Author Topic: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013  (Read 41390 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2013
« Reply #320 on: July 01, 2013, 10:58:08 »
Εμένα μου θυμίζει λίγο την περίοδο που γεμίζαμε πάλι το ρόστερ πριν μερικά χρόνια, και πήραμε παπαζογλους, κουτσιανικούλη, φιλομένο, σακελαρίου, ζουελα, μπουσαιντι (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιους είχαμε πάρει εκείνη την περίοδο) κλπ μόνο που τότε είχαμε και έναν κορμό απο πριν.

Να γεμίσει το ρόστερ μας έλεγαν, να έχει βάθος ο πάγκος κλπ, πλαισίωσαν τους καλούς τότε κοντρέρας, λίνο, γκαρσία, βιτόλο, μουσλίμοβιτς, βιειρινια, ιβιτς με τους απο πάνω, διαφορά δεν υπήρχε ουσιαστική, μια τρύπα στο νερό,
εκεινη την χρονιά καλύτερα να παίρναμε κανα 2 ακομα παίκτες με καλό επίπεδο και να ανεβάζαμε καναν μικρό. ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ στους ίδιους καλούς παίκτες βασιζόμασταν και το γέμισμα του ρόστερ αποδείχτηκε σκάρτο.

Έτσι και τώρα νομίζω θα ήταν καλύτερα να παίρναμε παίκτες που θα κανουν την διαφορά και να τους πλαισιώναμε με κάποιους μικρούς, παρά να παίρνουμε πολλούς μέτριους για να γεμίσουμε το ρόστερ και με το ζόρι 1 παίκτη που θα κάνει την διαφορά και αν την κάνει. Δηλαδή αφου την έχουμε ξαναπατήσει, οι αρδ ξαναπασάρουν τα ίδια επιχειρήματα όπως και τότε και εμείς ξανατρώμε τον παπά.

Επίσης φέτος δεν έχουμε κορμό, ουτε παίκτη που μπορούμε να βασιστούμε όπως τότε.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #321 on: July 01, 2013, 11:04:07 »
+4

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #322 on: July 01, 2013, 11:44:37 »
λειπουν οι μεγαλοι παικτες σε καλη ηλικία ειναι η αληθεια
εχω γκαρσια λινο κατσουρανη στα 34+
στην αμυνα δεν εχω μαεστρο, στην επιθεση δεν εχω καποιο παιχταρα, στο κεντρο αν και θεωρ το βουκιτς πραγματικα καλο παικτη, ειναι και αυτος στο κλαμπ των 33-34 που λεμε...
αν ηθελε ο ρωσος να χτισει ομαδα επρεπε οι 34αρηδες να εινα ιαλλα να υπαρχουν και αλλοι 2-3 παικτες το ιδιο καλοι/προσωπικοτητες ωστε να μπολιασουν μαζι στη δυσκολη σεζον που ερχεται
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #323 on: July 01, 2013, 12:20:38 »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #324 on: July 01, 2013, 12:29:33 »
Χωρίς να τον ξέρω τον παίκτη θεωρώ ότι θα είναι καλός. Και ο λίνο 0 συμμετοχές είχε στην πόρτο, επίσης δεν βρίσκω κάποια διαφορά μετάξύ του πόουλσεν και αυτουνού. Και ο πόουλσεν 0 συμετοχές ως βασικός είχε στο καμπιονάτο. Δεν μιλάω για την ολλανδία η οποία αν εξαιρέσεις 3-4 ομάδες οι υπόλοιπες είναι επιπέδου β΄ εθνικής ελλάδας. Επίσης δεν χρειάζεται να πάρεις τον ρομπέρτο κάρλος αριστερό μπακ και τον καφού δεξί για να κυνηγήσεις το πρωτάθλημα. Οι θέσεις κλειδιά είναι στον άξονα, χρειαζόμαστε έναν παικταρά στοπερ, έναν αμυντικό χαφ επίσης παιχταρά, ένα δεκάρι, έναν ακραίο και ένα φόρ. Εκεί θα φανεί αν όντως θα πάμε για πρωτάθλημα ή απλώς πουλάει παππά ο σαββίδης. Δεκάρι, φορ, εξτρέμ, και στόπερ εκεί θα κριθούν οι μεταγραφές.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #325 on: July 01, 2013, 12:36:54 »
αδίκως ανησυχείτε ... δε διαβάζετε λίγο τον Αποστόλη δίπλα ;;;

από ΑποστόληςΑ : Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Στόπερ, επιτελικό χαφ και αριστερό εξτρέμ πρέπει να είναι ονόματα. Αν είναι νομίζω ότι θα έχουμε καλύτερη ομάδα από Ολυμπιακό.

