Author Topic: 3πολη - ΠΑΟΚ 2 - 0 κυπελλο Σάββατο 27/4/13 ωρα 20:00 ote tv  (Read 5186 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Για το σημερινο: Απλα τα πραγματα. Η τριπολη ειναι καλυτερη ομαδα και προκριθηκε δικαια. 10 φορες να παιξουμε στην τριπολη τις 8 θα χασουμε.

Για τον τελευταιο χρονο: Αυτο που ζουμε εδω και λιγους μηνες ειναι αληθεια παρωδια. Βγαινει ο θειος βανιας απο τη ρωσια και μιλαει (εστω για πλακα) για κατακτηση του τσου λου (τι ΠΙΠΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ) και την ιδια στιγμη παιζεις με τον αποστολοπουλο, τον φωτακη, τον ετο, τον λινο , 5-6 φλωρους σημαιοφορο τον.. κοντοπουστα, και μαεστρο τον κακομοιρο δωνη !!!!!!!

Και αντι να τους εχεις παρει ηδη με τις πετρες ...ο κοσμος φοβαται μη ξενερωσει ο χοσαδας και τελικα δεν μας φερει το τσου λου.. Ετοιμος να πουλησει τα ιδανικα του για μια φωτογραφια στο facebook.

ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΣΑΣ... ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????

ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΩ ΧΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ????????????

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
οι πιο κοντινοι φτασαμε στις βασεις μας... καλη επιστροφη στα αδερφια που ειναι στο δρομο...

σημερα για πρωτη φορα στα τοσα χρονια ξεκινησα να κατεβαινω απο την κερκιδα με το που εδειξε καθυστερησεις...  οχι για την ηττα.. ιυτε γτ δε γυριζε...

αλλα γτ πονουσα να βλεπω οτι γινονταν εκει μεσα..

οσο για την ομαδα... ηθελα να ηξερα... ειδαμε τη διαφορα δυναμικοτητας στο προηγουμενο ματς...

μεσα σε λιγες μερες τι σκατα θα μπορουσε να αλλαξει απο αυτο που ειδαμε στην Τουμπα...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Για το σημερινο: Απλα τα πραγματα. Η τριπολη ειναι καλυτερη ομαδα και προκριθηκε δικαια. 10 φορες να παιξουμε στην τριπολη τις 8 θα χασουμε.

Για τον τελευταιο χρονο: Αυτο που ζουμε εδω και λιγους μηνες ειναι αληθεια παρωδια. Βγαινει ο θειος βανιας απο τη ρωσια και μιλαει (εστω για πλακα) για κατακτηση του τσου λου (τι ΠΙΠΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ) και την ιδια στιγμη παιζεις με τον αποστολοπουλο, τον φωτακη, τον ετο, τον λινο , 5-6 ακομη φλωρους, σημαιοφορο τον.. κοντοπουστα και μαεστρο τον κακομοιρο δωνη !!!!!!!

Και αντι να τους εχεις παρει ηδη με τις πετρες ...ο κοσμος φοβαται μη ξενερωσει ο χοσαδας και τελικα δεν μας φερει το τσου λου.. Ετοιμος να πουλησει τα ιδανικα του για μια φωτογραφια στο facebook.

ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΣΑΣ... ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????

ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΩ ΧΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ????????????

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
θελει δουλεια πολυ ακομα να γινει αυτο που μαθαμε, οχι κατι καλυτερο,
απλα αυτο που μαθαμε και γιναμε ΠΑΟΚ.
μεχρι τοτε......οσοι αντεξουν...

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Έχω γίνει σκατά στο ποτό ρε γαμιόλες για να χωνέψω το σημερινό..
Τον αντιχριστό σας ρε μπαστάρδια..
Δώνη χρυσό να βρίσκεις και σκατά να γίνετε γαμιόλη καρκίνε !

