Author Topic: ΠΑΣ Γιάννινα -Π.Α.Ο.Κ. 6η Αγων. Play Offs Κυριακή 02/06/2013 ώρα 20.30 NS  (Read 3092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Αφηνω ενα 10% αβεβαιότητας αλλα καθε χρονια που περνάει ενισχύει την άποψη μου που εξελίσσεται πια σε πεποίθηση οτι οι περισσότεροι αγωνες των πλει-οφ ξεκινουν και τελειωνουν στημένοι με αναπροσαρμογές αναλογα με την εκαστοτε συγκυρία.
Με  βαση τα οσα εχουν συμβει το ματς ειναι Χ2 αναλογα με το αποτελεσμα του Ατρομητου, ο καβγας γινεται για το  ποιός θα αποφυγει τη 2η θέση.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ôá ðñüâáôá ðëÝïí Ý÷ïõí ðëçèýíåé êáé ïé ÐÁÏÊôóÞäåò åßíáé óáí ìýãá ìÝóá óôï ãÜëá ìðñïóôÜ óôá ðñüâáôá… ÎÝñïõìå ðëÝïí ðùò ìå Þôôá èá óïõ ðïýíå Ý÷ïõìå êïéëéÜ êáé ðùò óå íßêç Þ áêüìá êáé «×» èá äþóïõíå åýêïëá ôï óõã÷ùñï÷Üñôé óôçí ïìÜäá êáé ôï ÷Üëé ôçò…
¸÷ù íá äù ìáôò áðü ôïí áðïêëåéóìü ôïõ ÊõðÝëëïõ, êÜðïôå Þôáí åõêáéñßá íá ãïõóôÜñåéò Þ êáé íá ÷áëáñþóåéò áðü ôçí óêëçñÞ ðïëëÝò öïñÝò êáèçìåñéíüôçôá ôçò æùÞò ìáò.. ÐëÝïí óå ðéÜíåé ðïíïêÝöáëïò, ðïíÜíå ôá ìÜôéá óïõ êáé ç êáñäéÜ óïõ êáé äåí îÝñù åãþ ôé…  ÖôÜíåéò óå êáôÜóôáóç íá èÝëåéò íá ôïõò êáèáñßóåéò üëïõò ìá üëïõò…  ÐåñáóôéêÜ ìáò…
Ìåñéêïß ðåñéìÝíïõí Ýíá áðïôÝëåóìá ãéá íá îå÷Üóïõí ôá ÷Üëéá ìßáò ïëüêëçñÞò óåæüí.. ÄéáâÜæåéò êáé ôçí óõíÝíôåõîç ôïõ Óôáöõëëßäç ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ðïõ Ýêáíå ìßá êáëÞ óåæüí (áöïý âãÞêå ëÝåé äåýôåñïò) êáé üëá ÏÊ…
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
ΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΟ CH.L.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Διπλο εμεις και Χ στο περιστερι.. 6 αποδοση για οποιον θελει να κονομησει κιολας  :'(

με βάζεις σε πειρασμό....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Geo

• Αλλαγή
Κάθε μέρα δεν είναι πασχαλιά και ο σπανός έχει δείξει ότι κάτι τέτοιες ευκαιρίες τις πιάνει από τα μαλλιά. Είναι ο μόνος που κατάφερε και μας πήρε θέση στην Ευρώπη χωρίς να παίξει μπάλα.

baron

• Guest
ÄéáâÜæåéò êáé ôçí óõíÝíôåõîç ôïõ Óôáöõëëßäç ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ðïõ Ýêáíå ìßá êáëÞ óåæüí (áöïý âãÞêå ëÝåé äåýôåñïò) êáé üëá ÏÊ…

ÁõôÞ åßíáé ç áðüëõôç ðéêñá. Ðáßêôåò äéïßêçóç äçìïóéïãñÜöïé êáé ïðïéïò ìðëÝêåôáé óôïí ó÷ïëéáóìü ðåñß ÐÁÏÊ åßíáé Ýôç öùôüò ìáêñõÜ áðü ôïí ðñáãìáôéêü PAOKóç ðïõ Ý÷åé óôüöá íéêçôÞ êáé ðñùôáèëçôÞ. Äåýôåñïò ãéá ôïí PAOKóç óçìáßíåé ôåëåõôáßïò áíýðáñêôïò áðïôõ÷çìÝíïò. Áëëá ðïõ íá ôï êáôáëÜâïõí áõôÜ üóïé äåí íéþèïõí...

