Author Topic: Íñigo López Montaña  (Read 4193 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Íñigo López Montaña
« Reply #40 on: June 19, 2013, 17:29:04 »
καλά έχουμε μεγάλη πλακα...είμαστε από τις λίγες ομάδες που παίρνουμε βραζιλιάνους και ισπανούς αμυντικούς...αλλα από το φυτανίδη χίλιες φορες αυτος  SENTINEL4  ;)  
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #41 on: June 19, 2013, 17:31:03 »

Καλως ήρθες φλωρόφατσα  8)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #42 on: June 19, 2013, 17:33:38 »
γιατι ρε μποτζικ αδερφε, τι εχουν οι ισπανοι αμυντικοι;

παντως καλα τα παμε, ακομα δεν στεγνωσε το μελανι της υπογραφης τον βγαλαμε αχρηστο ! Π.Α.Ο.Κ.αρα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #43 on: June 19, 2013, 17:36:54 »
Στ άρχιδια μου ποιος είσαι, ποσά θα πάρεις, ποιος θα τα πληρωσει, κανόνισε μουνι να φύγεις ατιτλος.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #44 on: June 19, 2013, 18:19:05 »
γιατι ρε μποτζικ αδερφε, τι εχουν οι ισπανοι αμυντικοι;

δεν βγάζουν καλά σέντερ μπακ οι ισπανοί γενικα και δεν δουλεύουν της άμυνες τους όσο την επίθεση...τώρα αν τον έχουν δει αυτόν τους άρεσε και τον πήραν...εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #45 on: June 19, 2013, 18:32:40 »
Ε ρε ζόρια που τραβάμε ήδη από 19 Ιουνίου. Δεν πάτε για κανά μπάνιο να ξετσιτώσουν λίγο τα νεύρα;
Και μετά μου λένε μερικοί κατά καιρούς ότι εγώ γκρινιάζω και κράζω συνέχεια, τώρα πράγματι βλέπω τη διαφορά και αυτοδικαιώνομαι  O0
Η ομάδα θα είναι φέτος από ό,τι φαίνεται ολοκαίνουργια, θα τη δούμε μετά το δεκέμβρη τι ψάρια ψάνει.

club πράγματι δεν πληρώνει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, οπότε στα αρχίδια μου, ας του τα φάνε όλα του μπλιατ.
Κι αν φτάσει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ κάποτε και για τούτα δω, δε βαριέσαι, μαθημένο το βουνό στα χρόνια. Το πολύ πολύ όταν φτάσουμε στα 100 να έχουμε φτάσει και κανά δις χρέη που πάλι ούτε θα ρυθμίζονται ούτε θα γίνεται διακανονισμός για δόσεις ούτε τίποτα, με λίγα λόγια ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚΑΡΑ  :)

Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι με διαφορά το πιο γρήγορο στον κόσμο εδώ και δεκαετίες, τρέχει η μπάλα, τρέχουν οι παίκτες, τρέχουν όλοι, αυτό νομίζω από μόνο του λέει πολλά.
Ιν στέφενς γουί τραστ και τα πράγματα είναι απλά:
Δεν σε ξέρω καθόλου και ούτε σε έχω δει πουθενά σε κάποια ομάδα να παίζεις , απλά σου εύχομαι καλώς ήρθες
Μάτωνε τη φανέλα και κατάπινε τα γατιά είτε ξέρεις μπάλα είτε όχι, είτε θα παίζεις βασικός είτε θα μπαίνεις στις καθυστερήσεις.

Giannis πιστεύεις δηλαδή ότι γίνονται μεταγραφές χωρίς τη συγκατάθεση του προπονητή;
Γιατί αν συμβαίνει αυτό έχουμε ήδη μεγάλο πρόβλημα, πρώτα πρώτα με τον ίδιο τον προπονητή

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #46 on: June 19, 2013, 18:33:19 »
καλά έχουμε μεγάλη πλακα...είμαστε από τις λίγες ομάδες που παίρνουμε βραζιλιάνους και ισπανούς αμυντικούς...αλλα από το φυτανίδη χίλιες φορες αυτος  SENTINEL4  ;)  