:wow:

baron

• Guest
« Reply #326 on: July 01, 2013, 12:44:29 »

ρε τάσο...

Χωρίς να τον ξέρω τον παίκτη θεωρώ ότι θα είναι καλός.
:gruebel:!!! --->μάντης δικέ μου?

Δεν μιλάω για την ολλανδία η οποία αν εξαιρέσεις 3-4 ομάδες οι υπόλοιπες είναι επιπέδου β΄ εθνικής ελλάδας.

μην "φταχνουμε" τον κόσμο όπως μας βολεύει... η b εθνική ελλάδος είναι το πολύ ανώτερη της αλβανικής άντε και του κοσσόβου. Γιατί αλλιώς θα σου θυμίσω ένα ματσάκι με μια τέτοια ομαδούλα της ολλανδίας που μας έστειλε από εκεί που ήρθαμε

μην ξεχνάμε ότι θέλουμε CL
αυτός είναι ο στόχος και analogous παίκτες θέλουμε
εάν είναι να ανταγωνιστούμε τον ατρόμητο οι μεταγραφές είναι μια χαρά μέχρι τώρα

εάν όμως πάμε για CL.... :tikitaka:

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #327 on: July 01, 2013, 12:54:58 »
η μεταγραφή του καλοκαιριού θα είναι εσωτερική
Δημήτρης Σαλπιγγίδης... θα βγάλει μάτια φέτος!
και ΓΧ αναγεννημένος με Σεφενς.

μη μασάτε μια... τελικός ch l. παίχτε από τώρα το στοίχημα για τρελές αποδόσεις!
μην πείτε ότι δε σας το είπα έτσι;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #328 on: July 01, 2013, 13:08:55 »
Έχω πει την γνώμη μου, πιστεύω ότι οι ξένοι παίκτες είναι πάνω από μια κλάσση ανώτεροι από τον καλύτερο έλληνα. Μιλάμε για παίκτη βασικό σε ομάδα που ανέβηκε στην πριμέρα ντιβιζιόν και που έπαιξε κι όλας προηγουμένως πριμέρα. Δεν λέω πως θα είναι ο ρομπέρτο κάρλος, για μένα όμως ειναι επαρκής και δεν περιμένω τι αριστερό μπακ θα πάρουμε για να δώ τι ψάρια θα πιάσει η ομάδα.
banis αυτό δεν το λέω εγώ ή αυτός ο αποστόλης που γράφεις, το λένε και οι προπονητές. Το δείχνουν και τα γεγονότα, δες εμάς την εποχή σάντος. Είχαμε πίσω κοντρέρας, αμυντικό χαφ γκαρσία, στα άκρα βιερίνια και 10άρι ίβιτς. Στα μπακ είχαμε τον σνάουτσερ και τον δάρλα, η ομάδα όμως έκανε πρωταθλητισμό και αν είχαμε και ένα φορ και όχι τον αλκοολικό γυάλινο βόσνιο μπορεί να το παίρναμε το πρωτάθλημα. Τώρα για τον γαυρο που λες, αν εξαιρέσεις την τριάδα των διαιτητών που είναι πάντα στους διακριθέντες τους, παίζει με παπάζογλου δεξί μπακ, σιόβα στόπερ, μανιάτη φέισα χαφ και τον χολέμπας αριστερό μπακ που τον έφεραν από τα αζήτητα της β΄ γερμανίας. Έχουν όμως τζιμπούρ μπροστα με 25 γκόλ στο πρωτάθλημα και όχι 25 γκολ με λιγκ καπ, προκριματικά με πιτσαρίες και καφενεία όπως ο κλάους, έχουν αμπντούν και πέρσι είχαν και μέλμπεργκ, ορμπάιθ, μιραλάς. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι φέτος έχουμε και προπονητή με αρχίδια και όχι κανένα γατί.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #329 on: July 01, 2013, 14:01:51 »
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Δεν είναι κακό να λέμε την άποψη μας, αρκεί να μην ξεφεύγει από τα όρια του οπαδού. Καλές οι ανησυχίες αλλά για μένα αυτή την στιγμή είναι αντιφατικές! Και είναι αντιφατικές γιατί οι περισσότεροι πιστεύουν στον σημερινό προπονητή.

