Author Topic: Íñigo López Montaña  (Read 4185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Απ: Íñigo López Montaña
« Reply #60 on: June 20, 2013, 10:20:58 »
εψαξα τα πολονικα σαιτ που βαλατε ποιο πανω και σε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ
δεν γραφει τιποτα για μυστηρια παιχνιδια μανατζερ, απειλες και λοιπες ΠΙΠΕΣ!
Πόσο μαλλον για τα ποσά που ξεφουρνιζουν οι ατσιδες οι αρδ μας!!!!

πω ρε πουστη μου, ετσι θα παμε μπροστα; κι εγω τον σιχαινομαι τον μιζα, αλλα
απο ΠΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ μου τα βγαζετε τα συμπερασματα, ΑΠΟ ΠΟΥ; Ειπαμε καχυποψια,
αλλα το παραγαμαμε ρε μαγκες, καργα ομως !!!!

Δηλαδη ΤΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ, να τον ηρθε τελευταια στιγμη οποιαδειποτε προσφορα απο μας
και να ειπε: γιατι να μην παω ΠΑΟΚ απο την στιγμη που στιλο δεν επιασα ακομα στην πολονια; ΕΛΕΟΣ ρε γμτ.....

Ένα έχω να σε πω φίλε sui

Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #61 on: June 20, 2013, 11:59:16 »
21 ματς επαιξε ρε συ σκαι την σεζον που περασε. προσωπικα ξενερωσα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/anwteros-apo-tis-apaithseis-ths-ligkas.2301215.html

"..τα δύο τελευταία χρόνια είναι βασικός στη Γρανάδα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, με εξαίρεση τους τελευταίους μήνες που εξαιτίας της άρνησής του να ανανεώσει υποβιβάστηκε σε αναπληρωματικό".
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #62 on: June 20, 2013, 12:26:52 »
Χαχαχαχαχα
Αντιμετώπισε το
 Ροναλντο και τον Μεσι; Τι παίξανε ΜΟΝΟ;

Τι σας ψωμί σας δίνουν ρε. Και ο φινναν Τσάμπιονς λίγκ πήρε και ο Μπισκαν.

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #63 on: June 20, 2013, 12:31:06 »

Ένα έχω να σε πω φίλε sui

ωπα και paul heyman στο φορουμ  :'(
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #64 on: June 20, 2013, 12:41:55 »
tool πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι , απλά μ'άρεσει το gif και το έβαλα..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Νρigo Lσpez Montaρa
« Reply #65 on: June 20, 2013, 12:45:25 »
Σε πρωτη φαση δεν ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι ενα απο τα βασικα μας στοπερ  :tsigaro:

Περισσοτερο σε 1η επιλογη απο τον παγκο μου κανει και βασικος μεσω rotation (αντι φυτανιδης ενα πραμα  :'(). Το λεω αυτο γιατι εντελως συμπτωματικα με το που εκλεισε ο Ισπανος, ανανεωσε ο αλλος στον σπανο. Σαν να τον ειχαν σταντμπαι δηλαδη και τελικα εφαγε ακυρο. Αυτη τη στιγμη υπαρχει ενα στοπερ στην ομαδα, ο Κατσικας. Ο Ιντζιδης ή ελευθερος θα φυγει ή (το πιθανοτερο) δανεικος. Αρα παμε για 3 στοπερ, θεωρητικα παντα.

Δεν καταλαβαινω γιατι τρελαινεστε τοσο. Θεωρειτε οτι υπαρχει πιθανοτητα να κανουν μεταγραφη χωρις να παρουν οκ απο τον Στεφενς? Μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι προπονητης εχει ερθει στην ομαδα! Αν τον θελει ο Στεφενς για βασικο σεντερ μπακ εμενα μου περισσευει. Αν τον θελει για 3η επιλογη τοτε ειναι μια χαρα το παλικαρι με 2 γεματες χρονιες πριμερα, πλακα κανουμε?

