Ανεξάρτητα από το ρεζιλίκι, υπάρχουν μερικά πράγματα που πιστεύω ήταν αρκετά θετικά, εκτός κι αν τα είδα μόνο εγώ...
Καταρχήν με άρεσε πολύ ο Θεοδωρίδης. Επίσης, παρατήρησα μια πιο στρωτή μπάλλα, με λιγότερες γιόμες. Ο Σάλπι πιο στο πλάι νομίζω πήρε αρκετές σωστές μπαλιές στα πόδια και όχι στον αέρα. Γενικά η ομάδα έπαιξε καλύτερα νομίζω από προηγούμενα παιχνίδια. Ακούγεται παράλογο, αλλά φάγαμε 4 γκολ δώρο οπότε είναι αστείο να λέμε για... θετικά δείγματα, αλλά το ότι ο ΠΑΚ ας πούμε έκανε 3 φορές το ίδιο στυλ φάσης μέσα στο ίδιο παιχνίδι δείχνει ότι κάποιο σύστημα έχει δουλευτεί στην προπόνηση.
Για την Αλαμάνα το όλο σκηνικό στημένο ήταν, με τις κάμερες να το προβάλουν. Αυτά ας τα δει η δική μας διοίκηση που με το που σηκωθεί πανό που δεν αρέσει σε κάποιον είτε τιμωρούμαστε είτε το κατεβάζει η αστυνομία... Αυτό το πανώ είναι προκλητικό και προκαλεί βία αφού σε βία αναφέρεται. Οι δικοί μας όμως τον ύπνο του δικαίου...

Α, κάτι ακόμα. Το βρισίδι της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας δεν είναι αντεθνικό; Τι γύφτοι ρε συ αυτοί οι άνθρωποι να πούμε... Βάλανε τους ΠΑΟΚτσήδες 5 λεπτά πριν αρχίσει το ματς μέσα στο γήπεδο και όλη η Ελλάδα είδε και άκουσε 30000 γαύρους να βρίζουν την πατρίδα μου. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να διαμαρτυρηθώ;

Γάμα τα... το καλύτερο είναι αυτό που λέει η Γλυκερία. Ας το αφήσουμε το ματς, μόνο πίκρα, και κοιτάμε μπροστά... Καταντήσαμε ούτε κι εγώ ξέρω τι. Όλο μπροστά κοιτάμε ρε γαμώτο.