Λοιπόν, εφόσον ισχύ αυτό και εφόσον οι μεταγραφές είναι επιλογές του, ας τους να κάνουν ότι μεταγραφές θέλουν. ΟΛΟΙ θα κριθούν στο τέλος. Όχι όμως από την προετοιμασία! Είναι κρίμα! Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει το όνειρο. Θεωρώ πως αυτή την στιγμή για τον ΟΠΑΔΟ του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να υπάρχουν πιο καυτά τόπικ απ αυτό!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #330 on: July 01, 2013, 15:18:34 »
εγω εχω δει παρα πολλες ομαδες ολα αυτα τα χρονια με παιχτες στο 90% αγνωστους κ 2-3 εξαιρετικους μεσα, να παιζουν ομορφο κ αποτελεσματικο ποδοσφαιρο, να εχουν καλους προπονητες κ πανω απο ολα να ειναι ΟΜΑΔΑ. πολλοι δικοι μας (οχι εδω μεσα) ασχολουνται με το τι κανει ο γαυρος κ πως με αυτους που παιρνουμε δεν χτυπαμε γαυρο κτλ. παπαριες ειναι αυτα. μπορω να κανω μια ομαδα οπως ενα/καθε χωριο που γαμησε κ γαμαει τοσα χρονια την πουτανα στην ευρωπη?? πιστευω λοιπον με κλειστα ματια στη δουλεια του προπονητη  για πρωτη φορα στη ζωη μου δεν με νοιαζει ποιος θα ρθει στην ομαδα, μου φτανει που θα βλεπω να γινονται τα βασικα απο ολους κ αυτο απο μονο του φερνει αποτελεσματα.

ps κοπηκαν γατακια τα γελακια στις προπονησεις βλεπω ε? / ειναι επιτακτικη αναγκη να αλλαξει η ομαδα προπονητικο κεντρο.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #331 on: July 01, 2013, 15:33:22 »
εφόσον οι μεταγραφές είναι επιλογές του, ας τους να κάνουν ότι μεταγραφές θέλουν.

Οι μεταγραφες σιγουρα δεν ειναι ολες δικες του. Το πολυ πολυ να ειπε ΟΚ για τον Λοπεθ. Τωρα για κατι τζιοληδες, σκονδρες και τον αλλο τον πουρτουγαλ-δεν-εχω-παιξει-ποτε-μπαλα, δε χρειαζεται μυαλο για να καταλαβει κανεις τι παιχτηκε.
Αν δωσει φραγκα ο καβουρας, θα φερει παιχτες ο Χουμπ. Ουτε βλακας ειναι, ουτε χθεσινος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #332 on: July 01, 2013, 15:37:47 »
Καλος χρυσος ο ολλανδος αλλα δεν ειναι μαγος. Το πρωταθλημα δεν το χανεις επειδη δεν μπορεις να χτυπησεις τον γαυρο. Το χανεις γιατι ο κακος περσινος γαυρος μαζεψε αερα 77 βαθμους. Το χανεις γιατι ο γαυρος κερδιζει παντου και παντα ειτε γιατι θα ειναι σε καλη μερα και θα παιξει καλη μπαλα, ειτε γιατι αν δεν παιξει μπαλα θα παρει το κρισιμο σφυριγμα, ειτε γιατι ολες οι ομαδες δηλωνουν τους τιμωρημενους τους οταν παιζουν με τον γαυρο αφου το χουν χαμενο το ματς πριν καν μπουν οι ομαδες στο χορτο. Ανεκαθεν πιστευα οτι πρωταθλημα με εναν μονον ανταγωνιστη δεν μπορουμε να παρουμε. Χρειαζομαστε αρκετες δυνατες και "ανεξαρτητες" ομαδες για να μοιραστουν οι βαθμοι. Αν βγει πρωταθλητης στους 65-70 βαθμους μπορεις να το χτυπησεις. Ποιο πανω...δεν.
Τωρα αν καταφερει ο ολλανδος να κανει ομαδα που θα πεταει παντου και παντα (για τα δεδομενα της Ελλαδας μιλαμε) ενταξει θα προσκυναμε ολοι. Αλλα ομαδα που να βγαζει χρονια χωρις κοιλια δεν υπαρχει. Ομαδα που ακομα και στην κακη περιοδο της μαζευει ευκολα τριποντα υπαρχει. Αυτο πως το κερδιζεις?
Η επαρση του Σαββιδη περι πρωταθληματος με τη δεδομενη κατασταση στο πρωταθλημα δικαιολογειται μονο σε 2 περιπτωσεις. Ειτε θα κανει καποια στιγμη την υπερβαση στο ροστερ (και δεν μιλαω για 1-2 παιχτες) ειτε με καποιο μυστηριο τροπο πιστευει οτι θα αλλαξει τα κοζια κατω απο το τραπεζι. Αλλιως φοβαμαι οτι θα εχει να θερισει θυελλες.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #333 on: July 01, 2013, 15:40:46 »
δυστυχως οι κινησεις δεν εχουν ακομα ολοκληρωθει οποτε λιγες μερες υπομονη δεν βλαπτουν... μεχρι τοτε κρατηστε τους τραγελαφικους χαρακτηρισμους περι καβουριων μεσα σας

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #334 on: July 01, 2013, 16:55:47 »
μέχρι και την Παρασκευή ήταν αυξημένα κατά 30% περίπου από την αντίστοιχη χρονική περίοδο πέρσι ...

