Author Topic: Miguel Ângelo Leonardo Vítor.  (Read 8753 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Miguel Ângelo Leonardo Vítor.
« Reply #100 on: October 21, 2013, 14:53:45 »
Πορτογάλος αμυντικός, γκολτζής και πιθηκοκλαρινογαμπροπατέρας:

:smiley4:

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #101 on: October 21, 2013, 16:10:40 »
Μιιγκελ εισαι πολυτιμος παιχτης να ξερεις εγω σε παω,να ζησει το παιδι την ομορφια της μανας του να παρει!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #102 on: October 22, 2013, 09:13:40 »
το ξανθο που ερχεται απο πισω στη φωτο ποια ειναι ?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #103 on: October 22, 2013, 10:01:11 »
ανισοροπε ειναι λιγο αργα για αυτο... βγαζω καπελο σε μπανε, κοβει το ματι σου φιλε, την εντοπισες με την μια

περα απο την πλακα ειναι ισως η καλυτερη μεταγραφη μας φετος...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #104 on: October 24, 2013, 22:16:21 »
οταν τα λεγα για σενα οτι εισαι χρυσος...μακαρι να ειχες ανταξιους συμπαιχτες πισω κ μπροστα. μπραβο αγορι μου.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #105 on: October 24, 2013, 22:27:19 »
ΠΑΛΙ ρε τρελοκομειο?

Μεγαλο πουλεν, σκυλος και εχει περιορισει τα τσαφ του
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #106 on: October 24, 2013, 23:08:06 »
καλά σε αυτόν εκτέθηκα που τον έκραζα το καλοκαίρι...το παιδί εκτος από τα γκολ που βάζει συνεχώς,έχει βελτιωθεί και παρα πολλοί αμυντικά,άσε που σε κάθε ματς παίζει και για το παλτό διπλα του και τρέχει να καλύψει και μαλακίες του..
μεγάλη φάση σήμερα,που πήρε από πίσω τον επιθετικό από την άμυνα μέχρι το κέντρο και τον έκοψε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
« Reply #107 on: October 24, 2013, 23:10:12 »
εγω καταληγω οτι ειναι κλωνος του μαρκαντωνη,πολυ καλος ψηλα,λιγος με την μπαλα κατω και σε μαρκαρισματα.βεβαια ειναι αδικο να κρινουμε οταν παιζουν μπροστα του αμ.χαφ τετοιου χαμηλου επιπεδου.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #108 on: October 25, 2013, 00:08:55 »
Λιρα 100..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #109 on: October 25, 2013, 01:09:26 »
Λογω φατσας αλλλα λογω κυριως οτι ο Μιζας βρηκε να κανει μεταγραφη αμυντικο απο την Β ομαδα της Μπενφικα και μαλιστα οχι με γεματη χρονια, σε εκραζα. Μεγαλο λαθος μου, τιμας και με το παραπανω τα λεφτα σου και τη φανελα, εχεις βαλει πολυτιμα γκολ αν και αμυντικα δεν εισαι και ο σουπερ. Σεμνος και λιγομιλητος, σημαντικη η μεχρι τωρα προσφορα σου. Τεσπα, συγννωμη απο μενα και σε ευχαριστω που με εκανες ρομπα, συνεχισε ετσι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #110 on: October 25, 2013, 10:49:30 »
στο τέλος του μήνα να έρθουν από μόνοι τους οι συμπαίκτες σου και το τεχνικό τημ να σου δώσουν όλα τα μισθά τους (τουλάχιστον) του Οκτώβρη

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #111 on: October 25, 2013, 11:07:38 »
Η συνηθεια που γινεται λατρεια. Παντως το παλικαρι και αμυντικα ειναι σκυλι. Το μονο στο οποιο δεν ειναι καλος ειναι στο να κανει παιχνιδι. Δεν το εχει με την μπαλα κατω αλλα απο την αλλη μερια και προς τιμην του, το γνωριζει και δεν κανει παρακινδυνευμενες μαλακιες τυπου Κατσουρανη. Παει στα σιγουρα. Αλλα στο ενας με εναν δεν μπορω να ακουω οτι δεν ειναι καλος. Μου θυμιζει Σναουτσνερ...δεν περνας ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #112 on: October 25, 2013, 11:56:07 »
Και γκολ έβαλες και αμυντικά έπαιζες για δύο (αφού ο δίπλα σου ήταν απών). Μπορείς όμως και καλύτερα κι αυτό δείχνει τη στόφα σου.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #113 on: October 25, 2013, 12:29:51 »
Ειναι φοβερο να εχει βαλει το παλικαρι 5-6 γκολ με κεφαλιες μεσα σε 2-3 μηνες και χτες να χαρακτηριζουν το γκολ του αλα κατσουρανη...
Τι αλλο θα βρειτε να πειτε για να αναδειξετε τον βαζελακο φιλο σας σε παιχτη παραδειγμα... Γαμημενοι..

Ο ΒΙΤΟΡ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΛΙΜΑΔΟΥΡΕΣ.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #114 on: October 25, 2013, 12:37:19 »
αμυντικα μετριος ειναι με πολλα περιθωρια βελτιωσης. ξαναδειτε σε ποσες φασεις των εβραιων ειναι μεσα και δε τις καθαριζει.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #115 on: October 25, 2013, 13:38:28 »
Υπερπολυτιμα τα γκολ του γιατι ολα εχουν δωσει βαθμους, αλλα σαν αμυντικος το παλικαρι απλα δεν....
Μπροστα στον πατρινο συνταξιουχο παιχταρα-με-το-ζορι-λες-και-εμεις-ειμαστε-τυφλοι, ο βικτωρας φανταζει ογκολιθος, αλλα ομαδα τιτλων με τετοιους αμυντικους δε κανεις. Ειμαστε τελος οκτωβρη και δεν υπαρχει παιχνιδι με χωριο, πλην καρδιτσας, που ο αντιπαλος δε σου εκανε τουλαχιστον 2-3 κλασσικες ευκαιριες.