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
ι μια απο τις χειρτορες μερς της ζωης μου, εν εχω κοιμηθει ουτε λεπτο
δν ειστε ΠΑΟΚ ειστε αλλουρησκοι, για υτα που τραβαει ο ΠΑΟΚ και ο κοσμος του να σας γαμηθουν τα παντα

σημερα θα παω στο χαντμπολ να βριζω την μανα ολους σας βρυζα μουνοδουλε, ζαγοραξη μπασταρδε να πεις για το ματς με τα γιαννενα,γτ να κρυβονται πες μπασταρδε τι εκανες να μαθουν ολοι, παικτες ,δωνη χεσγτη, πουτσαροβα πουστιακοβ ιβαν μπινε ξερολα παρε τα αρχιδια τωρα ολοι ρε και ο πουτανας γιος ο κολκας ο βασιλοπουλος ο τζορμπατζογλου ο παοκ24ολα ,ολοι που ζουν απο τον ΠΑΟΚ ολοι φαοβαμαι να μην ξεχασω κανενα, ο ΠΑΟΚ δεν θα ξενερωσεει μεσα σε κανενα ΠΑΟΚτση για χαρη μπασταρδων , οτι χειροτερο σε ολους 

Offline Català

• Αλλαγή
Ξύλο σε όλους. Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο αναπληρωματικό.
Μουνόπανα που ξεφτιλίζετε τον ΠΑΟΚ κάθε μέρα. Γαμώ το σπίτι σας πουθενάδες

Απλά.

Θα τους κλασουν μια μαντρα αρχιδια.

και δυο και τρεις μην σου πω...

Απειλές, μπινελίκια, κατάρες και φυσικά το στάνταρ "ξεσκαρτάρισμα της ομάδας" με το "να φύγουν όλοι". Με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια.

Στα αρχίδια μου οι τελικοί και τα κύπελλα, δε με ένοιαξε ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΔΑ το χτεσινό, γελούσα με τη φάση βασικά και απορούσα με τους γύρω μου που δεν το πίστευαν.
Όπως έγραψε ο patsoukas, πολύ απλά αποκλείστηκες από μια ομάδα που είναι όλη τη χρονιά καλύτερή σου.

Άλλο με νοιάζει: ξαφνικά όλοι ήθελαν εκδρομούλα χτες, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, για τελικούς και τρόπαια και ντεμέκ εκδρομές-κονσέρβες με μπόλικο γλείψιμο των βλαχο-αρδ της αθήνας για τον "τρομερό λαό του ΠΑΟΚ", την "κάθοδο των μυρίων" και αρχίδια μπλε για να την πούμε στους πουθενάδες της γειτονιάς που η βλαχιά αυτής της πόλης τους έχει ανακηρύξει σε μεγάλο αντίπαλο του ΠΑΟΚ (γελάω δυνατά).

Ξαφνικά οι σύνδεσμοι με τα πρεζάκια την Παρασκευή έγιναν καλοί και πλημμύρισαν από κόσμο που θυμήθηκε να σηκωθεί από το φέισμπουκ και την καφετέρια και να εμφανιστεί εκεί που ανήκει πραγματικά ο οπαδός, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ;
Τα κύπελλα του ΠΑΟΚ τα έχει κερδίσει στο μεγαλύτερο μέρος τους Ο ΛΑΟΣ.
Δεν έκανες τίποτα φέτος ως λαός, δεν αξίζεις κανένα κύπελλο.  

Αναλόγως σπασμωδικές κινήσεις και στα ίδιο πανηγυρτζήδικο πνεύμα τα αεροδρόμια και οι σουρωτές, παρόλο που ξέρω ότι πολλοί σωστοί αδερφοί ήταν εκεί και ρίσκαραν και πολλά πράματα. Ας τα θυμόμασταν όλοι νωρίτερα όμως.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Ξύλο σε όλους. Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο αναπληρωματικό.
Μουνόπανα που ξεφτιλίζετε τον ΠΑΟΚ κάθε μέρα. Γαμώ το σπίτι σας πουθενάδες

Απλά.

Θα τους κλασουν μια μαντρα αρχιδια.

και δυο και τρεις μην σου πω...

Απειλές, μπινελίκια, κατάρες και φυσικά το στάνταρ "ξεσκαρτάρισμα της ομάδας" με το "να φύγουν όλοι". Με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια.

