή σε αυτά τα ματς και σε λίγη τύχη
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #152 on: July 24, 2013, 09:33:29 »

+1926

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #153 on: July 24, 2013, 12:28:04 »
Αυτό που βρίζουμε το γαύρο σε άσχετες στιγμές και μάλιστα με ξενέρωτο χανουμοσύνθημα ("και την 7 και την 8";  :'(  ) κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Εκεί που κάναμε το 2-0 ακούγεται και στα στιγμιότυπα. Πόσο ακόμα θα τους υψώσουμε;

Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ακόμα και σε κακή κατάσταση όμως, μπορεί να πάρει παιχνίδια με τη σοβαρότητά και την πειθαρχία της, θα το δούμε αυτό αρκετά φέτος πιστεύω.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #154 on: July 24, 2013, 12:43:01 »
+1 ευθυμη για τα συνθηματα.. αξια τους δινουμε τους μπασταρδους

κανενα γκολ για την μεταλιστ κρατησατε ρε;

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #155 on: July 24, 2013, 13:14:33 »
Αυτον τον ΠΑΟΚ θελουμε δηλαδη να πνιγει τον αντιπαλο μεχρι τελους.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι πρεπει να παρουν τα μυαλα μας αερα.Δουλεια δουλεια και παλι δουλεια και φυσικα ΔΙΑΡΚΕΙΑ στο παιχνιδη.Πιστευω στο συνολο γενικα λογο διαχειρισης Στεφενς.Εχουμε πολυ δρομο ακομα συνεχιζουμε.

« Last Edit: July 24, 2013, 13:21:49 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #156 on: July 24, 2013, 13:17:16 »
Μετα απο καιρο εχαριστιεσαι να βλεπεις ΠΑΟΚ.Δε με νοιαζει αν ηταν φιλικο,καποια πραματα φενονται κ στις πασουλες στο ημιχρονο.Μπραβο για την εμφανιση.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #157 on: July 24, 2013, 14:32:15 »
Έτσι είναι, κάποια πράγματα φαίνονται...
Κι ας είναι φιλικό, ας έβαλαν τα τσικό στο β' ημίχρονο.
Πέρσι π.χ. στο Π.Α.Ο.Κ. - Κέρκυρα ούτε τα μισά δεν είδαμε

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #158 on: July 24, 2013, 15:11:25 »
Αυτό που βρίζουμε το γαύρο σε άσχετες στιγμές και μάλιστα με ξενέρωτο χανουμοσύνθημα ("και την 7 και την 8";  :'(  ) κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Εκεί που κάναμε το 2-0 ακούγεται και στα στιγμιότυπα. Πόσο ακόμα θα τους υψώσουμε;

Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ακόμα και σε κακή κατάσταση όμως, μπορεί να πάρει παιχνίδια με τη σοβαρότητά και την πειθαρχία της, θα το δούμε αυτό αρκετά φέτος πιστεύω.

οσο δεν εχεις ηγετη στον ΠΑΟΚ αυτα θα γινονται...μην στραβωνετε με τα συνθηματα αλλα να στραβωνετε που δεν μπορουμε να πουμε ενα συνθημα με διαρκεια και να στραβωνετε που ακουγονται 2 και 3 συνθηματα μαζι γιατι ο καθενας θελει να φωναζει αυτο που γουσταρει...

καλο το 6-0 μακαρι να μπορω να βαζω τα μισα απο αυτα σε καθε ματς...

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #159 on: July 24, 2013, 17:01:06 »
Oλα τα λεφτα στην αρχη που πεταξαν τις μπαλες.Με θυμησε ευρωπη που κανουν το ιδιο μετα το ματς...{μακακα σπυροπουλε λιγο πιο ψηλα ρε πετα την} :o
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!