Μακάρι να βγει ογκόλιθος. Στο χορτάρι θα τον δούμε, όλα τα άλλα περιττά

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #47 on: June 19, 2013, 18:42:11 »
γιατι ρε παιδια δεν βγαζουν αμυντικους οι ισπανοι;;;; η μπαρτσα φαινομενο στηριχθηκε σε πουγιολ-πικε ενω ενας απο τους καλυτερους κεντρικους στον κοσμο αυτην την στιγμη ειναι ο ραμος

οι αμυντικοι στην ισπανια αντιμετωπιζουν μερικους απο τους καλυτερους επιθετικους στον κοσμο.. τον κοντρερας τον διωξανε απο την θελτα και εδω τον βλεπαμε θεο

για τον συγκεκριμενο θα δουμε, με αρεσε το γεγονος οτι ολοι τον περιγραψανε ως γρηγορο αμυντικο.. και γρηγορος στην ισπανια σημαινει υπερηχητικος στην ελλαδα

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #48 on: June 19, 2013, 18:54:32 »

Και ελεγα ποιον μου θυμιζει...

Καλως ηρθες και ευχομαι να μας βγεις παικταρας και οχι κωμικος... :P
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #49 on: June 19, 2013, 19:03:05 »
Ρε σεις Βάσκος είναι ο τύπος!?  :o

Από την αυτόνομη κοινότητα του Logroño κατάγεται..

Σύμφωνα με αυτόν τον καμμένο χάρτη το Logroño  ανήκει στην Βασκονία πάντως!  ;D

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #50 on: June 19, 2013, 19:19:02 »
ούτε από φάτσα ούτε από βιογραφικό σκίζει κ υπάρχει κ οσμή....μίζας...
Μακάρι να βγεί παιχτούρα κ να γελάμε αργότερα με αυτά τα πόστ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #51 on: June 19, 2013, 19:29:28 »
«Ìå áðåéëïýí ïé ìÜíáôæÝñ ìïõ…»

19 Éïõí 2013 18:24, Áðü ÄçìÞôñçò Ôóïñìðáôæüãëïõ

Ç áðüêôçóç ôïõ Ëüðåè áðü ôïí ÐÁÏÊ áðáó÷ïëåß éäéáßôåñá ôá ÐïëùíéêÜ ÌÌÅ. Ðñéí áðü ëßãï äçìïóéïðïéÞèçêå ìßá ðåñßåñãç ðëçñïöïñßá ðïõ áíáöÝñåôáé óå mail ôï ïðïßï öÝñåôáé íá Ýóôåéëå ï Éóðáíüò ðïäïóöáéñéóôÞò óôçí ËÝãêéá, ìå áöïñìÞ ôï üôé ÷Üëáóå ç ìåôáîý ôïõò óõìöùíßá….

Ç ÐïëùíéêÞ éóôïóåëßäá sport.wp.pl áíáöÝñåé óå áíÜñôçóç ðïõ «áíÝâçêå» ðñéí ëßãï êáé ðñïöáíþò «ðçãÜæåé» áðü ôçí ïìÜäá ôçò ËÝãêéá ðïõ áêüìç øÜ÷íåé ðùò Ý÷áóå ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ:

«Ç ðñþôç ðñïóðÜèåéá ìåôáîý ËÝãêéá êáé Ëüðåè êáôÝëçîå óå áðïôõ÷ßá ëüãù ôùí ìåãÜëùí ïéêïíïìéêþí áðáéôÞóåùí ôïõ ðáßêôç Ëßãï ìåôÜ üìùò åðÝóôñåøáí óå äéáðñáãìáôåýóåéò. ÁõôÞ ôçí öïñÜ ï áìõíôéêüò áíáãêÜóôçêå íá ìåéþóåé óçìáíôéêÜ ôéò áðáéôÞóåéò ôïõ êáé áñêåôÜ ÌÝóá åíçìÝñùóáí üôé ï Ëüðåè õðÝãñáøå Þäç ãéá äýï ÷ñüíéá ìå ôïõò ðñùôáèëçôÝò Ðïëùíßáò.
Áõôü áðïäåß÷èçêå ëÜèïò êáé ï ðáßêôçò áðÝóôåéëå mail óôçí ËÝãêéá õðïóôçñßæïíôáò üôé äåí ìðïñåß íá õðïãñÜøåé óôçí ËÝãêéá åðåéäÞ ôïí áðåéëïýí ïé ìÜíáôæÝñ ôïõ. Äåí ìðïñþ íá åëÝãîù ôï ãéáôß äåí èá åßìáé ìáæß óáò. Ï ðáßêôçò ó÷ïëßáóå ìÜëéóôá ôçí üëç êáôÜóôáóç óôïí ðñïðïíçôÞ ôçò ËÝãêéá Jan Urban»…

