Einai periergh mera Giannh ,akoma pio periergh gia osous htan sto mats....
ase mas loipon re sy ligoulaki na ksekolhsoume apo to shmerino kai na asxolhthoume me kati allo mh mas parei ki allo apo katw!!

Ti na poume shmera gia to mats me Gayro? Ante kala loipon.
An valei Toxouroglou (anti gia atmatzidi poy xe mpei meta thn teleytaia malakia tou toxouroglou, pou xe mpei meta thn televtaia malakia tou atmatzid,i poy xe mpei.......)
An o xasiwths me to vokolo mporesoun na synnenohthoun gia prwth fora fetos....
An o karypidhs de mashsei logw apeirias......
An o Ounteze de xanei ta extrem tou gayrou opws exane se kathe fash kati apithanous skwlikesv shmera....
An o Vaggelis apokthsei tsagano.....
An o Koutsis kanei kai kammia swsth pasa pou kai pou....
An o Eggwmiths mpei kai mporei meta apo kati xronia na parei ta podia tou......
An o Xagan den paiksei (giati kati kalo apo ayton den perimenw pia).......
An o Spasic paiksei (kai einai o kalos Spasic)......
An o Giasemakis katalavei to rolo pou exei enas epithetikos mesa sto xorto,mathei se 5 meres na kanei kontrol, kai papsei na ksexnietai synexws offside syn tois allois......
An o Salpiggidis arxisei na trofodoteitai swsta, kai exei kai ena kalo sthrigma dipla tou......(siga mhn ennow to Giasemakh)
..........tote pali kati tha stravwsei etsi opws pame fetos kai eite tha xasoume sto 90 me sout pou xtyphse prin kataliksei sta dixtya se 10 podia dika mas, eite o kaznaferis tha kanei kai aftos ta strava matia se kana skrin tou giannaki sth mikrh perioxh! Opws kai na xei nten mas vlepw katholou kala....emeis tha anasthsoume kai to Gayro!
Gammietai o Thrylos ki o Peiraias....