Μας φώτισες  :'( :'( :'(

αναλυτικά λοιπόν ...

Εισιτήρια διαρκείας: Ξεπέρασαν τα 3.000

σύμφωνα με σημερινά στοιχεία της ΠΑΕ ...

http://www.paokfc.gr/nea/eisitiria-diarkeias-kseperasan-ta-3000/

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #335 on: July 01, 2013, 20:28:43 »
«Ζεστός» ο ΠΑΟΚ για Νίνη
Συντάκτης : ARENA FM
Ενημερώθηκε: 1 Ιουλίου, 2013 19:39

Το θέμα Σωτήρη Νίνη δεν έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ. Πριν από τρεις βδομάδες ο Ζήσης Βρύζας επικοινώνησε με τον μάνατζέρ του εκφράζοντας ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Πάρμα.

Ο Νίνης δεν απάντησε, αλλά άφησε διπλωματικά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο 23χρονος χαφ έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Πάρμα. Δεν συμπεριλαμβάνεται, όμως, στα πλάνα των Ιταλών για τη νέα χρονιά και θα δοθεί δανεικός.

Ο ίδιος εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα την συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό. Θα περιμένει ακόμα λίγες μέρες για να δει εάν θα έχει προτάσεις από Αγγλία, Γερμανία, ή Ισπανία. Εάν δεν βρει ομάδα σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τότε συζητά την επιστροφή του στην Ελλάδα, όπου μοναδική του επιλογή είναι ο ΠΑΟΚ.
Στον Ολυμπιακό δεν πάει με τίποτα, όπως λέει το περιβάλλον του. Στην Ελλάδα θεωρεί τον ΠΑΟΚ την πιο σοβαρή προοπτική, λόγω Ιβάν Σαββίδη και Χουμπ Στέφενς. Οι ετήσιες αποδοχές του στη Πάρμα είναι 800.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού ούτως ή άλλως ως δανεικός θα χαμηλώσει κάπως τον πήχη των απαιτήσεων του. Τις επόμενες μέρες θα διευκρινιστεί οριστικά το ζήτημα.

υ.γ Κι αλλος πρασινος? :gruebel:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #336 on: July 01, 2013, 20:29:45 »
βετερανος ετων 23 πρωτη φορα βλεπω
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #337 on: July 01, 2013, 20:34:38 »
όποιο σαπάκι γεννημένο στο ελλάντα έφυγε και γυάλιζε πάγκους, αλλάζοντας από μια έως τρείς ομάδες σε όλη τη θητεία του σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν μπορεί de facto να κρατάει ζεστό το ευρωπαικό όνειρο για την ομάδα μας. ανίκανοι για το παραπάνω και με τη βούλα όλοι αυτοί. γιατί τους θέλουμε στην ομάδα μας;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #338 on: July 01, 2013, 23:33:03 »
Καλα που προλαβαμε να παρουμε Σκονδρα γιατι κυκλοφορει στην αγοα ο Σειταριδης πλεον  :'( :'(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #339 on: July 01, 2013, 23:37:36 »
Φεύγει ο Σεϊταρίδης

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν συμφώνησε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του και όπως όλα δείχνουν αποχωρεί μετά από τέσσερα χρόνια. Ο μέχρι σήμερα αρχηγός δεν θα ταξιδέψει την Τρίτη στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panathinaikos/feugei-o-seitaridhs.2315740.html

Αντε πακετακι με νινη και κλεισαμε για φετος. Ελληνες, βαζελοι, ποιοτικ πλεηερς, διεθνεις με την ενδοξη μεικτη μπανανιας, καλες σχεσεις με την σημαια της ομαδας, μπουζουκια, κοκες, πουτανες. Ταμαμ για ΠΑΟΚ.

Αντε ζαγορακη, αντε ζαγορακη, φερε κι αλλους βαζελους κανε μας κολωνακι.
Στον κοσμο αλλος κανενας