Óôçí óõíÝ÷åéá ïé Ðïëùíïß ðåñéãñÜöïõí ôçí êáôÜëçîç ôïõ ðáßêôç óôïí ÐÁÏÊ…

Åßíáé Ýíá ðåñßåñãï ñåðïñôÜæ êáé ðñïöáíþò ïé äéêáéïëïãßåò ôùí Ðïëùíþí ãéá ôï ðþò Ý÷áóáí ôïí ðáßêôç…    

salpi24

:'( :'( :'( :'( :'(

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #52 on: June 19, 2013, 19:45:18 »
Σφαζοντε οι ομαδες για το παιχτουρι λεμεεε  :'(

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #53 on: June 19, 2013, 20:54:51 »
Άμα είναι Βάσκος εγώ γουστάρω, αν και πολύ μορφονιός είναι για Βάσκος που ο πιο όμορφος μοιάζει με γκρέμλιν μετά τα μεσάνυχτα.

Καλώς ήρθες στη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #54 on: June 19, 2013, 21:08:43 »
ολα στο χορταρι
και ο χακομπο που τον γουσταρουμε ολοι στον αστερα τον διωξανε για καποιον φουλοπ
υπομονη.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #55 on: June 20, 2013, 00:30:20 »
Καλως ηρθες. Δεν τον ξερω τον παιχτη αλλα ειμαι θετικος. Εχει γεματες χρονιες σε μεγαλο πρωταθλημα και σαφεστατα καλυτερος απο κατι γκιαουρικες γουνες βιζον σαν το φυτανιδη και τον σκονδρα.

Στατιστικα εδω:

http://espnfc.com/player/_/id/149561/inigo-lopez?cc=5739
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #56 on: June 20, 2013, 00:42:02 »
21 ματς επαιξε ρε συ σκαι την σεζον που περασε. προσωπικα ξενερωσα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #57 on: June 20, 2013, 09:27:47 »
400.000 2ετες γραφουν τα σπορ.

Καλο deal αν στην λεγκια υπεγραφε με 250 που ακουστηκε  :'(

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #58 on: June 20, 2013, 09:46:39 »
εψαξα τα πολονικα σαιτ που βαλατε ποιο πανω και σε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ
δεν γραφει τιποτα για μυστηρια παιχνιδια μανατζερ, απειλες και λοιπες ΠΙΠΕΣ!
Πόσο μαλλον για τα ποσά που ξεφουρνιζουν οι ατσιδες οι αρδ μας!!!!

πω ρε πουστη μου, ετσι θα παμε μπροστα; κι εγω τον σιχαινομαι τον μιζα, αλλα
απο ΠΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ μου τα βγαζετε τα συμπερασματα, ΑΠΟ ΠΟΥ; Ειπαμε καχυποψια,
αλλα το παραγαμαμε ρε μαγκες, καργα ομως !!!!

Δηλαδη ΤΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ, να τον ηρθε τελευταια στιγμη οποιαδειποτε προσφορα απο μας
και να ειπε: γιατι να μην παω ΠΑΟΚ απο την στιγμη που στιλο δεν επιασα ακομα στην πολονια; ΕΛΕΟΣ ρε γμτ.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #59 on: June 20, 2013, 10:20:17 »
Ο Φάμπρι, που διετέλεσε προπονητής του στην Granada την σεζόν 11/12 μιλάει με καλά λόγια για την πάρτι του:

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/anwteros-apo-tis-apaithseis-ths-ligkas.2301215.html