Στα αρχίδια μου οι τελικοί και τα κύπελλα, δε με ένοιαξε ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΔΑ το χτεσινό, γελούσα με τη φάση βασικά και απορούσα με τους γύρω μου που δεν το πίστευαν.
Όπως έγραψε ο patsoukas, πολύ απλά αποκλείστηκες από μια ομάδα που είναι όλη τη χρονιά καλύτερή σου.

Άλλο με νοιάζει: ξαφνικά όλοι ήθελαν εκδρομούλα χτες, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, για τελικούς και τρόπαια και ντεμέκ εκδρομές-κονσέρβες με μπόλικο γλείψιμο των βλαχο-αρδ της αθήνας για τον "τρομερό λαό του ΠΑΟΚ", την "κάθοδο των μυρίων" και αρχίδια μπλε για να την πούμε στους πουθενάδες της γειτονιάς που η βλαχιά αυτής της πόλης τους έχει ανακηρύξει σε μεγάλο αντίπαλο του ΠΑΟΚ (γελάω δυνατά).

Ξαφνικά οι σύνδεσμοι με τα πρεζάκια την Παρασκευή έγιναν καλοί και πλημμύρισαν από κόσμο που θυμήθηκε να σηκωθεί από το φέισμπουκ και την καφετέρια και να εμφανιστεί εκεί που ανήκει πραγματικά ο οπαδός, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ;
Τα κύπελλα του ΠΑΟΚ τα έχει κερδίσει στο μεγαλύτερο μέρος τους Ο ΛΑΟΣ.
Δεν έκανες τίποτα φέτος ως λαός, δεν αξίζεις κανένα κύπελλο.  

Αναλόγως σπασμωδικές κινήσεις και στα ίδιο πανηγυρτζήδικο πνεύμα τα αεροδρόμια και οι σουρωτές, παρόλο που ξέρω ότι πολλοί σωστοί αδερφοί ήταν εκεί και ρίσκαραν και πολλά πράματα. Ας τα θυμόμασταν όλοι νωρίτερα όμως.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Καταλα δεν εχω λεξη να προσθεσω...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ως και οι μπατσοι μας κοροιδευαν μετα το ματς.....ξεφτυλισμενοι...45 γαμημενα λεπτα ειχατε για να προκριθειτε...παιξτε τουλαιχιστον και ας χαναμε...Αλλα ας χαναμε αξιοπρεπως και οχι αυτο το σουργελο που ειδαμε ...
Φταινε ολοι απο τους ποδοσφαιριστες που ηταν απαθεστατοι μεχρι τον σπυριαρη που νομιζει οτι ειναι προπονητης χωρις να ξερει να κατεβασει ενα σωστο σχημα...Ως και το γρασιδι γελουσε χτες...

Σαββιδη καλα ειναι και τα φραγκα αλλα αν δεν εχεις ψυχη......

Offline antifa

• Αποστολή
  • **

ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline tool4a

• Αλλαγή
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline gagas

• Αλλαγή
βλεπω παντως οτι καθιερωθηκε σε ολα τα πεταλα η μπλε σημαια με τον ηλιο...

baron

• Guest
Ξυπνήσαμε λοιπόν . τώρα διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε προπονητή, ομάδα, διοίκηση, λαό.

Κλασσικά θα έλεγα εγώ. Κλάμα και οδυρμός μετά την καταστροφή.

Μέχρι προχτές βεβαια δίναμε ρεσιτάλ για το εάν πρέπει ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ η στον βόλο... συνομωσία κατά του ΠΑΟΚ και του λαου του να μας στερήσουν την "μεγάλη εκδρομή"

Τώρα ας κατεβάσουμε 30 χιλιάδες μαλακίες για να το χωνέψουμε... και βλέπουμε.

Τώρα κράζουν όλοι τον σπυριάρη.. οι ίδιοι που έχουν την στάνταρ φράση όταν έρχεται ο κάθε "αμβαλος" στον ΠΑΟΚ: να δούμε πρώτα τι θα κάνει...

