Ε ρε ζόρια που τραβάμε ήδη από 19 Ιουνίου. Δεν πάτε για κανά μπάνιο να ξετσιτώσουν λίγο τα νεύρα;
Και μετά μου λένε μερικοί κατά καιρούς ότι εγώ γκρινιάζω και κράζω συνέχεια, τώρα πράγματι βλέπω τη διαφορά και αυτοδικαιώνομαι

Η ομάδα θα είναι φέτος από ό,τι φαίνεται ολοκαίνουργια, θα τη δούμε μετά το δεκέμβρη τι ψάρια ψάνει.
club πράγματι δεν πληρώνει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, οπότε στα αρχίδια μου, ας του τα φάνε όλα του μπλιατ.
Κι αν φτάσει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ κάποτε και για τούτα δω, δε βαριέσαι, μαθημένο το βουνό στα χρόνια. Το πολύ πολύ όταν φτάσουμε στα 100 να έχουμε φτάσει και κανά δις χρέη που πάλι ούτε θα ρυθμίζονται ούτε θα γίνεται διακανονισμός για δόσεις ούτε τίποτα, με λίγα λόγια ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚΑΡΑ

Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι με διαφορά το πιο γρήγορο στον κόσμο εδώ και δεκαετίες, τρέχει η μπάλα, τρέχουν οι παίκτες, τρέχουν όλοι, αυτό νομίζω από μόνο του λέει πολλά.
Ιν στέφενς γουί τραστ και τα πράγματα είναι απλά:
Δεν σε ξέρω καθόλου και ούτε σε έχω δει πουθενά σε κάποια ομάδα να παίζεις , απλά σου εύχομαι καλώς ήρθες
Μάτωνε τη φανέλα και κατάπινε τα γατιά είτε ξέρεις μπάλα είτε όχι, είτε θα παίζεις βασικός είτε θα μπαίνεις στις καθυστερήσεις.
Giannis πιστεύεις δηλαδή ότι γίνονται μεταγραφές χωρίς τη συγκατάθεση του προπονητή;
Γιατί αν συμβαίνει αυτό έχουμε ήδη μεγάλο πρόβλημα, πρώτα πρώτα με τον ίδιο τον προπονητή