Καλως ορισες οπως και να'χει!!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: June 20, 2013, 12:58:48 »
Παντως πολυ στραβα αρχισαμε. Οχι γιατι ντε και καλα ο παιχτης θα βγει μουφα αλλα για ολο αυτο το θεμα που δημιουργηθηκε. Τον απειλησαν δεν τον απειλησαν, παιρνει πολλα δεν παιρνει πολλα, εχει βιογραφικο δεν εχει βιογραφικο κλπ κλπ. Πολλη καπνιλα στον αερα για ενα θεμα που θα πρεπε να περασει και να μην ακουμπησει. Πολυ ζορι γενικως. Πολυ ζορι για τον προπονητη, πολυ ζορι για την πρωτη μεταγραφη...γενικως πολυ ζορι και κατι δεν μαρεσει στην ολη ιστορια.

Offline james4

• Αποστολή
  • **
Απ: igo Lpez Montaa
« Reply #67 on: June 20, 2013, 12:59:17 »
http://inpaok.com/112742/%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%b5-%cf%80%ce%b1%ce%bf%ce%ba-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%88%ce%b5%cf%8d%ce%b4%ce%b5%ce%b9/

Σε άμεση διάψευση δημοσιευμάτων που αφορούν τις οικονομικές απολαβές του Ινίγο Λόπεθ προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από νωρίς το πρωί στα γραφεία της Τούμπας επικρατούσε εκνευρισμός λόγω δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι οι οικονομικές απολαβές του Ισπανού αγγίζουν τις 400.000 ευρώ ετησίως καθώς επίσης και ότι υπήρξε διαφωνία του ποδοσφαιρικού τμήματος με τις οικονομικές υπηρεσίες της ΠΑΕ με αφορμή την απόκτηση του πρώην αμυντικού της Γρανάδα.

«Η στάση μερίδας ΜΜΕ που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ και να διαταράξουν το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο προκαλώντας προβλήματα, θα αντιμετωπισθεί άμεσα και αποτελεσματικά» ήταν η τοποθέτηση επιτελών της ΠΑΕ που υποστήριζαν επίσης ότι οι ετήσιες απολαβές του Λόπεθ μόλις ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ.

αν ειναι 200 νομιζω πως ειναι καλη μεταγραφη λογικα θα ξεκιναει απο παγκο

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #68 on: June 20, 2013, 13:11:22 »
Άλλο 200-220.000 και άλλο 400!Τι έχουμε να ακούσουμε μέχρι τον Αύγουστο; :-\

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #69 on: June 20, 2013, 13:11:51 »
200 χιλιάρικα λοιπον, ξεκινήσαμε απο΄400, πηγαμε στα 340, και τώρα στα 200. Τελικά αυτοί οι δημοσιογράφοι, σάιτ που χτες παραπληροφορούσαν τον κόσμο θα έχουν καμιά συνέπεια?? Δηλαδή ο κουβεντίδης που έβγαινε χτες και έλεγε με στόμφο ότι ο παίκτης κόστισε 400 χιλιάρικα για ποιον λόγο το έκανε?? Τελικά τι είναι ο ΠΑΟΚ για όλους αυτούς ?? Πεδίο μάχης, καψούρα, το μεροκάματό τους, αλλά ότι και να είναι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο σωματείο και στον κόσμο του. Γιαυτό λοιπόν παε ΠΑΟΚ γαμήστε τους.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απ: Απ: Νρigo Lσpez Montaρa
« Reply #70 on: June 20, 2013, 13:13:08 »
Σε πρωτη φαση δεν ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι ενα απο τα βασικα μας στοπερ  :tsigaro:

Περισσοτερο σε 1η επιλογη απο τον παγκο μου κανει και βασικος μεσω rotation (αντι φυτανιδης ενα πραμα  :'(). Το λεω αυτο γιατι εντελως συμπτωματικα με το που εκλεισε ο Ισπανος, ανανεωσε ο αλλος στον σπανο. Σαν να τον ειχαν σταντμπαι δηλαδη και τελικα εφαγε ακυρο. Αυτη τη στιγμη υπαρχει ενα στοπερ στην ομαδα, ο Κατσικας. Ο Ιντζιδης ή ελευθερος θα φυγει ή (το πιθανοτερο) δανεικος. Αρα παμε για 3 στοπερ, θεωρητικα παντα.