Óôá ðáðÜñéá ìïõ ôï áðïôÝëåóìá óôï ÷ùñéï ôçò çðåßñïõ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
το νου σας ρεμαλια, δεν θα μου γαμησετε εσεις την ημερα, ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ αυριο.....

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
δευτερος για το ΠΑΟΚτση σημαινει τελευταιος ανυπαρκτος αποτυχημενος λεει ο baron

δε ξερω απο που μιλας εξ ονοματος ολων αλλα αυτο που εχει σημασια για το ΠΑΟΚτση ειναι να βγαινει πρωτος εφοσον καλυτερος, αν δεν ειναι καλυτερος να βγαινει δευτερος αλλα να πολεμαει για τη πρωτη θεση παντα, οχι γιατι η νικη εινα ιαυτοσκοπος της υπαρξης της ομαδας αλλα γιατι η μαχη για το καλυτερο κα ιο διαρκης αγωνας ειαν ιστο dna  του οπαδου...οταν ο ΠΑΟΚτσης δει στχο πιστη οραμα προσπαθεια ανταμοιβει την ομαδα με στηριξη χρημα θετικη αυρα

αν δε δει τιποτε απ οολα αυτα οπως συμβαινει εδω κα ι2-3 χρονια τοτε απογοητευεται και τα βαζει με αυτο που αγαπει περισσοτερο απο καθετι ....την ομαδα...η αγαπη τον πνιγει και ξεσπα στην αγαπη του...τοσο απλα...
το μονο που θελουμς ειναι οραμα με σωστους ανθρωπους οργανωση σχεδιο, ανθρωπους που ξερουν απο ΠΑΟΚ εινα ιγεννημενοι μαχητες πενηφανοι...υπαρχουν τετοιοι εκει ξεω...αν ο μεγαλοαμετοχος θελει να εινα ιευτυχης μια ζωη ξερει το δρομο...αν δεν τον ξερει πρεπει να του τον πουμε
με πιπες αρδιες ψευτιες και σανο δεν θα πετυχει ποτε των ποτων ω ποτε , οχι στο ΠΑΟΚ αλλα ουτε στο ροστοφ στη κρυα βρυση και την ανωκρανουλα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

baron

• Guest
καλή η φιλοσοφία che αλλα αυτό που μένει είναι η δήλωση ότι "τι θέλετε; δεύτερη βγήκαμε" και όχι μονο του σταφυλίδη.

Όσο για τους ανθρώπους που περιμένεις εσύ να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω που ακριβώς, εγώ προσωπικά πήρα θέση από την στιγμή που εμφανίστηκαν.

Πούτσες---- δηλαδή ------βλαχορωσικες.

Εσύ μπορείς να δοκιμάσεις να τους πεις ,να τους παρακαλέσεις, να τους ανεχθείς ,να τους στήριξης ... δεν ξέρω. Προσωπικό σου θέμα καθαρά.

και κάτι ακόμα:

αν δε δει τιποτε απ οολα αυτα οπως συμβαινει εδω κα ι2-3 χρονια τοτε απογοητευεται και τα βαζει με αυτο που αγαπει περισσοτερο απο καθετι .

Ότι γράφουμε είναι υποκειμενικό έτσι δεν είναι?Τα δικά σου τελευταία δυο-τρία χρονια είναι 5 δικά μου.

Όλα καταγεγραμμένα (όσα δεν έσβησε ο capri τις εποχές που δεν ήταν in να "μβινελικωνη" κάποιος τον ζαγόρα και το συρφετό) και μπορείς να τα βρείς καμια διακοσαριά σελίδες πριν στα ανάλογα topic.