Και τώρα φαίνεται και τι σημαίνει μπαλώματα της διοίκησης: Έφερε 10 δανεικούς πανασχετους, πήρε και έναν τερματοφύλακα ο θεός να βάλει το χέρι του, και έφερε και τον αληταρά της χαβούζας και άρχισαν τα πανηγύρια. Τώρα... κλάμα.

Έτσι είναι όμως όταν δεν βλέπεις ως οπαδός (ΟΠΑΔΟΣ e? όχι φίλαθλος όχι πανηγυρτζής... ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ) πέρα από την μύτη σου και στηρίζεσαι στον κόλκα και τους κόλακες.

Είμαστε εκεί που ήμασταν --πάλι στο μηδέν.

farygas

• Guest
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΟΠΑΔΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ.Μην ψαχνετε αλλου για ευθυνες.Οσο δεν αλλαζει σταση ο κόσμος ΔΕΝ υπαρχει ελπιδα.Ακουγεται σκληρό αλλα δυστηχως ετσι ειναι:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Οπως ειπαν και αλλοι αναμενομενο αποτελεσμα. Η τριπολη μακραν καλυτερη σε 4!!  ματς φετος
Τελικα αυτη η "καταρα" των ημιτελικων δεν λεει να σπασει. Μεγαλωσα με αποκλεισμο απο τον ντεμη με απολλωνα και ναλιτζη με νιονιο και στα 27 μου βλεπω παλι τα ιδια με ατρομητακο και τριπολη. Εχουμε ζησει απειρες κακες στιγμες και λιγες χαρες αλλα ΠΑΟΚ ειμασταν και θα ειμαστε.
Πιστευα ομως απο πριν οτι ενδεχομενος αποκλεισμος μακροπροθεσμα ισως σου κανει καλο (εφοσον ο ρωσος ριξει λεφτα το καλοκαιρι). Η ομαδα ξεβρακωθηκε πληρως προπονητικα και παικτικα. Παικτακια της σειρας που δεν εχουν θεση σε ΠΑΟΚ που υποτιθεται θα παει για πρωταθλημα. Ηρωες παικτες οπως ο 36χρονος μπαρμπα λινο και ο 20χρονος αμπαλος τρεχαλατζης κατσε. Φυσικα γελαει ο κοσμος με το επιθετικο διδυμο της εθνικης που εχουμε μπροστα που και οι 2 ξερουν λιγοτερη μπαλα απο εμενα προσωπικα.
Σαν να εβλεπα σε ριπλει το ματς με ραπιντ ηταν το χτεσινο. Χωρις αντιδραση καμια λες και ηταν φιλικο.

Οσο για τον κοσμο γενικα. Οτι χειροτερο εχω δει, ακουσει τοσα χρονια ειναι το "ο σαββιδης βαζει τα λεφτα, δεν θα μας ρωτησει κιολας αυτος κανει κουμαντο" που καλλιεργειται στα μιντια και το ακολουθει τεραστια μεριδα του κοσμου. Γαμω την δουλικοτητα σας ρε μπουφοι ο ΠΑΟΚ ειναι αντιδραση ξεφτιλες.

ΠΑΟΚ G4Α

Offline Català

• Αλλαγή
Λυσσάξατε με αυτό το περσινό και με αυτό τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ούτε με ατρόμητο πέρσυ ήταν ημιτελικά, ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ήταν (απέκλεισε την τρίπολη στα ημιτελικά και πήγε τελικό ο δωδωδω), ούτε ο Ιβάν είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ, μεγαλομέτοχός του είναι, ο μίζας είναι πρόεδρος.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Να πατε να γαμηθειτε ΟΛΟΙ που ξευτιλιστηκατε απτο χωριο
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline petran4

• Αλλαγή
Ακομα προσπαθω να συνελθω απο την χθεσινη ντροπη. :cwm23:Δεν θελατε τρυπημενοι να πατε τελικο και δεν πηγατε.Μονο ΕΜΕΙΣ το θελαμε τελικα.Τελος το γηπεδο για φετος απο μενα.Του χρονου τωρα και βλεπουμε.

ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!