Συμφωνω, αλλα νομιζω οτι παμε για αλλα 2 στοπερ μαξιμουμ.

Ισπανος, Κατσικας, 2x μεταγραφες και καλυπτει την θεση και ο Κατσουρανης σε περιπτωση αναγκης.
Εκτος και αν πανε τον Κατσουρανη βασικο και ψαχνουν μονο τον παρτενερ του. Οποτε μονο μια μεταγραφη ακομα θα γινει στα στοπερ.

Δηλαδή ο κουβεντίδης που έβγαινε χτες και έλεγε με στόμφο ότι ο παίκτης κόστισε 400 χιλιάρικα για ποιον λόγο το έκανε??

το υπολογιζε με την εφορια  :'(

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #71 on: June 20, 2013, 13:13:39 »
Παντως πολυ στραβα αρχισαμε.

οταν λες αρχισαμε, εννοεις εμας σαν κοσμο/λαο, ετσι;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #72 on: June 20, 2013, 13:20:27 »
δυσκολα βασικος με 300 περιπου στη γραναδα να ερθει με 180 στο ελλαντα
ψεμματα αρχισαμε γιατι εγινε βρωμα οτι εκλεισε με 400αρι
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #73 on: June 20, 2013, 13:27:39 »
Στα στόπερ θέλουμε 5 παίκτες για να παίξουμε τρεις διοργανώσεις.Είναι η θέση με τους πολλούς τραυματισμούς και πολλές κάρτες.Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Λόπεζ και θέλουμε άλλους δύο για βασικούς.Ο ένας μπορεί να είναι και ο Ζίντενφελντ.Τώρα υπάρχουν και οι Ιντζίδης ,Στάμου,Κατσικάς,Καρτάλ και ίσως και κάποιος από την Κ20.Αυτούς πρέπει να τους δει ο Στέφενς και να κρατήσει ποιους θέλει.
Ο Λόπεζ 175.000 έπαιρνε στη Γρανάδα με το βάζελο μιλούσαν για να έρθει με 250.000 το Δεκέμβρη!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #74 on: June 20, 2013, 13:28:12 »
ρε πουστη μου θα το κλεισω το μπουρδελο το φορουμ και δεν θα ξαναπατησω μεχρι το τελος των μεταγραφων.....
ρε τσε ΠΟΙΑ 180 ; και δωσε με κι ενα λινκ που γραφει (και ΟΧΙ κουβεντιδιδες και μαλακιες) ποσα επαιρνε το χρονο στην γραναδα!

κοιτε ρε γαμω τον μπελα μου θα με πουν και τσιρακι του μιζα σιγα σιγα, αλλα μ'αυτα που διαβαζω....
εχουμε κανει ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΘΕΜΑ μια μεταγραφη απλου αμυντικου !!!!!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #75 on: June 20, 2013, 13:32:20 »
δυσκολα βασικος με 300 περιπου στη γραναδα να ερθει με 180 στο ελλαντα
ψεμματα αρχισαμε γιατι εγινε βρωμα οτι εκλεισε με 400αρι

Να έπαιρνε 300 στην γρανάδα δεν παίζει ούτε μία στο εκατομμύριο, συμβόλαιο υπέγραψε όταν ήταν β΄εθνική η γρανάδα. Μην λέμε και ότι θέλουμε εγώ άκουσα ότι έπαιρνε 200 στην γρανάδα. Άλλοι λένε ότι έπαιρνε 120-150 που σημαίνει ότι και με 200 να τον πήραμε αυτός κερδισμένος είναι. Πάντως η αξία του αυτή είναι 200 χιλιάρικα όσα ήθελε και ο φυντανίδης πού όμως ζητούσε 4ετές. Οπότε πήραν αυτόν με τα ίδια λεφτά και για δύο χρόνια. Σαν αξία δεν ξέρουμε, θα τον δούμε στο χόρτο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #76 on: June 20, 2013, 13:33:09 »
http://sofifa.com/en/fifa13/player/146014-inigo-lopez-montana

