Εμένα μου θυμίζει λίγο την περίοδο που γεμίζαμε πάλι το ρόστερ πριν μερικά χρόνια, και πήραμε παπαζογλους, κουτσιανικούλη, φιλομένο, σακελαρίου, ζουελα, μπουσαιντι (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιους είχαμε πάρει εκείνη την περίοδο) κλπ μόνο που τότε είχαμε και έναν κορμό απο πριν.
Να γεμίσει το ρόστερ μας έλεγαν, να έχει βάθος ο πάγκος κλπ, πλαισίωσαν τους καλούς τότε κοντρέρας, λίνο, γκαρσία, βιτόλο, μουσλίμοβιτς, βιειρινια, ιβιτς με τους απο πάνω, διαφορά δεν υπήρχε ουσιαστική, μια τρύπα στο νερό,
εκεινη την χρονιά καλύτερα να παίρναμε κανα 2 ακομα παίκτες με καλό επίπεδο και να ανεβάζαμε καναν μικρό. ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ στους ίδιους καλούς παίκτες βασιζόμασταν και το γέμισμα του ρόστερ αποδείχτηκε σκάρτο.
Έτσι και τώρα νομίζω θα ήταν καλύτερα να παίρναμε παίκτες που θα κανουν την διαφορά και να τους πλαισιώναμε με κάποιους μικρούς, παρά να παίρνουμε πολλούς μέτριους για να γεμίσουμε το ρόστερ και με το ζόρι 1 παίκτη που θα κάνει την διαφορά και αν την κάνει. Δηλαδή αφου την έχουμε ξαναπατήσει, οι αρδ ξαναπασάρουν τα ίδια επιχειρήματα όπως και τότε και εμείς ξανατρώμε τον παπά.
Επίσης φέτος δεν έχουμε κορμό, ουτε παίκτη που μπορούμε να βασιστούμε όπως τότε.