Έτσι ακριβώς. Πλημμύρα είναι ο τύπος πίσω...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #116 on: October 25, 2013, 14:56:12 »
Ειναι φοβερο να εχει βαλει το παλικαρι 5-6 γκολ με κεφαλιες μεσα σε 2-3 μηνες και χτες να χαρακτηριζουν το γκολ του αλα κατσουρανη...
Τι αλλο θα βρειτε να πειτε για να αναδειξετε τον βαζελακο φιλο σας σε παιχτη παραδειγμα... Γαμημενοι..

Ο ΒΙΤΟΡ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΛΙΜΑΔΟΥΡΕΣ.

Ομοίως αθλητικό site πριν λίγες μέρες, στην συνέντευξη που έδωσε ο Βίτορ είχε τίτλο (απ' όλα τα άλλα που είχε πει τότε) "Ευλογημένος (τυχερός κάτι τέτοιο τέλος πάντων) που παίζω δίπλα στον Κατσουράνη"

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #117 on: October 25, 2013, 15:02:18 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/553928/vitor-exi-vathmoys-mehri-ntermpi

Βίτορ: «Έξι βαθμούς μέχρι το ντέρμπι»

Οι έξι βαθμοί πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Μιγκέλ Βίτορ στο περιθώριο της βράβευσης του.

Βίτορ: «Έξι βαθμούς μέχρι το ντέρμπι»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βίτορ κατά την βράβευσή του

Για το στόχο που είχε βάλει τα πέντε γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι ότι αυτή έχω βάλει κάποιον άλλο στόχο. Όντως το είχα πει, τώρα το πέτυχα και θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα».

Για το αν τα γκολ που έχει σημειώσει είναι ταλέντο, αποτέλεσμα δουλειάς ή κάποιου μυστικού: «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Χρειαζόμαστε έναν εκτελεστή».

Για το αν λέει κάτι στους επιθετικούς που έχει ξεπεράσει στα γκολ: «Δεν τους λέω κάτι εγώ. Αυτοί μου κάνουν πλάκα, δεν έχω τίποτα να τους πω γιατί στο τέλος της σεζόν θα έχουν περισσότερα γκολ από εμένα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δεχθεί γκολ για να ξυπνήσει: «Ίσως θα πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι στους αγώνες. Χθες ξεκινήσαμε καλά και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη συνεργασία με τον Κατσουράνη και τη βοήθεια που του πρόσφερε στην προσαρμογή: «Είναι αλήθεια ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Γνωριζόμαστε από τη Μπενφίκα, καθώς είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Προσπαθεί να με βοηθήσει στο γήπεδο, όπως το ίδιο κάνω και εγώ».

Για το αν είναι στόχος στο πρωτάθλημα να πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην απόσταση των τριών βαθμών: «Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας που είναι η νίκη. Μετά θα πρέπει να δούμε αν ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε τους έξι πόντους στα δύο επόμενα παιχνίδια πριν το ντέρμπι».

Για το ποιο βαθμό ετοιμότητας θα έβαζε στην ομάδα και που χρειάζεται βελτίωση: «Έχουμε σίγουρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και σίγουρα χρειάζεται βελτίωση. Δουλεύουμε καθημερινά για να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για το αν αφιερώνει κάπου τα γκολ εκτός της οικογενείας του: «Ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, αλλά και στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν γιατί και αυτοί μας βοηθούν. Οπότε το αφιερώνω σε όλη την ομάδα».

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης που βράβευσε τον Βίτορ, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να τιμάμε παίκτες που προσφέρουν και σήμερα τιμάμε τον Βίτορ που έχει πετύχει σημαντικά γκολ. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρει ένας αμυντικός σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Είναι πολύ καλό να πετυχαίνει ένας αμυντικός γκολ και να βοηθάει την ομάδα, όταν δεν μπορούν να το πετύχουν οι αμυντικοί. Η κεφαλιά που κάνει είναι κίνηση σέντερ φορ».

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #118 on: October 25, 2013, 15:45:17 »
Υπερπολυτιμα τα γκολ του γιατι ολα εχουν δωσει βαθμους, αλλα σαν αμυντικος το παλικαρι απλα δεν....
Μπροστα στον πατρινο συνταξιουχο παιχταρα-με-το-ζορι-λες-και-εμεις-ειμαστε-τυφλοι, ο βικτωρας φανταζει ογκολιθος, αλλα ομαδα τιτλων με τετοιους αμυντικους δε κανεις. Ειμαστε τελος οκτωβρη και δεν υπαρχει παιχνιδι με χωριο, πλην καρδιτσας, που ο αντιπαλος δε σου εκανε τουλαχιστον 2-3 κλασσικες ευκαιριες.

Έτσι ακριβώς. Πλημμύρα είναι ο τύπος πίσω...

Νταξ μπορεί να μην είναι ο καναβάρο άλλα όχι κ πλημμύρα....
Με σχεδόν μόνιμα απόντες τους δυό πλάγιους μπακ,τον κατσουράνη για δίδυμο κ τον τζιώλη για αμυντικό χαφ νομίζω κανεις στον κόσμο δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #119 on: February 21, 2014, 11:32:50 »
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ;;;; Σε περιμενει ο καροτιδας για μεγαλα γουστα εκει στα σεντερ μπακ.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo