καλή η φιλοσοφία che αλλα αυτό που μένει είναι η δήλωση ότι "τι θέλετε; δεύτερη βγήκαμε" και όχι μονο του σταφυλίδη.
Όσο για τους ανθρώπους που περιμένεις εσύ να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω που ακριβώς, εγώ προσωπικά πήρα θέση από την στιγμή που εμφανίστηκαν.
Πούτσες---- δηλαδή ------βλαχορωσικες.
Εσύ μπορείς να δοκιμάσεις να τους πεις ,να τους παρακαλέσεις, να τους ανεχθείς ,να τους στήριξης ... δεν ξέρω. Προσωπικό σου θέμα καθαρά.
και κάτι ακόμα:
αν δε δει τιποτε απ οολα αυτα οπως συμβαινει εδω κα ι2-3 χρονια τοτε απογοητευεται και τα βαζει με αυτο που αγαπει περισσοτερο απο καθετι .
Ότι γράφουμε είναι υποκειμενικό έτσι δεν είναι?Τα δικά σου τελευταία δυο-τρία χρονια είναι 5 δικά μου.
Όλα καταγεγραμμένα (όσα δεν έσβησε ο capri τις εποχές που δεν ήταν in να "μβινελικωνη" κάποιος τον ζαγόρα και το συρφετό) και μπορείς να τα βρείς καμια διακοσαριά σελίδες πριν στα ανάλογα topic.
Η αγάπη προς την ομάδα είναι επίσης ένα θέμα. Το έχουμε συζήτηση πολλές φορες νομίζω. Για εμενα είναι τα τέσσερα γράμματα και ότι πρεσβεύουν. Σίγουρα όχι ο τάδε παίκτες και η αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών την σεζόν A η B.
Έτσι λοιπόν το ξέσπασμα το δικό μου είναι στους ποδοσφαιριστές-διοίκηση-προπονητή και σίγουρα δεν είναι "αυτό που αγαπάω περισσότερο"
Αυτό που αγαπώ είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό δεν αλλάζει οτιδήποτε και εάν συμβεί, στα αρχίδια μου τα αποτελέσματα με τον ατρόμητο η σήμερα με τα γιάννενα και αύριο με την κάτω ραχούλα.
Από εκεί και πέρα η απαίτηση μου να είμαι πρώτος και πρωταθλητής είναι πέρα για πέρα στο DNA και το δικό μου και πιστεύω των περισσοτερων. Εάν θα πάρουμε ότι είναι πάρουμε και με ποιον τρόπο δεν τίθεται ως θέμα.
Ξέρεις γιατί ;
Όταν έχεις την παράδοση χαμένων τίτλων από αδικίες και μαγειρέματα , και είχες (είχα) μονο σκοπό τους τίτλους θα αλαζά ομάδα. Δεν συμφωνείς;