Η αγάπη προς την ομάδα είναι επίσης ένα θέμα. Το έχουμε συζήτηση πολλές φορες νομίζω. Για εμενα είναι τα τέσσερα γράμματα και ότι πρεσβεύουν. Σίγουρα όχι ο τάδε παίκτες και η αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών την σεζόν A η B.

Έτσι λοιπόν το ξέσπασμα το δικό μου είναι στους ποδοσφαιριστές-διοίκηση-προπονητή και σίγουρα δεν είναι "αυτό που αγαπάω περισσότερο"

Αυτό που αγαπώ είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό δεν αλλάζει οτιδήποτε και εάν συμβεί, στα αρχίδια μου τα αποτελέσματα με τον ατρόμητο η σήμερα με τα γιάννενα και αύριο με την κάτω ραχούλα.

Από εκεί και πέρα η απαίτηση μου να είμαι πρώτος και πρωταθλητής είναι πέρα για πέρα στο DNA και το δικό μου και πιστεύω των περισσοτερων. Εάν θα πάρουμε ότι είναι πάρουμε και με ποιον τρόπο δεν τίθεται ως θέμα.

Ξέρεις γιατί ;

Όταν έχεις την παράδοση χαμένων τίτλων από αδικίες και μαγειρέματα , και είχες (είχα) μονο σκοπό τους τίτλους θα αλαζά ομάδα. Δεν συμφωνείς;

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Δεν πιστεύω ότι θα βγούμε πρώτοι. Ακόμα και αν κερδίσουμε αύριο το γιάννινο.. Αλλά πολύ θα ήθελα να δω τα μούτρα του Σπανού αν σε κανένα 95+ και εκεί που κερδίζει 1-0 βάλει κανένας περόνε η κανένας ράγιος κανα γκολ και στα Γιάννινα το παιχνίδι λήξει 0-1 ....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline bane

• Αλλαγή
ο ατρομητος δεν κερδιζει αυριο, το θεμα ειναι τι θα κανουμε εμεις.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Βλέπω να κερδίζει ο ατρόμητος και μεις μπουλκουμέ ή ισοπαλία παίρνοντας την τιμητική 3η θέση στα πλει οφ δαμάζοντας μόνο ένα από τα τρία μεγαθήρια. Βεβαια θα έχει πλάκα να βγάλει ο τσιώλης κανένα διπλό και μεις να υποταχθούμε στον άγιαξ της ηπείρου. Βλέπω κλάους να τρώει τσόκαρο στο κεφάλι από την ξανθιά που γαργαλέυει όταν θα την πει ότι δεν προλαβαίνει να πάει μύκονο φέτος γιατί 15 ιουνίου πρέπει να είναι τούμπα για προπόνηση.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline maria-mtb

• Βασικός
τελευταιοι να βγειτε κωλοπαιδα κ απο αυριο προετοιμασια, αυτο σας αξιζει.-

Offline maria-mtb

• Βασικός
Κάθε μέρα δεν είναι πασχαλιά και ο σπανός έχει δείξει ότι κάτι τέτοιες ευκαιρίες τις πιάνει από τα μαλλιά. Είναι ο μόνος που κατάφερε και μας πήρε θέση στην Ευρώπη χωρίς να παίξει μπάλα.

ακριβως

Offline Vorious

• Αλλαγή
μόνο νίκη κι ότι βγει
γαμιεται ο σπανός και όλοι οι λοιποί που θέλουν να τερματίσουν πάνω από τον ΠΑΟΚ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
3-0 το ματς και μόλις γίνει το 2-0 θα βάλει γκολ η τρίπολη
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρε αυτα ειναι μαλωμενα μεταξυ τους, χωριο δεν κανουν, πως το λενε, θα κανουν ομαδα? χαχαχχαχαχ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ KAI TΡΕΞΙΜΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Κ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ (ΠΟΙΑ?) ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΒΡΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
κραξιμο θελετε μουναρες μονο ετσι νιωθετε.  :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Για καποιο λογο μας βλεπω ch l. Και τοτε θα κλαψουν μανουλες...
το πρώτο όνειρο το είδα...
το δεύτερο ελπίζω να μην βγει.