Ξύλο σε όλους. Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο αναπληρωματικό.
Μουνόπανα που ξεφτιλίζετε τον ΠΑΟΚ κάθε μέρα. Γαμώ το σπίτι σας πουθενάδες
Απλά.
Θα τους κλασουν μια μαντρα αρχιδια.
και δυο και τρεις μην σου πω...
Απειλές, μπινελίκια, κατάρες και φυσικά το στάνταρ "ξεσκαρτάρισμα της ομάδας" με το "να φύγουν όλοι". Με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια.
Στα αρχίδια μου οι τελικοί και τα κύπελλα, δε με ένοιαξε ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΔΑ το χτεσινό, γελούσα με τη φάση βασικά και απορούσα με τους γύρω μου που δεν το πίστευαν.
Όπως έγραψε ο patsoukas, πολύ απλά αποκλείστηκες από μια ομάδα που είναι όλη τη χρονιά καλύτερή σου.
Άλλο με νοιάζει: ξαφνικά όλοι ήθελαν εκδρομούλα χτες, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, για τελικούς και τρόπαια και ντεμέκ εκδρομές-κονσέρβες με μπόλικο γλείψιμο των βλαχο-αρδ της αθήνας για τον "τρομερό λαό του ΠΑΟΚ", την "κάθοδο των μυρίων" και αρχίδια μπλε για να την πούμε στους πουθενάδες της γειτονιάς που η βλαχιά αυτής της πόλης τους έχει ανακηρύξει σε μεγάλο αντίπαλο του ΠΑΟΚ (γελάω δυνατά).
Ξαφνικά οι σύνδεσμοι με τα πρεζάκια την Παρασκευή έγιναν καλοί και πλημμύρισαν από κόσμο που θυμήθηκε να σηκωθεί από το φέισμπουκ και την καφετέρια και να εμφανιστεί εκεί που ανήκει πραγματικά ο οπαδός, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ;
Τα κύπελλα του ΠΑΟΚ τα έχει κερδίσει στο μεγαλύτερο μέρος τους Ο ΛΑΟΣ.
Δεν έκανες τίποτα φέτος ως λαός, δεν αξίζεις κανένα κύπελλο.
Αναλόγως σπασμωδικές κινήσεις και στα ίδιο πανηγυρτζήδικο πνεύμα τα αεροδρόμια και οι σουρωτές, παρόλο που ξέρω ότι πολλοί σωστοί αδερφοί ήταν εκεί και ρίσκαραν και πολλά πράματα. Ας τα θυμόμασταν όλοι νωρίτερα όμως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