Player Name Íñigo López Montaña
    Birth Date 1982/07/23
    Height 185cm
    Weight 74kg
    Preferred Foot Right
    Nationality PAOKREMOUNIA

Team PAOKREMOUNIA, former Team Granada Club de Fútbol

Position RCB   
    Player Number 8
    Joined 2010/01/01
    Contract 2013/06/30

Details    Overall Rating 73
Position    Preferred Position CB   

ATTACKING

Crossing 36
    Finishing 26
    Heading Accuracy 91
    Short Passing 53
    Volleys 29

POWER

Shot Power 31
    Jumping 89
    Stamina 71
    Strength 77
    Long Shots 18

MENTALITY

Aggression 82
    Interceptions 66
    Positioning 40
    Vision 46
    Penalties 38

DEFENDING

Marking 70
    Standing Tackle 69
    Sliding Tackle 67

SKILL

Dribbling 34
    Curve 53
    Free Kick Accuracy 23
    Long Passing 49
    Ball Control 52

Movement

Acceleration 50
    Sprint Speed 54
    Agility 56
    Reactions 83
    Balance 44

GOALKEEPING

GK Diving 10
    GK Handling 9
    GK Kicking 15
    GK Positioning 5
    GK Reflexes 10

Other

Potential 73
    International Rep.    [1]
    Weak Foot    [3]
    Skill Moves    [1]
    Attacking Work Rate High
    Defensive Work Rate Medium
    ID 171017

TRAITS

Argues With Officials
    Power Header

Specialities

Aerial Threat

Offline james4

• Αποστολή
  • **
Απ: igo Lpez Montaa
« Reply #77 on: June 20, 2013, 13:34:57 »
ρε πουστη μου θα το κλεισω το μπουρδελο το φορουμ και δεν θα ξαναπατησω μεχρι το τελος των μεταγραφων.....
ρε τσε ΠΟΙΑ 180 ; και δωσε με κι ενα λινκ που γραφει (και ΟΧΙ κουβεντιδιδες και μαλακιες) ποσα επαιρνε το χρονο στην γραναδα!

κοιτε ρε γαμω τον μπελα μου θα με πουν και τσιρακι του μιζα σιγα σιγα, αλλα μ'αυτα που διαβαζω....
εχουμε κανει ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΘΕΜΑ μια μεταγραφη απλου αμυντικου !!!!!

δεν ξερω ποια ειναι η αληθεια αλλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έφτασαν στην Τούμπα, ο Λόπεζ έπαιρνε από τη Γρανάδα 175.000 ευρώ καθαρά το χρόνο και η πρόταση, που είχε από την Λέγκια με την οποία είχε συμφωνήσει, δεν ξεπερνούσε τα 250.000 ευρώ το χρόνο, για διετές συμβόλαιο. Υπήρξε επίσης η πληροφορία, ότι ο Λόπεθ είχε συμφωνήσει τον περασμένο Ιανουάριο με τον Παναθηναϊκό του Φάμπρι, με 250.000 ευρώ το χρόνο. Άλλο αν τελικά η Γρανάδα δεν τον άφησε ελεύθερο.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=29092

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #78 on: June 20, 2013, 13:35:53 »
Μπορει να υπογραφουν συμβολαιο με 180 και να δινουν και καποια μαυρα για να γλυτωσουν την εφορια..

Ολα παιζουν, ποτε δεν θα μαθουμε την αληθεια.

Η μονη ελπιδα ειναι να μην ειναι μπετοβλακας ο ρωσσος και τον τρωνε τα λεφτα οι αστραπογιαννοι που εχει μαζεψει διπλα του.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #79 on: June 20, 2013, 13:39:24 »
Στο πρωτοσέλιδο των ΣΠΟΡ γράφουν για 400 χιλιάρικα/χρόνο πάντως. Βέβαια, τα ΣΠΟΡ είναι με τον Ζαγοράκη και θέλουν να φάνε τον Βρύζα. Αλλά είναι μία πηγή.